10 мита за курвите - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121418)
 Любов и изневяра (29764)
 Секс и интимност (14390)
 Тинейджърски (21908)
 Семейство (6483)
 Здраве (9612)
 Спорт и красота (4708)
 На работното място (3190)
 Образование (7312)
 В чужбина (1657)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1739)
 Други (18585)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

10 мита за курвите
преди: 6 месеца, 4 дни, прочетена 12405 пъти
Здравейте,

Влезнах в сайта да поразгледам какво е мнението за ходенето по курви и направо се удивих.

95% от мненията са или от жени, или от хора дето не са ходили никога, или от хора отишли 1 път при погрешната - изгорили се и дотам. Само един коментар намерих на човек посетил над 50 курви, с чийто коментар съм съгласен.

Аз съм посетил над 40, но мога да развенчая митовете за курвите, с които се запознах в този форум:

1. Мит 1 - "Сексът с курви е лош"

Както и при сексът между обикновенни мъж и жена - зависи си от хората. Ако ти правиш добър секс и курвата е добра - сексът ще е добър.

2. Мит 2 - "Гледа да те свърши бързо"

Ами не. Сексуалното желание на курвите, както и при обикновенните жени зависи от това "как изглеждаш" и "как се държиш".

Ако си дебел, миришещ пияница, дето се държи с курвата като с отрепка - еми да, ще гледат да те свършат бързо.

Аз преди време след една връзка се бях превърнал в такъв и една курва искаше да мине само със свирка, ама си я накарах да си довърши работата. И я разбирам - аз самият не бих се погледнал.

Сега съм слаб, нацепен, отнасям се с тях уважително като с жени. Еми правиме си секс по половин, един час, че даже ме питат въпроси от рода на:

"А бе ти що си дошъл? Да не си се скарал с приятелката? "

И ме канят у тях да се продължиме.

3. Мит 3 - "Ако ходиш на курви не си мъж. Това означава, че никоя жена не те желае. "

Тая глупост сигурно са я измислили жените, щото единственото нещо с което могат да задържат един мъж е сексът.

Ето примерно аз - доста колежки ми пишат да се видим, пращат ми разни покани по Facebook и Instagram. Направих си Tinder за ташака и имам над 20 харесвания. Но си обичам да си ходя на курви.

Имам и познати бизнесмени, дето си ходят редовно на курви. Един приятел - шеф на фирма за банков софтуер, редовно си е канил 2 курви у тях, готвел им е пържолки, някви подаръчета малки и си ги е ебал с часове. Сега е с приятелка, ама ако се разделят - пак може да си вика курви.

4. Мит 4 - "Супер болни са. Ще хванеш нещо. "

Ами ако не си глупав и не правиш секс без презерватив (и не целуваш и лижеш курвата) шансът да хванеш нещо е доста малък.

То по-принцип и с обикновенна жена трябва да си много предпазлив. Познавам люлинчанки с абсолютно никаква сексуална култура дето са правили секс с цигани, наркомани, разни болестотворни организми и др.

Винаги бих избрал курва пред тях. Много курви редовно ходят на преглед, не спят с цигани и турци, държат да се изкъпеш преди сесията, и държат на презерватив.

Познавам и бургазлийки дето не се къпят с дни и правят безразборен секс. Определено курвите са "по-безопасния вариант".

5. Мит 5 - "Слагат си фалшиви снимки. Изобщо не знаеш на каква ще попаднеш. "

Това до някъде е истина, но има коментари под обявите на по-вървежните курви. Снимките им се проверяват, и лесно можеш да ги филтрираш.

Аз винаги слагам едно 5-10 кг. като видя някоя на снимка. Но обикновенно ако е слабичка на снимка, и като я видя на живо си е слабичка.

6. Мит 6 - "Само циганки са. "

Първо - с курви циганки съм правил уникален секс. Някои се раздават яко, а и аз лично си падам по по-мургави и обожавам да правя секс с такива.

Второ - не са само циганки. Има много майки с деца без доходи, украинки, рускини, момичета от селата и малките градове. Значителна част са си българки. Особенно по-скъпите и по-елитните. Почти не можеш да видиш циганка там. Тези за от 300 лв. нагоре са разни бивши моделки и тунинговани момичета. Изобщо не са циганки.

Айде и трето - да не отваряме дума за международния пазар.

Аз не съм проверявал в чужбина, но мои приятели са ебали негърки в Истанбул, и в Африка и казват, че е уникално.

А има и сайтове през, които можеш да си поръчаш дори щатски порноактриси (трябва да летиш до Щатите и да дадеш едно минимум 300$, до къмто 2000$ в зависимост от порноактрисата, но си е "детска мечта"). Уж се води среща с вечеря, но ти прави "порно филм" за 1 час.

7. Мит 7 - "Дръж се учтиво, щото ще дойде сводникът"

По принцип си е редно да се държиш учтиво със жена, независимо дали е курва или не. А не всички курви са със сводници. Някои ги пазят роднини, други разчитат на полиция.

Но във всички случаи, за да си нямаш неприятности, и за да и се прииска на жената да се раздаде - дръж се учтиво.

8. Мит 8 - "Трябва да имаш много пари за да ходиш на курви"

Ами всъщност ходенето по курви - хем е разнообразно, хем изисква малко време (1 час път + 1 час секс, в най-лошия случай... освен ако не летим до Щатите), хем не ти отнема нерви. Може дори да не обмените имена с курвата - ебеш и забравяш.

А четох във форума коментар на един, който твърдеше, че за последната си приятелка хвърлил толкова пари, че можем всяка вечер да е с различна курва.

Не знам какви пари е хвърлил, но един приятел реши да обзаведе жилището на приятелката си (и тегли кредит за това), а тя го заеба накрая за шефа му.

Та да - курвите са "по-евтини, по-разнообразни и по-малко нерви образуват" от приятелките.

9. Мит 9 - "Никога не давай лична информация, че ще я използват срещу теб"

То по принцип и с обикновенна жена, не е ОК да се хвалиш "кой си, какви пари имаш и др. ", камо ли на курва (на която така или иначе и плащаш), но някои го правят та това е добър съвет.

Но дори да дадеш информация - рядко биха я използвали срещу теб. Дори мутрите, които държат курви, не са толкова тъпички и знаят, че повече пари могат да вземат от "редовен доволен клиент", отколкото от това да оберат "клиент дошъл един път".

Аз все пак си трая за това кой съм, и винаги се представям за "строителен работник от Люлин" (като такъв и се и обличам), но дори в годините, когато бях по-разговорлив - не съм имал проблеми, че съм си развързвал езика.

10. Мит 10 - "Само стари и грозни курви има. "

И този мит сигурно жените са го измислили.

Напротив - някои курви са страшни красавици. Такива жени рядко би срещнал по улицата. Хубави лица, хубави големи и стегнати гърди, хубаво и стегнато дупе, перфектно поддържани крака.

И е логично - няма как да са стари и грозни и да имат клиенти, които хвърлят хиляди левове по тях. Тези от 300 лв. нагоре са си същински манекенки.

А и както бях писал по-нагоре, доста млади момичета от селата и малките градове се включват в тази професия, а сред тях също има вървежни. Даже като направят малко пари и почнат да се поддържат и да ходят по процедури - и те стават много по-красиви от обикновенните жени, които ще видиш по улицата.

Дано малко ви се променят вижданията за курвите, че тука се начетох на омразни коментари от "моралисти" (предимно жени изневеряващи на съпрузите си и разни играчи дето разбиват семейства), дето описват "секса с курва" като "ужастно неприятно нещо, което правиш с митично чудовище".

Пълни глупости.

Поздрави!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
1-50 от 134

преди: 6 месеца, 4 дни
hash: 6ffaa06ba3
гласове:
1 2 3 4 5
  (17 гласа)

1.   Защо изобщо се занимаваш да пишеш всичко това тук? Публикувай го в групи, където четат само мъже, които ходят на секс услуги. Другите хора разсъжденията ти на такава тематика не ни интересуват, че чак толкова подробно да четем.
А и е елементарно- приемат те за секс само защото им плащаш. Това го работят, досадно и гадно им е, но може би изкарват много добри пари 20 000-30 000 лв на месец и затова правят компромис със себе си.

 
  ...
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: 271ef88211
гласове:
1 2 3 4 5
  (32 гласа)

2.   Мъж съм и ми беше противно да чета това, което си писал. От писаното ясно личи, че си преживял травми в детството, бил си лишен от майчина грижа, вероятно си син на разведени родители, защото виждаш женара като сексуален обект, а не като бъдеща майка. Отиди на психолог, за да преодолееш комплексите.

 
  ...
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: ca38680f6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

4.   Поредната тема от човек с много излишно свободно време... Щом си стигнал до там, че толкова много пъти да трябва да си плащаш, за да имаш отношения с жена и нямаш дългосрочна партньорка до себе си е достатъчно показателно що за човек си.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: 9d15b15435
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

5.   Този бълвоч само "един от многото" може да го е писал!

Човек, ти си с тотално сбъркана ценностна система!

И не стига, че ти си потънал до шия в лайната, ами искаш и други хора да повлечеш със себе си!

Първият ми съвет към теб е да отидеш да се прегледаш на психиатър(и на кожно-венерически лекар също)!

А вторият ми съвет е да се замислиш повече за духовните неща в живота, защото те са много по-важни от материалните и да се обърнеш към Бога!

Знам, от темите и коментарите ти тук, че не си особено вярващ човек, но тук грешиш!

Аз се обърнах към Бога в зряла възраст, след като минах през много трудности и катаклизми в живота си, и тогава осъзнах напълно суетата на този свят! И повярвах и се обърнах към Бога, и се въцъркових в Православната църква, защото само тя е запазила неповредено апостолското учение и преподава вярно Божието слово!

В тази връзка можеш първоначално да прочетеш Новия Завет(втората част от Библията)! Особено обърни внимание на глави 5, 6, 7 на Евангелието от Матея! Там са цитирани думите на Божия Син - Господ Иисус Христос - това са уникални и истински Божии слова!

Много хора, включително и аз самият, са повярвали и са се обръщали към Бога след прочитането на Новия Завет!

Ще ти копирам част от мнението си от една друга тема, където съм разгледал някои Божии истини, мисля че ще ти интересно!

--------------------

ОК ще ти отговоря на теб и на всички останали, и то само със свои думи и на още един твой въпрос:

" Как Бог е любов но няма проблеми да гледа как се избиват деца? "

Бог не е създал злото! Злото идва от дявола!
Относно на това, че умират деца - да, случва се и това! Но, за да разбере защо се случва това, човек трябва да погледне малко по-дълбоко - в същността на нещата!

Човекът е създаден от Бога с безсмъртна душа и за вечен живот! Спрямо вечността - земният живот е един малък, нищожен отрязък от време - капка в океана! Дори и да живееш 100 години на земята, в глобален аспект какво би те ползвало това, ако нямаше вечен живот? - отговорът е ясен - нищо!

А след като има вечен живот, кое е важното? Дали ще живееш 1, 5, 10, 20, 50, 100 години на земята? - това ли е важното?
Колко точно години ще живееш в земния си живот? - това ли е най-важното?
Отговорът и тук е ясен - не, разбира се!

А кое е най важното? И въобще - кое е важното?

Важното(и най-важното) е: къде ще живееш през вечния си живот!

Защото има два варианта - да живееш в ада с демоните, или с Бога в Небесното Царство!

Защото на Страшния съд - всеки човек, който е живял някога на земята) ще бъде съден и ще се определи неговата окончателна участ!

И в зависимост от делата, мислите и постъпките на човека през земния му живот, на Страшния съд ще се реши къде да отиде той: в ада с демоните, или с Бога в Небесното Царство!

Така, че човек трябва да внимава върху себе си и да се старае да живее Богоугодно, защото не знае кога ще дойде смъртния му час и в какво положение ще го завари!

Да, и в тази връзка ще обясня и за децата, които са починали - те като невинни създания, ще отидат в Небесното Царство и ще живеят вечно в радост и веселие с Бога!

Така, че в глобален аспект те не са ощетени не са загубили нищо, от това, че не са проживели някакъв ограничен брой години в земния си живот! Защото са получили даром(така да се каже) най-важното и ценно нещо: вечен живот с Бога в Небесното царство!

Накратко и в най-общи линии е това!

За по-подробна, по-точна и пълна информация - четете Библията(най-вече Новия Завет), и Православните сайтове и книги!

 
  ...
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: 457b0a34df
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

6.   И изхаби толкова от “капацитета си” за тая тъпа тема? Верно ли

 
  ...


...
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: 28f27d930d
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

7.   Авторе и курвите да са по поддържани и по красиви от обикновенните жени пак си остават курви през които минават поне 5-10 човека на ден. И ти си поредния балък на който прибират парите.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 4 дни
hash: 9060b3b3cd
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   Поредния сводник който се опитва да си направи безплатна реклама.

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: 4736185bdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

9.   Вика, бил съм над 40 курви, едно такова авторитетно, да го гледаме със страхопочитание и да му ръкопляскаме чака явно :)))

Много издишащи аргументи, но не мога да не отчета, че са грамотно написани и хубаво структурирани, чак звучат смислено. С удоволствие дочетох докрай, за което най-искрените ми поздравления за автора.

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: 82eaee3b76
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

10.   :D Ах, какви заблуди.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: dc941c08a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   Ама ти откри топлата вода!

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: b73b29da93
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   До автора

Евала, приятел за подробния пост.

Спомена, че човек може да се изкъпе при момичето, нали? Я, сподели - гледат ли на криво, когато отидеш, дадеш парите, влезеш в банята да се чипкаш, плацикаш се под душа близо час, след което се обличаш и си тръгваш? Питам, за да знам когато идната година от Топлофикация правят продължителна профилактика, то да ходя да се къпя при някоя курва. Аз обичам дълго да се плацикам под топла, течаща вода и подобно нещо във фитнес зала не е уместно.. А щом курвите дават да се къпеш у тях - то това би било супер вариант. Отиваш, къпеш се час, след което си тръгваш. Вярно - едни 80-90 лв. не са малко пари за едното къпане, ама то хотелска стая ти излиза по-скъпо...

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: 3069529018
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

14.   Не знам защо си изгубих времето да прочета тая глупост.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: 5a40317836
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

15.   Най- накрая някой с моето мнение.

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: b5c880c163
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

16.   Имах една перфектна хубави цици стегнато дупе даваше всичко! И от секс на секс си станахме близки. Ходеше всеки петък на доктор наистина много поддържана и нищо и нямаше само на мен за започна да дава без презерватив. Една петък вечер ме викна в тях обаче когато отидох и звънна клиент и ме помоли да я изчакам един час. Онзи направо я разби такива викове се чуваха че чак аз се изкефих. И след това бях аз уникална жена беше.

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: d507b2e7a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

17.   Не знам, на мен би ми било противно да си легна с проститутка. На мен дори енергията и излъчването им не ми допада. Мъжете, които си лягат с такива, явно нямат елементарна сензитивност. А и секса е най-хубав, като се случва спонтанно, а не да си записваш час, да ходиш специално някъде за това, все едно ходиш на зъболекар и да го правиш, само защото си си платил и по час. Друго си е да имаш сериозна жена, да живеете заедно, да сподляте, да се случва спонтанно и най-вече взаимно, а не тя да ги прави с теб, защото си и платил. Пък и като знам, колко са минали преди мен само днес, то ми става гадно. Не мога да я целуна дори, защото преди мен 15 пръча и да се празнили навсякъде. Все едно да ближа спермата на някой мизерник.

Мога да разбера някой да отиде от зор, ако то години не е правил секс, колкото да охлаби жилата, ама ако е редовно като теб, значи този човек има сериозни проблеми и се лекува на грешното място.

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: a2de68bbe2
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

18.   Ами хубаво е да се ходи по скъпи проститутки, но никак не е евтино. Понякога въпреки многото пари пак попадш на големи мърши. И сексът е както си го направиш и както се уцелите. Проститутки са свършвали с мен, а други не можеха дори да се овлажнят. Последната при която бях направо ме разби. Беше супер про и с визия на супер модел. Посрещна ме с много чаровна усмивка в скъпа хотелска стая. Беше по една ефирна рокличка, дето ме надърви още при влизането. Деликатно ме подкани да се изкъпя и след пет минути общи приказки ми каза да ходя на леглото, че работа ни чака. Започна с лек стриптииз, след това започна да се гушка в мен и след това гушкането премина в пусиджоб. Последва свирка и яздене. Владееше упражненията на Кегел, защото се стягаше някак си и ставаше супер тясна. След като свърших си поговорихме няколко минути и я попитах може ли втори път. Тя ми каза, че дори е задължително със същата чаровна усмивка. Е, втория път беше по-хард и изредихме всички пози. И... времето ми свърши. Прегърнах ме се за довиждане с пожеланитео да се видим пак. Като се качих в колата наистина ми треперяха краката и не можех да натисна съединителя, ебаси. И това всичкото се случи с жена с визия на супер модел. Малцина от четящите са били с такава жена по любов. Цената не коментирам. Кое му е лошото? Кое е неморалното? А морално ли е някакви мърли да ме правят на такси, гледачка, домашен майстор и касичка за едното посредствено чукане. А морално ли е като се роди детето, аз да мина в десета глуха и да не видя секс осем месеца, а след това по няколко пъти годишно. Морално ли е да се скъсвам от работа, а съпругата ми (вече бивша) да гледа сериали и да парави задник? Морално ли е някаква мърла дето е увиснала преди да навърщи тридесетте, да има претенции към мъжете, все едно е мис свят с докторска степен по ядрена физика? Знаете ли какво? Твърде късно открих платените курви. Иначе нямаше да се оставя някакви посредствени "убавици" да ме правят на баламурник цял живот заради едното ебане. Сега някоя като започне да ми предявяа претенции я пращам веднага у лево, защото единия секс с такава като нея ми струва под двеста лева. А за няколко пъти по толкова в началото на поста описах какво се предлага. И ми дреме, че курвата не ме обича, не ме харесва и било само за парите. То пък другите дето не са курви все едно не ме ухажват заради колата (колите) ми, заради положението ми в обществото или заради парите ми.

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: a216b88f00
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

20.   Поздравления Авторе!

подкрепям мнението ти на 100%. Отдавна съм спрял да брояс колко курви/ескорти/компаньонки/студентки съм бил. Обожавам ги!

Ще добавя само две неща:

1. Курвите на първо място са ЖЕНИ. Не са някакви специфични, митични създания а често са най-обикновени момичета които имат своите нужди. Някои го правят защото обичат секса (да, има такива), някои си издържат детето, трети си плащат образованието, четвърти обичат скъпите парцалки. И като такива много често се случва да се влюбват!
Срещал съм компаньонки които са уникални чистофайници - всичко е безупречно подредено, чисто.

И да, точно като всички други жени - след 25-30 стават ужасна компания, или поне влошават качеството значително.

2. Мъжете не плащаме за секса! Плащаме си за да си тръгне момичето след като свършим! Чук@нето е най-евтиното нещо на света. Но да си тръгне една жена след като ѝ се наситим priceless!
Без драми, без лъж, без обещания, без да слушаме безкрайни глупости и безсмислици. Без подаръци, екскурзи, пилене на нерви, задължения...

И сам виждам, че последните 2 години качеството падна, но голям праз. Когато дълго време си в тоя занаят, когато си коректен и готин пич, момичетата сами те търсят. Някои стари се появяват без обяви, други по препоръки от стари/отказали се пичета, приятелка на приятелка - жените никога не свършват.
Точно в тоя момент се срещам с две студентки, всеки четвъртък и петък. Без времена, без драми, без сводници, лъжи, глупости. И двете са луднали, държат се все едно сме гаджета - пишат ми постоянно, изненадават ме с различни подаръци/десерти, ревнуват една друга, опитват се да ме променят.

Да, Рая съществува, и често ми става тъжно за повечето мъже. Ако утре ме блъсне кола, няма да съжалявам нито за миг от прекараните моменти с жените. Това са невероятни преживявания, които никога не искам и няма да забравя. Повечето мъже правят обратното - живеят живота си като трупат преживаявания които искат да забравят след това - нерви, драми, проблеми, жени!

Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: b8b1720ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

22.   От Автора:

Ей това очаквах - омразни коментари по адрес на курвите и съчинения по мой адрес (без коментиращите въобще да ме познават).

И АБСОЛЮТНО НИКАКВИ АРГУМЕНТИ срещу това, което съм написал. Що ли не се учудвам!?

А на тея дето ме питат "що ме занивамаш? ", ще им кажа - щото е Демокрация и имам право да изразя мнение и да напиша тема.

Ако не ви харесва - не четете и не коментирайте. Аз ли ви карам да я четете тая тема, че и да ми отговаряте? Тъпанари!

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: b18299ebb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

23.   Наскачахте му на автора, но тия дето им е лесно с жените и с лекота хващат някоя зе чукане си мислят че всички са като тях.
Казват че проститутките вече са около 5% от жените, или всяка 20та си вади хляба като продава секс.
Мислите ли че ако мъжете могат да си намерят секс безплатно ще дават пари на проститутки?
Вярно е че повечето им клиенти са женени мъже, обикновенно отрязани от секс от жените им. Навярно повечето от тези жени се чукат с любовници, затова не дават на мъжете си.
Само че едно е жена да си търси някой за секс, друго е средно или зле изглеждащ мъж. А това са 80% от мъжете. Казват че жените намират само 20% от мъжете за атрактивни. Дори българките твърдят че в България по принцип няма красиви мъже.
От една страна жените много трудно дават секс на обикновен мъж, но много от тях дават срещу заплащане (и то не особено високо).
Освен това казват че в днешно време около 30% от мъжете нямат достъп до секс, т. е. не са обвързани и нямат големеи шансове да се обвържат, поне не и с жена която горе- доло би им харесала.
Относно изброените митове базирано на моя скромен опит (7- 8 посещения при прост. ):
С 1 и 2 не съм съгласен. Повечето наистина не правят добър секс и гледат да то вземат парите и да те разкарат. Аз затова и спрях да ходя и предпочитам да си карам на чекии.
Относно 3
"Ако ходиш на курви не си мъж. Това означава, че никоя жена не те желае. "
- Може и да си мъж, зависи какво се разбира под мъжество. Има корави пичове, които са професионалисти, занимават се с много неща вкл. и спорт, но не са харесвани от жените. Най- често поради неумения за флирт и комуникация с жени. От друга страна има пълни лигльовци със солидна бройка.
Но че никоя жена не те желае, това е ясно. Или поне не такава която да я желаеш и ти.
" Мит 4 - "Супер болни са. Ще хванеш нещо. "
- тези с които съм бил бяха много хигиеничи. Може би повече от обикновенна жена. Секса е бил задължително с презерватив. Мисля че риска е много по- малък от някоя хваната за една нощ от бар, дискотека, еблива колежка и т. н.
С другите точки съм съгласен в общи линии.
Ако искаш красива жена, ако си стар и искаш да преспиш с млада девойка, ако си неатрактивен или неопитен с жените, ако си женен- обикновенно нямаш друга алтернатива. Съвсем нормално е, нали все пак проституцията е най- древната професия.

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: aa92663956
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

24.   Мъж ходещ на платено е много жалък. Все едно зеленчук, срещу ловец. Ако не може да си улови "плячка"и да я задържи, стискайки зъби, какъв мъж е? Та толкоз. По-добре сам, отколкото с курва.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: fe326ab377
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   16, това твойто не звучи да е истина.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: 60c8afbe28
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Автора колкото и да се напъва да се обяснява колко е читав самия той и тези с които си упражнява пошлото занимание, няма да промени нещо.
Обаче има право да пише за каквото иска, да си изложи мнението и приведе аргументи в негова полза, на който не му изнася може да не го чете.

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: ba63849ab5
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

27.   Леките жени са боклуци, и тези които ги ползват също са боклуци.

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: 1d07c5c10a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

28.   За всеки, който си мисли колко уж са доволни тези, които ходят на платени, препоръчвам да прочете малко какви са преките впечатления на курварите, в сайта kovriinfo и ebalnik. net. Вижте за какво масово плюене става въпрос и ще паднете от смях. Даже един беше достигнал до философския извод " Братя по оръжие оказва се, че не ние ебем курвите, а те нас ни ебат" Ха ха, сурова истина от устата на един изстрадал курвар.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: 8a69301d3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

29.   Курвите, или ако се има предвид платените проститутки, с една дума не струват парите си. Трябва да си доста пропаднал за да си плащаш за секс.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: b8b1720ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

30.   От Автора:

Към всички дето (както очаквах) се опитват да изкарат и мен (като другите, които ходят на курви), като "невървежен", "пропаднал" и т. н. - няма да ви се обяснявам какъв съм, но айде не ме карайте сега да ви изброявам и ПЛЮСОВЕТЕ от това да ходиш на курви... че верно ще изглежам като сводник склоняващ към проституция.

Но айде - щом да ходиш на курви значи, че "не си играч", айде намерете ми играч, който:

1. Прави секс с 3 различни красавици в един ден.

2. Редовно се вижда с две красавици и прави тройка с тях.

3. Прави секс с дългокраки красавици с големи гърди, приличащи на манекенки, във всякакви пози, и те му изпълняват всякакви желания.

Намерите ли ми - веднага спирам с курвите и отивам да се уча при тоя играч!

Познавам се с доста "играчи" и повярвайте ми - "играта" им дълеч не стига за това, което описах.

Пък нека да съм си загубеняк - кефи ме! Правя и 3-те неща по-горе.

Всички богати хора с които се зная - ходят по курви.

Наскоро пък се запознах с един циганин с много връзки, който се знае и с Пеевски и циганинът ми разправя, как като Пеевски бил млад, в двора на къщата му всеки следобед са идвали ебати курвите.

Предполагам и Пеевски е загубеняк дето не може да си хване приятелка, нали!?

Той еба цела България, пък една българка да не може да си намери за ебане... айде моля Ви се!

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: b18299ebb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

31.   29,
"Трябва да си доста пропаднал за да си плащаш за секс. "
- Кат не ни дават без пари какво да правим?
Чекиите вършат работа донякъде ама понякога ти се приисква и да го мушнеш. Откакто свят светува има и пропаднали дето си плащат.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: 7ae33756ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

32.   Кажи ни, че не можеш да си намершиш жена, без да ни казваш, че не можеш да си намериш жена.

Incel културата е яко вкоренена в българина и тази омраза, която сипете по българските жени е причината след време да си умрете сами. Прочитайки този бълвоч по-горе, стигам до извода, че ти не знаеш как да се държиш с една жена и гледаш на нея само като на вагина. По - добре отиди и си вземи една секс кукла.

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: b18299ebb4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   "Ако не може да си улови "плячка"и да я задържи, стискайки зъби, какъв мъж е? "
- Навярно никакъв
"По-добре сам, отколкото с курва. "
- Май това е по добрата алтернатива.
Men Going Their Own Way.
Ама и тези не са мъже. Мъжете се 20- 30%. Останалите не сме.

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: 8d6344a1db
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

34.   Не е за хвалене, срамно е и е смешно. Ти си мъж, който не може да си хване жена и ходиш да плащаш. Вземи ги дай тези пари по-добре за някой в нужда или за благородна кауза. С какви 40 курви си бил? Аз съм бил вероятно с над 100 жени, отдавна съм загубил бройката. От тези над 100, при проститутка съм отишъл 7-8 пъти и това го отчитам, като най-голямата глупост, която съм правил.

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: 22c761103e
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

35.   18, курва не е равно на красавица, както се опитва да се внедри в поста и коментарите. Авторът е някой сводник.

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: f9f44f024d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   Виж сега, между курва и курва разлика от земята до небето. Едно е да го направиш в храстите с някоя кака, която дори не се е подмила след предишния клиент, друго си е да платиш за елитна компаньонка. В чужбина има елитни жени, предполагам и в България, с образование, езици, интелект и обноски, които печелят наистина много, но и услугите им струват скъпо. Е, да, но при тях знаеш, че като платиш ще получиш освен секс и качествена компания. Даже някои мъже не ги наемат за секс, а за да ги придружат на бизнес вечеря, коктейл или опера. Така, че много си зависи колко плащаш и за какво. От написаното от теб разбирам, че ти плащаш за нещо по средата, което значи че можеш да попаднеш и на читава жена, може и да останеш недоволен. Във всеки случай винаги си е въпрос на късмет, освен ако не си "абониран" за една и съща жена и тогава си знаеш точно какво ще получиш за парите си.

 
  ...
преди: 6 месеца, 3 дни
hash: b8b1720ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

38.   От Автора:

Оле начетох се на глупости доста. Отивам да блъскам у фитнеса и да правя нов рекорд на тяга и лежанка.

Номер 20 го е описал най-правилно. Обожавам курвите, защото си ТРЪГВАТ СЛЕД ТОВА!

Не искам да си хващам жена - ИСКАМ СЕКС И НИЩО ПОВЕЧЕ!

До 34, 35, 37 - много си зависи за какви жени става дума. На мен са ми предлагали всякакви.

Една по-дебеличка даже ми се сваля пред приятеля и дето беше пиян на куче и не знаеше къде се намира. Искаше да остана в тях - да метнем приятеля и на едно легло, а ние да си продължим на дивана.

Еми не - не правя такива неща. Ходя на професионални курви, не на курви хванали си приятели. Дори да ми излезне безплатно.

Не съм сводник - IT предприемач с две фирми съм, давам под 10% от парите, които изкарвам за курви. За да си правя кефа и да ми се махат от главата. Ще продължа да го правя поне още 10 години.

От повечето курви на които съм бил съм оставал доволен - подбирам си ги.

И не - рядко повтарям. Освен 1-2, които те изпразват по уникален начин. На тях си ходя поне веднъж месечно.

Но искам разнообразие и затова постоянно проверявам нови и нови курви.

И щом толкова държите да знаете за мен - щастлив човек съм с няколко апартамента, фирми, няколко висши, скътани пари. Скоро ще влизам и в разни министерски съвети.

Има доста жени дето ме търсят. Особенно някакви 30 годишни лелки, някои от тях и "бизнес дами' - там даже не трябва да ги свалям. Те ме свалят.

Ама си искам млади тесни пичета, дето да ги еба и да си тръгват.

Ама изобщо не искам "да си хващам приятелка" (туй дето е мечта на "обикновенния българин без амбиции"). Колкото по-дълго нямам жена на главата, толкова по-добре.

Оставям ги на играчите - за мене курвите! :)

По-малко нерви, по-бързо стават нещата, по-разнообразно, по-евтино, а понякога и по-яко (кеф ти да ги ебеш една след друга, кеф ти тройки, кеф ти извращения, кеф ти мечти).

Пишете ме "боклук", "загубеняк", "сводник" - квото искате! Аз зная, че си изкарвам супер и ми е много по-яко отколкото с "приятелка" и не мисля да спирам скоро.

Но недейте да си измисляте глупости относно курвите. Некои от тях са много стойностни жени. Просто съдбата ги е докарала до това да се продават за пари.

Поздрави!

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 2 дни
hash: ba44808da5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

40.   Все пак трябваше да започнеш с пояснение, че с думата курва имаш предвид проститутка, но искаш да пишеш по-кратко. Защото описваш проститутки, а ги наричаш курви. Или може би аз не знам точното значение на думата.

 
  ...
преди: 6 месеца, 2 дни
hash: 656d3939ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   34- не съм автора,
" Не е за хвалене, срамно е и е смешно. "
- прав си, затова не се хваля
"Ти си мъж, който не може да си хване жена и ходиш да плащаш. "
- не е задължително да си такъв. Има хора със статус, пари и власт които също ходят. Даже и Тръмп имаше разни истории с проститутки. Но в повечето случаи е така.
"Вземи ги дай тези пари по-добре за някой в нужда или за благородна кауза"
- Ми и ти си в нужда. Ако ти е писнало от чекии и искаш да видиш путка какво правиш? Ако си женен и са ти спряли секса къде отиваш? Защо всички пушачи на света не спрат цигарите и дадат парите за благородна кауза?
"Аз съм бил вероятно с над 100 жени... "
- обясни ми как става тази работа. Аз съм бил само с 1 ако не броим проститутките. Каква ти е професията и къде си намерил толкова. Как ги заговаряш, какво им казваш? Как отваряш дума за секс? Ето, на кикбокса идва една пичка дето като че ли ме харесва. Поне често ме гледа. Какво да и кажа за да ми даде секс?
Ако ни научиш как да наебем по 10тина сигурно никой няма да иде на платена. То аз да наеба 100 при сегашното темпо ще ми трябват 1000 години.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 2 дни
hash: 1d07c5c10a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

42.   Курварлъкът обаче както всички знаем, е до време. Въпрос на ценностна система е кое е по-важно за един човек. Обикновено тези, които залагат на "бързо, лесно, вкусно", накрая когато остареят и започнат болежките, същите тези курви ще са само в бледите му спомени. Няма да ги е грижа, защото грам не им е пукало какъв е той като човек, няма да се интересуват как е, ще има край на илюзията и " Курви сбогом". Но това човек с мисленето на автора въобще не го третира като ценно, защото такива мъже мислят с онази си работа и важното е бройки да има, пък и макар платени, на принципа "Веднъж се живее". Въпрос на криворазбран престиж и чесане на егото е това в някои мъжки среди, един вид да си го мерят по този начин. На принципа щом другите в компанията ходят, аз ли ще съм най-големият балък. Хубавото е, че има и друг вид мъже, които не съизмеряват мъжеството си с броя на пачаврите, на които са платили за да спят с тях. Въпрос на морал е това и на по-фина душевна настройка, едни го носят в себе си, други не. Всеки сам си избира кой път ще хване. Драма няма да има ако курварите движат само с курви, лошото е, че когато си курва/р, си такъв и по душа и често такива хора завличат в курвенските си номера и някой свестен, на който му разказват играта с предателства, лъжи и лицемерие.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 2 дни
hash: de1692e468
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Да бе, хич не съм привлекателен и затова ходя по курви. Напротив, в първата десятка на най-предпочитаните ергени (в моя случай ерген секънд хенд) съм в града. Сега докато го пиша това мога да звънна на поне три места и да се уредя със секс. Един преди мен правилно беше написал, че не палщаме на простиутките за секс, а им плащаме да си тръгнат след секса. Има всякакви жени, но малцина са толкова красиви и толкова опитни в секса едновременно, както една елитна компаньонка. И без това малко жени са ме впечатлили с нещо повече от визия и секс. За компания и разговори си имам приятелски кръг. И приятелите ми не искат да ги возя, да ги водя по почивки, да им купувам парцалки и не ми правят постоянно фасони, заради това че сме приятели. А жените с които съм бил във връзка точно това правят. Супер си е ходенето по курволяк. За да си прекарате обаче добре трябва да спазваре две правила.
1. Ходенето на курва трябва да се приеме като един вид чикия с жив обект. Нищо повече. Филмът "Хубава жена" е просто филм и няма връзка с реалността. Отиваш ебеш без да влагаш чувства и надежди и си тръгваш. Ако ти е харесало отиваш пак. И отново ебеш и си тръгваш. 2. Винаги си избираш най-скъпата, която можеш да си позволиш. Евтините курви има защо да са евтини, но го разбираш чак когато си изгорял с парите. По същта логика и скъпите курви има защо да са скъпи. Това е от мен. Останете си със здраве! А на тези които са си втъ;лпили, че няма да дават пари за секс мога да кажа само да опитат веднъж елитна курва и пак ще говорим.

 
  ...
преди: 6 месеца, 2 дни
hash: 9f6e11f8f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

44.   На запад богатите хора ползва услугите на проститутки и по други причини - няма усложнения и интриги, не им губят времето и секса е гарантиран. Много по евтино им излиза от луксозна вечеря, подаръци и т. н. да не говорим за това тя да го осъди за нещо - загуба на пари и репутация.
И аз бих се пробвал, ако избора в моя град беше по-голям, ако имаше кой да ме въведе в тия среди и ако не се страхувах от болести и хорски приказки. Та си стоя сам.

 
  ...
преди: 6 месеца, 2 дни
hash: da260608e0
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

45.   На мен ми беше занимателна и образователна темата. В зората на "демокрацията" беше мода "на проститутка". Имаше всякакви от студентки, до учителки. Бил съм с учителка по литература. Отлично се справи, оставих и бакшиш. Друг мит е че дневно спят с поне пет човека. Максимум трима- отлична заработка и време за други дела.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 2 дни
hash: 656d3939ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

46.   Думата курва се ползва неуместно.
Курва е жена която дава секс лесно и безплатно на някои пичове (не на всички) които тя счита за особено атрактивни или с висок статус. Курвата е преспала с огромно количество мъже но без да има преки финансови облаги.
Тези които дават секс на всеки, но срещу заплащане, продават секс така да се каже са проститутки.
Да изчукаш курва все пак си е донякъде постижение понеже те е харесала- има известен гъдел за егото.
При проститутките това го няма- те дават на всеки който си плати. Макар че доста пишат че не работят с клиенти от малцинствата. Все пак тези от малцинствата могат да отидат при проститутки от малцинствата.

 
  ...

...
преди: 6 месеца, 2 дни
hash: 454563b13c
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

47.   В днешно време излиза по-евтино да си поръчаш проститутка, отколкото да водиш някоя, която твърди, че не е такава на ресторанти и събития за да топнеш чушката.
Повечето жени реално са проститутки, но не им се дава чистата форма под банкноти. Но се дават ресурси като място за живеене, возене наляво надясно, пръстени, парфюми, почивки и какво ли не още. С други думи пак си плащаш. Но те тъврдят, че не са проститутки. А това е най-големия фалш. Обличат се като такива, държат се като такива, плащаш им за да бъдат такива, но те видиш ли не били и мразили проститутките. Сега разбирам защо запалянковците на цска и левски се мразят.

 
  ...
преди: 6 месеца, 2 дни
hash: e51144a563
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

48.   Беше ми интересно да прочета мненията по тази тема. Аз се занимавах с ескорт-услуги в моя град-само и предимно с чужденци и навън, в Германия също така, оцелях така около 8 г. Просто бях разведена с дете и парите не ми стигаха.
Не забогатях, но определено мога от опит да кажа, че авторът на темата има психически проблеми и травми от детството, както предположи 1 човек по-надолу.
Аз такива с огромно самочувствие и презрително отношение ги отствирвах още по тел.
И не се заблуждавайте, че всички красавици ще си останат такива и след като приключат с "кариерите си". Аз напълнях с 15 кг, остарях и от 4 г. вече не се занимавам с платени услуги.
Живея с 1 полицай и си гледам семейния живот.

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 6bb1ded30a
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

50.   До 43 - Автора, Нали знаеш че ако момите ти създават проблеми, фасони и тн. то те не те обичат защото ако наистина те обича една мома тя няма дори да си помисли да прави такива работи, просто ти и повечето мъже не са имали мома която наистина да ги обича и почват да мислят че всъщност мома да се държи зле е нормално и че тези моми които се държат добре са някакви мега изключения, не почти всички сигурно 90% и нагоре от момите ще се държат добре със теб без фасони и такива простоий ако наистина те обичат, това е нищо сложно

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: b04a2e43b1
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

51.   Леле направо ми е тъжно до какъв бит пазар се свежда интереса между мъж и жена. Който гледа на взаимоотношенията като на размяна секс срещу пари винаги ще стига до този извод. Явно такива като вас движат в среди, в които жените са с такъв манталитет-меркантилни, алчни и и т. н., а мъжете се задоволяват с това да си плащат за секс. Там където има такива бакалски сметки значи не става въпрос за истински отношения. Да ви кажа ли какво пък получават жените когато проявяват страст още от самото начало, правят секс без увъртания и не са меркантилни? Едно предателство и неоценяване на това!! Има доста мъже, които пък като си получат безпрепятствано секс, си казват" А, тя лесно ми пусна значи е курва, или пък много бързо дава, не ми е вече интересна или т. н. " и пак не ви е сгодно. Аз съм точно обратното на това, за което обвинявате жените. Добре изглеждам, образована, изкарвам си сама парите и никога не съм се хващала с някой за да получа материални облаги, просто нито имам нужда, нито това ми е важното в отношенията. На всичкото отгоре когато съм харесвала някого, не ми е трябвало да ми сваля звезди, защото мразя успиваници и празни приказки, не съм се правила на интересна да не пускам секс, напротив искала съм си го, ако някой ми харесва си го показвам недвусмислено. И знаете ли какво получих за благодарност на това ми поведение.. путкенско отношение. Мъжът, към който имах абсолютно искрено отношение, давайки му и секс и отношение се оказа, че ме е използвал да се лекува от бившата си, която да ви кажа ли как я определяше пред мен, точно така както вие обвинявате жените тук-че била използвачка, непрофесионална курва и каква ли още не. Ама зад гърба ми всъщност се е опитвал да си я връща. Нали е много гадна, а? Щото на егото ви всъщност точно такива меркантилни кучки ви действат, а на повърхността друга песен пеете. Добър пример ми даде как жената трябва да е това, което всъщност заклеймявате. Разбира се, аз друга на тази възраст няма да стана, не ми е присъщо да играя игрички, но не се занимавам вече и с никого. Едни изпадат в илюзии с платени курви, други се затварят в себе си и така.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 27f41b66e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

52.   Хаха!
Голям келепир е да си се празнил в разни знайни и незнайни вагини или пък жените, които го предлагат да бъдат ползвани само като кошче за сперма и размотавани като парче месо!
Наистина това е доста престижно занимание.
За мен лично няма по-унизително нещо от една жена да бъде к.. ва, пък била от измислените елитни такива или поредната кварталка. Да си стигнала толкова ниско ниво, че единственото ти занимание е да си разтваряш краката щото те мързи да работиш като нормалните хора...
Но в измисленото съвременно и откачено общество, в което се налага да живеем явно да си к.. ва е голям престиж.
От много ебане гледам колко сме прокопсали като народ.

А

 
  ... горе^

...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: b8b1720ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

53.   48, как ги разбираш само по телефона какви са? Ще излезе, че си могла да станеш психоаналитичка, а не проститутка?
Жал ми е за полицайчето. Ха ха, да не четеме скоро история "разбрах, че приятелката ми е бивша проститутка"?

Не им е лесно на мъжете в днешно време- или ходят по проститутки или излизат с "бивши" такива. :))))

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 22c761103e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

55.   Абе като ти харесва ходи си. Позор е мъж във връзка да ходи по такива, поне да има топки да си признае и да си ходи на воля по проститутки. Съмнителната красота на елитните да я оставим настрана. Разглеждах от любопитство доста в ало. бг ниски трътлести както й да се надупят с прашките, да си изправят косата и снимат на пръсти (за да изглеждат визуално по-високи) си остават ниска летва. На годините им прибавяш 10, защото лъжат за годините. Ако това са красиви проститутки, здраве му кажи просто, жалка история.... Естествено синеоки, руси, бели, високи, почти няма. Приличат на циганчета повечето, дори и да са българки. И за бельото от снимките си нямат вкус, че и за обувките с токчета.

 
  ...
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: 9324a5c5a1
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

56.   Напълно съгласен с коментар 46! Проститутките ги разбирам - това са професионалистки, които си изкарват хляба и изкарват дооооста добри кинти! Но курвите не ги разбирам! Говоря за онзи тип дето разни пичове със съмнителна хигиена ги опъват в тоалетните на дискотеките и дори не им знаят имената. Мацка, пусни си тарифа да имаш келепир от цялата работа, бе! А после като одъртеят се питат що не ги искАли мъжете за брак - защото човек, който не умее да уважава себе си няма как да уважава друг и ще му направи живота жив ад. Толкоз!

Сърцеразбивача

 
  ... горе^
преди: 6 месеца, 1 ден
hash: c55202a2ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

57.   Синко, като си толкова щастлив защо се скъсваш да пускаш теми в Сподели-то? Пак да попитам- ще ни кажеш ли колко си висок?

 
  ...
преди: 6 месеца, 6 часа
hash: b8b1720ecb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

58.   От Автора до 55:

Разглеждал бил той... оди ги виж на живо. А и къде си тръгнал да разглеждаш alo. bg. Че българският пазар за курви е един все още малък пазар (въпреки, че доста млади момичета стават курви всеки месец).

Но мани ги българките бе - цъкни Eurogirlescort. com и ще видиш, че из Европата има яко високи курви (над 4500 дето са над 176 см. ). Като се кефиш на високи - кеф ти бели, черни, розови, че и жълти.

Но дори в alo. bg има 79 обяви на жени дето са над 174 см. Това малко ли ти е?

И обикновенно са евтини (повечето са под 200 лв., има и за по 50 лв. ) щото височината е МИНУС за една курва.

Нали знаеш, че много мъже се комплексират от по-високите жени и една жена ако е много висока (па като сложи и токчетата) и вече - клиенти малко. Та им се налага на тея курви да си свалят цените за да намерят клиенти.

Но средният ръст на една жена в България е 164 см., колко пък високи ги искаш?

А и не ми говори за естествена красота, щото колко "естествено красиви" жени си видял в България?

Аз една колежка от университета не можах да я разпозная на НДК, щото у Facebook-а, само филтри си слага. На живо имаше 80% прилика. Сега мина 30-така - у Facebook изглежда зле... представям си на живо каква е.

А и мислиш, че обикновенните жени НЕ ЛЪЖАТ ЗА ГОДИНИТЕ!? :)

Сега ако ми кажеш, че и винаги си казват ИСТИНСКАТА БРОЙКА - признавам те! :D

Ей по нагоре е писала някаква бивша курва дето движи с полицай... как мислиш - дали му е споделила предишната си работа!? :)

А за коментарите ти за бельото и токчетата - няма да коментирам. Само ще добавя - бутни им едно 100-200 лв. да си купят квото те кефи и немаш проблеми.

От Автора до 57:

Май се сещам кой си.

Първо, кой ти е казал, че съм щастлив. Всеки ден се будя в България, чувствайки се като в клипа "You're in Bulgaria".

Второ - просто исках да развенчая няколко мита за курвите. И коментиращите ме накараха да споделя, че да - прекарвам си доста яко с курвите, че и евтино ми излиза. Няма нерви, няма драми - чукам и изхвърлям.

 
  ...

1-50 от 134
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker