Не ми пука, че ме излъга! Сексът ми харесва и... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121190)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не ми пука, че ме излъга! Сексът ми харесва и...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 5836 пъти
Здравейте,
моята история е както позната така и съвсем необичайна.
Преместих се да живея в нова къща преди няколко години. Бях студентка и купоните бяха всяка вечер. Не общувах със съседите си през тези години дори не бях виждала някои от тях.

Това лято в една гореща вечер се прибрах, когато от двора на съседите ме повикаха. Съседът имал празник. Поканиха ме да седна при тях. И друг път се бе случвало, но аз винаги отказвах. Имах си едно наум смятах, че не е за мен тази среда, където доста пият. Този път реших да рискувам.

Отидох и там се запознах с един приятен, много добре изглеждащ видимо подходящ млад мъж;). Оказа се, че също ми е съсед в същата къща съседна на моята. Сякаш на момента се появи емоция и взаимен интерес между нас. И почти всеки ден прекравхаме по няколко часа вечер и така...

До един момент, в който той ме попита, дали ако преминем на там е възможно да имаме чисто сексуална връзка без ангажименти. Аз попринцип хем не искам да се обвързвам, хем искам да се чувствам важна и значима и единствена дори. :-)

Може би ще кажете, че е егоистично, но това е... Мислих известно време и реших да скоча в дълбоко. Като преди това го пипитах дали е женен, дали има деца или нещо такова. Той с усмивка заяви, че няма и е свободен.

В началото беше дори скучно. Но с всеки следващ път сексуалните изживявания ставаха все по вълнуващи и запомнящи се... и аз се оказах много ЗАРИБЕНА! Разбира се без очаквания, но ми действаше като наркотик. Не ми се бе случвало такова нещо в живота.

Започна да ми става мил и да правя някакви жестове, като да измия чините ;))). За мен това е много след секс да измия чиниите у тях. Така до преди две седмици, когато той замина на родното си място.

Докато го нямаше се събрахме в тях по съседски с други съседи и приятели, когато след алкохолизирането... неговите прители го издъниха... имал жена и дете, дори бил помак. Беше си голяма изненада за мен, но истината е, че вече няма особено значение. Излъгал ме е... Нямаше да си разтворя краката, ако знаех. Може би днес ще се видим. Не знам имам силно влечение към него.

Притеснявам се, че не ми пука, че ме е излъгал!!! Сексът ми харесва и... Мислех да говоря с него, но не знам дали има смисъл. Или да прекратя, дали няма да стане сложно? Съвет ще ми дадете ли? Благодаря!!!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 58ff12120c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Има много други мъже, които правят хубав секс. Не разваляй семейството на човека, то вече си е развалено, де, но не продължавай.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a40ab7a107
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Хм... Нормално е да ти харесва сексът без обвързване и си се изкошила. Не се знаела, че има семейство, но според мен трябва да прекратиш връзката си. Защото дори да не ти пука, че те е излъгал, той има семейство и то ще пострада от това!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 44afeb5e03
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Добре де, помаците се подлагат на обрязване, не ти ли направи впечатление този факт... е, вярно, има и обрязани българи, но все пак се пита.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8420f323a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

6.   Благодря за съветите:-).
Семейството му може да пострада само ако той го позволи. Аз не искам да го ангажирам с нищо, а до колкото ми е известно той има подобна практика от повече от 5 години. Прибира се веднъж на 3 месеца. Все още не сме си говори ли, но и това ще стане. Аз не съм взела решение. Като цяло не си падам по сложнотиия, драми и сапунки. . .

И да оглеждам се и за други:-) и все пак това ме човърка.
Ами честно да си призная съм го виждала само във възбудено състояние, а и много не съм го гледала :-))). А и преди не съм имала обрязани.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker