Ключът към оргазма на жените? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ключът към оргазма на жените?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 4971 пъти
Здравейте... аз съм момче на 19 години и имам въпрос към жените... и по-точно към жени с повече опит в секса.

Вече от няколко месеца с приятелката ми правим секс и тя доста рядко достига до оргазъм. В началото го приемах нормално, защото аз съм и първия и знам че в първите пъти, когато момичетата правят секс... не изпитват почти никакво удоволствие. Проблемът обаче е, че с нея правим секс вече от около 6 месеца...

(предполагам е важно да спомена, че с нея сме в далечна връзка, защото уча в чужбина... и се виждаме, грубо казано, на месец и половина веднъж)

... За тези 6 месеца, през които сме правили секс, тя е получавала оргазъм само няколко пъти (смятам само оргазмите без стимулация на клитора). От друга гледна точка... мога да я докарам до оргазъм чрез орална любов буквално за секунди... но не искам да е само така.

Аз лично съм сексуално активен от около 2 години... и не искам да си помислям че проблемът е в мен... защото:

- когато правя секс с приятелката си средната продължителност на акта е около час и половина...
- пенисът ми е 18.5 см и с добра дебелина
- имам хубаво тяло
- и над всичко... двамата се обичаме...!

И ако всичко това е на лице, аз се питам защо не мога да я докарвам до оргазъм. Чета за женския оргазъм и секса от години... и вече едва ли не се чувствам като някакъв академик на тази тема.

Винаги насърчавам приятелката ми да мастурбира докато аз съм в чужбина, за да опознае тялото си (все пак допреди 6 месеца е била девствена)... но тя не подкрепя идеята за мастурбирането напълно. Казва ми, че последният път когато е мастурбирала е било преди около 2 години. Аз лично мисля че това е главният проблем...(фактът че тя не "познава" тялото си).

И така... въпросът ми е... къде е проблемът? Трябва ли тя да започне да мастурбира, да опознае тялото си и да разбере какво иска? Има ли нещо друго което трябва да се направи?

Ще се радвам ако получа някакъв съвет или мнение по въпроса. Благодаря предварително.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4b2e4054b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С риск да разочаровам „академика“ по секс, ще му отговоря ясно и кратко - ключът към женския оргазъм е КЛИТОРЪТ.
Чети и се образовай - клиторът, или това, което мислиш, че е той, е иначе много по-голям орган. Той има повече нервни окончания от главичката на мъжкия пенис - опитай се да свършиш без да стимулираш главичката на пениса си - това е равностойно на това, което изискваш от приятелката си.

Да, една жена може да свърши вагинално, но не всяка жена може - 70% от жените НЕ МОГАТ изобщо да свършат вагинално, 95% пък признават, че симулират оргазми. (чети Космополитън Англия, щом си в чужбина).
Дори вагиналният оргазъм е пак заради стимулирането на частта от клитора, който не виждаш. Има вярно и много нерви в началото на вагината, но не и навътре - как мислиш, как би се чувствал, ако трябваше да родиш дете през дупчицата на пениса си?

Това е страшно чувствително място, ако женската вагина беше такава, то трябваше да умираме при раждане от болката. Затова природата ни е дала клитора и да изскаш да го игнорираш, за да ставало по-по друг начин е смешно.

Като една жена е възбудена, вътрешната част на клитора се налива с кръв, затова се свършва и по този начин с пенетрация, но не винаги - жената трябва да е страшно спокойна, да е в оволация, да има опит в секса, ако щеш.

Аз лично вагинално с мъж свърших на 26 г.
Предполагам, че твоята приятелка дори симулира оргазми, за да я оставиш на мира и да може да се наслади на любенето. Да, има нужда от пенетрация, дори и да не свършва така, но това не можеш да го разбереш, защото нашето поколение мъже е израстнало с порнотата, където бива играно, преструвано едно измислено поведение - женската сексуалност е представена като мъжката, агресивна, стига се до оргазми, жената желае и иска само секс... В реалността не е така. Особено при вашия вид връзки.
След дългата раздяла, на приятелката ти най-вероятно ? трябва време да свикне отново с теб, да се отпусне. С този натиск, няма да стигнеш далеч!
Дано съм помогнала!
ж27

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5a76f509b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Дай на приятелката си време да свикне със секса. Поне 2 -3 години и трябват след като го е направила за първи път за да получи истински оргазъм. При някои по - малко, но не се отчайвай, когато съзрее всичко ще си дойде на мястото!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2174e7088b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Привет! Направо се изкефих като прочетох статията ти- повечето мъже смятат, че щом жената мастурбира е перверзна или нимфоманка. Останалата част от мъжката половинка пък изпитват комплекси поради факта, че немогат да се справят с задоволяването на полонинката си само по този начин, и отново са "сърдити" като се спомене за мастурбация на жена.

Какво да ти кажа- жена на 29г. съм, водя полов живот от около 10г., смятам, че познавам добре тялото си, но без стимулация на клитора съм стигала до вагинален оргазъм около 3/4 пъти, това е. Секса е прекрасен, с вичките му пози и взаимна любов, ама, не се получава. И при повечето ми приятелки е така, така, че смятам ,че тази ситуация при жените е в един доста висок процент.
Успех с оргазмите!
Ж29

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b30d34fadb
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Моя съвет е: спри да четеш! Спри да размишляваш. Спри да й казваш какво да прави. Наблюдавай я без да те забележава. Разбери какво друго й доставя удоволствие извън самия секс - романтична разходка, вечеря с приятели, як купон, задушевен, интимен разговор, релаксиращ масаж .. Важно е да не преиграваш. Винаги трябва да наблюдаваш дали й е интересно и да спреш своевременно ако усетиш, че не е.
Да издържа час и половина 18,5см или е нимфоманка, или мазохистка :) Чудно как не се е сетила да почне да имитира ...

В крайна сметка не е задължително всеки път да стига до мощен оргазъм, който ти да разбереш и след, който на ней вече да не й се иска като при теб. Жените могат да получават безброй "тихи" оргазми, коита им носят не по-малко удоволствие.
То може да има още куп причини, но ти не му мисли - то реалността ще си покаже.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9b623e1efd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   ОТ АВТОРА:

към номер 1:

Първо... това с "академика" беше шега. Далеч съм от мисълта че знам всичко и ми е ясно, че имам още много да уча... все пак съм на 19.

Второ... известно ми е че клитора всъщност не е само видимата част а се простира навътре.. и също така по двата края на входа на вагината. Идеята ми беше за оргазмите без ДИРЕКТНА стимулация на видимата част на клитора (главичката на клитора). А дори когато говорим за вътрешната част на клитора мога със сигурност да твърдя, че тази част не получава стимулация по време на самия акт. И точно тогава трябва да кажа, че не съм съгласен с това, че навътре във вагината няма никаква чувствителност.

Много хора не вярват в G-точката или А-точката, но е доказано че има такива места с висока чувствителност които просто трябва да се намерят и стимулират. Именно на G-точката се базира вагиналния оргазъм... и точно заради това жените изпитват различни нива на удоволствие при различни пози. Това мога да го кажа и от опит, защото съм бил с момиче което си свършваше без да стимулирам главичката на клитора.

Много жени не могат да достигнат до оргазъм без директна стимулация на клитора. Знам, че този процент е голям, но вярвам че всяка жена може да промени това.

Благодаря все пак за съветите. Наистина ме накара да се замисля, когато каза: "С този натиск, няма да стигнеш далеч! ". Може би наистина си го поставям малко като фикс идея... но всеки мъж може да потвърди, че няма по-хубаво нещо от това да направиш така, че жената до теб да "не знае къде се намира".

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7a2695cf41
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Mило момче "но всеки мъж може да потвърди, че няма по-хубаво нещо от това да направиш така, че жената до теб да "не знае къде се намира"... искам да ти кажа, че това може да се постигне и без жената да достигне оргазъм, поне за мен не е обезателно да свършвам всеки път когато правя секс, и да не съм свършила не ме бърка особено, честно казано.

А относно вагиналния оргазъм- аз самата си мисля, че не съм получавала такъв, усещам ясно стимулирането на Г -точката, но ми трябва и стимулация на клитора за да свърша, или аз си помагам/че поне знам как точно/ или партньорът ми върши тази работа :)

Приятелката ти е все още с малък сексуален опит, тепърва има да си опознава тялото и всички усещания от секса следователно. Смея да твърдя, че колкото повече опит трупам, толкова повече удоволствие от секса получавам, сега съм на 35 и се чувствам перфектно в тялото си, знам как и какво искам и го искам и от партньора си. Имате време пред себе си, пожелавам ви късмет!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker