Размисли за компания на нудиски плаж - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121298)
 Любов и изневяра (29731)
 Секс и интимност (14372)
 Тинейджърски (21901)
 Семейство (6477)
 Здраве (9604)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3182)
 Образование (7306)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18553)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Размисли за компания на нудиски плаж
преди: 8 месеца, 7 дни, прочетена 3011 пъти
Здравейте!
Темата е малко необичайна, но ще се опитам да Ви я разкажа. Аз съм мъж на средна възраст около средата на четиристе, а жена ми в края на тридесете. От около 10-12 години с нея открихме нудизма и ходихме за пръв път на нуди плаж. Установихме, че и на двамата много ни харесва и се чувстваме добре голи. Но да направя едно уточнение не ходим в нудиските зони на обичайните плажове като накрая на плажа в Несебър или Слънчев бряг или Приморско. Обичаме и ходим на по усамотени плажове където няма много хора и не е някаква навалица. И винаги когато сме без деца ходим на такива плажове. Никога не ни е скучно, но винаги сме си говорили, че би било добре ако има още една двойка за компания. Имаме доста приятели, но никога не сме им споменавали за това, че харесваме и посещаваме такива плажове. В началото на месец юли ходихме с едно наше приятелско семейство на море и бяхме без деца. Тогава отидохме точно на такъв плаж, но не сме били голи. Само жените ни бяха по прашки и по монокини, а ние мъжете с бански. С тях и друг път сме ходили на море и сме се пекли така, но никога не сме осъждали идеята за нудизма. Общо взето с тях си допадаме и се разбираме и си изкарахме страхотно. Има шеги, закачки забавляваме се добре. С тях обсъждахме тези плажове и нудизма, но не сме говорили да сме голи. Но последният ден от престоя ни дамата от друго семейство предложи ако искаме да си направим още една такава почивка през септември на морето, но този път да сме голи тоест нуди. В тона за купона естествено се съгласихме всички, но тук идва моя проблем ако мога така да го нарека. Аз по природа не съм надарен. Когато сме само двамата с жена ми не ми пука че пишката ми е малка, защото никой не ме познава разхождам се гол по плажа без да ме интерисува, но сега пред тези познати се смущавам. Особено когато чух един ден как жената от другата двойка да обсъжда с мъжа си един преминаващ нудист и да му се присмива за малкия инструмен. По принцип във възбудено състояние ми е около 13-13,5 см. а в отпусната около 5 см. и честно казано и това не ме притеснява толкова, но когато нещо се притесня или когато излизам от водата или по някаква друга причина моя приятел направо се скрива целия вътре и от вън остава само кожата изглеждам все едно между краката си имам набъбнал клитор не мъжки полов орган и гледката е отчайваща. Та питането ми е някой ползвал ли е тези гелове, които ги рекламират за увеличаване на размера на пениса и ако има впечатления да сподели от кои кремове или спрейове е доволен. Зная, че от тях няма да ми порасне по-голям и не това ми е целта на мен такъв ми е добре. А искам само временен визуален ефект.

Послепис: За сведение на всички, които ще започнат с подигравателните коментари. С този размер напълно задоволявам жена си и двамата сме много щастливи и имаме пълноценен и разнообразен сексуален живот. За сметка на размера ми компенсирам с доста голяма издържливост в леглото и никога не съм свършвал преди нея напротив винаги след като тя е свършила веднъж или два пъти аз свършвам след това. Освен това както казват “Малка пишка влиза навсякъде” и последно тъй като не ми е необходимо доста кръв ерекцията винаги е много твърда и става много бързо. Жена ми ми е разказвала за предишният и приятел, че е бил доста по надарен от мен, но е бил пет минутко, което било доста неприятно. Това беше отклонение за злобните коментари.

Но моля за сериозни мнения дали ще има ефект с тези гелове временен, защото не искам да ме гледат с надсмешка.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 месеца, 6 дни
hash: 7a48710862
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

1.   Каквото и да кажеш, тъжно е да си с малък член.
Големия член дава самочувствие.

 
  ...
преди: 8 месеца, 6 дни
hash: 53e27dc53e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Е ти сам си си отговорил в послеписа. Изредил си си достойнствата и какво крепи самочувствието пред жена ти. Защо ти пука тогава?
Да няма да правите 4ка? Ако да, тогава другата жена пък ще се наслаждава на издръжливпста ти и тн.
Ако не, нали твоята жена те харесва такъв, какво ти пука наистина..

 
  ...
преди: 8 месеца, 6 дни
hash: ee9f93bfd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Не ме вълнува размера на оная ти работа, която така подробно си обсъдил... хаха, друго искам да питам... Писал си, че в Приморско имало нудистки плаж? Сериозно ли?
Цял живот -обожавам да ходя в Приморско на море, била съм и на трите плажа там, но за нудистки плаж за пръв път чувам... със сигурност не е на южния плаж, нито на перлата, нито на северния, освен ако не е чак нагоре някъде към бунгалата ммц... там някъде?

Сериозно питам къде си видял нудисти в Приморско, защото НЕ искам да се натъкна случайно на такива... Страшно е просто... като бях 15-годишна прекосихме плажа от Кранево до Албена и без грам да знаем с познатите ми, че имало нудистки плаж по пътя... и после, като се натъкнахме на плажа-беше си страховито просто... само дъртаци-стари сбръчкани старчоци-бабички и гадни дядки, изтъпанчили се и навсякъде си развяват оная работа и целите космати, и оная им работа грамадна, сбръчкана, още ми се повръща като се сетя. Млади-нямаше... навсякъде грозни старци.
Бяха нагли и сърдити, страх ме хвана, че може да ни обградят и да ни смъкнат банските затова, че сме минали облечени през нудистката им зона.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 6 дни
hash: 1ab6cab5d4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   До номер 3

Северният плаж в Приморско е доста голям и по ивицата могат да бъдат видени налягали всякакви хора. Най-често нудистите плажуват близо до порутената буна. По-нататък в същата посока е плаж „Перла“. Той се намира на около 2-3 километра. Може да стигнете пеша, а може и с кола, има места за паркиране.

Относно нудистите в Албена като чета как ги описваш явно доста подробно си ги огледала, иначе чак гнус те хванало. Хайде моля ти се, аман от псевдоморалисти. Ако ти е било толкова неприятно защо си ги зяпала толкова подробно. Гледаш си морето и си продължаваш докато ги отминеш.

 
  ...
преди: 8 месеца, 6 дни
hash: 8b7b50fe6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   3, на северния плаж към края е (беше) нудистки. Говоря за преди 20-ина и повече години. Не ми се вярва в днешно време да не е. Там, тогава за пръв път виждах спасители на нуди-плаж. Имаше много дънни ями, подводни течения и... мазут по пясъка.

 
  ...


...
преди: 8 месеца, 6 дни
hash: fa8c6176cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   А аз да попитам къде е този плаж на Несебър? За Слънчака е ясно.
А по темата - оная си ти работа ти е такава и няма от какво да се притесняваш. Отивай и се завлявайте и кажи после как е било. Не използвай никакви такива химикали - кремове. Щом си се харесвате с женати, значи си си ОК.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 6 дни
hash: 30c66d7764
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Че като си знаеш атрибута защо се съгласяваш да ходиш пак на нуди плажа с тия? Ясно е, че ще ти се подиграват, поне зад гърба ти. Можеше да отклониш поканата. Пък нали имате деца и тръгват на училище, какви почивки? Не сте длъжни да ходите.
Такова вълшебно средство, от което да ти порасне за нула време доколкото знам няма. Рекламите са лъжа като всяка реклама. Иначе нямаше да има мъже с малки инструменти.

 
  ...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: 905bc5d490
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   От н. 3 до н. 4-Грам не съм искала да ги гледам, там е проблема, че наглите нудисти-нарочно се изпречваха пред групичката ни и нормално да се стреми човек да ги заобикаля, за да не се блъсне в тях-егати, бяха се наредили почти на зиг-заг като конуси.. изправили се и зяпат втренчено към нас, с погледи ни събличаха направо. Вместо да седнат, те прави и някои нарочно се изпречваха точно на пътя ни... докато вървях-взех да мърморя наум, какво е това чудо.. вместо да умрат от срам с грозотиите си, те нарочно ми препречват пътя.
Затова н. 4-ти като си активен нудист и вече на възраст... гледай да не стресираш младите хора, които не са нудисти, че после това остава травма за цял живот.

 
  ...
преди: 8 месеца, 5 дни
hash: 32cba5a986
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   По принцип нудисткият плаж не трябва да се използва, за да си мериш оная работа дали е нормална или не спрямо останалите. Моя е 15-16 см. и когато излизам от студената вода става по същия начин. Нещо напълно нормално е. Това, която ми е направило впечатление по нудистките плажове е, че мъжете там са с значително големи, а някои с големи пениси (поне в невъзбудено състояние), което ме навежда на мисълта, че доста мъже отиват там да се фукат и на лов. И напротив - мъжете с по-малки атрибути не стъпват там от срам. На тези, които им стърчи пениса бая, ги гледам, че като излезнат от водата, не им се смалява нещо особено. Въпрос на ген, колко ще ти стърчи в нормално положение.

Иначе, не знам колко е добра идеята да си правите нуди сбирка с това семейство. Щом си ги чул така да се подиграват. Културни хора няма да зяпат хората и да ги коментират "Виж тоя с какъв малък пенис е, виж оная с какви мижави гърди е!" и други такива. Грешка е да се ходи на нуди плажа с идеята непрекъснато фокусът да ти е там долу и да се правят сравнения. Всеки е със своя си размер и би следвало да няма никакво притеснение. Все пак хората, които ходят на нудистките плажове не са тийнейджъри. Според мен средата там трябва да е много по-непринудена и дружелюбна, а не "вижте ме кой съм аз" и да си размахваме патките и ц*ците.

Нудистките плажове за мен са много приятно място, където можеш да си себе си и да изживееш много хубави моменти. Веднъж тръгнеш ли по нудистки плажове, после не можеш да си представиш да се върнеш в текстилната зона. Просто ти се струва противоестествено.

А и дали на централните плажове можеш да правиш секс с партньорката си? Или да ти направи фелацио? На централните плажове могат да ти надуят главата с глупости и крясъци, докато на нуди плажа можете да се гушкате с жена ти и да я обарваш цял ден на брега на морето - кеф!

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 4 дни
hash: 2dcb103f45
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   На 22. 09 сме на Слънчака и ще прескочим до нуди плажа. Ще изкараме там 3-4 дни за последно тази година.
Ако има и други желаещи - заповядайте. Три почивни дни са тогава.

 
  ...

...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: bd96df10ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Човечецът си пада по другата жена о тайно се надява да си направят четворка, но и го е страх дали на жена му няма да се понрави половият член на другия мъж.
Има риск не само да ти се подиграват после, а и да оправят жена ти.
Който го е страх от мечки, да не ходи в гората...

 
  ...
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: 2ee3ad73b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Щом има такива притеснения, по-добре не ходете с познати.

 
  ... горе^
преди: 8 месеца, 3 дни
hash: e3c6d7a867
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Вие на плаж за здраве и почивка ли ходите, или на модно ревю и поредно надцакване на възможности?

Извинявайте, ако съм груба, но ми е писнало навсякъде все това да се гледа и коментира.

А обсъждането на "размери" ми е направо гнусно и веднага си правя съответните изводи за човека, без значение от пол и други подробности.

 
  ...
преди: 8 месеца, 1 ден
hash: 779086381c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Пич, бил съм в подобна ситуация. Нуди със семейни приятели.
Накрая 100 про се стига до секс и никой няма да коментира колко ти е голям, повярвай.
Но бъди готов, че другият мъж ще оправя жена ти. А ти щом си издръжлив и свършваш бавно - не се коси, ще свършиш другата мацка.
Апропо, колко е голям на другия мъж, вижда ли се през гащите му? Може да е като твоя или съвсем малко по-голям.... Жена, чийто мъж има голям кур, НЕ би се подигравала, не би я интересувало въобще, другите мъже какви пишки имат. Така че.... да не се окаже, че твоят е по-голям от неговия? !

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker