Ами сега накъде - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123609)
 Любов и изневяра (30404)
 Секс и интимност (14590)
 Тинейджърски (22028)
 Семейство (6683)
 Здраве (9738)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3311)
 Образование (7404)
 В чужбина (1695)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1766)
 Други (19147)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Ами сега накъде
преди: 10 месеца, 4 дни, прочетена 2128 пъти
Приятелят ми, ми беше дал телефона си, да потърся нещо в интернет и в историята на търсенията случайно видях, че е гледал порно с транссексуален…. В шок съм, сексуалния ни живот не върви особено последно време, ама чак това не очаквах. Какво означава това? Гей ли е, или е би? Или е просто извратен. Порното което досега е гледал винаги е било с жени, и сега това което видях просто ме потресе.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 10 месеца, 4 дни
hash: ca77c528eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Жените не харесвате нормални мъже, които искат да са херетосексуални с една жена, моногамни и без извращения.

Подобното привлича подобното - морални дегенерати.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: b3d8dfdc09
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Как става тая работа, ей така случайно да попаднеш на историята на нечий браузер.... Кажи си направо че си любопитствала и явно имаш навик да ровиш из чужди телефони.

 
  ...
преди: 10 месеца, 4 дни
hash: 0f509362f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Представи си, че той отваря това порно без да знае какво е, отвращава се и го спира на 5-тата секунда. Ти обаче го откриваш, гледаш, гнусиш се и имаш твърдо становище какво е станало.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 3 дни
hash: 30d9fce785
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

4.   Останал съм с впечатлението че жените биха толерирали изневяра на мъж с мъж. Поради някаква причина за тях това е по- малка изневяра.
За теб това че не гледа жени трябва да с по- благоприятно.

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: eceea3c3f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Ами аз бих предпочела да ми изневери с жена, честно казано, а в това че го е отворил случайно не вярвам, защото актрисата(shemale) е търсена по име…. единствения вариант да е да е търсел друга с подобно име, ама аз вече не вярвам в Дядо Коледа…. ии да от тези съм които обичат да ровят в чужди телефони съм, когато не получавам нужните отговори.

 
  ...


...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 59aeba9fa4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Хората са любопитни, голяма работа. Е, за теб като човек, който няма доверие на партньора си и рови в телефона му "Когато не получава нужните отговори" (Да бе, иначе 100% си ок) сигурно е голяма работа, понеже имаш нужда всичко да е в кутийка, виждането ти за нещата не позволява разлики от "нормалното". Не мисля, че определя някой, но това съм си аз и все пак не излизам аз с приятеля ти. Няма смисъл да обсъждаме разликите във вижданията си, ако това те разстройва и ти променя цялата представа за някой и не можеш да си във връзката, ок. Ти си знаеш. Но ако искаш мнение, за мен това не е решаващо.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: c9405bcc3b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Жена съм: гледах порно с гейове, гледах и с транс от двата вида- ами не съм нито гей, нито транс :) Гледах 1- 2 пъти от любопитство, задоволих си любопитството и вече не ги гледам.

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: c3e2f0c31f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   В една от темите вече писах защо телефонът ми е заключен!

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 9d7b612cca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Илюзии и идеали имаш, моето момиче. Хората сме доста по-извратени от колкото си мислим. Може би потискаш нещо и си решила да си го изкараш, обвинявайки мъжа си за нещо тривиално. Негова работа си е, ако не те е засегнало, само си си виновна че си му ровила в неговият живот. Можеш ли да изминеш същият път, който той е изминал, да минеш по същите му стъпки, да направиш същите избори, да изстрадаш по същия начин като него (всеки човек е изстрадал, за да бъде което е)? Няма как да можеш, нито има как той да извърви твоя път. Само тогава би разбрала защо си е пуснал транссексуално порно, ако е въобще така. И впрочем наистина ли само едно порно е гледал? Трябва да са поне петдесетина на сесия, ако е едно е повече от ясно, че е случайно а ти си търсиш повод да се скараш и да се изкараш жертва. Най-доброто е да възстановите доверието си. Повярвай ми, не е начинът това да му ровиш в нещата.

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 3f572722d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   И какво толкова.. поканете си един транс и се забавлявайте..

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: c8e6ef538a
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Ма ти и порното ли му следиш на човека :D :D... Като оставим шегата настрана, защо не го попита просто, каква е причината да гледа такова порно? Моят мъж, като си приказваме, ми всякаво порно е гледал човека, на въпроса - защо, ми да види какво било това бе. Замисляла ли си си, че просто му е било любопитно, свалил го е, видял е за какво става въпрос и така. Най-добре да ги питаш и да не се филмираш излишно.

 
  ...
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 1df8cf3dfb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Понякога гледам порно с БДСМ, понякога с лесбийки но не съм практикувал нищо от това просто ми е интересно, така че това нищо не значи...

 
  ... горе^
преди: 10 месеца, 1 ден
hash: 362c540eaf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Знам, че начина не е да му ровя в телефона и да го проверявам, но когато го попитам защо не иска да правим секс ми отговаря, че битовизма до това водел и някакви подобни, не му се правело секс, пък в следващия момент ме чака да изляза и си пуска порно, а секс не сме правили от 2 месеца, заедно сме само от 2, 6г. …. хайде да първия път реших, че може да му е станало любопитно, но отново беше гледал и търсил същото, самозадоволяващи се транс, беше гледал и нормално…. дразня се че не споделя с мен, че не седне да ми каже, абе жена възбуждат ме различни неща, искам да опитаме нещо ново, аз съм достатъчно разкрепостена и никога не бих му отказала каквото и да е, а не да ми говори глупости и да ме заблуждава с битовизма и някви такива…. няма как открито да му кажа че знам какво е гледал, защото знам че е много грозно и обидно да му ровя в телефона.

 
  ...
преди: 10 месеца, 9 часа
hash: c8945a2092
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Всяка една, която обяснява, че не е редно да се рови, всъщност рови като за последно.

 
  ...
преди: 9 месеца, 24 дни
hash: aad5bef2a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Проблемът не е, че човекът гледал порно, пък било и с транс, стига, все пак, да са пълнолетни хората по тия клипове.

А че интимният им живот не върви, а не са двойка с 10-20-годишен брак, деца, разходи и грижи, на които или не им остава време, или вече са си поомръзнали. Нормално да е притеснена и да търси причината. Аз не бих ровила по телефони и подобни, защото е долно, срамно и унижаващо първо мен, но не бих и мълчала.

И да не го привличам (вече), и да е скрит гей, и да има друга, и да има проблеми - какво толкова, по-добре да се разберем като цивилизовани, зрели хора, отколкото това положение - уж с жена вкъщи, а я държиш "на сухо", че и да предпочиташ такива материали, когато имаш човек до себе си. Този човек за какво ти е - само да делите сметките, да си поделяте чистенето и т. н.? Само я чака да излезе и...

Иначе всеки е виждал какво ли не от любопитство, но това причина ли е да живееш с половинката като брат и сестра?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker