Той не иска секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121556)
 Любов и изневяра (29811)
 Секс и интимност (14407)
 Тинейджърски (21917)
 Семейство (6490)
 Здраве (9620)
 Спорт и красота (4713)
 На работното място (3195)
 Образование (7319)
 В чужбина (1659)
 Наркотици и алкохол (1116)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1740)
 Други (18615)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Той не иска секс
преди: 5 месеца, 25 дни, прочетена 1978 пъти
От повече от година сме заедно, живеем на семейни чела, млади сме (25) в последните месеци той не иска секс, все аз го подтиквам, четох сякакви статии, пробвах какво ли не - бельо, романтика, питах го за фантазии и все подхващам темата, питам го не ме ли желае вече, тай отрича да е така. Вярно е и че качих малко килограми през годината откакто сме заедно, но се поддържам и смятам че изглеждам добре и съм секси. Но каквото и да правя той все няма желание. Последният път каза че нямал желание като цяло даже и за други жени, защото му зададох въпрос дали би правил секс с друга.
Дайте съвет как да постъпя, какво мога дя направя още да върна желанието му?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 606c94a35a
гласове:
1 2 3 4 5
  (297415 гласа)

1.   Нищо не можеш да направиш, той просто не те желае вече.

 
  ...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: c2b7fcdb04
гласове:
1 2 3 4 5
  (244917 гласа)

2.   Нищо не можеш да направиш - явно си попаднала такъв "мъж".
Може да го питаш дали след като той не иска, ще има нещо против ако правиш секс с някой друг - виж какво ще ти каже. Може да си намерите някакво такова състояние на "отворена връзка", но това не е за всеки.

 
  ...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 3079e5dd2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (216306 гласа)

3.   Питай го има ли някакви фетиши или по пикантни желания, направи нещо различно, казваш че си качила килограми и от това може да е, разбери той какви жени харесва, не е нормално на 25г да няма желание за секс

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 24acdb1851
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

4.   Аз.. имаме.. свържи се с мен..

Но само секс.. обвързване не искам..

 
  ...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: a6abe1ef26
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   Секса друга. Млад и здрав мъж да се държи като монах с теб, значи е жребец с друга. А ти си чистачката и готвачката.

 
  ...


...
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 7cdf1b1956
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Отслабни! Никой не харесва дебеланки.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 24 дни
hash: 53b97a3ebe
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Нищо не можеш да направиш, щом не те желае! Напротив-даже се отдръпни и затвори тази тема. За мен е, много грозно жена да си иска секс! Мъжът трябва да гони, да преследва... а не да му се дава на готово-така не е интересно. Замълчи по-темата за 2-3 месеца. Ако не те пожелае, вече може да си убедена, че си има друга.

 
  ...
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: a7b5f6a342
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Аз искам да попадна на мъж като твоя(асексуална съм).

 
  ...
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: 528968cd60
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Потърси ме, ще ти дам това от което имаш нужда!!! Разтърсващ секс с твоя господар!

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: e0b64f9b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Повечето хора в коментарите са идиоти…

Аз съм мъж на 28 и имам връзка от 7 години с приятелката ми сме минали през много неща. Аз съм мъж и като такъв, мога да ти кажа, че, особено в днешно време, имаме и ние нашето психическо натоварване. Възможно е той да е просто, изтощен психически от работа, или да има някакъв проблем или да е в дупка. Повярвай ми, когато сме под стрес, изобщо не ни се прави секс…

Докато бях в университета, дойдеше ли сесия, просто едвам съм се надъхвал и то главно, заради това клише, че трябва да е винаги задоволена жената (нищо сексофобно в това, но и ние имаме чувства хаха). С приятелката ми сме чели доста книги на тема стрес и личностно израстване и бих те посъветвал и вие да го направите. Според мен, поговори с него, но не го нападай или съди, трябва да има разбиране.

Разбира се, аз не познавам нито теб, нито него, такае не мога да се изкажа категорично, не отхвърляй и идеята наистина да няма чувства към теб или да желае друга, но пък и щом ти в казал че няма интерес към други жени, по-вероятно е да няма друга…. а може да е гей хаха (шегувам се разбира се)

Според мен, килограмите в нормалните си граници нямат значение, дори и малко да си качила не би трябвало да е проблем. Любовта в крайна сметка не изисква перфектност…

Просто поговорете заедно, започни с това колко много го цениш и обичаш и че искаш нещата да ви се развиват и ако има проблем да знае че може да ти се довери и да му помогнеш. Ако в секса нещо пък, му кажи че си готова дори да се поразровите заедно, за да “добиеш” нови идеи, като мъж ти казвам че обичаме когато жената в секса наистина знае какво прави и си е малко или много мръсница. Възможно е просто, да му е омръзнало нещо, рутината доста омръзва… И ние имахме подобен период в който просто секса стана рутина и тогава просто си казахме кой какво иска и се опитахме да го съвместим, на различно място, нови неща… може би просто има нужда от няколко яки свирки

 
  ...

...
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: 5140db7dda
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Какво нещо е живота, едните искат секс, другите не им дават секс.... винаги в една двойка единия не иска секс и причините не са много.. , но винаги има причина, в природата няма нищо безпричинно

 
  ...
преди: 5 месеца, 23 дни
hash: 6c920180d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   Номер 5 ти го е обяснил както е, твоят друга има, затова така се държи.

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 22 дни
hash: a5daa09952
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   И моя мъж взе да не иска секс и може би година се чудих какво става. Работи предимно с мъже и много рядко отсъства от вкъщи. Един ден се прибрах неочаквано и ги заварих заедно с майка ми. На масата във всекидневната, майка ми надупена а той зад нея.

 
  ...
преди: 5 месеца, 22 дни
hash: 8dbc6caddb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Ако секса е чак толкова важен за теб, намери си мъж за секс. При жените поне това става лесно.

 
  ...
преди: 5 месеца, 22 дни
hash: 4beafb74cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Спри му порното и ще се нормализират нещата.

 
  ... горе^

...
преди: 5 месеца, 22 дни
hash: 9570d195da
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Аз имах същия проблем с бившия ми приятел. Връзката ни беше 3 години и половина. Проблемите започнаха още в началото на първата година. В началото, както винаги, си мислех, че всичко е нормално и ще отмине. Той ще се отпусне и т. н, но уви не се промени. И аз като теб пробвах какво ли не -секс бельо, изненади, роли, разговори по темата, но без никакъв резултат. Съвсем откровено си му казвах, че ми липсва секс и тъй като не съм такъв човек, който би погледнал друг и го обичам, го искам от него. Ако има нещо винаги може да ми сподели. Не сме от скоро заедно и ако има някакъв проблем ще се справим заедно. Но без резултат.. Разделихме се по една или друга причина, но така и за мен това остана въпрос с получен отговор. Защо този човек не искаше и не изпитваше нужда от интимност. Боже би има хора които са асексуални. Не знам. Сега съм нов нов партньор и се чувствам по щастлива от всякога. Моя съвет към теб е да разговаряте и да се опиташ да го предразположиш. Ако има някакъв проблем, нека ти сподели за да може да се справите заедно. Ако ли пък не.. Може би просто сте на различни чистоти.

 
  ...
преди: 5 месеца, 21 дни
hash: 97c3209697
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   1. Защото масово хора не ПОЗНАВАТ СЕБЕ СИ и соствената си сексуалност. Познавате се от година и половина и живеете заедно - вие луди ли сте? Точно толкова време трябва да минеза да ОПОЗНАЕШ ЕДИН ЧОВЕК, и едва след това да се обвързваш. Вие сте били в оная розовата фаза на любовта - където света спира да се върти, когато двамата сте заедно.... подобни бози. А, да и правите секс постоянно.
Но това е като да си на наркотици, ефекта отминава, и всеки човек се връща към своите БАЗОВИ СТОЙНОСТИ и сексуално желание. Честито! - твоя е такъв какъвто е - прави му се секс веднъж-два пъти седмично (все едно). Няма какво да направиш - не можеш да промениш друг човек. Намери си мъж с подобно на твоето либидо и сексуалност.

2. Това е в добавка - но може и да е ОСНОВНАТА причина. Някак си, едно такова, подхвърлено между другото "качих няколко килограма". Мъжете се дразним от тия "промени". Не минавай с номера че си секси - нито една жена не става по секси като ѝ увисват телесата. И така - той се чувства предаден че ти "си се променила" (чети надебеляла), по същия начин по който ти се чувстваш че от 3 пъти дневно той се е "променил" и вече не му се искало изобщо.

И двамата сте свалили розовите очила, виждате нещата такива каквито са в ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ - една дебеланка и един мъж осъзнал че е с такава. СЛедваща стъпка - презрението! Но за него ще пуснеш отделна тема.


Заложи на сигурното! Избери младите девойки!

 
  ...
преди: 5 месеца, 4 дни
hash: 05f687f8f6
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Познавам това положение, . но от другата страна. Мъж, 43г, женени сме от 8г. Секса спря, асексуална жена ли е, чудо ли е, не зная. Ужас е. Хормоните и психиката ми се счупиха. Имам се за доста разбрам и добър човек. При нея секса не е нужен просто, след сватбата всичко тръгна надолу. Негласно ме обвинява за липса на деца, при секс максимум до 3 пъти в годината. Ако ми го беше казала, че ще иска живот без секс - нямаше да се оженя за нея. Сега има покрив над главата, хладилника е зареден, гориво в автомобила, стрес не създавам със сигурност, благ човек съм, активно спорт (само за мен, тя си хапва в леглото и пей сърце)

 
  ... горе^
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: f5f28965dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

20.   Здравейте! Направи ми впечатление коментарът на номер 9. Има хора, и мъже, и жени, които са асексуални. Просто не ги влече сексът. В наше време се говори за какви ли не странности в сексуалността - хомосексуалност, транссексуалност, но не се споменава, че има и асексуалност. Мъж съм на 45 години.

 
  ...
преди: 5 месеца, 2 дни
hash: 7fa807ebb8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   Проблемът е в него, сам го е казал - няма желание, даже и за секс с други жени.

Несериозно е да намесваш теглото си и да се обвиняваш ти. Килограмите се променят и едва ли мъж може да очаква цял живот жената да тежи както в началото. Или да не остарява. И мъжете се променят, това е животът.

Щом упорито продължава този проблем, а сте млади, заедно от скоро и без кой знае какви други проблеми, едва ли ще просъществувате като двойка. Странно е как той хем чува, че има проблем, хем не ти дава, каквото искаш, хем те държи във връзка. Аз ако имам значително по-сексуален мъж, не ми се прави по някаква причина и го виждам, че се измъчва, ще го пусна да си търси щастието. Не, защото ме е страх от кръшкане, просто не бих искала да се водя във връзка за пред хората, а половинката ми да е изтормозен и нещастен.

 
  ...

...
преди: 4 месеца, 28 дни
hash: ebe0104825
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Не си губи времето и живота с такъв човек.
Или ти изневерява, или си му омръзнала и се самозадоволява с порно.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker