Ще се побъркам, станах свидетел как синът ми целува друго момче - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121180)
 Любов и изневяра (29703)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21895)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18519)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ще се побъркам, станах свидетел как синът ми целува друго момче
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 7879 пъти
Здравейте,
Станах свидетел как синът ми целува друго момче, как се случи няма да обяснявам... Просто в този момент не знаех какво се случва и как да реагирам. Той е чудесен хлапак на 22, мъжко момче и никога не съм предполагал, че може да има подобни наклонности. Говорих с него след това, обяснението беше че, просто са се лигавели. Дори и така да е , започна да избягва да споделя и въобще живее си собствен живот в който все едно няма място за родителите му...
Постоянно мисля и си задавам въпроса къде сбърках? И аз искам да бъда дядо някой ден....

Мъж на 49

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: d80a0f7300
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Не е ли по-важно синът ти какво иска?
Подкрепи го в това, решението ще го вземе той, но нека знае че ти си зад гърба му. Така може да си вземе мерака набързо и да се ориентира към момичета.
Просто го приеми какъвто е и това е!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5282ab9d1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Чакай малко - не вижда никаква грешка, за да се питаш къде си сбъркал!

всеки икса децата му да са "нормални".
Това не е по желание! просто така го чувства от вътре

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: cbbf72731a
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Не зависи от теб, човек така се ражда, не можеш да станеш педераст - или си, или не си. Не си ти виновен, знам, че трудно се приема. Искаш да имаш внуци - и азис си направи дъщеря, нищо, че е обратен. Не е хубаво това, не е нормално да си гей. Това е все едно да се родиш с 6 пръста и да ме убеждаваш, че си нормален - еми не си. Умствено може да си гений, но 6-те ти пръста не отговарят на нормалното развитие. Нормално е това да има такива хора, в днешно време стават все повече... Ти си си изпълнил мисията - отгледал си наследник, него не го мисли чак толкова, той сам може да реши накъде да поеме.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4cf151d14f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   Казал ти е, че се лигавят, но според мен е хомосексуалист. Ти трябва да си до него и да не го депресираш. Щом предпочита мъже, нека е с мъж, то като знам жените какви са... никъде не си сбъркал, все пак той е на 22 и може сам да решава.

Още нещо - от собствени наблюдения мога да твърдя, че хомосексуалистите са по-отговорни в работата си. За дете, не го притискай, на 22 е все пак. Остави го да си поживее. А и нали знаеш, че има и изкуствено оплождане? Просто ще трябва да дае семенна течност в едно бурканче. За тази цел ще му пуснат порно филм, който в неговия случай ще е с мъже. Може и да е би. А и да живееш с жена е отвратително. Най-добре е да му кажеш, че приемаш сексуалната му ориентация и така ако е хомосексуалист ще ти кажи. Не го съди. Спокойно, не се паникьосвай.
***Кървавата роза***

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2a9f7c9247
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

6.   Мноооооого си глупав... Сории ама е вярно. Той ти е син, за бога. И гей да е-кво. Ти го обичаш, както и той теб, и винаги ще те. Ти си баща! Трябва да го обичаш, какъвто и да е. Кофти е, че съм тийнейджърка и трябваше да го прочетеш от мен. Искал да стане дядо. За осиновяване чувал ли си? Извинявай, че съм толкова остра, но се изнервих. Щял да се побърка. И да се побъркаш, и да не се, той ще си остане същия.
Айде успех! И поразмишлявай малко над това, че и хомосексуалистите имат чуства.
Г.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ddf50fc059
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

7.   Автора:
Естествено, че го обичам и ще продължа да го обичам. Той е мое дете и най -големия престъпник да бъде пак ще го подкрепям. Въпроса е в това не дали го приемам или не, а искам да изживее нормалният и щастлив, семеен живот, който аз живея. А съм сигурен, че с мъж до него не би могло да го постигне.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5aaaea56cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Тук никой няма да те разбере, тук всички са много толерантни към гейовете и лесбийките, но само отстрани, ако са на твое място едва ли биха приели нещата толкова спокойно и толерантно.

Изборът е твой или да се примириш и да запазиш уважението на синът ти или да го зачеркнеш. Но да ти кажа май синът ти се страхува да покаже наяве реалната си сексуална ориентация така, че може би ще дундуркаш внуци след време

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 323ad92283
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Педерастията в 90% от случаите не е вродена, а е оформен с течение на времето вкус.
Човек като сексуално същество тръгва по този път, по който се е спуснал - развива афинитет към този тип сексуално общуване, което е опитал и което е култивирал в по-късен етап.

В този смисъл - важна е профилактиката и превенцията - хората трябва да научат, че има неща, които за нищо на света не се опитват - като наркотици или хомосексуални игри. Ето защо съм против толерантността на всяка цена. Когато това не е болест - значи е вид извращение и трябва да се заклейми като най-срамен порок - НЕ да се лансира безогледно.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d80a0f7300
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Номер 4-много невярно. Човек се ражда, или става. Зависи от много неща. Мога да дам факти и примери и да докажа твърдението си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 91b03feb65
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   10, къде си ти, когато се говори за същото нещо, само че за жени? Къде си ти и много други, когато, за разлика от мъжете, жените се учат, че е много модерно да го правиш с жени, когато "приятелчетата" им ги карат да го правят, когато се натискат във всяка дискотека, когато има лесбо сцени във всяко порно и момичета на по 12, 13 мислят, че това е нормално? Хайде сега остава да се засмееш за тези "глупости", но дали ще са глупости, ако вместо жена сложиш думата мъж? Или жените са несериозните и слабите в обществото, така че това са "невинни", женски неща?
Толкова ми е противно, че всички така се хващат за целувка м/у момчета, но ако бяха момичета, щяха да реагират по съвсем, съвсем различен начин.
Същото предполагам и за теб авторе и ако е така си помисли малко. И в двата случая с писане тук нищо няма да направиш, просто трябва да говориш със сина си.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ce3448d033
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Авторе, грешна ти е категорията - „Семейство“ е правилната. Но на 22 синът ти е ПЪЛНОЛЕТЕН и докато не го хванеш да се целува с дете, всичко е ОК.
Ти що не си гледаш твоя си живот, а се бъркаш в неговия?
Той е голям човек и прекрасно може да си избира интимните партньори. Много си наивен да смяташ, че има „нормален“ живот и, че това е точно семейния живот с жена. Може той пък да си е щастлив и да си води нормален и щастлив семеен живот с мъж, не е ли това важното - ДА Е ЩАСТЛИВ СИНА ТИ?
Ти повече, според мен, се страхуваш от това, че детето ти няма да отговори на очакванията ти, да поеме пътя, който ТИ намираш за „нормален и щастлив“, може би те е страх, че ще те посрами сред обществото.
Но ако се интересуваш само от благото на детето си, не го натискай да става хетеро - няма да се получи, той няма контрол над това. Още в ембрионална възраст е имала жена ти хормонални проблеми, стрес и момчето не е получило достатачно тестостерон. Такива са 10% от бозайниците - и хора, и маймуни, дори пингвини има хомосексуални.
Докато не го тормозиш ти с твоите очаквания за „нормален и щастлив семеен живот с жена“, момчето ти ще е нормално и щастливо. В противен случай, 100% ще го загубиш!
Решавай.
А.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: cbbf72731a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Номер 11, изкажи тук какво мислиш, да прочетем всички, и подкрепи твърдението си с примери

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 323ad92283
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   От номер 10 до номер 12.
Абсолютно същото се отнася и за жените, даже там понеже границите на безсрамно поведение са малко по-размити, е още по-опасно.

Какво да очакваме от общество, в което болшинството подрастващи са наивни говедца, които като видят другарчето с цигара в уста - и те пропушват. Като видят пиърсинг на носа - хоп, и те слагат. Като видят курвенско или лесбийско-педерастко поведение - с радост имитират.
..Докато се усетят, че са с двата крака в блатото и за доста от тях измъкване няма.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ddf50fc059
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Автора :
Какъвто и да е ще го приема смирено и той ще продължи да си бъде моето момче! Благодаря за коментарите и един съвет към бъдещите бащи :

Никога не позволявайте професионалните ви задължения и заетостта да попречат на взаимоотношенията с децата. Това се отразява на психиката им. След време, когато имате свободно време за тях, то ще бъде ненужно. Бариерата вече е паднала!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 73f4482c2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   Брей.. Хлапе на 22. На тези години и деца да е имал досега. Под думата хлапе аз виждам: "малко пълничко момче, особено по блузите, около 11-12 г. Който всеки човек иска да го стисне по блузите, или да му разроши косата". Просто не зная какво да кажа. На 16 съм, (ромски произход), и майка ми постоянно ме упреква, че на моята възраст доста от приятелите ми вече чакат и по втори деца, а за сметка на това не знаят и да се подписват. Я се стягай!..

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2d84f6b17e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   17, какви блузи те гонят тебе? :)))) Бузи!!!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e48de2db35
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Номер 13 е прав. В ембрионалния период се оформя сексуалността и тогава са се объркали хормоните.... Не може да вините децата си за сексуалността им.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 041c5cdd0b
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   Я, не се впрягай! Харесвял мъже? Да ги харесва, какво от това! Или предпочиташ да се ожени, а тайно да прави секс с мъже. И за него лошо и за тези около него - лошо! Педераст е характер, а гей е сексуално предпочитание. Приеми го такъв, какъвто той си реши! Подкрепи го! Лично аз ако имам син, предочитом да е гей, отколкото наркоман! Нали не искаш да е нещастен?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f03dd0602e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

21.   Хвърли му един здрав пердах и му каже че в къщата ти за педали няма място. Ако е синът ми направо ще го убия!
Аман от тези демократични глупости и педеращини!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 133b499299
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

22.   Такаам, аз не съм лош човек защото мисля така, но тези истории с ОБРАТНИТЕ е пълна простотия... хората си въобразяват така, ако нещо не е било наред с предишната им нормална връзка...

Ето ще го кажа така: Господ е създал мъжът и жената, не е създал 2-ма мъже или 2-е жени да бъдат двойка.

Относно съветът ми... амии всъщност аз съм на 16 и си не мога да ти дам съвет който наистина би ти помогнал, но ако беше мои син, не бих се отказал от него, какъвто и да е. Но както казах, аз съм на 16.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c06f9bb1ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

23.   Лоша работа, но вината не е в теб. Просто така се е случило. Изродиха се вече хората м... а си тракало. Като ги чета тези ъкълии по-нагоре лошо ми става-нормално било, нямало нищо лошо, щом се обичали. Аве вие не сте нормални ве. Него поне го влече това явно, ами вие дето сте уж нормални и така да го приемате? Че това си е изродщина от където да го погледнеш как ще е нормално. Поне имайте смелостта като не можете да го промените, да го наречете с истинското му име. Съчувствам ти човече, но наистина нямам идея кво друго можеш да направиш освен да го приемеш.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: c06f9bb1ad
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

24.   Лоша работа, но вината не е в теб. Просто така се е случило. Изродиха се вече хората м... а си тракало. Като ги чета тези ъкълии по-нагоре лошо ми става-нормално било, нямало нищо лошо, щом се обичали. Аве вие не сте нормални ве. Него поне го влече това явно, ами вие дето сте уж нормални и така да го приемате? Че това си е изродщина от където да го погледнеш как ще е нормално. Поне имайте смелостта като не можете да го промените, да го наречете с истинското му име. Съчувствам ти човече, но наистина нямам идея кво друго можеш да направиш освен да го приемеш.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 1577aeae47
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

25.   И аз съм в същото положение като вас. Синът ми е също гей. Няма да ви описвам как се чувствам. Може на него да му олекна като ми призна, но аз как се чувствам, не знае. Правя се на спокойна, но аз си знам какво ми е. Безсънните нощи, сълзите и кръвното, са си за моя сметка. Немога да се примиря и това е. Все се питам къде сгрешихме. Има си добър и любящ баща. Какво не беше наред тогава. Баща му незнае и се моля да не разбира. Незнам как ще го понесе и дали би го разбрал въобще. Това ще го убие. Ние жените сме сякаш по силни и склонни да разберем и простим. И нещо друго. Защо ги наричат педерасти. Той ме уверява, че е сто процента мъж, но така го чувства. Сърцето ми се къса всеки път щом го погледна. Хората не са толерантни към различните. Аз също не бях, докато не ми дойде до главата. Сега мисля малко по- различно. Но истината е, че ние се страхуваме и страмуваме от общественото мнение, макар, че нашите деца са много по-стойностни от много други хетеросексуални. Срам ме е да си го призная, но така се, чувствам. Всеки който познава семейството ни сигурна съм би искал да има син като нашия. Но заща да е така. МОЛЯ ВИ НЕКА ПИШАТ И ДРУГИ РОДИТЕЛИ, ЗА ТОВА, КАК СЕ ЧУВСВАТ И КАК ПРЕОДОЛЯВАТ ТАКЪВ `` ПРОБЛЕМ ``.. Н. Б.

 
  ...
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 288f72fc0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

26.   И моите родители трудно приеха това, че съм хомосексуален, но го приеха. Може би им трябваше малко време да го осмислят. Докато майката на партньора ми е широко скроена жена. Когато се запознах с нея тя вече беше наясно с предпочитанията на сина си и нямаше проблем с това да ме приеме като "момичето" на сина си и в дома си като нейна... снаха.

 
  ... горе^
преди: 4 години, 5 месеца
hash: 9f152201b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

27.   Много сте ми смешни, родители, когато чета, че се питате "къде сбъркахме". Сега ще ви обясня накратко как мъж става хомосексуален.

Нивото на тестостерон в момчетата се повишава през два периода - при плода около 6 седмици след зачеването и в пубертета. Първият тласък на хормона един вид отпечатва фотографски негатив в психиката му, а при втория - негативът се проявява. Тялото от своя страна се превръща в мъжко от тестостерона в тестисите по време на пубертета, независимо от това какво се е случило в утробата. Не е така със съзнанието. Мозъкът се влияе от тестостерон само ако е бил изложен на достатъчно висока концентрация от хормона в утробата.

На петгодишна възраст нивото на тестостерон в момчетата и момичетата е еднакво и е по-ниско от нивото непосредствено след раждане. Ударната доза, която са получили в утробата вече е в миналото и до около 11-12 годишна възраст нивото на тестостерон в момичетата и в момчетата е много близко. Момчетата и момичетата на 11 години са най-близки по психика - равни са по усвояването на преподаваното в училище и интересите им не са толкова различни.

По време на пубертета обаче нивото на тестостерон при момчетата се вдига и те имат 20 пъти повече отколкото момичетата на същата възраст. Тук се проявява фотографията, заложена в главата му от дозата тестостерон в утробата, което превръща съзнанието му в съзнание на мъж.

Значи ако липсва покачване на тестостерона в плода или по време на пубертета, мъжът вече не е типичен мъж, т. е. започва да харесва мъже.

Изледвания в Англия, САЩ и Германия водят до извода, че недостигът на тестостерон в утробата увеличава вероятността мъжът да стане хомосексуалист. По-вероятно е мъже с допълнителна Х хромозома и мъже, изложени на женски хормони преди раждане, да са хомосексуални или женствени. Интересен факт е, че сред мъже заченати и родени в периоди на стрес, като например към края на Втората световна война, се срещат повече хомосексуалисти, отколкото през други времена. Хормонът на стреса - кортизол и тестостеронът се произвеждат в организма от един и същ прекурсор. Кортизолът изразходва голяма част от прекурсора и от него остава по-малко, който да бъде превърнат в тестостерон.

Правени са най-различни тестове. Например ако на хомосексуалисти им слагат инжекции тестостерон, това не ги прави по-хетеросекуални, а по-сексуални. Така че причината за хомосексуалността е най-вече резултат от нарушен хормонален баланс именно преди раждането. Тогава от първата доза от хормона, който идва от майката, се отключва ген, който отговаря за чувствителността на някои тъкани към тестостерон. Втората доза зависи вече от гените на тялото, които отговарят за образуването и работата на тестисите. Така факторите са два - и наследственост - може момчето да е получило различни/дефектни гени за тестиси и въздействие на околна среда - хормоните в утробата.

Така че никъде не сте сбъркали. Всичко е въпрос на шанс и игра на тото.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker