Когато Той не се обажда след първия секс? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121195)
 Любов и изневяра (29709)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6473)
 Здраве (9600)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3177)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18525)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Когато Той не се обажда след първия секс?
преди: 3 месеца, 14 дни, прочетена 2932 пъти
Привет на всички!
Жена съм, на 30 год. Не мисля, че съм малка, за да се лъжа лесно, и все пак.. може би все още съм наивна :)
Запознах се с мъж по интернет, имахме седмици комуникация преди да се видим. Първата среща беше идеална, ресторант, цветя, отношение на джентълмен, като по учебник.. втората среща също перфектна, ходихме на кино. Говорил ми е, че търси жена с която да се обвърже, колко държи да създаде семейство, че иска вече да има деца /разделил се с бившата, защото тя не искала деца/...
И така до трета среща, когато ме покани у тях. Беше ми сготвил, вино, свещи, отново цветя.. правихме секс, след секса той просто заспа без да ме прегърне без нищо, изключително много студен?! Направо си помислих, че ме изч*ка и всичко между нас приключи. На сутринта като се събудих отново беше мил, направи ми кафе, закуска, стояхме до обяд.. той човека явно си е искал пак секс... Повторихме секса и ме откара до нас.
Оттогава той не се обажда. Нима съм се вързала на най стария номер и целта му наистина е била само секс? Или може би просто не съм му харесала?
Бих искала да чуя както женски, така и мъжки мнения.
Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 14 дни
hash: fd8d774f40
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   Ами по интернет всички влизат само за секса. Затова трябва да не се пуска цял месец, за да се види дали ще изгуби интерес. Ако човека има намерение за нещо различно от само секс, няма да му е проблем, даже ще се издигнеш в очите му. Ако му е само до секса, на третия ден ще изгуби интерес и ще се оттървеш от присъствието му.

 
  ...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 25222d7557
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   Може да е някой комплексар и да си избива за предни случаи с други дами, не е хубаво това изчезване от негова страна. Явно си има някакви проблеми и е само за едната вечер, макар цялата програма не виждам защо бяга.
Ако се появи не му се давай, кой нормален бяга от дама, компания, забава и екстри?
Каквото и да е, поне ти дължи едно обяснение!
М 27

 
  ...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: f75b0737ed
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Ами ти сама си си отговорила по-горе, минал те е като експрес село Горно нанадолнище. Незнам какво има да се чудиш и маеш толкова. Нито си първата нито ще си последната.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 1ba7d22165
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

4.   А ти за повече от секс ставаш ли? През неговата призма за какво повече да те иска? В днешни дни Ганка трябва да се радва, че все още има някой, който и за секс да я иска! А той - вечери, кина, цветя, свещи... , и ти пак недоволна.

 
  ...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 842317864f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   На думи всички са много смели. А розите и вечерята всеки може да ти ги предложи, за да ти замаже очите. Твърде малко време сте се познавали и не си могла да го видиш в различни ситуации. За следващия път виж как би реагирал в трудни ситуация или дори да нямаш такава го тествай за нещо друго. Ако е сериозни ориентиран веднага ще ти се обади или ако не поне ще продължи комуникация.
Има го и варианта да не му е харесал секса, но едва ли това би гго спряло, трябва да е било наистина покъртително зле.
Ти не го търси в никакъв случай и ако не те потърси до няколко дни го прати в забвение к продължи живота си. Ще срещнеш друг. Малко са свестните, но ги има.
Повечето са палячовци.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: b576d3b5bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   О я стига, да не си на 15, на 30 си, приеми го, като едно хубаво преживяване, защото и на теб ти е било хубаво, не го мисли, анализирай, търсиш вина или очаквания. Изпрати му ти съобщение, как си? Нещо от сорта, ако не ти пише, значи е минало вече всичко и продължавай напред. На 30 си, не си губи времето в разсъждения, продължавай да живееш, дано си намериш партньор защото ако искаш деца, не вярвай как на 40 ще е лесно, защото познаваш 2-3 жени, който са забременяли, но не знаеш как.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 2324fbdf18
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Авторката: писа ми. Написа ми, че не си пасваме сексуално. Е това просто е отвратително хахах

 
  ...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 0ac8c5ed2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   На мен винаги са ми много съмнителни мъжете, които се държат като "по учебник" на първа среща. Както се казва, много хубаво не е на хубаво. Изглежда, че те е омаял с баналните неща като цветя и вечеря, които вече се смятат за нещо кой знае какво в днешно време. Съвета ми е и да те потърси, не му отговаряй - без да се обясняваш, без нищо. Не се оставяй да те манипулират и използват.

 
  ...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 9aacbd7bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Да, вързала си се. Затова на мъжа не се дава лесно. Колкото по-дълго, толкова по-добре. Така се отсяват плевелите.
Мазненето е само с една цел. Не трябва да вярваш на мазнене, лиготии. Ако има някакви други намерия освен секс няма да те кани у тях си в началото. Ще се интересува от теб.
Не страдай от някакви робски психики, че не си му харесала. Първото, той не е имал намерието да те харесва и опознава. Второто, за него си била поредната лесна бройка в дългия списък. Няма време да си състави мнение. Трето, защо изобщо ти пука дали си харесала на някакъв играч? От това ли зависи самочувствието ти?
Вземи си поука. Канят ли вкъщи в началото= секс. Ако искаш да трупаш безсмислени бройки- отиваш. Ако се стремиш към някакви отношения- не отиваш.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: defb0ffbc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

10.   Еми, няма как да си 100% сигурна дори и всички знаци за нещо по-сериозно да са налице. На мен също ми се случи - 3 месеца срещи, разходки, всичко нормално, спахме 2 пъти и спря да ме търси. Може и да не му е харесало, ама откъде да предположи човек? Жените може да си мислим, че сме много хитри и няма да паднем жертва на такива типове след определена възраст, ама то няма много варианти - или дава зор, или го играе "сериозен". Какво ти остава? Да чакаш до сватбата освен...

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 4e24275888
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

11.   Дори и да е "само за секс", той си го е заработил няколко пъти, нали?
Ресторанти, кина, сготвил ти даже...
Престанете с тоя "секс", все едно е някакво върховно женско свещенодействие и благодеяние, по отношение на мъжете, сякаш е нещо изключително ценно и скъпо, и те без него не могат да живеят, та са готови на месеци ухажване, само заради единия секс!

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 370ec8b6dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

12.   Това е защото пускаш на трета среща. Аз затова в хетеро периода ми ходих само по проститутки, защото пускат на първа среща. Това да ходиш на три срещи и да се чудиш ще ебеш или не, не е за всички мъже. Ако си зает, мъж с възможности, секс на първа среща е единствения вариант.

Един от многото

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: d3cf0a1a12
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Авторке, описаното от теб ме навежда да мисълта, че целта му не е била само секс, а по-скоро сексът с теб не му е харесал. Друг е въпросът, че дори да е така, поведението му все пак е странно.
Извинявам се за въпроса, но как се представи всеки от вас по време на секса, мислила ли си върху това? А преди да стигнете до интимност, не си ли поговорихте малко по темата?
М46

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 08bd8f8f54
гласове:
1 2 3 4 5
  (15 гласа)

14.   Аз като жена мисля, че прекалено бързо си легнала с него. Добре общували сте в интернет, но не е същото. Мисля, че повече време трябва да излизаш с някой- ако се откаже като не му пускаш, още по-добре защото показва, че е бил само за секса. А и този също ми бие на обигран сваляч, след като от първите срещи е започнал с ресторанти, цветя и т. н. Тоест направил е всичко възможно да те впечатли, за да легнеш бързо с него, което е и станало. Ами да малко наивна ми се струваш. Бягай надалеч от мъже, които бързат в самото начало много да те впечатлят- ресторанти, подаръци и т. н. Един мъж, който иска истинско обвързване, първо ще поиска да те опознае и тогава да прави жестове, защото вече те е преценил. Аз лично подхождам много подозрително към такива, които се изхвърлят на първи срещи. Чакай ти не ме познаваш и вече ме водиш по скъпи ресторанти и т. н. Ти също от 2 срещи едва ли толкова си го преценила като човек, за да избързаш да спиш с него. Впечатлила си се от отношението. Един човек трябва да го видиш в различни ситуации, а не 1 път на ресторант и 1 път на кино и вече да лягаш с него. Просто си била лесна и сега си безинтересна, това е. Така излиза, че те е използвал за секс. А това дето го разправят, че искали обрързване е пак да си помислиш, че са сериозни и по-лесно да се поддадеш. Много ясно, че няма да ти каже искам само секс. На мен само веднъж ми се случи да преспя с един на 3та среща и познай - не ме потърси повече. Всички други връзки, които съм имала винаги мъжа е отделял време и сме общували и сме се виждали много преди да преспим. Съответно и те са ме ценяли повече, защото са вложили усилия в мен.

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: d58cffe4bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

15.   Ти търси ли го или стоиш и чакаш сърдита? Това прекаляване с цветята натрапчиво джентълменство явно много баламосва жените вместо да им изостри вниманието. Никога не бих занесъл цветя нито на първа нито на втора среща. Ако някоя се разсърди заради това, значи имаме сериозно разминаваме в разбиранията и не губя нищо.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 9aacbd7bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

16.   15, именно затова жените хлътват. Защото получават цветя веднъж в годината, или на 3-5-тата година връзка. Затова се впечатляват от нещо, което за цивилизованият свят е нормално, но за Ганьо е лигаво разточителство и най-вече признак на обратност.
Авторке, поредният несериозен тип.

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 1fe17c2af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Четете внимателно, авторката е написала под Н 7, писал й е и казал, че не си пасват сексуално. Няма какво повече да се тълкува и разсъждава. Може й да не е приятно да чуеш подобно нещо, но все пак трябва да се отчете, че не се е покрил като мишка или да лъже, а е бил откровен. Така поне не я оставя в неведение и да се чуди за какво става въпрос.

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 67f0a80c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   А реално сексът на теб хареса ли ти?

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: c7aa2b34c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Аз лично веднъж не потърсих момиче след секс, защото изобщо не ми хареса секса. Беше много зле, за мен поне. Но ситуацията ни беше доста по-различна. Тя сама се покани в нас, преди това бяхме говорили около месец, но не се бяхме срещали. Тя още преди да излезем на първа среща, дефакто се самопокани в нас. Аз дори останах с впечатление, че не търси нещо толкова сериозно и обвързващо, защото каза, че не държи на много сериозна връзка, а каквото се получи.

След сексът се почувствах много неудобно като започна да ме търси. Сякаш съм длъжен да продължавам да я виждам. Не знаех какво да и кажа, но тя разбра намека, като не я търсих и се свързах с нея след седмица. Много неприятно завърши цялата комуникация и не бих повторил пак такава грешка, да допускам някоя да се самопокани в нас и после едва ли не да се чувствам длъжен да излизам с нея.

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 1caaf559b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Кажи и за твоето минало... Защо до 30 не си се ориентирала? Ако сега си взела да се замисляш... Не е добре. Нема да станат нещата.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: d4b03d2a74
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Авторке, аз мисля че той е бил честен, когато ти е казал че не си пасвате сексуално. И на мен ми се е случвало да се срещам с мъж и да имам сериозни намерения, но след секса да ме е разочаровал. Ако сексуално не си пасваме, няма бъдеще тая връзка. Според мен никой мъж не би върнал жена, която го влудява в леглото. Дали ще я иска за съпруга или за любовница е отделен въпрос, но със сигурност би повторил, портретил и почетвъртил.
Не го приемай навътре, но си помисли какво ли пък може да не му е харесало. Може да е очаквал да си по-активна, или орална... Във всеки случай, факта че не си му допаднала в секса не означава че не те бива. Все пак хората са различни и всеки си има своите предпочитания и очаквания.
А туй че си му била пуснала много бързо... глупости. Така разсъждават чичките над 45 години и мъже, които не знаят какво искат.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 621de5a12c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

22.   Не слушай моралистите сред пишещите по темата. Не се е случило нищо кой знае какво и не си направила нищо лошо или осъдително. Ако ми беше близка приятелка и ми беше споделила за тази случка, аз нямаше да те уважавам по-малко, още повече да те считам за еди-каква си. Не си нито на 15, нито на 20 години, за да приемаш нещата така. Не се самообвинявай, другите също нямат право да те съдят. Послушала си сърцето си, което е съвсем нормално. Случилото се не е причина да съжаляваш за това, което си направила, нито да загубиш самоуважението си.
Просто приеми, че той не е човекът за теб. Ако това се беше случило не след третата, а след тринайсетата среща, по-добре ли щеше да ти бъде? Със сигурност нямаше. Дали е искал само секс или не му е харесал сексът с теб, няма значение. Може да е имал някакви велики очаквания от теб, може да си била по-пасивна в леглото, това не е толкова важно. Гледай позитивно на нещата и продължи напред с видигната глава. Очевидно не ти е провървяло, но то в този живот всичко е на късмет. Защото нещата можеха и да се получат, нали? Макар че тези приказки за семейство и цветята ми се струват определено не на място. Аз лично бих ги оставил за след секса :-)
Случилото се случило, няма как да върнеш нещата назад, но поне може да не допускаш същата грешка. В смисъл – като видиш подобно поведение, бягай надалеч. Очевидно под такова джентълменско отношение кънти отвсякъде на кухо. То не е и нормално поведение в днешно време, колкото и някои да твърдят противното.
Още веднъж, спри да се обвиняваш, че си му пуснала едва на третата среща. Аз не виждам в това нищо ненормално и не бих съдил жена, че е постъпила така. Понякога още дори на първата среща е може да се окаже, че сте един за друг, след което нещата да се случат от само себе си.
А, и още нещо. Интернет е страхотно място за запознанство, където наистина можеш да попаднеш на читав човек – има много такива, не слагай всички мъже под общ знаменател:-) Пиша ти го като човек, срещнал жена си в интернет – вече сме семейство и имаме две деца. Харесахме се още на първата среща, бяхме на по 27-28 години. Не е имало цветя, бонбони, джентълменско отношение и разговори за семейство (тогава дори нямах кола и работех държавна работа). Нещо повече, подобно поведение щеше да ми гарантира моментално отсвирване, защото жена ми щеше да ме помисли за пълен хахо :-))) След това се виждахме за по няколко часа, а на петата среща правихме секс. Беше наистина страхотно преживяване, но ако се беше оказало, че не си пасваме в секса, със сигурност щяхме да се разделим и не виждам в това нищо лошо и никаква трагедия. И до ден днешен не съм питал жена си с колко мъже е била преди мен – може да е имала и преживявания като твоето, може и да не е. Когато си намерил правилния човек, това няма значение.
Така че не се отчайвай, а продължавай да търсиш. Горе главата, желая ти успех и късмет!
М, 42

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 3366006546
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

23.   Тая дилема "дали да му дам" съществува по тия земи от стотин години и всички отговори са верни. Мисля, че се е уплашил. Почувствал се е сексуално изостанал. Била си в очите му "мастър" а той- калфа. Явно си му отворила очите и той, милия е прогледнал.
М44

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: a7434dff09
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

24.   Вероятно секса не му е харесал и е преценил, че нямаш потенциал за подобрение.
Първия път с някой нов партньор винаги е малко станно и не особено добре, за това те е повторил на сутринта. Явно е преценил, че няма достатъчно химия.
Защо не ги се обажда да ти каже - може да се опитва да ти спести истината. По-добре да си мислиш, че той е идиот, отколкото да знаеш, че не ставаш.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: c84eecfc34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   Странна ми се вижда цялата работа. Толкова пък не му харесвало, освен ако не е очаквал порно актриса, но при факта, че се е постарал подготвял се е.
Аз като жена си признавам, че не съм нещо лауу / нещо не съм от най страстните, не ми идва от вътре / в леглото, но пък външния ми вид е много добър, и винаги са ме търси искали и та имам напредвид секса е в главата!
Може нещо да е семеен или заради бройката да е било!

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 58b37a01c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Говорил ти е за деца, за да помислиш, че е сериозен. Просто може през ден да е с различна. Не се давай толкова бързо. Може да е женен и да има секс квартира и да върти много жени. Изобщо разбрала ли си нещо?

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 95ddaad619
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

27.   11 защо да не е ценно, аз например не искам много мъже, а един и няма да се раздавам на всеки. След като мъже иска компания, не трябва да му пречи да плати вечеря, кафе и т. н. Не е задължително да дава пари, ако се стиска, може и среща в парка да бъде, сега е студено обаче. Ако двама искат да са заедно няма да има значение нито парите, нито мястото и т. н.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 58b37a01c0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

29.   А от кой път секс двамата трябва да си пасват, трябва време за това, може да не е веднага. Ако човека те е харесал ще продължи да те търси, просто е нямал сериозни намерения.
Аз например с мъжа ми правих секс след три месеца, изобщо не помня първия път как е било, може да не е било много добре, но сме заедно от много години и сега ни е добре. То като няма привличане и любов, няма как насила.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 2324fbdf18
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   АВторката: благодаря на всички коментирали.
Оценявам, че той все пак се появи и каза, че не си пасваме сексуално и в интимен план сме много различни, прави му чест. И въпреки това.. малко кофти тръпка е. Сега едва ли не, не се чувствам и привлекателна.
По горе някой бе питал дали на мен ми е харесал сексът - не, на мен също не ми хареса, но аз харесвах човека. Което ме навежда на мисълта, че може би изобщо не съм го привличала като жена.. само ми срина самочувствието, иначе не е болка за умиране.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 20679d42fa
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

31.   Поредния комплексар! Не сте си пасвали ха ха. Много жалко, че така те е заблуди и е грозно от негова страна! Аз точно поради тази причина съм си още девствена и хич не съжалявам!
Дано скоро намериш истински Мъж!

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 2339808323
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

32.   Еха, тук все едно са се събрали българи от 19 век.
Какви закостеняли разсъждения само!
С мъжа ми също правихме секс на трета среща, имахме 3-годишна връзка преди да се оженим и сме с 21 години брак, ноооо никога не сме си говорили, че ще се женим, ще имаме деца, че искаме това. Не е имало нито цветя, нито вечери, бяхме бедни студенти.
Имаше тръпка, ток и жици от пръв поглед и мноого секс.
Сериозната връзка не е сделка, не е уговорка, не е поръчка, не става с жени ми се и искам деца. Тези мисли и желания са следствие.

Има и някаква, макар и малка вероятност да му се е случило нещо.

 
  ...
преди: 1 месец, 18 дни
hash: cb9915f614
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   До авторката: Не мога да повярвам, че ми се случи същото тази седмица.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: bba32eec65
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Само да питам - и како като не му пуснете веднага? Ще разберете, че е сериозен ли? Ами аз с последната ми приятелка излизах два месеца без да ми пусне и като я изпратех, ходех на проститути, без тя да разбере. Паралелно свалях и още една и тя ме въртеше, да ме види колко съм сериозен. Честно, в този период правех най-много секс, защото като се наточа на среща и не ми пусне, веднага ходех да се разтоваря, че иначе няма заспиване. Сега когато вече сме гаджета правим секс рядко (по два пъти на седмица), но някак си не ми се ходи и на платено. Ама аз съм си боклук и не мога да бъда във връзка. Всъщност търся жените само заради секс и когато сексът е хубав, се правя, че съм влюбен. След първата ми трагична раздяла никога повече не съм обичал жена и дори съм забравил какво е чувството.
А някои наивници от другия пол си мислят, че като не ми пуснат известно време и съм с тях, съм сериозен и влюбен и не съм заради секса. Не, просто нали трябва да излизам с някоя жена, че иначе ще умра от скука, пък изкарвам доста пари и винаги мога да си викна проститутка, като ми се доправи секс. Ама проституките като цяло са мега тъпи и не стават да се излиза с тях на кафе или на ресторант.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 14 дни
hash: f6709078f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

36.   И аз така, като младок, мнго ме привлече едно момиче на купон. Едвам се сдържах да не я награбя там на място пред всички. Супер силно привличане, но се въздържах и защото приятелкат ами беше там. После и се обадих, видяхме се, прекарахме няколко часа по заведения. Заведох я у нас, чуках я няколко пъти до сутринта, изпратих я и повече не съм я виждал, не съм и имал нужда, михана 20 г.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: c6548bb54e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

37.   Авторке, прекалено малко детайли даваш, за да ти дадем адекватен съвет. Каза ли ти в детайли, какво точно не му е харесало в секса? Мислиш ли, че е бил искрен, ти постара ли се, да му доставиш удоволствие? Свирка направи ли му, той лиза ли те? Анонимен е сайтът, не се срамувай да споделяш подробности.
Имай предвид, че има мъже (особено тези, които са на на 30 години, със самочувствие и опит), които са пределно наясно със себе си, и с това, какво искат от една жена, и това, че просто си им "пуснала" не винаги е гаранция за успех на по-нататъчните отношения. Лично аз, преди 10-15 години, когато бях по-неуверен и срамежлив, бях доволен дори само да получа секс, без да имам претенции към качеството му. Сега положението е коренно различно - знам какво мога да предложа (в сексуално отношение, пък и не само), и съответно очаквам и да получа същото. Това е като кариерното развитие - като си на 20, се хващаш на каква да е работа, за какви да е пари. Като си на 35 и знаеш какво можеш да предложиш, искаш и достойната заплата, която заслужаваш. Това са нормални неща в живота.
Разбира се, не отхвърлям изцяло и варианта, просто да е бил бройкаджия, да си е начесал крастата, и да е загубил интерес. Има и такива хора, и сред двата пола.
Относно това, че ти се е сринало самочувствието - не разбирам защо. Щом човекът си е писал с теб сума ти време, пък и после по ресторанити те е водил, значи явно не си грозна (поне в неговите очи, предполагам и в очите на други мъже). Това е по-важното в случая, защото мъжете, в повечето случаи, гледаме основно външния вид (не го одобрявам напълно, но е факт). Сексуалното поведение поглежи на модификация относително лесно, външният вид се променя доста по-трудно (за съжаление). Пък и в крайна сметка, както и ти самата казваш - чест му прави, че поне навреме ти е казал, че не си пасвате сексуално. По-добре ли щеше да е, ако ти го беше казал не на третата седмица, а на третия месец, или третата година, примерно, и тогава те беше изоставил?
Приеми, че не всички хора могат да си пасват сексуално, продължавай да търсиш твоя човек, ако не е този, значи сигурно ще е следващия, по-следващия или по-по-следващия. На 30 години си още, животът е пред теб. Горе главата и успех!

М 37

 
  ...

...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: fd62e9b74b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

38.   По принцип след еякуация е научно доказано, че мъжът губи тотално интерес. Всеки мъж, след като еякуира не му е до никого. Въпросът е, че въпреки това, ако беше свестен, щеше да те прегърне и целуне. Изглежда ми като поредния незрял неблагодарник.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: fd2c576376
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

39.   Не му прави никаква чест, защото това, което ти е казал относно непасването в леглото е пълна лъжа. Анализирах написаното и според мен е следното: този индивид си търси просто секс и ухажва млади мацки, за да го получи. Няма как да го получи ако не ти каже че търси нещо сериозно. Впоследствие няма как да приключи с теб с фразата: ами аз не търся нищо сериозно (защото вече ти е казал обратното). Затова извинението, което си е измислил е: не си пасваме сексуално

Ако един мъж наистина търси жена за семейство, ще гледа много други неща като характер, поведение, ценностна система. Той дори не те е опознал. И мъж, който търси такава жена, ще даде време да се опознаят както като отношения, така и сексуално.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: e7a15bc52a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

40.   Жена, която ми пусне на трета среща, автоматично губи уважението ми.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 8dbc0e8169
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

41.   До 40!!!! Това означава ли, че И не може "да ти пуска" и да я обарваш? Ако иска да й удариш и един език, защото й се прави с-кс и много те харесва, тогава ще загубиш ли нейното уважение?
Сексът не е всичко, но е много важен за една връзка. Не е най-важно да се стигне до коитус след 3-тата среща, но това не означава, че не трябва да си по-интимен с нея. Да се натискате, да я пипаш отдолу, да я целуваш.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 2cefc7c490
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

42.   Разумни и добре обосновани мнения от номера 14, 15 и 37.

- Кифлоприземител

 
  ...

...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 782875a7a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

43.   Много е инвестирал според мен заради единия секс. Ресторанти, кино, вечери, вина, закарване до твоя дом. Ако човек е за единия секс няма да се влага толкова много. Ако е искал да прави секс нямаше да те чака 4-5 дни или там колкото са минали между първата среща и тази, в която си била в тях. а щеше да си викне проститутка. Според мен не те харесва и тактично се отдръпва от теб, решавайки да ти спести грозната истина.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 0d79df8b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   До 43!!! Принципно, един мъж когато кани едва дама за излязат на среща, след това на ресторант, на кина, на дискотека... , и постоянно я ухажва, значи има доста по-сериозни намерения, не само има желанието "да спи с нея" (да я изтряска за един път). Има и изключения, но те са по-малко. Обратното, когато мерак има, но бързо свършва (освен, ако тя не му покаже, че няма интерес и/или е обвързана), тогава нещата са съвсем други... , но пак могат да се намерят изключения. Тук става въпрос за принципи, но... , могат (да се потретя) да се намерят изключения.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 782875a7a5
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

45.   От 43.
Идеята ми е, че не я е търсил само за секса, както си мисли авторката. Искал е да я опознае и я е опознал. След опознаването тактично се отдръпва.

 
  ...
преди: 1 месец, 2 дни
hash: 0d79df8b44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   Аз съм и 44. Когато, обаче един мъж не се обади на жена след с-кс дълго време, много е вероятно просто да не я е харесал (или поне очакването към нея да е било значително по-голямо). Значи, щом е така... , трябва да се замислиш какво сте правили и какво си (или не си) му позволила.
Искам нещо да изкажа като мъж. Ако едно момиче (жена) покани у тях мъж още на първа среща, значи вероятността да иска само секс е огромна. Ако мнозинството мъже веднага ще се навият, да знаят, че това трудно може (ако искат) да се превърне в сериозна връзка. Ако наистина иска такава, въпреки че е мъж, по-добре (не е задължително) да откаже. Дамата може да се почувства много тъпо, но това трябва да и покаже, че той има И далеч "по-дълбоки намерения"

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker