Липса на секс - жена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Липса на секс - жена
преди: 7 месеца, 12 дни, прочетена 2783 пъти
Здравейте. Имам проблем във връзката. С приятеля ми сме от година и половина заедно, но секса ни куца.
Знам, че ще има много коментари от сорта на- той ти изневерява, омръзнала си му, скучна си в леглото, не го възбуждаш, не можеш да го задоволяваш и тн., но все пак ще споделя и ще очаквам да получа някои разумни коментари.
Ходеше на работа, която го измаряше адски много, прибираше се късно, беше уморен и така в продължение на месеци. Напусна работа, но имаше други ангажименти. В следствие нещата не се промениха, секса си остава на заден план все още.
Казвам му директно, с намеци, не казвам нищо и резултата е нулев. Въпреки това се опитвам да го възбудя, да му въздействам, усещам как е възбуден, но не ми се хвърля или казва че не иска сега и всичко остава някъде занапред в бъдещето евентуално. А аз винаги съм готова, няма значение кога, къде и как. Само да ме поиска.
Притеснявам се вече, защото не знам какъв друг вариант да използвам, за да се появи секса във връзката ни отново. Много хора ще кажат да го оставя, да си хвана любовник или че секса не е важен, но факт е че е. Не мога да си представя да оставя хубава и здравословна връзка, в която се градим заедно като личности и хора, заради единия секс. А и в днешни времена е ценно да откриеш нещо, което няма да те използват за тялото или за парите ти. Да оставя връзката си заради единия секс... не върви.
Не знам как да постъпя. Много ми е гадно. Ще се надявам да получа адекватни съвети от жени в моята ситуация и от адекватни мъже.
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 12 дни
hash: a31e96a743
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

1.   В заблуда си. Връзката ти не е здравословна и изобщо не сте в добри отношения. Само така си мислиш, защото те лъже. Има два варианта - или е асексуален, или ти изневерява. Мисля, че е без значение кое от двете е причината, защото няма как да се оправят нещата и по добре си намери нормален мъж. Този не става за нищо. Това не е връзка, а приятелство.

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 764ed94043
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Ако през ден му намекваш, че само от това имаш нужда(секс) как искаш да те желае.
Започни да запълваш времето си с други неща, ако трябва направи така че да му липсваш.
Аз ако съм мъж и само те гледам как чакаш сигнал да те почна....
Двама души са във връзка не само заради секс.

 
  ...
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 1cbee61d39
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Умряла работа. И транспарант да му опнеш, пак няма да се оправи. Ще става и по-зле. Само си губиш времето. Ти си прави сметката.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 12 дни
hash: 68f1335864
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Здравей,

Жена съм, но знам, че мъжете не могат да изкарат много дълго време без да се разтоварят. В тази връзка, смятам, че твоя си се оправя сам в банята примерно, което е обидно, предвид наличието на готова горяща жена на спалнята.

Друг фактор е, че сте само от година и половина заедно - не би трябвало да сте си омръзнали, а всичко да е розов секс и страст.

Та, мисля, че връзката ви не е много хубава и здравословна. Би била, ако ти нямаше нищо против тази негова особеност. Така че свиквай, по-зле ще става.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 6b1af56651
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Може да е обратен и да те ползва за параван.

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 11471fa01a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Вземи си вибратор.
При мен пък жена ми не иска секс. Смятам да си купя секс кукла.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: c87bb6d486
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Не смятам, че това е хубава връзка. За здрави, млади хора е сексът е важен и здравословен. Ето, че има и напрежение заради липсата. Ако искаш си стой, мен това не ме засяга, но мисля че се заблуждаваш, след като си изчаквала до сега. Магически рецепти не знам.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 1d701f6b7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Или ти изневерява или не те понася. Явно си някакво мрънкало, което убива живеца на човека до себе си.

 
  ...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 5294792cde
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Варианта е да не му обръщаш внимание, да не му показвай желание, занимавай се с неща, които харесваш. При мен мъжа ми също нямаше много желание, сега има повече, не знам на какво се дължи.
Липсата на пари също може да повлияе на желанието.
За 1. 5 г връзка е странно да няма желание.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 4320812636
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Виж темите за "хетеросексуални" мъже, които иначе много ахресвали да лапат; им лапат мъже, да си се сексятс мъже, но продължават да не си признават дори пред себе си, че са би или гей.
Разрови се и ще намериш, който търси, винаги намира истината.

 
  ...

...
преди: 7 месеца, 11 дни
hash: 0537ba3ad8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Или му е омръзнала връзката ви и не иска да поеме голямата отговорност да го признае, или има странични проблеми, които му влияят. Много глупави коментари...

 
  ...
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 322d5d28d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Ей големи разбирачи - кеф ти сексолози, кеф ти психолози, кеф ти врачки... Само попитай и гле'й к'о ста'а :)))
Авторке, все пак го правите понякога? С какво качество е тогава? Има ли проблеми с вдигането, задържането, свършването. Старае ли се да ти достави максимално удоволствие по различни начини? Как е със сутришнана ерекция? Обръщаш ли внимание при ставане, пакетът му дали е издут?
Причините могат да са най-различни. Изобщо не е изключено и в теб самата нещо да го блокира.
Търси подход да го накараш да си каже. Може би не е лошо да проучиш заниманията му през времето, когато не сте заедно. Имаш ли свободен достъп до телефона му? Как реагира, когато го види внезапно в ръцете ти?

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 10 дни
hash: 618d32a6db
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не знам на колко години си обаче без секс семейство трудно се крепи. Говори с него прави му изненади, бельо интимна прическа, нещо което да му събуди интереса Ако не си му пуснала отзад може да пробваш. И това ако не му подейства разкарай го каквото и да ти струва. Един мъж не си ли окопава градинката друг ще я окопае. Ако е мъж до 35г. нищо не трябва да му пречи.
Аз например като бях по млад от един хубав крак показан по така съм готов.
Мъж на 59г.

 
  ...
преди: 7 месеца, 9 дни
hash: ec9b0d97fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Ха, драги жени, какво става бе? Нали вие бяхте много важни, и пускате на мъжете когато вие искате? Авторката иска да пуска, ама няма кой да си поиска. Крайно време беше да ви се натрият носовете и да слезете на земята от облаците. Жените си избирали, те решавали кога да се прави секс и определяли кога това да се случва! Ха определяйте сега. Мъжът може и без секс, в казармата 2-3 години карат и без секс, докато жена оставена без секс се разболява от много болести. Без секс се наказват жените при многоженството, когато се провинят мъжът не ги мандръса известно време. Авторке, как ти се струва простотията на феминистките, секса само с нотариална заверка, иначе жената винаги може да каже че е изнасилена. Най-голямата простотия е омъжена жена след секс с мъжа си да каже че е изнасилена и да издевателства над него с извратените си права дадени и от закона. Домашното насилие също е гнусна гавра с мъжката същност, защото мъжът и жената са си законни съпрузи и каквото и да става у дома си е тяхна работа. След като са и равноправни никой не трябва да има право да се намесва в отношенията им. Във Франция имаше приет закон (не знам дали не го премахнаха) ако жена се оплаче че мъжът и не прави секс с нея, може да го съди за насилие, ако пък прави секс и не иска да и ходи по свирката също може да го съди за изнасилване. За мъжът има само една възможност или да се замонаши, или да бъде осъден да плаща на жената до живот, заради това, че не я е задоволил сексуално!

 
  ...
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: 96edca4209
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   15 - Голям повод за гордост, някаква шушумига не може да вдигне пилето. Напиши ода за неможковците. Това е единичен случай. В останалите жената командва. Не е случайна приказката "Мъжът избира жената, която вече е избрала него". Нищо не решавате и нищо не избирате с две думи. Ако някоя не ви избере ще си дремете сами

 
  ... горе^

...
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: 11471fa01a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   То хубаво и жените поне веднъж в живота си да разберат какво е да си на сухо. Та да се отнасят с разбиране към нуждите на половинките си. Но рядко се случва.
Сексуалните нужди на мъжете обикновенно са многократно по- високи от тези на жените. Повечето са в перманентен сексуален глад. Затова някои ходят и при проститутки. Казват че 80% от клиентите им са женени мъже.

 
  ...
преди: 7 месеца, 8 дни
hash: a0955bd9fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Поръчай си от сексшопа мексиканска муха или нещо друго за възбуда. Слагаш му в питието вечер преди лягане и... филма започва да ви гледа! Ако пак беше взимай вибратор!

 
  ...
преди: 7 месеца, 3 дни
hash: 966690e732
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

21.   16, ти си точно от типът, на който мъжът е избран, неизневеряващ, послушен и домошарко. Как им казваха на тях... , , чехльовци, , .
А относно проблема на авторката, наистина, когато си преуморен физически и психически, може да не ти е до секса.

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: ec9b0d97fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   16, разбира се че е повод за гордост. Мъжът винаги може да го вдигне стига да иска, има виагра за това. Въпросът е дали иска да го вдига заради нещто което не си струва, а и не си заслужава. А жената ще избира когато цъфнат налъмите. Ако мъжът не и предложи нищо няма да избира. Дали жените започнаха да дават пръстени на мъжете с предложение за брак? Той мъжът ако не я иска, тя нека да си го избира, ще го избере само в мечтите си. Ако пъ си избере някой мъж да я изчука, след като той я е избрал, това ще и е. Ще я пусне след това по течението, а тя ще се надява някой друг мъж да я избере. Ако пък мъжете разберат, че вече е била избирана, много ще чака повече някой друг да я избере. Авторке, добре си помисли. Кой на кого е повече нужен, за мъжа жената или за жената мъжа. Жена оставена без секс се разболява от много болести, а на мъжът нищо му няма, справка-две или три години в казармата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker