Без секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Без секс?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 3816 пъти
Закачам се от известно време с едно много старо гадже. Тя е разведена, аз съм семеен. Нямам наменерение да правя секс с нея поради ред причини - тя макар и с малки деца си е свободна и нямам никакви гаранции къде ходи, с колко го прави и какво би ми "подарила" /някога си беше палава/. Нямам сериозно основание да рискувам брака си, а нямам никакви гаранции, че тя тайничо не се надява на това и един господ знае в какво би ме забъркала. В крайна сметка не се чувствам в перфектна сексуална форма. Това последното съм й го казвал в прав текст. Нямам и сериозни финансови възможности, без които тези работи не вървят. Изобщо направо никаква перспектива. Обаче тя ме търси. За сега - достатъчно дискретно. От своя страна аз нямам нищо против компанията й /на скайп/, понякога й помагам за дребни неща според възможностите си, съвсем безкористно. Предразполагам я към доверие в чата и понякога я провокирам на сексуални теми. Допускам, че не е особено откровена с мен, тъй като твърди, че не е правила секс много отдавна, не крие, че и се ще, но и неиска да си търси партньор.
Дали е възможно наистина да стоят така еднозначно и просто нещата? Дали трябва да прекратя тази връзка незабавно? Да си призная чувствам нужда от точно този вид връзка - толкова искам да споделям/само! / с някого извън семейството... , но дали няма да се оплета? Питам основно женското съсловие четящо този прекрасен сайт.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4a6d51df12
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Щом чувстваш нужда да правиш каквото и да било извън семейството, занчи вътре в него нещо липсва - близост, доверие, взаимен интерес, тръпка, емоция и.т. Според мен по-скоро се замисли какво точно не намираш у дома, за да търсиш близост с друга жена, и първо се опитай да отстраниш 'проблема' със законната си половинка. Ако нищо не с епромени, тогава ще му мислиш какво точно да правиш, но не се заблуждавай, че всичко в семейството ви е наред. Любопитството ти е симптом на нещо по-дълбоко и сериозно.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 69de7c17df
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   БЯГАЙ! Бягай далеч, защото ще се оплетеш и после ще страдате всичкиб и ти и тя и съпругата и децета/
Просто си отиди у дома!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 02ae332ac1
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

3.   Не съм от женското съсловие. Но мога да кажа, че като нищо можеш да се оплетеш. Не е препоръчително да се тестваш и да пробваш какво ли ще стане. Видимо си искрен със себе си, което е много добре. Та с тази искреност се опитай да намериш нужното в брака със съпругата си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: bb1ac39588
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз съм мъж, допускал съм подобни закачки, започва и се изживява.. и свършва... ако обичаш съпругата си и имаш хармония в семеиството не го допускай... това е моето мнение... защото ще получиш моментно удовлетворение.... разбира се, ти решаваш

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: dc6251880b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

5.   А, повярвай ми, нещата рано или късно ще стигнат до секс, още повече, че говорите на тази тема, така че е неизбежно. И ми се струва, че няма да се опъваш много.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: dff9895029
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Ами щом не искаш да прекратите тази връзка недей. Но малко се отдалечи от нея. Ти семеен мъж. Не повдигай сексуални теми с бившата си, защото тя може би иска да спи с теб и ако ти се поддадеш... проваляш всичко. Моят съвет е да се отдалечяш малко и да не засягаш такива теми, що искаш да продължиш връзката ви

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 806dc342b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Съгласна съм с Н1. Помисли от какво си лишен в семейството ти, съпругата ти, преди да започваш с изневерите и филмите.
Г.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 9939eb9ff7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

8.   Ти си просто поредният гл*пак, който причинява това на съпругата си...
...

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f8ca5a0047
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Автора

Благодаря на всички за отзивите и специално на №3. Нещата ми в брака са далеч от това, което би Трябвало да бъдат, но това е съвсем друга тема. Гледам си семейството, отдавам се на макс и нямам никакво намерение да спра да го правя. Секс с въпросната особа няма да правя поради горе изложените причини и най-вече, защото знам, че не само няма да я впечатля, а и ще се изложа. На мен тази връзка ми действа разтоварващо. Нямам нищо против да бъда междувременно и полезен на човек нуждаещ се от подкрепа.

Въпрооса беше, възможно ли е това да става безкористно, когато човека е от другия пол! Отговорихте ми категорично - НЕ! Не случайно бях помолил да отговарят основно жени ...

Едно уточнение: подхващайки сексуални теми, по-скоро проверявах ориентацията й - разбрах, че не гледа на мен само като на приятел, на когото да се довери и да разчита в някаква степен ... Потвърдихте и всички вие, че "където е текло пак ще тече". От моя страна съм сигурен, че Няма! От другата - да очаквам всичко ...
Жени ... какво да ви правя, като имате невъзможен мироглед...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 12a41d69f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Към Номер 1 - закономерността е точно обратна.
Не поради нещо липсващо в семейството се е ориентирал навън, а поради разпиляването на ресурсите му в произволна посока нещата със жена му все повече окуцяват.

Към Автора - смешно е да твърдиш, че в семейството ти се раздаваш на макс. Да кажа ли защо? Ето, например висиш с часове в скайпа и закачаш чужда жена на сексуална тема, а после ходиш по форуми за споделяне, питаш за прогнози и стигаш дотам да се подиграваш, че жените били особени, как лесно се хващали и кълват. Какво видя семейството ти от цялата тази работа...

Освен това щом в половата сфера не си на ниво - означава, че си се занемарил физически и си зациклил психически. С други думи - типичен интернет синдром. Надали със семейството ти се разхождате и спортувате.
Пак питам - това ли е раздаването ти на макс?
Най-голямото ти вълнение е дали ще се изложиш пред старата любовница и дали не е пипнала хламидии някъде :/
Не лъжи, че я искаш само за споделяне. За споделяне е сайтът тук, а не закъсала без секс жена, с която някога си го правил.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ce9f567c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Много як психоанализ. Само дано не го правите професионално - почти нищо не е така! Но аз ви разбирам напълно - то обществото ни е такова, с какво тук може да е различен някакъв си индивид ... Извинявам се на женската "аудитория", ако наистина последната ми фраза от миналия пост е прозвучала като подигравка! Мислех да прозвучи като:"... а аз се надявах да ме убедите, че греша ..."

Относно ... че не съм на ниво - да има причина, но физически... оцеляваме на село /едва ли схващаш какво означава това/, психически - някога, макар и без интернет беше по-лесно, но след преживяна белодробна тромбоемболия нещата са съвсем различни - и като цели, смисъл и възможности!

За хламидиите също знам и по фразеологията ви - сигурно повече от вас! Оборете ме: каква е вероятността постоянния ви сексуален партньор да е с различен статус от вашия - т.е. единия да има, а другия да няма хламидия?!

Сайтът е прекрасен за изливане на насъбрал се психически товар. Споделянето все пак е по-различно - трябва да разчиташ на разбиране от отсрещната страна - нещо, което в български сайт май е невъзможно. От доста време се опитвам да установя точно такъв контакт през сайтовете за запознанства, но няма обява, в която да няма някакви изисквания - ръст, килограми, снимка, град /област/, финанси ... Защо са тези неща ако няма друга "крайна" идея? /друг е въпроса за професии, образование, възгледи и интереси/.
Ами ако щете вярвайте, но не ми е до секс!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 12a41d69f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   От 10 към Автора -
Приятно съм изненадана от умерения тон, с който реагирате. Вземам си думите обратно.
Само не се плашете от преживяната емболия, нали има разреждащи кръвта препарати, които предотвратяват рецидив... Още повече като живеете сега на село - би трябвало да е достатъчно здравословно, за да се оправи организмът ви сам. И повече от аспирин едва ли е нужно..
Баща ми преживя същия ужас преди повече от 10 години и ако се вярва на думите на майка ми - няма влошаване в сексуалния им живот и здравето изобщо...
Дано да не пушите, защото това вече е от огромно значение.
Да дам някакъв съвет относно общуването... Има много форуми - за дома, здраве, спорт, забавления и още къде-къде повече тематики... Хората там си говорят свободно, сприятеляват се без никой да има очаквания за нещо повече, а пък чувствата там са дори по-приятелски и задушевни от очакваното.
Успех и дано скоро почувствате, че сте напълно здрав - защото най-вероятно СТЕ.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: ce9f567c46
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Прави Ви чест промяната на тона!
Принципно отдавна съм се стабилизирал, но съм на синтром завинаги. Остана ми едно малко по-високо кръвно, за което пия хапчета почти без полза. Та тези хапчета имат отрицателно въздействие върху либидото. Не казвам, че съм импотентен, но и не ми бушуват хормоните.
Не пуша. Бях спрял цигарите година по-рано.

Относно форумите - не благодаря! Имал съм неблагоразумието да повярвам хрисими юзъри. Иначе влизам и пиша в разни технически форуми, макар че и там честичко има неприятни, безмислени нападки.

Всъщност не се оплаквам от каквото и да е. Не търся съчувствие, още по-малко - съжаление. Искаше ми се да чуя тези, които по природа сте от другата страна. Да ме окуражите, че е възможно все пак обикновено приятелство между различни по пол, без задкулисни намерения. Е, поне ме отрезвихте, което си е важно.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker