Има два типа мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121200)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14358)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9601)
 Спорт и красота (4700)
 На работното място (3177)
 Образование (7303)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18526)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Има два типа мъже
преди: 6 месеца, 2 дни, прочетена 3256 пъти
Има два типа мъже - единия е за сериозна връзка, сватба, той е официалният мъж за пред хората и роднините. Нека го наречем така както е официалното му име - съпруг. Съпруга е прецаканият защото към него жените имат много изисквания, не го харесват от пръв поглед, а трябва той да се доказва пред жената все едно е на конкурс и чак тогава евентуално може и да стигне до секс, след месеци ходене след гъза на жената, но после жените използват секса като инструмент и го спират ако съпруга не им угажда, цялата отговорност и тежест на семейството е стоварена върху раменете на съпруга. Той трябва да е отговорен, с чисто минало, да не пие, не пуши, да е образован и да се стреми да изкарва все повече пари с работа. Може доста да се изрежда, но не искам да става много дълго. На всичкото отгоре може да му изневерят.
Другия тип мъж не става за сериозна връзка, той не иска да се ожени, но е привлекателен, чаровен, секси и жените го харесват. Той няма нужда да се доказва с дипломи, професия, образование, хобита, той може да е престъпник или наркоман и това няма значение, той е привлекателен чисто физически, като поведение, като език, като излъчване, жените го харесват от пръв поглед. На този тип мъж му пускат на първа-втора среща, с него жените се отпускат и показват най-мръснишката си страна, задръжките падат. Секса с него не е разменна монета и средство за манипулация, а удоволствие. Този тип мъж може и има много жени, но ги има само за секс, не ги разкарва по почивки, не им купува подаръци, върху неговите рамене няма отговорности и задължения, той си живее живота безгрижно и щастливо. На него няма как да му изневерят, точно обратното, той е мъжа с когото изневеряват.
Сега повечето от вас ще кажат, че искат да са като втория тип мъж. Но вие колкото и да искате, едва ли ще можете. До голяма степен качествата които той притежава са вродени и няма как да се научат, например ако си нисък и грозен, няма как да си такъв мъж, дори да си много забавен и богат. Парите в случая не са важни, парите те правят първия тип мъж - съпруга, който ще плаща за издръжката на семейството и ще му пускат веднъж месечно по милост.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 6 месеца, 2 дни
hash: 5630f4dfee
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

1.   За съжаление си абсолютно прав.

Аз ще добавя, че има още нещо много важно: Мъжът, от когото жената яде бой! Той е най-важният мъж!

Запомни го това добре и бъди от третия вид!

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: e232c98ce8
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   За щастие съм от втория тип, но съм женен и жена ми ме хареса от пръв поглед! Тя знае, че съм от втория вид и не използва секса за изнудване....
Все още потоянно ми се случва да ме харесват от пръв поглед, но съм верен съпруг

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 1947674315
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

3.   Дълго време се старах да бъда първия тип мъж и някак си загубих своята идентичност. на моменти ми се получаваше, но някак си се чувствах като в окови. На стари години се разведох, защото винаги съм бил един прикрит боклук. И след това животът на боклучак ми се услади. Странното в тази ситуация е, че жените започнаха да ме свалят. Очаквах поне приятелките на съпругата ми да спрат да ми говорят, а някои от тях започнаха да флиртуват с мен. И така на вече на 40 станах много привлекателен за дамите. И не полагам никакви усилия, те просто ми се лепят. От друга страна изобщо не ми се занимава с разни връзки и предпочитам да ходя при проститутки, вместо да извеждам някоя на вечеря и да я слушам как много ме харесвала, ама на първа среща не правела секс. Да бе, ще чакам половин година, ще ходя по вечери и ще свалям звезди за да получа нещо, което мога да получа за някакви си 200 - 300 лева веднага. Нали казах в началото, че съм боклук. Поради тази причина не мога да обичам и никога не съм обичал истински жена. Жените ме привличат само за секс. Е случва се понякога и да нацеля някоя, която иска само секс, но е рядкост. Жените в по-голямата си част искат любов и връзки, което аз не мога да им дам.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: ab91904407
гласове:
1 2 3 4 5
  (22 гласа)

4.   До автора: Много ограничен начин на мислене и яко оградена рамка на разбиранията ти. С този текст показваш какво? Само собствената си Не обективна визия за нещата.. и в текста светиш като светофар.. едно, две що годе смислени заключения, после три, четири безмислени.
Коя нормална жена, прави секс с наркоман? Нереална ти в визията за нещата, защото светът е много по -голяма разнообразие, от рамката, която си му сложил.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: f4e8ddeb22
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

5.   Право в целта. Точно така разсъждават повечето жени, да. Моите уважения към номер 4, тя може и да не е такава, но е от по-малобройната част.

Това, че няма как да преминем от едната в другата група, понеже си е вродено, също е много вярно. Един мъж 160 см колкото и да се старае, да се поддържа, ходи на фитнес и не знам си какво, никога няма да е толкова предпочитан за секс като някой намахан висок строен и добре сложен манекен, пък ако ще и да е гадняр и мутра. Даже това, че е гадняр, ще го направи още по-привлекателен, защото в очите на жените ще е мъж на място, нищо че ще я прави на 5 ст.

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 98da9af812
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

6.   До 4.
Нормална жена е оксиморон.
Жени правещи секс с наркомани - колкото искаш. Пък ако сложим и пияниците - те не останаха други жени.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: f3cdd7299d
гласове:
1 2 3 4 5
  (24 гласа)

7.   В днешно време кой става за брак? Масово не искат брак, не искат ангажимент и да се охарчват. На бълг. мъж така му е изгодно, защото като не му изнася -забременяла жената в неподходящо време, напълняла с 5кг. или той си намерил друга и бие шута без ангажименти и си щрака с пръсти. Българката няма никаква сигурност. Според мен има 1 тип мъже -бг тарикат, дето иска всичко наготово и само да получава без да дава. Иска безплатен секс, слугиня, деца, ама пари да не дава, жилище да не осигурява, жената сама да се оправя, но и да е на разположение. Като види по-хубава и вървежна, хайде чао не ми дреме за деца за нищо.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 18ef10c9e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   7, жените също са така, като ги хареса някой по-богат и вървежен, хайде чао не ми дреме за теб. Лошото е, че като родите деца, вече спират да ви харесват по-богатите и вървежните.

 
  ...
преди: 6 месеца, 16 часа
hash: 54734000eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Виж, жена съм и е много, много жалко, че намирам за написаното за вярно. Жалко е както за мъжете, така и за жените.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 16 часа
hash: 5b9d1478ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   В десетката!

Добавка обаче, 3ти тип мъже - Не се занимаваме с жени изобщо.
MGTOW

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 14 часа
hash: 10c8832055
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

11.   Авторе,
пишеш точни неща, но грешно ги интерпретираш. Всеки мъж може (е длъжен) да притежава и ДВЕТЕ страни. Да бъде хем едното хем другото. И точно това привлича най-много жените. И не просто да ги има 50/50 а да притежава способността да набляга и на едната страна и на другата. Когато е необходимо - да бъде 90% задник и 10% добряк. Но може и да се наложи обратното, според ситуацията. Тез характеристики се УЧАТ. Топките на Мъжа се придобиват, не се раждаш с тях.

И ще ти го кажа от опит, аобсолютно среден съм като визия, 180 см висок, някои биха казали грозен. Е, и - за сметка на това съм перфектно облечен, различен като визия, и с огромно самочувствие. И това е разликата - когато отида при най-яката мацка и се набутам директно в изкуствените ѝ цици (honk honk) - тя не може да повярва че ѝ се случва. Шибаняк като мен - грозен, нищо особено а идва при нея, принцесата, най-непотворимата и красивата на тая планета. Как се осмелявам - ето това е ключът!
Колкото по-голяма е разликата / несъответствието (discrepancy) между външния ти вид и ПОВЕДЕНИЕТО, толкова по силно е привличането (поне първоначално).

Развивайте си САМОЧУВСТВИЕТО и всичко ще си дойде на мястото. Парите не са самочувствие, външния вид не е самочувствие. Само-чувствието се придобива от факта че ДЕЙСТВАШ, проваляш се, но пак се изправяш на крака. Като те нокаутират два пъти, но после пак продължиш да излизаш на ринга. Като те отрежат 20 пъти жените, но виждаш че живота си продължава. Ако утре изгубя всичко на тази свят (физически придобивки), времето ми е показало че пак ще си стъпя на краката, без да се оплаквам, мрънкам или обвинявам който и да било за провалите. Никога не свикваш с ударите в главата, но с времето се научаваш да харесваш вкуса на своята кръв.


Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...
преди: 6 месеца, 14 часа
hash: d7ad803d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Всичко това е вярно, от втори тип съм и не желая да се женя и да имам деца. С мен се заиграват само обвързани жени и такива дето тепърва започват да се учат на някои неща. Колкото и да се лъжем и да живеем с измислени представи, да, семейният живот е за меки мъже. И тези меки мъже редовно носят рога на главите си.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 11 часа
hash: 1f9ff8d064
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Който както си го направи. Ако се оставиш да те набутат в категорията на първия тип, т. е. балък, проблемът си е твой.

 
  ...
преди: 6 месеца, 10 часа
hash: 8526c18ee0
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Истината е че един мъж може да бъде и двата типа - за жена си съпруг, с много ангажименти към нея и в същото време да бъде чаровен, секси, привлекателен мъж с който други жени искат просто краткотраен флирт, свалка, забежка... Нищо лошо. Всеки си взима своето.

 
  ...
преди: 6 месеца, 9 часа
hash: 16ecd0d9e4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Еми балансирайте. Де сте видяли дърт коцкар от втория тип. Има, ама 1 на 5000. Заложете на сигурното или ще изгорите бързо

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 7 часа
hash: a27c36d698
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   10, ти май удари десятката.
Но MGTOW са по- скоро от първия тип, но са се усетили и не искат да са от прецаканите. Имат си достойнство и не желаят жените да ги считат за парцали с които могат да си бършат гъза.
То ако не можеш да си от втория тип, най- добре да не си и от първия.
И тези мъже стават все повече. Казват че на запад жените почват вече да усещат нежелание у мъжете да се срещат с тях. Дори разни женски "гуру"-та почват да съветват жените да не са много взискателни. Някъде не повече от 20- 30% могат да са от втория тип. Мъжете които жените намират за привлекателни са не повече от 20%. Не повече от 10% от мъжете са желани заради пари и статус.

 
  ...
преди: 6 месеца, 7 часа
hash: 1ea925ac4a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

17.   Авторе/ке, много примитивни и елементарни разсъждения!

Интересно колко хора са се вързали на тия плиткоумни мисли, които си написал/а!

По-добре се позамисли малко за духовните неща, за душата си, защото те са много по-важни от материалните!

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 часа
hash: 702e2e1946
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Пич, а не мислиш ли, че има мъже съчетаващи положителното и в двата типа? Такива дето ги харесват жените, искат да им пускат, но същевременно стават за съпрузи, отговорни са и верни?
Много убиташката сте я подкарали автора и феновете му. Така няма да ви вържат, ако искате да сте с готино мацки, които да ви харесват и желаят, трябва и вие самите да сте готини. Запомнете го това правило, мъж съм между другото.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: f4ca4fa999
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

19.   До 17 всички жени знаете да се правите на много духовни и да плещите само за "духовни" работи, ама ако ви спре някоя батка с БМВ-то пред вашта къща и ви покани да се ебете с него в 4-стайния му апартамент в Младост 1, моментално забравяте за всякаква "духовност", и отивате да му духате.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 162700a3db
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

20.   До Автора:

До някъде си прав, ама да "изпадаш в клишета" някак си не върши работа. Щото както си описал "2-та типа", аз като чели падам и в 2-та, макар, че се стремя да бъда от тип номер 1.

Примерно - аз имам пари доста. Според теб това ме прави номер 1. Не пия и не пуша. Дотук добре.

НО, имам няколко висши, друсал съм, ходил съм по курви, правил съм 3-ки, вършил съм престъпления, не ми пука за жените особенно и никога не им ходя по гъза. Не си живея живота безгрижно и щастливо - имам 2 бизнеса и си ги движа.

Среден на ръст съм, а за "красота" не искам да коментирам, щото "не си падам по мъже" за да определя "кой е красив и кой не" и не зная колко съм "красив", но С ПАРИ ВСИЧКО СЕ ОПРАВЯ. :)

Скоро ще имам холивудска усмивка, идеална коса. Може да ходя на процедура за уголемяване на хуя (и сега съм доста надарен, но могат да ми го направят 18 см дълъг и още по-дебел).

Разни колежки, майки с деца и обвъзрани ме карат да излизаме, но си имам пари и предпочитам да не си губя време с тях и си ходя на елитни курви с мега яките тела.

Но щом парите ме правят първия тип - ок Авторе, първият тип съм. :)

Обаче сте ми много смешни и ти и тези, които разсъждавате по този начин.

Има изследвания, че мъжете от първия тип ("Бета загубеняците") дето мислят за пари - имат повече деца, от мъжете от втория тип ("Алфа играчите").

И житейски погледнато, кои са "истинските загубеняци"!? Хората с парите ли? :)

Зная се с мутри дебели-тарикати, които са били зарязвани от по 3-4 съпруги, но имат по 6-8 деца, имоти, злата, пари. Изглеждат отвратително - дебели и т. н. Ама си правят кефа, ходят си по курви, правят пари, направили са си деца.

Какво като не са ПРЕДПОЧИТАНИ от жените!? :D

Т. е. "предпочитани" са като се появят с джиповете и почнат да фъргат пачките.

А за тея дето разправяте, че семейният живот бил за "меките мъже" - дайте да ви запозная с тея мутри (някои от които са "сваляли глави" на хора) и им кажете, как са от "меките мъже". Ще се насерете като путки.

Аз самия бих се насрал, а съм влизал в боеве с много по-яки от мен и съм ходил на състезания с цел да ми причинят контузия.

Да си МАЧО не значи да си МАЖ на който да му връзва всяка тъпа пикла. :D Друго е значението...

Но се замислете защо мъжете от тип 1 имат повече деца, от тези от тип 2 и ще си отговорите защо България е в ТЕЖКА ДЕМОГРАФСКА КРИЗА... щото всяка пикла иска да стане "ковра", а всеки пикльо да стане "играч". :)

Много "играчи" познавам и бая се "наиграха":

- Един приятел емоционален наркоман така е правил секс без никакви предпазни средства, че не може да има деца.

- Друг приятел щрака насам натам, приятелката му го напусна, направи си дете с някакъв "бета загубеняк" и се върна при играча, та той да гледа детето.

- Трети приятел живее под чехъл в апартамента на неговата и тя може да го изгони всеки миг.

Но искам да подчертая, че не ви съдя - даже ще ви помогна за да унищожим това щибано, пропаднало българско общество (като ще помогна в разграбването на каквото е останало в България с помощта на моите авери).

Пък вие "играчи" - ровете по кофите на стари години, щом ПАРИТЕ НЕ СА ВАЖНИ! :D

Лично аз няма да създавам семейство до 45-50 годишна възраст, но няма и да съсипвам връзки излизайки с обвързани жени. Ще си ходя по курви и чат пат ще излизам с млади тесни пичета и до там.

Мастиите оставям на вас.

Поздрави!

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: de99f03d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   Н 19, ами стани и ти батка с бмв, можеш ли? Ако не, внимавай, че злобата ще те унищожи.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 3e72154ef7
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

22.   Аз понеже съм от втория тип мъже, а не ме кефи да трябва да се доказвам до безкрай за секс по милост веднъж месечно, просто съм решил да остана сам.
Не съм се родил красавец и мачо, тренирам, поддържам форма и се обличам добре, колкото аз да се харесвам.
Изкарвам петцифрен доход и съм решил като ще е веднъж в месеца, за който на практика ще плащам, да е веднъж седмично, но поне да плащам при елитни проститутки, които да не ме лъжат.
Както казах поддържам се, поне дотолкова изглеждам добре, че да не съм им гнусен и да се правят, че им харесва.
За какво ми е да се моля на някоя, да покривам безброй критерии, срещу какво? Така и така няма да ме обича, ще я привлича пак някое лошо момче красавец. За обич и привързаност си имам куче, за компания - приятели, за секс както казах, си има професионалистки.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: 996fc4f5a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Номер 7, това може и да е така, но това е по-скоро за тия мъже, към които основно се стремите. Няма как бройкаджия, който може да ги сменя, изведнъж да му щукне да се зароби с деца и жена. Самият му манталитет не е такъв и трудно, да не кажа почти невъзможно да се промени. Има хора като мен, готови за семейство от както са на 15, но не им се обръща внимание. Тоест, аз си имам отдавна семейство, но принципно казвам, че такива мъже много по-рядко се търсят и харесват от жените. Така че помисли над това какви мъже харесваш и следваш и търсиш. За да има статистики, че множество мъже стоят сами, без гадже, не са правили секс на по 30 години, има нещо сбъркано. И тук не говорим за някакви тотално изперкали типове, грозни и пъпчасали, мръсни и смърдящи или някакви фрийкове. Нищо подобно, просто нормален мъж. И това не го казвам нито да споря, нито да се карам, просто фактите това показват, което е жалко. Проблемът е и в двата пола.
А това, че красавецът много по-лесно получава, важи отново и за двата пола. Една жена ако е красива, лепва ѝ се кой ли е, а ако не е толкова красива, пак има желаещи, но примерно на работа трябва да се доказва. И така навсякъде. Тъй че красивите хора цялостно са привилегировани.

 
  ...
преди: 5 месеца, 29 дни
hash: de99f03d20
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

24.   Има два типа мъже. Жени, ако искате да сте щастливи, избягвайте и двата, особено ако са българи.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: f008f455d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Ами, то и при жените е така. Иди на една родителска среща в началното училище - от всички майки - едва ли ще пожелаеш повече от 10%. Другите 90% ли са играчките, които манипулират съпрузите си със секс? И кой ще е тоя, дето всички жени му се лепят, та точно пък тях ще ебе, вместо 10-те процента, които стават?

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 28 дни
hash: a27c36d698
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

26.   20- в главата ти боза, или по скоро си правиш майтап.
"... аз имам пари доста. Според теб това ме прави номер 1... "
- кой е казал че тези от група 2 не трябва да имат пари?
Напротив, на тях им трябват повече пари отколкото на тези от група 1.
Навярно има и група 0- мъже които нито са атрактивни, нито пък имат пари. Те не стават нито за съпрузи (гр. 1) нито за любовници (гр. 2). Аз бях в тези група, но после минах в гр. 1 понеже почнах да получавам умерени доходи в западноевропейска страна. Ако имах особено големи доходи, навярно щях да съм в гр. 2.
По просто казано:
- добрите момчета- съпрузи, провайдъри
- лошите момчета- любовници, фъкбойс
"... дебели-тарикати, които са били зарязвани от по 3-4 съпруги, но имат по 6-8 деца, имоти, злата, пари. Изглеждат отвратително - дебели и т. н. Ама си правят кефа, ходят си по курви, ... "
- тези да не би да ги слагаш при "добрите момчета"- примерни съпрузи?
Ако го свържем с доходите:
- гр. 1, с добри но неособено високи доходи, не особено красиви, неуверени, не много опитни с жените, като цяло с неголям достъп до жени, навярно около 50% от мъжете
При тези има и някаква малка част които са различни. Наживяли са и са се захванали с други неща. Тоест, минали са от гр. 2 в гр. 1. Имат други по важни цели (кариера, бизнес) и нямат време да се занимават с жени. Писнало им е от жени и са решили са че една им стига.
- гр. 2 тук май има известно разнообразие:
-- особено красиви и привлекателни мъже с невисоки доходи, уверени, с голям опит с жените, способни да си играят с женските емоции и т. н.
-- мъже с особено високи доходи и статус, често със съмнителен бизнес, уверени с голям опит с жените- тези привличат жените, дори и когато не им плащат.
-- мъже хедонисти, за които живота е безкраен купон, с вредни навици като алкохолици и наркомани привличащи определен тип жени. Тия имат пари, понеже баровете, дискотеките, алкохола и наркотиците не са безплатни, но най често не някой им ги дава. Или са набарали някаква лека далавера от която им капе без много да се ангажират с работа.
"... защо мъжете от тип 1 имат повече деца... ". Не е ясно дали имат повече деца. Особено ако децата не са от тях. Ясно е само че отглеждат повече деца. Но нали на тях такава им е функцията?

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: 3f51490d05
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Авторе, относно парите не си съвсем прав за мъже тип2.
"Парите в случая не са важни, парите те правят първия тип мъж - съпруга, ... "
За да си харесван от жените ти трябва самочувствие, отличен виншен вид (тренировки, модни дрехи), някакъв интересен според тях стил на живот, т. е. да умееш да се забавляваш, разбира се хубава спортна кола и/или мотор. Всичките тези неща без пари не стават.
Мацките може да се изчукат с някакъв красив тинейджър, но като порасне ще му трябват доста пари за да продължи да ебе.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: d5943fcd15
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

28.   М40. От първият тип бях, готвя, чистя, пазарувам, изкарвам пари... Жена ми, съответно с две малки деца, си хвана любовник от вторият тип - бракониер. простак и бензинджия (налива бензин на бензиностация). После ми обяснява, че било най-голямата и грешка. Иди ги разбери тия жени.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: a27c36d698
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

29.   28, какво направи с жена ти? Разкара ли я?
И аз бях като теб, макар че не съм я хващал в изневяра.
Но може и да се е чукала с някой понеже почти ми беше спряла секса.
Държеше се грубо, крещеше, постоянно правеше скандали за дреболии.
Накрая поисках да се разведем, но тя пък не щеше.
Сега аз се държа лошо. От време на време я заплашвам с развод. Повечето време е депресирана. Но се държи добре, дори и секс дава когато поискам.
Не ми е в природата да съм гаден, но го играя. Иначе за мен става зле.
С жена не трябва да си добър. Лошото е че късно го открих.

 
  ...
преди: 5 месеца, 27 дни
hash: f1656024af
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   Да, авторе, ама вторият тип мъже живеят така до време Като станеш на 50 и останеш сам вече няма да ти е забавно. И дали тогава на някой ще му пука с колко мацки си преспал в 20-те и 30-те си години и какви легенди са се носели за теб из баровете и дискотеките.
На първият тип може и да му е тежко понякога, но на 50 или 60 ще има кой да е до него, деца, внуци... семейството понякога е адско предизвикателство, но си струва, дори и да не го разбираш в момента. Някой ден ще го оцениш.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: d5943fcd15
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

31.   От 28 до 29.
Абсолютно същото продължение на историята. Едно към едно.
Когато си много добър ти се качват на главата.

 
  ...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: db26ec167e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Ами, пичиве, прочетете "Тъй рече Заратустра". Там има глава за жените с куп хвалебствия за тях, но по-важното е как завършва. Стара жена вижда, че Заратустра тръгва нанякъде и го пита "При жена ли отиваш? Не забравяй КАМШИКА! ":) Това е истината и не е необходимо да си сифилистик като Ницше, за да достигнеш до нея:)

 
  ...
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: a27c36d698
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

33.   До 30
"Като станеш на 50 и останеш сам вече няма да ти е забавно. "
Няма.
Но като станеш на 50 и си тотално сдухан и смачкан от някаква жена пак не ти е забавно.
А и женените по- често умират на 40- 50 от инфаркти, инсулти, сърдечни удари и други подобни предизвикани от постоянното напрежение и стрес създаван от жената до тях.
Тъй че каквото и да направиш- все е грешка.
Коя е по- голяма е индивидуално.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 26 дни
hash: 981ba8a4f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

34.   Тотална грешка.
Имам страхотна симбиоза с един мъж, чаровен, но тих, обран, мълчалив дори. Умен, целеустремен, но невидим.
Точно това ми хареса - мразя превземки, пуяци разни, номерца.
Харесах си тактичното момче и директно си го свалих.
Той тогава живна, но не изневери на себе си. Тиха усмивка, благ поглед, огромен сексапил за мен. Отпусна се и беше много готин. Аз си го харесах за секс. Буквално ме грабна и побърка. Няма такъв любовник. Тихите води са най-опасни и за нищо на света не бих се откъснала от ръцете и очите му.

 
  ...
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: a27c36d698
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

35.   34, такива случаи са рядкост.
"... и директно си го свалих. "
Жена да свали мъж който си е харесала е много рядко явление.
Обикновенно чака мъжът да направи нещо и ако не се случи минава на следващия. Понякога мъжът е срамежлив или не знае как да свали жена. Дори и да се опита, ако го прави неумело бива отхвърлян. Жените харесват опитните мъже. Такива са от тип 2.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 25 дни
hash: 4a2a9c825d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

36.   Познавам един на 46, цял живот игрички, голямо его, никакви сериозни връзки, големия купонджия. Всъщност въздух под налягане, лъжец и мъжка п. тка. На млади години направил дете с големите приказки за любов и после си я е карал все едно е сам. Жена му /без да са женени/ най-накрая го заряза след няколко години, защото и алкохолът започна да не му прощава. Сега на средна възраст, явно започна да асимилира, че морето не е вечно до колене, състарен, не че някога е бил хубав, споменаваше, че не можел да свършва с разни и злобее срещу целия свят и жените, като че ли те са му виновни, че от големия непукист и бохем се е превърнал в сърдит чичак.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: a27c36d698
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

37.   34- ти пък...
Това си го чела в някаква книга от 18ти век. Вика му се преразказ по спомен.

 
  ...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 48e49a19dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

38.   До 37.

Имам такъв приятел програмист - жена му го е свалила и си имат много яко семейство.

Мислиш, че не стават такива неща ли?

 
  ...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: cefff0c0e1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

39.   Защо бе, пичове? !
Приемете факта, че има по-прибрани мъже, пълна противоположност на вървежните пуяци-гъзари, но които са страхотни любовници и горещо ги искаме за секс и не само!
Аз съм имала все скромни момчета и много им се кефя, разтапят ме буквално, защото са пълни с изненади!
Мразя натегачи - който иска безскрупулни чукачи, да търчи след тях.
В моя живот ми се случи да бъда и със скромен смотаняк във всяко едно отношение, но продължих да давам шанс на скромните момчета. Грам не съжалявам за това.

от 34

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: a27c36d698
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   36, описваш високостойностен на сексуалния пазар мъж.
"никакви сериозни връзки, големия купонджия. "
- ми това искат мъжете. Но не всички го могат.
"... въздух под налягане, лъжец и мъжка п. тка. "
- такива са успешните мъже. Другите карат на чекии.
"На млади години направил дете с големите приказки за любов... "
- това е висшия пилотаж. Баш тарикатите така правят. Аз пък съм отгледал дете от друг мъж. Помогнал съм някой да се предаде гените и не съм много радостен от това. Ама никой не казва че живота е справедлив.
"... състарен, не че някога е бил хубав, "
- ти злобееш тук. Ако не е бил хубав защо жените са се ебали с него? Навярно е теб те е минал за бройка.
"... от големия непукист и бохем се е превърнал в сърдит чичак. "
- накои сме се превърнали в такива и без да сме си живяли живота като бохеми. Тоя поне има за какво да си спомня.

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: a27c36d698
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

41.   34, ти си 6-ца от тотото. Рядко се случва.

 
  ...
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: f4ca4fa999
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

42.   Жените като че ли ни имат мъжете за малоумни като тях. Ми не сме. По-умни сме от тях и не им се хващаме на глупостите и лъжите, които дрънкат тук. Всички ги виждаме по улиците с какви отрепки, наркомани и убийци се влачат, тука го раздават много образцови и културни и си мислят, че като са анонимни ще им минат номерата пред някой тъпак да го впечатлят с лъжите си. 39 пък чак разпечатвала само девственици... Да, бе, да, ей сега ти повярвахме... И това го пишеш половин час, след като си се ебала с нацепения назобен батка с татуировки.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: a27c36d698
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

43.   42, наистина малко нереално звучи това което разправя 39.
Нещо като успокоителка за смотаните задръстени мъже които казват че са доста- към 30% ако не и повече.
Но може и да има няколко % жени като нея.
Но шанса някой да попадне на такава е нищожен. На това не може да се разчита.
Така че пичове, печелете пари, помпайте мускули, купувайте хубави коли, ходете по барове, мъчете се да заговаряте пички, ако трябва сбийте се с някой. Въобще гледайте да приличате на мъжкари за да ви огрее. В днешно време важат законите на джунглата.

 
  ...
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: a27c36d698
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

44.   42
"39 пък чак разпечатвала само девственици. "
Девствениците ако им падне мацка най- добре да си траят че в повечето случаи получават риджект. Малко са добрите самарянки като 39. Повечето мадами считат че мъже които не са изплющяли голямо количество жени са некачествени.
Който не е ебал да иде първо 2- 3 проститутки, и после вече да се мъчи да се уреди с безплатна девойка (ако може).

 
  ...
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: cb4943bed6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

45.   До 43 от 34

Не ви увират главите и това е!
Решили сте значи, че без пари, къщи, коли и екскурзийки по света, никоя няма да ви забележи, така ли? !
Това е още едно потвърждение за мен, че съм се ориентирала към правилния тип мъже!
Харесвам тази ненатрапчивост, такт и деликатност, събрани в едно - приближавам се, установявам контакт и ако тръгне приказката (музика, кино, театрални постановки, екстремни спортове от. н. ), продължаваме нататък.
Какъв актив ще ми донесе да знам, че има жилище, Порше и ходи до Дубай през седмица? !
Голям праз, честно.
С разни материални придобивки само привличате посредствени пуйки, с които и една приказка няма да може да си кажете - големият келепир, че някаква парцалеса ще ти седне в гъзарската кола. По този начин свястна жена няма да видиш, а само кухи лейки.
На курсовете където срещнах моя човек, имаше един досаден пуяк от втория тип, на когото всички се пънете да приличате.
Не му спря устата да се хвали. Къде бил работил в чужбина, колко пари бил заделил, колко много се котирал, колко много знаел, бла-бла-бла.
Уртикария ми излезе от него. Не му спряха хвалбите, ужас.
А моят човек се държеше на ниво и определено нямаше нищо общо с противния бърборещ екземпляр. Който си беше паркирал дзвера на видно място. Голям праз.
Яко се издразни като ни видя да си говорим и смеем с момчето.
Около мен също гравитират момичета със скромни момчета.
Една само е с един пуяк и се чудим как го трае. Ревнив, завистлив, нахален и изобщо не е за нашата компания.
Съжалявам жените до подобни подобия на мъже.
Не съм някакво изключение, нищо подобно.
Но не парадирам нито с връзката си, нито с живота ни.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 22 дни
hash: a27c36d698
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

46.   45- гледаш от твойта камбанария.
Тези пари, коли, мускули на мъжете им трябват за самочувствие, за тях самите, не на жените. Просто да се почувстват мъжкари, а не да седят в някой ъгъл и гледат уплашено. То ако трябва да купуваш жена с пари... много малко мъже могат да го постигнат.
"един досаден пуяк от втория тип, на когото всички се пънете да приличате... ", "Не му спря устата да се хвали. "
- къде съм писал да приличат на такъв?
"На курсовете където срещнах моя човек"
- и аз съм ходил на курсове, на тренировки, на други неща но не съм срещал жена която да иска да е с мен.
"... установявам контакт и ако тръгне приказката... "
- ами при мен обикновенно не тръгва. Пък и да тръгне си остава само приказка. Аз също съм от скромните, затова винаги съм бил невидим за жените. Не съм попадал на жена като теб. Ожених се за каквато можах- нервна, истерична, също комплексирана и още си нося кръста. Сега си мисля че по добре да си останеш сам отколкото женитба на всяка цена.
Но може да опиташ да станеш мъжкар, да имаш достъп до повече и по- качествени жени. Пак може да изтеглиш късата клечка, но поне си имал някакъв избор.

 
  ...
преди: 5 месеца, 21 дни
hash: 48e49a19dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

47.   От 20 до 26:

Брат, верно се ебавах с авторката, дето твърди, че:

"Парите в случая не са важни, парите те правят първия тип мъж - съпруга, който ще плаща за издръжката на семейството и ще му пускат веднъж месечно по милост. "

И за това, че смесва много качества дето съществуват и в двата типа мъже... ама и ти не ме разбра изобщо.

Дай и аз да те разкостя на части:

--От 26--

"Напротив, на тях им трябват повече пари отколкото на тези от група 1.
Навярно има и група 0- мъже които нито са атрактивни, нито пък имат пари. Те не стават нито за съпрузи (гр. 1) нито за любовници (гр. 2). Аз бях в тези група, но после минах в гр. 1 понеже почнах да получавам умерени доходи в западноевропейска страна. Ако имах особено големи доходи, навярно щях да съм в гр. 2. "

--От 20--
Що да им трябват повече пари бе?

Типа съпрузи не са "паралиите", а тея дето са склонни да си дадат и последната стотинка за една пикла. Тея и без пари, ще теглят кредити, ипотеки и т. н. за да издържат неква шаврантия.

Тея с МНОГОТО ПАРИ са от тип 1 според мен.

И дай да изясним нещо - за мен тип 1 са "играчите", които никога не изпадат в СЕРИОЗНА ВРЪЗКА, а тип 2 са тея дето "играят" докато некоя не ги върже за СЕРИОЗНА ВРЪЗКА (и си дават и кокалите за нея).

--От 26--

"... дебели-тарикати, които са били зарязвани от по 3-4 съпруги, но имат по 6-8 деца, имоти, злата, пари. Изглеждат отвратително - дебели и т. н. Ама си правят кефа, ходят си по курви, ... "
- тези да не би да ги слагаш при "добрите момчета"- примерни съпрузи?

--От 20--

Слагам ги в графа "съпрузи" - примерни, непримерни все тая. Факт е, че са "женени". Факт сигурно изневеряват всяка седмица поне по веднъж, но се връщат при жената.

Тип 1, са такива които НИКОГА не се женят и нямат СЕРИОЗНИ връзки.

--От 26--
"- гр. 1, с добри но неособено високи доходи, не особено красиви, неуверени, не много опитни с жените, като цяло с неголям достъп до жени, навярно около 50% от мъжете
При тези има и някаква малка част които са различни. Наживяли са и са се захванали с други неща. Тоест, минали са от гр. 2 в гр. 1. Имат други по важни цели (кариера, бизнес) и нямат време да се занимават с жени. Писнало им е от жени и са решили са че една им стига. "

--От 20--
Ти съвесем се обърка бе брат.

Авторката твърди, че група 1 са "съпрузите". Може да си с пари, красив, с кариера и пак да станеш "съпруг".

Пак ти казвам - тея "абстрактни" характеристики дето ги е нашляпала милата авторка, не гарантират абсолютно нищо.

Зная се със страшно богати и ЖЕНЕНИ хора и с НЕЖЕНЕНИ гларуси без пукнат лев.

Изобщо ако си мислиш, че се става "играч" с пари - много се бъркаш. Играч се става с "игра".

--От 26--

"- гр. 2 тук май има известно разнообразие:
-- особено красиви и привлекателни мъже с невисоки доходи, уверени, с голям опит с жените, способни да си играят с женските емоции и т. н.
-- мъже с особено високи доходи и статус, често със съмнителен бизнес, уверени с голям опит с жените- тези привличат жените, дори и когато не им плащат.
-- мъже хедонисти, за които живота е безкраен купон, с вредни навици като алкохолици и наркомани привличащи определен тип жени. Тия имат пари, понеже баровете, дискотеките, алкохола и наркотиците не са безплатни, но най често не някой им ги дава. Или са набарали някаква лека далавера от която им капе без много да се ангажират с работа. "

--От 20--

Офф, ти къде заби. Глей ся - за да е успешен един мъж с жените му трябва САМО ЕДНО от 3 неща. Ако ги има и 3-те СУПЕР:

1. Игра - да е чаровен, да ги предразполага, манипулира, да им показва страст, да показва, че е непукист, и да се държи мъжки.

2. Пари - туй е фактор или за безразборни връзки (с черпене и ебене) или за дългосрочна връзка.

3. Тяло - ако изглежда МНОГО добре, мацките сами ще му се лепят (освен ако не е пълен социален олигофрен). Но това е тип "мъжка курва" - жените го ебат, но не си и помислят да имат сериозна връзка с такъв мъж... освен ако нямат друга алтернатива. Той си остава любовникът в един брак на жена с човек притежаващ и другите качества.

Т. е. група 2 може да са всекви мъже, освен СМОТАН, ДЕБЕЛ, ПИЯНИЦА БЕЗ ПУКНАТ ЛЕВ.

Не се опитвай да смесваш "от къде ти идват доходите" с това "какъв си със жените", много те моля! :D

Знам хора дето режат глави, а са пълни путьовци със жените си. Ее - верно, изневеряват на жените си, ама не могат да излезат на глава с тях.

--От 26--

"... защо мъжете от тип 1 имат повече деца... ". Не е ясно дали имат повече деца. Особено ако децата не са от тях. Ясно е само че отглеждат повече деца. Но нали на тях такава им е функцията?

--От 20--

Ми знае се пич. Правени са изследвания - знае се. Едно че само 10% от децата в един брак не са на бащата, второ че според изследвания само 17% от жените изневеряват редовно (въпреки, че повечето май пишат в тоя форум).

Има си ДНК изследвания, има си начини да се провери това.

А и да не говорим, че стратегията дори на курвите, които искат да се чукат само с най-нацепените батки е да си хванат съпруг именно за да го вържат с ДЕЦА и после да му изневеряват.

Т. е. съпрузите наистина имат повече ДЕЦА от играчите.

А познавам и играчи дето хем се унищожиха физически И НЯМА ДА ИМАТ ДЕЦА (ЩОТО НЕ МОГАТ), хем нямат пукнат лев за да издържат дете.

А малко жени са толкоз тъпички, че да направят дете на такъв - дори да забременеят, директно го абортират. Правят деца на съпрузите си, които имат пари и могат да издържат децата.

До 36:

Оф, заеби тукашните пикльовци и пикли. Чели че готините глупави мацки си падат по нацепени батки с пари и за тех НЕМА ДРУГА РЕАЛНОСТ!

Не си заслужава да влизаш в такива спорове с тях.

Наслаждайвай се как благодарение на тях, българите изчезват, щото българската курва е заета да търси "перфектния играч за съпруг", а българският играч е зает да търси "перфектната курва за съпруга", а през това време - смотаните цигани и турчоля се множат с огромни темпове.

Дарвин и Майката Природа си знаят работата и ще филтрират тая паплач по натурален път. Не ги мисли! :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker