Фантазии за чернокожи - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121214)
 Любов и изневяра (29713)
 Секс и интимност (14361)
 Тинейджърски (21897)
 Семейство (6474)
 Здраве (9602)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7304)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18529)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Фантазии за чернокожи
преди: 7 месеца, 13 дни, прочетена 3373 пъти
Момиче на 21 години съм и имам проблем. Винаги съм имала сексуални фантазии с чернокожи мъже и то не един, а двама или трима наведнъж. Не знам защо и как започна тази мания, но искам да спре! Фантазиите ми са свързани само със секс, даже не искам да знам кои са мъжете и как се казват, просто ми се прави дивашки секс с тях. Защо? Защо не мога да харесвам бели мъже като другите жени? Разбира се харесвам черни само ако са много надарени. Гледам само порно с черни мъже как правят генг бенг на бяла жена, но ако им са малки не го гледам, защото има и много такива. Осъзнавам, че това не е нормално и искам да спра да си го мисля, но как, дайте ми съвет. Никога не съм била с чернокож защото не познавам такива, но в главата ми постоянно има фантазии с много надарени чернокожи. Имала съм гаджета българи и докато прав секс с тях си представях как вместо него ме чукат няколко здрави надарени негри.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 13 дни
hash: 70942f3633
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Първо, ако се пишеш такава върла любителка на черните хуйове, ще трябва да се отучиш от думата "негър", защото обектите на твоята вманиаченост се обиждат най-много точно на нея, и ще те обвинят в расизъм, а ти предполагам не би искала да ги отблъснеш, нали? Научи се да бъдеш полит-коректна и вместо тази дума използвай "чернокожи" или "афроамериканци". Бъди по-модерна, толерантна, отворена и космополитна, не бъди тъпа, задръстена, консервативна расистка. Все пак "Black lives matter! " :)))
Второ, в порното нарочно избират все такива с големи пишки, или ако не са им големи, изкуствено им ги правят с парафин да изглеждат такива, за да подсилят заблудата, че на черните им били по-големи от на белите мъже и избират само мацета с тесни путенца, за да е възбудата оптимално най-голяма. Всичко това се прави с цел да се издигне черната раса в култ, а бялата да се смачка и унизи; в това се състои целия аспект на възбудата.
И трето, всичката сперма, която виждаш в порното, е ФАЛШИВА. Готварска сметана, примесена с малко бяла боя, нищо повече. Натискат му едни клапани и дюзи, прикачени за едни прозрачни тънки маркучи зад кадър, и от фалшивата пластмасова пишка изблика сметаната на килограм, "хубавиците" се мажат по цялото тяло с нея, втриват си я в косите, че и даже позволяват да СВЪРШВАТ в тях без презерватив. Мислиш ли си, че ако това беше истинска сперма и те го знаеха, щяха да позволят това последното да се случи!? !
Не, разбира се, щяха веднага да го вкарат в затвора, или най-малкото поне да му искат парично обезщетение, за изгубената им кариера, поради бременност. Помисли за тия работи следващия път, когато си пускаш да гледаш междурасово порно, и ще ти мине мерака.

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 815de1c13f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   И аз имам подобен проблем, но съм мъж.

Не мога да спра да мисля за секси негърки с дебели задници и яки цици. Или в краен случай мулатки, циганки и т. н. Важно е да има "меланин".

Белите са ми безразлични, а онея най-белите жени (шведки, финландки и т. н. ) направо ме отвръщават. Тея трябва да седят под чадъра лятото, че ще се разглобят.

Друго си е пищна негърка. И сенка може да ти пази.

Фантазии с 3-4 негърки съм нямал, но сега ме накара да се замисля. Добра идея.

А по темата:

А бе виж сега - нали сме Демокрация!?

Ходи се изчукай с 5-6 яки негъра да ти мине и не го мисли.

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 6e40847233
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Според мен имаш липса на достатъчно мъжество в партньорите мъже от България и затова на подсъзнателно ниво търсиш груби мъже с големи членове на които даже да не знаеш имената и които да те сцепят грубо и силно трима едновременно. Българското общество е дълбоко повредено психически. Мъжете пък имат липса на истински жени при младите и затова търсят такива в лицето на жени на годините на майките им.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: f00664cba2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   Ако темата не е фейк....
бързо търси лекар, да лекува болния ти мозък....

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: a238cef0c6
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

5.   Скъпа, забрави ги тези чернокожи. Веднъж в Англия направих свирка на един чернокож и да си призная не беше нищо особено. Не му беше и никак голям дори.
Българските мъже са си добре. Ще го разбереш някой ден.
Ж40

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 863f654c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

6.   Сега поне има мигранти, бежанци, дано си намериш чернокож да ти се сбъдне фантазията. Проучи къде се събират, виждала съм доста чужденци по обедно време около Халите, в градинката. Някой от тях стават и не са за изхвърляне, но повечето не стават. Вече дали ще попаднеш на подходящ и надарен е въпрос на късмет, но съм чувала, че чернокожите са по-надарени от белите. Не се съобразявай с разни упреци на "моралисти", говорят и злобеят защото тях никоя не ги забелязва. Като имаш мечта да бъдеш с чернокож и надарен си я сбъдни, на никой не си длъжна да даваш отчет и оправдания. Като ти се иска го направи.
Да не забравиш после да се похвалиш как е минало.
Успех ти желая.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: d93ac9e56f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Авторката е.
6, не, не искам да ми се сбъдва фантазията. Страх ме е да се осъществи защото чернокожите могат да ме изнасилят, да ме ограбят, да ме пребият, а и тези мигранти от Африка съм чувала, че имат болести. Те даже не се къпят. Аз искам съвет как да спра да си мисля за това! Не искам да правя тази грешка, а да разбера защо изобщо си мисля за такива неща? Представи си какво ще правя ако забременея от такъв? Прекалено много ме е страх да го направя наживо. Но съм много вманиачена в порното и не мога да спра да гледам такова порно и да си представям, че аз съм там. Дори като правя секс с някого си представям, че вместо него са няколко негри. Но да го направя наистина? Абсурд!

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: c3a0c5fbe9
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Негрите са си за негърки, това е точното решение.

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: e8814562c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

9.   Това са "прекрасните" странични ефекти от прекаляването с порното - гледащите си създават определени представи и фетиши, наложени им от филмите. Като за начало спри порното и си намери нормални за възрастта ти занимания- спортувай, танцувай, излизай с приятели, разхождай се... Иначе все повече ще потъваш в маниите си, а си едва на 21...

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: f98aa94990
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Авторке, ела ми да те излекувам от тази болест! Веднъж паднеш ли ми ще забравиш за всякакви чернокожи. Обещавам!

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 6bb79eaa7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторке,
Аз съм по-надарен от всичките чернокожи порно актьори които си гледала някога. По-дълъг и по-дебел. Но съм бял и не крада и не съм насилвал никого.

Ако темата ти не е фалшива и имаш интерес, да усетиш истинско удоволствие с огромен пенис, можем да се запознаем чрез споделяне на дискретен контакт тук.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 9b192f20b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   До 14 - Пич и аз съм със сравнително голям чеп - 20 см, ама да кажеш че ти е по-голям от всичките негри по порнаците, не че не е възможно, ама чак тъй... На порнак съм виждал чепак като крак от стол да пори няква брамтия, дето почти умря. Е както и да си го меря, тоз чепак беше значително по-голям от моя.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: a5f8a87a13
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

16.   Авторката е.
Не съм гледала порно с негри откакто публикувах историята и мисля да не гледам повече. Мисля, че съм си промила мозъка с това порно и заради това се появиха тези болни фантазии. Радвам се, че поне си останаха само фантазии, а не го направих наистина! Щеше да е голяма грешка и сега щях да се чувствам много по-зле ако бях допуснала някой негър да ме употреби като парцал, а ако ме беше заразил с нещо или бях забременяла, не знам какво щях да правя, не искам да си мисля даже, защото негрите които виждаме в София никой не ги знае кои са, откъде са и сигурно са дошли нелегално. Щях да се забъркам в голяма каша.
Колкото до предложенията на надарените господа от последните коментари - не, благодаря. Нямам интерес.

 
  ...
преди: 7 месеца, 9 дни
hash: b877e4d2bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Здравей Авторке писах един коментар ама явно са ми го изтрили, така да почвам ли? ТИ буквално си с промит мозък и гледане на прекалено много порно с надарени миризливи негри, не предпочиташ ли един хубав човек с който да го направиш който имаш чувства или искаш всички дупки искаш да са ти запълнени с черни питони? Не го слушай номер 14 голям му бил, тоз голям атрибут иска да се напълни с кръв братчеде, после докато ми го вдигнеш ще има да ти се замайва главата, голям му бил че и дебел недей бе що не вземеш да си го завреш от там където не те огрява слънцето? Авторке моя съвет е седни си малко на дупето спри ги тези маймуни да ги гледаш и че вмомента компютъра ти е малко повреден разбираш ли и иска известно време да се адаптираш към нормалното, хвани се с човек който обичаш и се любете УСПЕХ! :)

 
  ...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 2993fbf0bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

19.   Пълни глупости говорите на момичето, едва ли има жена която да не се възхищава на чернокожите и да не е имала такава фантазия, защото да не се лъжем всеки иска повече от повечето... Жена съм на 21, точно като теб. Не съм се филмирала толкова, че да си представям такива сцени, но не крия и не отричам, че аз също се заглеждам в такова порно (не генг бенг, а афро) и да, всяка жена видяла такъв "питон" би си помислила: "Леле какво ли е усещането" с леко възхищение. Изобщо не си зле с главата даже напротив - хубаво е да си смела дори и само на фантазия! Аз между другото съм омъжена, но не се притеснявам да кажа на мъжа ми "ей виж го тоя... " Обичай се!

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 7ee8aca9bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   до 19, сега последно на 21 години ли си или си омъжена? Щото нещо не ми се вярва да си и двете.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: c998e7c515
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   До 20... На 21 съм омъжена и защо не ти се вярва? Съпругът ми е първата ми любов, бях на 15, когато се запознах с него и щом навърших 18 заживяхме заедно, на 19 подписах и на 20 родих! Кое му е сложното? !

 
  ...
преди: 6 месеца, 28 дни
hash: d78c130cfd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

23.   19, 22, ами като толкова много ги искаш, защо не напуснеш мъжа си и не отидеш при някой негър? Май нещо те спира? Защо изобщо си се омъжила за бял и си родила бяло дете, щом негрите са толкова голяма работа? Май работата е голяма само на приказки, а в реалния живот е друго. То всеки мъж като го питаш колко е голям, казва че е много голям.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 27 дни
hash: 192859eccd
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

24.   23 (19, 22 е) Виж сега, няма нужда от нападки, защото това "долавям в тона ти". Това, че бих си легнала с чернокож няма нищо общо със създаването на семейство... И по-точно бих си легнала с чернокож преди да създам семейство, защото не харесвам изневярата изобщо! Вече ще си остане една фантазия за мен, не съм го направила, защото не познавам чернокож мъж иначе сигурно щях и то без да се замисля, харесват ми просто като телосложение, а и няма да спорим, че за размерите им се носят направо легенди!

 
  ...
преди: 6 месеца, 26 дни
hash: 31bf3e04da
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Вече има много бели мъже, които си падат да гледат жените/приятелките си с надарени негри. Намери си такъв и ще си щастлива. ;)

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 26 дни
hash: f8cdc1215c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

26.   Не се карайте, българите са с най-големи. В Западна Европа мъжете повечето са хомосексуални и не си лягат с жени, а и наистина са им малки. Тези чернилки от Африка са неграмотни и не могат да си напишат името, не се къпят и само като ги помиришете ще ви се насълзят очите, а за размера са пълни глупости и фантазии на болни мозъци. Оказва се, че българина е най-добре. Пък хейтърите нека си хейтват.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 22 дни
hash: 089a439cf9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Ами аз не съм гледала порно с негри и въпреки това винаги са ме привличали повече черничките. Не баш негри от сърцето на Африка, ама примерно намирам мулатите за привлекателни.
Имах преди време едно гадже от Доминиканската Република. Много хубаво беше момчето, ама в секса не го биваше много. Пък и х*я му не беше кой знае какъв голям, нормален размер. То не е толкова важен размера на инструмента, а уменията на притежателя.
Фантазиите са си фантазии. И не винаги превърнати в реалност са толкова невероятни каквито са в главите ни. Понякога става точно обратното. Сега те възбуждат негрите, след 2 години нещо друго ще ти хареса. Нищо притеснително не виждам. Просто се наслаждавай на въображението си.

 
  ...
преди: 5 месеца, 21 дни
hash: c356f45f0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Тоя интернет ви води към бездната, където попаднете ли няма кой да ви спаси обратно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker