Жените в порносайтовете не ми отговарят - чудя се защо - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121311)
 Любов и изневяра (29738)
 Секс и интимност (14377)
 Тинейджърски (21902)
 Семейство (6477)
 Здраве (9605)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3183)
 Образование (7307)
 В чужбина (1655)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18558)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жените в порносайтовете не ми отговарят - чудя се защо
преди: 7 месеца, 6 дни, прочетена 1431 пъти
Здравейте всички. Директно по темата: търся лесен секс без обвързване и реших да пробвам запознанствата в (струва ми се) най-популярния в България порносайт – xHamster. Другите големи – Pornhub и xVideos имат много по-малко женски профили от България, така че този трябва да е. Аз не гледам вече порно, защото ми омръзна и ми изглежда вече инфантилно, но още от преди помня, че имаше женски профили и реших да ги пробвам.
Основно разбира се има от София, от Пловдив и Варна също по няколко активни (влизали през последните 2 седмици да речем) също от СтЗ, тамошните ми изглеждат от платената категория. Е, аз съм от Бургас, тук е доста слаба работа, нз защо, има само една активна, която е писала, че е от моя град, но не ми хареса. Има и доста обаче, които не са посочили град и именно на тях писах – 20-30 някъде общо, от които само 4-5 ми отговориха, и като ги питах откъде са половината млъкнаха. Системата показва дали съобщението е видяно, почти всичките ги бяха видели в някакъв момент, но отговор нямаше. Въпреки че някои иначе ми бяха дали приятелство? !?
От Бургас намерих две, едната на прав текст се е писала “курва” и си е качила клип с анален секс, но като ѝ предложих директно да се видим млъкна и никакви провокации не помогнаха да обели една дума.
С другата започнахме чата с майтапи и вървеше добре, докато и от нея ме поисках среща на живо – ама тя имала малко дете без баща и намерила някакъв нещастник да ѝ плаща сметките, ама той я задоволявал и на живо в никакъв случай, била тук само за чат. Остана без отговор въпроса ми защо тогава си пише с непознати ако не смята да ги види никога и ако нейния ѝ е достатъчен. Може би си търси някой банкомат с по-голям капацитет? Едва ли би го намерила е порносайт, тук хората идваме с други нагласи…
Възможно е част от тези профили да са фалшиви, чувал съм, че има безделници, които се правят на жени в сайтове за запознанства, мога само да се чудя за какво им е да го правят… И така да е, не ми се вярва да са всичките.
Може би просто са от друг град по-надалеч и като видят, че съм от Бургас, решават, че няма смисъл да си губят времето, иначе не знам наистина. Ще ми бъде интересно да чуя странични мнения, бих дал линк към профила си но не знам дали няма да го свалят. Ще пробвам да го направя в коментар, след като публикуват темата.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 7 месеца, 6 дни
hash: f67bcdda41
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

1.   Щом и проститутките ги "заболява главата" от теб, смятай...

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 1583f42503
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

2.   Първо си виж профила. Все пак жените търсещи само секс не биха правили секс със всеки които им пише. Имат си определен тип мъж които харесват и търсят такива мъже.

 
  ...
преди: 7 месеца, 6 дни
hash: 02a0423735
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Лесен секс без обвързване... Ами има си момичета на магистралата. Плащаш и бягаш

 
  ... горе^
преди: 7 месеца, 4 дни
hash: 04d3e66dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Като човек, който се занимава с онлайн маркетинг ще ти кажа, че повечето такива сайтове са фалшиви и в много случаи си пишеш с бот. Идеята е да си платиш с карта за премиум достъп и така сайтът да спечели едни пари. От друга страна в истинските сайтове на всяка жена се падат по поне 50 чикиджии, които искат да я чукат. Отделно, че една привлекателна дама си намира секс без проблеми и без тези сайтове. Ако изобщо някоя хубава жена си е направила профил в секс сайт, то или ще ти иска пари за да парви секс с теб, или е някаква тотална кукувица или наркоманка, или и трите. Твоят сайт е Ало бе ге в частта си за запознанаства и ескорт, като и там има много леш. Вземи си проститутка, плати и колкото ти се откъснат от бюджета и я чукай на воля. Като събереш пари отново и така. По хубавите проститутки са и по-скъпи, но за едно яко чукане пълна програма едни 300 кинта ще ти свършат работа. Но за да не останеш прецакан и с някоя гдна мангалка, трябва четене. Има си форум в който се обсъждат проститутките от всички области. Ще те оставя да си го откриеш сам. Няма нищо лошо да си платиш за секс на курва. Аз го правя понякога и съм много доволен. По-скъпо винаги ми е излизал безплатният секс, но това е друга тема.

 
  ...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 0d0cf41d25
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ето това се казва 100% пазарноориентиран подход

 
  ...


...
преди: 7 месеца, 2 дни
hash: 84ca4540ac
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Тези сайтове са бъкани от вируси, малуери!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker