Виртуален секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120673)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14308)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Виртуален секс
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 14383 пъти
Здравейте.

Съвсем обикновено младо момиче съм, пълнолетна. Девствена, но определено не търся отчаяно любовта - когато дойде точния за мен човек, тогава. Обаче, въпреки че доскоро го пренебрегвах, фактът си е факт - хормоните започват все повече да си казват думата.

Наскоро пробвах за пръв път виртуален секс - и въпреки че беше много случайно, набързо и дори леко скучно изиграно от страна на момчето, все пак ми допадна. Истина е, че при жените въображението играе голяма роля в тия неща :).

Затова сега търся помощ относно подходящи чатруми, където от време на време мога да си доставям малко виртуално удоволствие. Определено избягвам камери и каквото и да е даване на лични данни (в този смисъл - и на пощи, скайпове, голи снимки и т.н.). Искам нещо колкото се може по-анонимно и дискретно, и с по възможност по-интелигентни хора - че с някой 18-годишен загорял тип, който две не вижда от липса на секс малко трудно се води наистина добър секси разговор - такива винаги бързат да свършат с три банални изречения. Предполагам, че е почти невъзможно да се открие подобен сайт в родното нет пространство (а и в чуждоезичното), но все пак ще се радвам, ако някой успее да помогне.

И един по-специален въпрос.
Принципно съм от по-, да го кажем интелигентски настроените момичета и досега всичко свързано със секса ми се е струвало не точно мръсно (чела съм и съм се интересувала, включително и порно съм гледала), но примерно табу като практика, поне докато не си намеря подходящото момче. Досега не съм и мастурбирала, хаха.

В този смисъл и виртуалния секс, макар и пробван един-два пъти, макар и да го харесвам (нищо, че не съм свършвала, пак е било забавно), още не ми се струва съвсем правилен за вършене. Давайте мнения - да продължавам ли да си доставям удоволствие по този начин докато започна сериозна връзка? Безопасно ли е, поне в сайтове, които уж предлагат пълна анонимност? Някакви съвети въобще към начинаеща?

Благодаря :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: dc5eedaeaa
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

4.   По - голяма простотия не бях чела. Излез, общувай с реални хора, прави секс и спри да пишеш глупави истории по сайтовете...

Смяташ ли за нормално да се лашк*ш виртуално с ботове? Това наистина ли те удовлетворява? Ако мислиш по - малко за секс, май ще е по - добре...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4e3ce4f6a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   И защо не си мастурбирала? Че това е далеч по-невинно, ако така го определим, отколкото този виртуален секс. Всъщност какво по-точно значи? Пишете си кой какво прави и изпитва и това ли е? Че щом не си свършвала какъв виртеален секс е? Не разбирам.

Аз лично окще от девойка, а да не кажа дете се самозадоволявах, защото имах нужда. Това не значи, че с лека ръка го направих за пръв път. Напротив. Сега имам постоянен и достатъчно сексуален реален приятел, но когато не се виждаме или сме далеч един от друг продължавам да мастурбирам, за което той знае и не се притеснява. Даже съм го правила като част от предиграта при секс. Така, че според мен това е за предпочитане /мастурбацията/. За друго - незнам.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8f1229b4f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Мацка, ако си пълнолетна (не искам да знам колко точно) и си начинаеща не просто в секса, а в мастурбирането, имаш съвсем друг проблем. Не става дума за това, че си двествена на възраст > 18, това всеки сам си го решава кога, как и с кого. (Е, понякога и не решава, а просто му пада от небето, но тва е друга тема...) Но мастурбацията всеки човек с нормално сексуално развитие я почва някъде около 13-14, да не кажа за момчетата и на 10-11. Това че някои жени и на 25 не си признават, е друг въпрос, но важното е, че го правят. И поне пред себе си не се срамуват от това. А ти като гледам още се бориш със себе си да си признаеш, че си бъркаш с пръсти по дупките...

Чатрумове не мога да ти препоръчам (за щастие), но ти препоръчвам да го заебеш това с виртуалния секс и да си търсиш истински. Това освен че е "обикновена" чекия, е и душевна такава, в смисъл, че се самозалъгваш, че правиш нещо, а всъщност само задълбочаваш проблема. Щото ако сега се забиеш във виртуалните секс чатове и не се оптиваш да излезеш от тях, на 25 ще ти е неимоверно трудно да го направиш (силно се надявам още да не си стигнала тая възраст).

Не знам точно от какво се страхуваш или те е срам, но ТРЯБВА да го преодолееш, и то СЕГА. Колкото по-късно, толкова по-трудно, а от един момент нататък и изобщо няма да можеш. А това дето го наричаш "интелигентски" подход към секса изобщо не е интелигентски, а е задръстен подход към секса. Не искам да те обиждам, нарочно използвам епитет от другата крайност на спектъра, за да осъзнаеш (дано!) колко силно розови очила си си сложила и не искаш да видиш нещата каквито са.

И може би да ти придам още малко смелост: Да, всички нормални жени се разчепват и им порят задниците, а на тях им е кеф и се гърчат от оргазми. И на теб ще ти го порят. И да, всички нормални жени лапат пишки. И ти ще лапаш. И ще ти харесва. И това е НОРМАЛНО.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5f06e781c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Задоволявай се както искаш все пак си пълнолетна. Пробвай нови неща!!! Това е от мен да съм ти помогнала!

Sunshine

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: edc76b76d9
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

9.   Не. Не е безопасно.
Всякакъв тип виртуално емоционално общуване води до деформиране на психиката.
Не дай боже един ден това да се превърне в твой фетиш и да те направи непълноценна в реалния живот. Така става дори със зрели хора, които имат опит и база за сравнение. А ти има опасност да не се измъкнеш оттам никога.
Но това изкуствено състояние от ден на ден ще ти носи все по-малко удовлетворение, заради изчерпване на допамина в мозъка.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 18484f0e2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (25 гласа)

10.   Номер 7, последния абзац от мнението ти тотално ме изкефи, напълно съм съгласна с теб ;)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 647586bce9
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Не си мастурбирала, ами що зе виртуален секс правиш - само с разговор, без камера?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 59dfca5656
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   ЕЕЕ един се усети хахаха... виртуален секс без мастурбиране? Че то секс ли е?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: d9b355c5c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Смешно е, смешен е тоя виртуален секс, а пък да не ти разправям по телефона е още по- смешно. Това пробвала ли си го? Да говориш мръсотии на някой мъж докато той си бие чикия слушайки сексуалните ни словоизлияния? Сега ти е интересно, едва ли те възбужда толкова много щом не ти се е приискало да се пипнеш. Кефи те-никой отсреща на компа не знае каква си, дали си девствена или не, напътствате, хвалите, че добре боравиш с думите и си секси това е всичко. Ти се чувстваш върха, във вихъра си, не се чувстваш пренебрегната...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6739623f9a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   И аз нещо не разбрах кактака не си мастурбирала а пък си правила виртуален секс. Или компа ти е по специален и предлага допълнителни екстри.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1e0a228791
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   Аз също съм правила виртуален секс - без камера и микрофон.
Бях девствена.
Не знам колко съм била добра, но свършваха.
И по телефон съм пробвала - наистина е смешно!

Не съм се пипала, а казвах, че съм.
Правех го от скука.

Внимавай обаче, че има чичковци или батковци, които си го показват!
Не им пращай снимка - казвай, че нямаш на компютъра или измисляй нещо там.
Никога не им ходи на гости и не им съобщавай лични данни или адреса си!!!

По интернет е опасно да си играеш!
Хвани си гадже - яко е, а и секса на живо си е друго!
И не ми ги разправяй, че не си се пипала, защото и аз като бях девствена казвах така, а не беше!

Според мен е тъпо да стоиш пред монитора, да се... галиш и да си мислиш, че правиш нещо със събеседникът си, който е някъде далече от теб и ти е непознат.

Пази се като си играеш, че да не вземеш реално да си изпатиш!
Всеки ден се пише за това.
Четох и нещо тук а едно момиче, което си е изпатила така.
ПАЗИ СЕ!

Петя, 19 г.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b98ff13abd
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Май само виртуално си правила виртуален секс... Много станаха виртуалностите май - чак се питам ти реална ли си!?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker