Не мога да го направя... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121173)
 Любов и изневяра (29702)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21893)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18518)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да го направя...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 4377 пъти
Здравейте, имам гадже от 11 месеца и много се обичаме, но проблемът е, че той иска да правим секс, а аз още не съм готова. Сигурна съм, че всеки ще ми каже, че щом настоява да има сексуален контакт, а от другата страна човека не е съгласен, трябва да го оставя, но аз го обичам много и не си виждам бъдещето без него, ако го оставя, ще полудея, ще се побъркам. Аз му казах, че не съм готова, но той настоява и настоява...

Посъветвайте ме нещо, защото вече много се обърках... От една страна го обичам и искам да съм с него, но от друга, ми се иска да го оставя, само защото иска да съм с него за първи път...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 472a8a1346
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Ако си над 15-16 г., не разбирам проблемът ти?
Не ти ли е казвала майка ти, че който има гадже, има и секс?
Ако си в детската градина и „имаш гадже“, разбира се - не си готова!
Но за 11 месеца, бъди сигурна, че е бил с други жени, то е нечовешко иначе! Скоро ще те зареже, най-късно на Нова Година ще си получи необходимата му порция секс, с теб... или без теб!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a4ffacf3d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Така както виждам аз ситуацията
Каквото и да направиш ще съжаляваш.
Ако се съгласиш ще стиснеш зъби и ще се насилиш сама себе си а т. нар. ти приятел ще те зареже много скоро след това, и ти ще страдаш.
Ако не му дадеш пак ще те зареже и ти пак ще страдаш.
И всичко това си има само една единствена причина - приятелят ти е КРЕТЕН, но както казват любовта е не само сляпа ами и глуха и глупава.
BV

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 74c12eb202
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Напълно съгласен с номер 2 ако те обича ще те разбере и няма да те притиска

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 472a8a1346
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   от 1 до 3 - Няма да я притиска?
Та момчето чака 11 месеца?
Това не е ли достатачно???
Това момиче има проблеми, нещо я кара да се страхува ПО ПРИНЦИП от секса - може би е сексуално малтретирана като дете или има друг проблем, но определено не е нормално след 11 месеца с момче да не е била готова за секс. Може и просто да не го желае като мъж - 100% съм сигурна в едно - той мислено ? е дал 12 месеца срок, след това.... ами ще стане като 100% от мъжете.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a4ffacf3d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   До 4)
Така като чета твоя коментар нещо не мога да разбера има някакъв график да гони ли какво? Да не би да са обнародвали в Държавен Вестник колко месеца да се чака девственица? Ако е така моите извинения пропуснал съм го този брой.

И въобще има една думичка която ме притеснява и не мисля че е уместна в тези отношения - "Притиска" според мен по подходяща е "Предразполага", но явно якият пич не си пада по такива лигавщини. Това притискане ми звучи като "Айде да отидем до нас да ти го набуча и да се свършва вече" Tова което усещам е че самата авторка не му вярва а аз също не мисля че трябва, той не се опитва да намери път към нея а да си натика оная работа и да отметне в списъка точка "Девственица"
BV

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 051c48ba7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Пробвай с орален секс.
Направи му един добър фелацио да му мине моментното желание за секс, а и може би и ти ще се възбудиш достатъчно
и сама да го поискаш.

мъж 23г.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 439b8ca531
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   BV-ти си мъж мечта направо,браво.Авторке,аз ако бях на твое място щях да съм му била шута.Не го обичаш заблуждаваш се,ако го обичаше наистина и му имаше доверие щеше да те е минал.Не е единствен на света,а и едва ли ще умреш без него.Млада си да,чакат те много препятствия по пътя,отстоявай желанията си,не се огъвай инак живота ще те смачка.Той ако те обича или има поне симпатия към теб ще чака още,толкова колкото ти е нужно за да преодолееш страха,срама или всичко което ти се върти в главицата относно проблема ти

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a4ffacf3d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   До 8)
Kазах само това което бих казал на дъщеря си (ако имах такава) в подобна ситуация. Но все пак благодаря!
BV

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 1be08fcb69
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Знаеш ли, разбирам те напълно. Изпитваш силни чувства и т. н. Но запитай се, ако НАИСТИНА наистина го искаш това момче като партньор занапред, нямаше ли да изгаряш само от целувките, погледите, думите, самия му глас... представи си сега какво трябва да стане, когато те докосне, смисъл където и да е. Ти тогава би трябвало да му изядеш устните от дъвкане :DD така де, исках да кажа, че ти би трябвало вече сама да го искаш, няма как гадже от 11 месеца, а вече да не изгаряте един по друг и двамата. Така че ако го няма това, не виждам ти да трябва да правиш нещо за него, само щото на него му се е доебало. Заеби го и толкова.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b4c0d8dcf0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Всичко зависи от това на колко сте години. Ти имаш право за себе си и той не трябва да те притиска, но особено ако е над 18 и за него не е приятно.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7984002016
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Ако не иская секс, няма да правиш. Това си е твое решение. Не носиш задължения към никого. А той не би бил в право да те изнудва с опасността да те напусне, не се изнудвай и ти сама. Той сам си преценя за него си дали му изнася. Ако му пуснеш, може да бъдеш лесно наранена след това.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 537bccfaf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Аз също имам подобен проблем!!! Преди месец гаджето ме изненада с романтична вечерия, после нежно започна да ме докосва и ми каза че ме желае. Аз се отдръпнах и му казах че не мога да го направа! А той ме пита какво ми е, защо не искам? Аз му казах че не съм готова, и си тръгнах.

Няколко дни по-късно ходихме на дискотека. Аз се напих гаджето ми забеляза това, и ми предложи да отидем у тях. Аз се досещах за какво, но реших да го направя отолкова време сме заедно аз се му отказавах. Заведи ме у тях, после се качихме в спалнята. Той започна да ме целува, посе да сваля дрехите ми, аз хванах ръката му за да спре, той ме погледна.

Незнаех какво да правя нещата вече бяха стигнали твърде далече, не исках да проваля всичко затова пуснах ръката му, той свали нежно дрехите ми, а после и неговите(аз много се възбудих)Той ми каза че ще е внимателен(сексът беше велик)много ми хареса!!! Не беше страшно, а велико!!! моят съвет е;АКО ТОЛКОВА ГО ОБИЧАШ ОТДАЙ МУ СЕ!!! ИЗПЪЛНИ ЖЕЛАНИЕТО МУ, И НА МЕН В НАЧАЛОТО МЕ БЕШЕ СТРАХ НО ЩОМ ГО НАПРАВИХ МНОГО МИ ХАРЕСА!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker