Как да си поискам секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121306)
 Любов и изневяра (29737)
 Секс и интимност (14376)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18555)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да си поискам секс?
преди: 7 месеца, 23 дни, прочетена 3652 пъти
Наоколо е пълно с жени, печат се на плажа, пият кафе разхождат се, връщат се от магазина… и аз искам да еб… избирам си когато си харесам нещо, не чакам хубавици - апетитно дупе или хубави крака или чувствену устни, или наедрели гърди… обаче като ги заговоря, едно две изречения и темата е времето и някакви учтивости…. толова далеч от това което искам - да ги е.. а!
Как да си поискам… хем да е ясно, хем не грубо?

М46

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 11060f059a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

2.   Плати си! Те жените по плажа, по кафетата, в магазина чакат точно ти да ги е*еш? Айде, бе! След като на 46 год. не си разбрал как да се държиш с жените, ще си плащаш! Така даже няма да ти се налага да си заговаряш!

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: cbf66e4313
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Запитай се, защо жената която заговориш веднага да поиска да прави секс с теб че да зареже всичко друго?

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: f64c29518b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Хаха ми жените не налитат на всеки и търсят или имат сериозни мъже и не пускат на някой срещнат

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 5fc82380cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

5.   Купи си секс кукла, скоро имаше тема, потърси я. Иначе ако попаднеш на някоя като мен първо би отнесъл шамарите, след това отиваме в полицията и подавам жалба за секс тормоз. Братовчед ми е адвокат - хиена. Така че няма да ти се размине. Аман от ненормалници.
ж, 27

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 09638a12d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Това да не ти е магазин искам 300 г фъстъци? !? Каниш на среща опознавате се и ще разбереш какво иска или не иска.
Няма как да се запознаеш и да я питаш иска ли? !?
Какви са тия глупости.
Ако това "М46" означава мъж на 46г ще падна честно.... Та ти за 46г не разбрали поне малко жените?

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 4f303aa850
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Опознаваш я виртуално отначало и й казваш, че искаш и реално среща с нея, взимаш я от тях и отивате да се забавлявате някъде, на хотел, естествено това дискретно го знаеш ти и тя, за срещата, не го казваш на други хора.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 5dad18b52d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   от автора: ето например днес… обикалям да търся квартира за следващото лято… в сецето пусто, питам един чичо който си оправяше нещо край неговия хотел, има ли такава и такава квартира - а той нямам, но чакай ще повикам Х тя има. Появява се Х - страхотна зеленоока мадама, висока, стройна с едри гърди опънали тънка блузка, с къси дънкови шорти. Подава ръка, лъчезарна - каза нещо, отговарям, после хайде да ви заведа. Поведе ме през едни храстълаци… а аз мисля как да насоча разговора към ебане… нестава. Казах че жена ми идва след два дена… за да знае че съм несериозен и да не се притеснява… а тя обаче някак охладня стана официална… съвсем се обескуражих… въведе ме в квартирата. а тя точно като в порно филм на 90те лежерна, слънце се прокражда през дръпнатите щори, канапенца разхвърляни из студиото… и до мен тази Дива… обяснява, а аз мисля как да си поискам… нестава. Излязохме на терасата - не зня къде да гледам в очите и… в диколтето… в краката и (имаше такива секси пръсти с педикюр.. ох) …поговорихме за наема… и и казах - един момент. Вдигнах телефона си и проверих дали някой ми е отговорил тук… да ползвам джокер ;) но не би! Едвам вметнах че е хубаво и с бонус хубава хазяйка… усмихна се.. и излязохме. Тръгнахме обратно към храстите и аз вече виждах как изпускам шанса си… и казах “Дали да не се върнем и да изпробваме канапетата? …. “ Тя се обърна, и изглеждайки ме отгоре до долу, само каза едно разочаровано ‘Ооо…’ и си тръгна… А аз тръгнах на другата страна… сладко съкрушен но доволен че поне нещо съм опитал…

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: f02009c16e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

9.   Ако си бил хубав, отношението към теб е щяло да е друго. А и много зависи как се чувстваш в момента. Ако имаш онзи странен гладен поглед или нещо те мъчи, няма как да стане.

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: ee3ac49ec9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Реално почти никоя жена не би се навила да прави секс с непознат, който само иска да я изчука. Най-малкото ще я страх да не е някой ненормалник, да не говорим, че може да си има мъж, да си е задоволена и изобщо да не й до теб. Това не го ли разбра за 46 г.?

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: f233eb0db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Авторе, виж има ли някакви курсове по пикъп или поразгледай форумите по и- нета. Там може да прочетеш за някои фрази за заиграване и въобще как работят нещата.
На тази мацка с квартирата мисля че не е трябвало да споменаваш за жена ти. Също и рзговора за канапетата е трябвало да го отвориш още в квартирата. Но нека специалистите коментират. И аз не съм много компетентен по тези въпроси и също съм любопитен. Понякога човек попада в ситуации като твоята когато е близо до секс и ако отреагира правилно, понякога ще се получи.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: f233eb0db5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   До 4
"...жените не налитат на всеки и търсят или имат сериозни мъже..."
- не е баш тъй. За секс не търсят сериозни мъже. За другото си права.
Авторе, а как изглеждаш? Трябва да си над средното ниво като външност. Напомпи мускули, облечи се тежкарски, научи фрази за флирт.
2 и 5 - безполезни коментари, извън темата.
До 3
"... защо жената която заговориш веднага да поиска да прави секс с теб че да зареже всичко друго?"
- да речем че и се прави секс, Но автора трябва да изглежда по- добре от другите, които също като него и искат секс.

 
  ...
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: f7152091c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

14.   Авторе,
язък че си на 46 години, нищо не си научил за жените.

Никога не трябва да си ясен за тях. Всъщност сме им напълно ясни - знаят много добре какво искаме мъжете - да ги опънем едно здраво. Но пък и те не си дават стоката без пари, всеки иска да се продаде възможно най-скъпо.

Ето ти конкретно твоя пример и как здраво си се омазал.
като си я видял - директно някакъв коментар за нея/облеклото ѝ (не комплимент) - например маникьора и прическата - тук грешка няма. "Интересни нокти, като истински са". "Интересна прическа, и мен трябва да ме заведеш при фризьорката ти".

И вместо да започнеш да "мислиш" тя щеше да говори да дрънка за себе си. Колко велика/невероятна/уникална е. Точно както всички жени. И нямаше да се простреляш в крака с това "жена ми". Тя вече е разбрала дали имаш жена по халката на пръста ти, повярвай жените ги виждат тия неща. И ти трябва да се научиш да ги виждаш така нещата - оглеждай жените като стока, елементарно е - нокти, прическа, облекло, обувки.

Тя е станала сериозна защото ти си станал сериозен. От къде накъде изваждаш "жена ти". За жените това звучи или пълно "тоя е женен, не търся такъв" или "тоя пък какво се фука, ебати смотльото". Въобще повечето неща в главата на жената минават през тия две неща. Затова гледаш да говориш ВЪЗМОЖНО НАЙ_МАЛКО/кратко

Ти си седиш на дивана и пак мислиш. Никой мъж, в цялата Човешка история не е свлаил/съблазнил/изчука жена с мислене и логика. Ти може и да си първия, давай. Всичко става с действия. Супер, видял си педикьора - пак мяташ коментар "тоя цвят беше модерен миналата година" и я оставяш тя да "обясняваш" как нищо не разбираш а ти през това време си чул нещо и пак насочваш разговора към НЕЯ. Била на море - хващаш тая тема, планината - тръгваш натам и пак супер несериозно и лежерно. Например "ти и палатка - тия ги разправяй на някой друг" Със закачлив тон разбира се. И така 2-3 пъти. Някъде там в процеса ще е изминало време, можеш да извадиш... телефона и да ѝ покажеш някоя снимка, но всичко трябва да си стане естествено. И напълно несериозно.
И ти пак наема, времето, логичните неща, вместо "тия пари за тази стая? С тези пердета? Леля ми има същите у тях".

Това е само едната част, разбира се че ще станеш малко по сериозен, след 20-30 минути но няма как да го направиш с "да пробваме канапетата".
Щеше да седнеш на канапето и да я наместиш до тебе и започнеш вече - докосвания, сексуализация (лека) разговори за секс без да споменаваш самата дума. "Леле на тоя диван му е избушена пружината, какви си ги вършила тука". И постепенно напрежението се покачва, тя започвада разбира накъде отиват нещата, но никога няма да го изрази с думи. Нито пък ти. Само действия - в един момент, който се усеща с времето и опита ти просто ще сложиш нейната ръка върху твоя уй, или направо ще ѝ го подадеш в ръката, отново зависи от всичко.

Цялата идея е че СЕКСА ТРЯБВА ПРОСТО ДА СЕ СЛУЧИ. Нали знаеш какво казват жените - не знам как стана, аз бях еди-какво-си и се озовах в леглото му. Това е всичко. Твоята работа е да премахнеш всички причини между първоначалната среща и леглото.

Още нещо важно - нищо от това което съм написал не ГАРАНАТИРА УСПЕХИ. Но този метод е много по-ефективен от твоя, който както си видял получва един презрителен поглед. Няма да успееш и след 1000 пъти, това е сигурно. С това което описвам - една от десет да удариш - пак е нещо. Много по-ефективно.

Другият вариант, ако не искаш да си губиш времето - проститутки. Дори и там обаче нямаш 100% гаранция и успеваемост.

В случая - ти просто искаш да "еб*ш дявола във въздуха". Без да дадеш време, внимание или пари - да получиш нещо в замяна. Няма как да стане, не и в тази Вселена. Ти си избери кое да жертваш и коя цена да платиш.

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 22 дни
hash: 9e260b7f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   От автора: Благодаря ви 6, 7 и 9! - добри и конкретни съвети.
Така като погледна назад… при мен половината, че и повече от пътите нещата са ставали не веднага, но в същия ден на срещата. Но някак от самосебе си, неащата се нареждат и хоп! Но не мога да направя така, че нещо да се получи съзнателно днес например… Търся елегантен начин да покажа желанието си на избраната жена, да разбера има ли интерес и тогава покана… без неудобство за нея или неуважение. Опитвам, но все толкова вежливо ми се получава, че основното послание се размива… и се получава много ванила.

 
  ...
преди: 7 месеца, 21 дни
hash: 40b9f0ec4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Не е ли наистина парадокс че безброй неща се учат в училище, в университета и на всевъзможни курсове, доста от които никога не ти трябват. А нещата като междуполовите отношения които трябват на всеки са в общи линии извън образованието, дори и тема табу. И всеки трябва по метода на пробите и грешките сам да разбере как стават нещата. Ако не се справи достатъчно добре, остава извън борда, без секс и понякога без семейство. И процента на мъжете в тази ситуация се увеличава- казват че вече е стигнал към 30%.

 
  ...
преди: 7 месеца, 21 дни
hash: 40b9f0ec4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   14, по принцип нещата които пишеш са полезни. Това е така нареченото понижаване стойноста на жената (в нейните очи) което я прави по- податлива. Но преди това трябва да повишиш собствената стойност. Дай някаква идея как се прави в случай като описания от автора.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 21 дни
hash: bc53c61336
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Авторе, пич, набори си ми, ама изпаднах в потрес като те чета... Прочети какво ти е написал 14, общо взето аз бих написал същото, ама човекът ми е спестил усилията, а и честно казано ме мързи да пиша толкоз:) 17 е писал как да вдигнеш собствената си стойност - елементарно е, просто трябва да демонстрираш присъствие и самочувствие и в никакъв случай да не даваш на жената да си мисли, че тя води парада, напротив, показваш й снизхождение, тя е там, защото ти си й позволил, ти си силния, но това трябва да го излъчваш, същевременно си кавалер, т. е. не бива да си грубиян и селянин, ако демонстрираш някаква сила, то трябва да е насочена към околната среда, не към жената, т. е. да й покажеш, че можеш да я защитиш. Това не означава агресия. Давам пример - седнал си на маса с дамата, има няколко свободни стола, идват други хора и молят да седнат. Ти знаеш, че това ще наруши хармонията на срещата, особено ако говорим за първа среща, твърдо казваш НЕ на хората, които искат да седнат. Това е демонстрация пред жената до теб, тя вижда, че пазиш периметър, че си силен и не се съобразяваш с околните, ако е в твой ущърб. Айде стига, че се престарах, друг път още:)

 
  ...
преди: 7 месеца, 21 дни
hash: 9e260b7f26
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   От автора: 14, чета и препрочитам, попивам всяка твоя дума!

 
  ...
преди: 7 месеца, 21 дни
hash: 77f5e75034
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Номер 14 и 17 са печени в тая игра.
Дайте още съвети, пичове.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 21 дни
hash: a877a008f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Тази тема е фейк според мен. Мъж на 46г да пише такива неща... Ако е истина, по-скоро авторът има нужда от психиатрична помощ.

 
  ...
преди: 7 месеца, 21 дни
hash: cb757711c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

22.   Докато ходиш като цветарка и се предлагаш на жените няма да ч-каш. Такива разгонени като тебе на път и под път. И никоя не е длъжна да ти пуска.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 21 дни
hash: 4f303aa850
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Темата е феик, така изглежда.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 21 дни
hash: c66eb32583
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

24.   Добавям и аз един "палец" за лекцията на 14! Малко е вероятно практически някой да приложи съветите му, но все пак за доста неумели би трябвало да е насока за поведение. "Който го може, си го може". Както и при занаятите, трябва да ти идва отвътре. Освен това има и немалко доза късмет. Трябва да се реагира в подходящия миг по правилния начин. Само миг по-късно вече не си заслужава. Освен това с днешната еманципация е доста опасно да не си навлечеш беля. Но както се казва "риск губи, риск печели". В никакъв случай обаче директен намек. Такъв предварителен разговор трябва винаги да се води с недомлъвки. Винаги трябва да можеш да излезеш от ситуация ако отсрещната страна реагира кофти.
Да пробваш да си поискаш, трябва предварително да си схванал, че тя би дала. Има доста изписано за самоиздаването с жестове. Добре е да се заучат някои неща. В крайна сметка, бърз секс без подходящ флирт - само с проститутка.

 
  ...
преди: 7 месеца, 21 дни
hash: 864a352733
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Трябва да се научиш да ги хипнотизираш и тогава сами ще ти кацат на кура. Жените са полигамни по природа, не се знае кой мъж е най-ефективен за тяхното забременя, а за тях това е най-важното в живота.

 
  ...
преди: 7 месеца, 20 дни
hash: 8a18b5714e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Иди в ресторант, или бар. Нарочи си самотна жене, или такава в женска компания. Направи няколко погледа. Само в нея гледаш! Уж случайно. После и поръчай питие. Не поглеждаш! Като си пийне (пийнат) и почва да минава еуфорията, просто я погледни, посочи я, стани и просто с жест я накарай да те последва
Не ми благодари....

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: 5cd45b3037
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   От автора: до 24 “… да ти идва отвътре… действай на мига… “ толкова вярно! ама как се развива този усет…

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 18 дни
hash: f7152091c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

28.   Номер 14 до номер 17 ( а и повечето мъже)

Номер 18 е описал чудесен пример. За да повишиш самочувствието си, е нужно да правиш ТРУДНИТЕ неща в живота. Ден след ден. Можеш ли (способен ли си) да влезеш в конфликт с непознат човек? На мен лично не ми пречи да отстоявам мнението си, но малко или много знам че зад мен стоят реални резултати и опит - физическа сила (работа с тежести) и боксови умения (5 години тренировки, 2 мача зад гърба). Можеш ли да се грижиш за себе си физически и ментално? Поне аз го правя - грижа се за дома абсолютно сам, никога не съм поръчвал храна за вкъщи и готвя поне веднъж на ден, най-често два пъти. Ризите ги гладя перфектно, зимнината поголямата част сам я правя. Е как няма да има самочувствие човек като вижда реални резултати зад себе си? Можеш ли да зарежеш/откажеш на жена?

Самочувствие и себеуважение не се градят с гледане на ютуб и мотиватори а едиснтвено с действия. Реално измерими действия. Това е всичко - елементарно, просто, но адски трудно. Защото днешният живот е лек и всеки иска на хляба мекото.
И ето тук идва мястото и отношението към жените - за много от мъжете са манна небесна, но за мен еиднствения въпрос е - с какво тя ще допринесе за МОЕТО благосъстояние? Как да я взема насериозно като не може да изглади една риза, като не може да сготви една мусака. За какво ми е изобщо - да плащам сметки за двама и дундуркам още един човек? За един гол задник / вагина? За еб@не има достатъчно боклуци, златотърсачки, компаньонки и подобна измет. Но още веднъж - когато цениш своето време и другите ще го правят.

Всички тези неща "не идват отвътре" - учат се. По-скоро трябва да ги направиш навици, защото никой жив организъм на тая планета не иска да жертва усилия/енергия. Мнозинството иска максимални ползи с минимални усилия. Бързото забогатяване, тялото с химия, хапчето за отслабване, козметичните корекции - мечтата на 90% от младото поколение.

Ето защо Авторът е пример за точно обратното. Не е хейт, Авторе, наистина нямам никакви лоши чувства към тебе. Но защо изобщо си женен, ако не правиш с нея секс? Ако не е толкова колкото ти искаш? Кой я избрая тая жена? Защо я пусна вкъщи? Защо търпиш? - хиляди въпроси които всеки мъж трябва да си отгвори сам - и решенията са трудни и бъдещето несигурно. И ако нямаш опита и не си излизал от подобни ситуации си мислиш че е края на света. А често е само началото!

Трудни решения - лесен живот! Лесни решения - труден живот. Всеки сам носи отговорноста за изборите и последствията от тях.

 
  ...
преди: 7 месеца, 17 дни
hash: 3e95d1310e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   Братленце ще подходиш малко по учтиво като я поканиш на кафенце момичето дето си го харесало, излизате лаф мохабетче малко и ще я питаш на тръгване ако иска малко да останете у вас, ако приеме действай, имай на предвид ако се е облякла по секси и е пуснала балкона да и се вижда, значи е окосила ливадата отдолу... направо е готова да се блъска с тебе не се притеснявай братле жените малко са трудни в началото хем ще те харесва хем ще иска ама няма да ти го каже така че взимаи всичко ти в ръце Късмет!

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: 38b8d14878
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Не разбирам, как мъж на 45 не знае как да си поиска!!!

 
  ...
преди: 7 месеца, 14 дни
hash: 400516f176
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

31.   30, то човек как изобщо да си поиска (само мъжът е човек, жената НЕ Е човек и НЕ се брои за такъв), като насреща му се звери някакъв звяр, подивял, освирепял, обрасъл, космясал, само ламти и души за пари, нищо женствено и дружелюбно не е останало в него, та чак страх да го хване, пък камо ли да си поиска секс от такова същество. Всички жени все това условие поставяте на мъжете, за да им дадете миризливата си, смрадлива, прекомерно употребена и бъкаща от зарази, бактерии и полово предавани инфекции слива, а много често дори и това не давате в замяна на всички претенции и условия, които вие поставяте на тях. Гледате да се минете леката и хем да ви плаща някой непознат мъж за негова сметка да плюскате на аванта от неговите пари, хем и секс да не му дадете, и да го оставите на сухо, та да е той прецаканият, а да не сте вие. В същото време на лошите батки с татуировките, мускулите и брадите давате безплатно и на първата секунда само като ви намигнат с едно око, без никакви условия за черпеници, плащаници, скъпи подаръци и др. простотии. Двойни сметкаджийки и интересчийки, гледащи на минат на тънко, това сте вие.

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 3ba6af40a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   За да ти пуснат, първо трябва да ги докоснеш. Жените са много тактилни. Най-добре да ги натиснеш по гърдите или дупето, там са най-чувствителни и започват да се възбуждат.

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 399ed51c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

33.   32, вярно, че трябва да бъде докосвана. По ръката, по рамото... Ако няма дръпване, следващит път - хващане през кръста, ама внимателно. Ако пак няма съпротива трябва да последва прегръщане с притискане. Ако всичко е наред - докосване бузка с бузка, нежно целуване по шийката, вратлето, мекото на ухото... И чак тогава може да се хване за дупараната. Както го описваш ти "отглавата за краката", най-малко може да отнесе един шамар. Може обаче да вдигне и врява и последствията да са много лоши. Преди всичко трябва да има флирт. Игра на думи. Може и нещо не съвсем цезурно, но не и брутално вулгарно. Трябва внимателно да се следи за реакцията и да се поддържа разговора подходящата посока.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 474acf169c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   21
"Тази тема е фейк според мен. Мъж на 46г да пише такива неща... Ако е истина, по-скоро авторът има нужда от психиатрична помощ. "
Може и да не е фейк.
С какво ще му помогне психиатричната помощ?
Да не би психиатрите да го научат как да си иска секс от жени?
30
"Не разбирам, как мъж на 45 не знае как да си поиска!!! "
Какво общи има с възраста?
Аз съм на 53 и също не знам. В редките случаи когато съм опитвал съм го правил толкова неумело че навярно жената не е разбирала какво искам, или пък се е досещала но и е било ясно че не знам как става.
Някъде в периода около 16- 18 (докъм 20) момчетата трябва да преспят с няколко момичета за да се научат. Пропуснат ли го по- нататък става много по- трудно и някои не го научават никога.
Спомням си че 8ми- 9ти клас момичетата бяха ниска летва. Тогава и на тях им беше за пръв път, нямаха опит и бяха любопитни. Някои дори сами се натискаха. Освен това ги считахме за по- низши (понеже можехме да ги бием) и не ги слагахме на пиедестал. Първи спаха с девойки разни хулигани, двойкаджии, такива които не слушаха родители и учители. Скромните, притеснителните и страхливите нищо не направиха. После отидохме в казармата за 2 години и като излезохме задачата за наякои стана трудна понеже девойките имаха вече по няколко връзки зад гърба си, безброй пъти бяха флиртували и знаеха в детайли какво прави обиграния пич.
Тъй че с възраста щансовете да се научиш да се уреждаш със секс намаляват. Изключение е ако успееш да направиш много пари.
Ако си под 30 може някой приятел женкар или пик- ъп артист да те научи, но сам трудно ще се оправиш.
Повечето такива успяват по някакъв начин да се оженят. Намират си най често грозна и с наднормено тегло жена, жена с дете/деца, разведена или застаряваша минала 35те, въобще жена която също няма много опции.
Аз също съм женен но никога не съм успявал сам да сваля жена. Моята я познавах отдавна, имаше извинбрачно дете и веднъж ми сподели че се разделила с поредното си гадже. Не знаех как да и кажа че искам да ходя с нея, но един приятел и каза и тя се съгласи.
Та има и мъже като мен и автора, макар и да не са много.
И при мен е имало няколко случки подобни на описаната от автора. Дори в някои от случаите ми се струва че жените са били готови за авантюра, но не съм разчитал сигналите им или не съм бил сигурен. А и не съм знаел как да се държа в такива моменти и съм ги пропускал. Неприятно, но такава е съдбата.

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 44215873ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

35.   Абе 14 ти се държиш като с педал с жените бе. Щом знаеш какъв цвят е бил модерен миналата година и искаш да отидеш при фризьорката и…. хахахаха Освен автора да стане за кашмер, няма да види и путка никога така. Един истински мъжкар не разбира от модни цветове на маникюри и прически бе! Тя с тия неща си говори с приятелките.

Ако жената си е курва направо си и го казваш. Може и да я награбиш. Ако е по-финна се иска време и там трябва игра и тънки свалки. Но деветдесет и пет процента от жените не пускат на първа среща. Освен, което е по-добре първо да разбереш да ли има мъж и какъв, щото ако е някой луд като мен, в мига в който те видя, че само се навърташ около жена ми или щерка ми ще те разстрелям публично пред сто човека свидетели.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 9 дни
hash: 32c8e4d6bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   35, по-полека с разстрелите. Вероятно не знаеш защо се казва, че "мъжът й имал рога". Еленът имал страшно красиви рога, но всъщност не знел - никога не си ги бил виждал... за разлика от всички други животни. Един ден, пиейки вода от локва, си ги видял... Това е в смисъл, че мъжът винаги научава последен.
От друга страна никак не е изключено да насметеш някой по грешка. Мой пръв приятел се ожени за циганка. Всиките ни "приятели" започнаха да странят от него и да го подиграват. Аз останах с него и гледах да го подкрепям психически. Гледах да се държа максимално приятелски с жена му, макар че... си беше циганка от всякъде. Все пак той беше моят пръв приятел. Майка му му пуснала мухата, че съм имал някакви отношения с жена му. Е, приключихме всякакви отношения на мига. Предупредих го, че ако още веднъж чуя каквото и да е по този въпрос, циганката му ще остане вдовица, а мойта жена надявам се ще ме дочака от затвора. След време беше правил опит да ми се извинява. Отрязах го, че думата ми е пожизнена.

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 474acf169c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

37.   35
" 14 ти се държиш като с педал с жените бе. "
"истински мъжкар не разбира от модни цветове на маникюри и прически... "
Кой е казал че трябва да разбира нещо? Такава е играта. Ти нищо не разбираш. Става дума за манипулация- жената да има чувство че не изглежда супер. Че нещо не е съвсем наред. Неща от типа "тези обувки май са на мода, днес половината жени дето видях бяха със същите", пък дори и да ги виждаш за пръв път. Описано е в методите за пикъп в американски книги. Мисля че е Мистери- метод. Мистери е известен илюзионист който до 28 годишна възраст не е успал да небе и дори да целуне жена. После изкарва курсове, става много успешен пикъп артист, за 5 години успява да преспи с над 500 жени и разработва собствени методи за свалки. Метода включва и повишаване на собствената стойност с разни истории за себе си които може да са преувеличени или измислени. Гледам че изпечените свалячи които познават женската психология действат по подобен начин. Свалката е описана стъпка по стъпка. Даватсе и фрази подходящи за различните етапи които може и да не са много ефективни в България и въобще в европа. Просто разлика в манталитета на хората.
"Ако жената си е курва направо си и го казваш. "
- не съм убеден че ще те огрее, дори и да е курва. Освен ако не си изключително атрактивен или невероятно богат мъж.
"... само се навърташ около жена ми или щерка ми ще те разстрелям публично пред сто човека... "
- прекаляваш с американски филми.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker