21г. момиче без никакъв опит във връзки - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121346)
 Любов и изневяра (29746)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

21г. момиче без никакъв опит във връзки
преди: 2 месеца, 17 дни, прочетена 1294 пъти
Здравейте,

Момиче съм на 21 години. И досега не съм била във връзка никога. Следователно нямам никакъв опит в това отношение. Досега винаги съм отказвала какъвто и да е контакт с момчета, именно заради притеснението от това, че нямам опит и ме е страх, че това ще си личи твърде много и от другата страна. Не толкова за излизане на среща, въпреки че и това си ме притеснява по принцип, но все пак не толкова колкото самото флиртуване, целувки и тн, камо ли навлизане в интимни взаимоотношения.
Въпросът ми е дали това се забелязва от другата страна. И какво мога да направя, за да намаля стреса от контакта ми на живо с момчетата, за да се отпусна малко повече, че да имам поне някакъв опит с тези неща.

Ще се радвам на съвети!
Благодаря предварително!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 16 дни
hash: f97b9003d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

1.   То не се ли пречупиш да пробваш как очакваш че ще го преодолееш :) Иначе като съвет тренирай с някой към който не ти пука особено и нямаш големи чувства, така ще предобиеш опит после със този който искаш

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 3ded01f727
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Авторке, много се радвам на хора като теб!

Не прави нищо! Много си си добре така!

Слава Богу, че в днешното развратно време - си съхранила чистотата и непорочността си!

Правилния момент, в който трябва да имаш първи интимен контакт е в първата брачна нощ!

Досега си отказвала - защото това не е бил твоят човек, твоят мъж, твоят съпруг!

И продължавай така, докато не го срещнеш! Но и тогава не си позволявай с него интимност, докато не сключите брак - и църковен също!

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: e109a21230
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

3.   Забелязва се, но за всеки сериозен мъж, това не би било проблем.
Всъщтност мечтата на всеки сериозен мъж е да си намери по-неопитно момиче, така че не се притеснявай. Просто недей да се хващаш с идиоти.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: c5fccce354
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Да, забелязва се, но не е отблъскващо, сладко е. Не се прави на интересна или на опитна, няма смисъл. Не се притеснявай, изчакай си стойностно момче, което да те предразположи и оцени!

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 8d3ae7698f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Така е, само за онези мъже, които нямат никакъв усет и подход към жените, би било добре да си неопитна. Имай си нещо на акъла, когато мъж ти заговори че не е проблем. Истинските мъже се сравняват с предишните на жената, за да могат да се докажат с повече. Просто те съветвам да си хванеш някой за известно време и да се поразиграеш с него, после втори, трети и вече ще почнеш да ги преценяваш. Да се довериш на първия и да останеш с него е зле, защото има огромна вероятност да е глупендер и да си загубиш много години.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 484b772c9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Казвам ти, НЕ ти трябва да си с опит! Мъжете (нормалните) мразим и избягваме жените с опит, повръща ни се от тях!!! Не ставай и ти като останалите разпоретини, моля ти се! В днешно време разпоретини бол, истински качествени момичета като теб вече са рядкост и се ценят от качествените мъже. Никой нормален мъж не иска разведена уруспия с 3 деца от 3 различни мъже - НИКОЙ, повярвай ми. Няма нищо хубаво, нито женствено в това. Както е казал номер 2, така си си добре, не ти трябва никаква промяна. Напротив - всяко нормално момче като чуе, че си девствена, сърцето ще му се разхлопа от вълнение, и ще си умира да ти е първият, това е мечтата на всеки мъж. Така, че не се променяй, остани си каквато си, правилният сам ще дойде при теб да те намери, когато му дойде правилното време!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: be0bd1efab
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

7.   Коментар номер 1 е перфектен отговор на каквото питаш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 5318c5c983
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Първи основен въпрос - хубава ли си? Ако си хубава, може и плакат да си сложиш че нямаш опит и никой няма да се оплаква.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 33d316b96e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   В абсолютно същото положение съм, дори и сме един набор. Ще следя темата за още коментари :)

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: ac2ea40d7a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Май ще си умреш девствена. Мъжете харесват предизвикателни и уверени жени със сексапил, а не някакви си срамежливки. Казвам го като представител на вторите, затова и съм се отказала от връзки.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: f5201d2850
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Шансът да си прецакана нараства. Няма да знаеш на коя приказка да вярваш и на коя-не. Няма да знаеш как може да те излъже. Ще вярваш, че е най-добрият, най-верният, с други не се задява. Принцът от приказките, който после се оказва звярът.
Който ти каже, че иска девствени, лъже. Искат разкрепостени, за да не ги учат на нищо. Да нямат дървета в леглото. Уж искат чиста, вярна, а е напълно обратното.
Забелязва се, и ще се чудят има ли ти нещо физически и психически. Дори и с 1-2 да си била, ще си мислят, че ги лъжеш и се изкарваш свястна. Че им прилагаш номера, че ще ти е първият-вторият. Ако кажеш с 30-40, ставаш по-ценна, стойността ти се покачва. Щом 30 мъже са те избрали, значи има защо. Парадокс, но е така.
Женската девственост отдавна не е това, което беше. Скромността, срамът и чистотата-също. На днешно време важи друго.
Излизай с някой, но внимавай. После ти ще страдаш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 48e906bb59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   Да, много те харесват такава без опит, защото ще те лъжат по-лесно. И нямаш база за сравнение. Самите те са се отъркаляли с доста разпоретини и като им омръзнеш, ще продължат пак с такива. Намери си един около твоите години и без опит като теб. В никакъв случай женени, разни чичаци и разни свалячи и отворковци.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 826eb8e192
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Не слушай хора като номер едно!!!
Аз съм също девствена, но на 26 години. Повярвай ми ще срещнеш много мъже, които ще ти казват, че си луда и нещо не ти е наред, но ти ще знаеш, че точно тези мъже не са стока и не мислят за семейство, а за с*кс с някоя к*рва, която е била с цял вагон мъже. Изобщо не се чувствай зле, заради девствеността си! Това говори какъв човек си! Един истински мъж ще оцени това и ще те обича, ще бъде щастлив! За финал ще ти кажа, че в днешно време е много трудно да намериш сериозен човек за връзка камо ли за семейство, но не се отказвай! :)

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: cc46a6e8de
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Има два начина за решаване на проблема. Първият е както №1 казва, опитвай се да установяваш контакти по време на обикновени всекидневни дейности. Първо установи зрителен контакт с обекта, усмихни се леко и наблюдавай реакцията. Можеш да кимнеш. Да кажеш здравй, а после, извинявай, припознах се. Това са неща, които на мен са ми се случвали, едно момче веднъж във Фантастико точно ткаа дойде при мен, после пък се извини, а аз казах, ами нищо, може все пак да се запознаем. Абе можеш да питаш и "имате ли огънче" или къде е улица еди коя си, блок еди кой си, кой автобус за къде е, такива неща.
Другото е ако харесаш някой конкретно, се подготвяш предварително, 2-3 теми за разговор си набелязваш и действаш.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker