Притеснявам се и не ми става напълно - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121207)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14359)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Притеснявам се и не ми става напълно
преди: 6 месеца, 6 дни, прочетена 1474 пъти
Здравейте, момче на 18 години съм. Имам проблем с ерекцията и мисля че е на психическа основа. Имам приятелка от два месеца и сме правили опити за полов акт няколко пъти, но безуспешно и не разбирам къде е проблема в моето либидо. Имам огромно желание и имам сутрешна ерекция но, когато нещата прибегнат до секс отначало нямам проблем имам желанието докато се целуваме ми става, но в даден момент пенисът ми спада на 20-30% и ситуацията става доста куриозна. Усещам че момент преди да започнем се тревожа как ще протекат нещата и дали мога да се изложа или да свърша бързо или изобщо дали ще и бъде приятно и тогава всичко пропада. Дори сега ми се изгради като вид комплекс и изпитвам малко срам а желанието го имам, както и ерекцията преди полов акт. Как да се избавя от този проблем?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 5 дни
hash: 338dd7c23d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Не го мисли. Много са били като теб. В такива ситуации когато психиката много тежи, физическата стимулация е твоят най добър приятел. Как се постига... нечия ръка или една хубава орална любов и след това право в целта и действаш. Без стимулация и с много мислене увисва.

 
  ...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: c3042c23e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   На 18 години, изобщо не трябва да ти пада когато с нея.
Опитайте вещо друго - двамата в банята, свирка преди това и най-важното е да не мислиш затова. Или отидете някъде на почивка в хотел. Там е романтика и ще видиш че ще има ефект. Слизате двамата в СПА центъра - басейн, сауна, парна баня, а и ако сте сами в СПА-то можете и голи да бъдете /това има много положителен ефект/ и след това се качвате в стаята и се започвате. Пак казвам на тази възраст трябва да ти е все нагоре когато си с нея.

 
  ...
преди: 6 месеца, 5 дни
hash: 1744cdb17b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

4.   Пий малко вино за успокоение и после действай. Но не да се напиеш и да забравиш какво ще правиш.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: df2dc6687b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Пич не се тревожи.
Най- лошото при секса е ако се изпразниш преждевременно. Тогава жената е бясна понеже си я валидирал, дигнал си и самочувствието така да се каже, но си си направил кефа без да я задоволиш.
Обикновенно в такива случаи ти бие шута.
Ако обаче ти спадне е по- благоприятно за теб. Тогава тя се притеснява че може в нея да е причината. То често и това е- с една жена ти е камък, с друга спада.
Най- доброто е ако ти седи твърд я изплщиш бе да се изпразниш. Тогава тя се чувства винивна и се мъчи да се реваншира.

 
  ...
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: df2dc6687b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Пробвай с аргинин и цитрулин.
Не знам дали ще ти помогнат понеже си много млад.
Аз съм на 54, взимам ги за спорт, преди тренировка. Разширяват кръвоносните съдове и пълнят мускулите с повече кръв. За мен полезния ефект е и че ми смъкват кръвното.. Гледам че ми дъжат и кура твърд. Мога и един час да еба без да ми спадне. Стига жена ми да се съгласи- напоследък рядко се случва.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: 53debfe276
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   До номер 5, :)))) явно си доста млад. Ако на партньорът не му стане, не всяка жена ще се притесни, ако си говорят и са отпуснати и им се хубаво ще се получи. Ха ха жената била бясна, че свършил преждевременно???
Ж

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: 204a4e2ff9
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Аргинина е супер! Моя пенис е твърде като камък от една таблетка час два преди акта. И без аргинин си е твърде де, нямам проблем, но с аргинина е направо на друго ниво. Като цяло щом се притесняваш удари си една във вкъщи няколко часа преди да се срещнете вземи Дюрекс екстендет плеасуре и ще я скъсаш от чукане в буквалния смисъл на думата. Аз така правех на времето по над 4 часа секс без да спирам и свършвам. Сигурно цял живот ще съм им във фантазиите. Тъпото е че нищо няма да усетиш ще и направиш кефа и после ще блъскаш като ненормален за да свършиш, ако изобщо успееш. Друг проблем е че ако ти спадне няма как да го вдигнеш, тъй като е под упойка и все едно не е част от тялото ти... Та също е рисковано. Най-доброто е да се отпуснете да се отдадете на орални ласки и другото ще си дойде от самосебе си. Това се е случвало на 99 процента от мъжете, колко ще си признаят е друг въпрос. Отделно че първите пъти всички сме свършвали бързо колкото и да се правим на играчи.

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: 74edec5c12
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   До 7,
"... номер 5, :)))) явно си доста млад... "
Мерси за комплимента. Май така излиза.
Хаш-а на 5 и 6 е еднин и същ, а в 6 съм написал че съм на 54г.
Не казвам че всички жени са такива, но при секс с нов паркньор, ако се изложиш първия път вероятноста връзката да не тръгне е голяма. Дори и в този сайт жени раказват че са изоставяли мъже по тази причина. А има дори и омъжени с деца които мислят за изневери и/или развод заради проблеми в секса.
Аз като мъж съм длъжен да се подисигуря от всякъде и не мога да разчитам на снизхождението на жените.
До 8,
Значи и ти си усетил същите неща.
"вземи Дюрекс екстендет"
- пробвал съм някакъв друг бустер който така ме превъзбужда и напряга че няма свършване (точно както ти си го описал). Само че жена ми не държи повече от половин час. Пък ако обещае секс и после реши че не ще, става страшна работа. Няма заспиване- цяла нощ тренирам дясната ръка. За женени не става. Ако не си женен и не ти вържат поне може да отидеш да изтърбушиш някоя проститутка. И най- добре повече да не и се мяркаш пред очите.
Друго дето помага е черна мака. Нея също не я взимам понеже превъзбужда. Обикновенната бяла перуанска мака е добра за спорт, за изчистване на тлъстини (поне така казват) и усилва умерено потентноста (така казват).
А иначе аргинина е чиста работа. Цитрулина се разпада на аргинин и действа продължителни време. С него даяня 2 часови тренировки по кикбокс за напреднали. За секс не ми трябва. Ако накой има жена способна на многократни оргазми, може да му свърши работа.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker