Жестоко и унизително отношение - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121338)
 Любов и изневяра (29743)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4704)
 На работното място (3185)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18565)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жестоко и унизително отношение
преди: 2 месеца, 16 дни, прочетена 2375 пъти
От половин година се познавам и общувам с един мъж онлайн. Той ме намери в социалните мрежи. Преди два месеца комуникацията ни се задълбочи, пишехме си редовно, не много дълго, но все пак почти всеки ден. Питах го дали търси само секс или нещо по сериозно. Той заяви, че вече искал жена за семейство. До този момент гледах на него като на плейбой, но започнах да проявявам интерес към него след това. Аз също искам нещо сериозно. Социалните мрежи не са мястото за това, затова се видяхме наживо и се харесахме. Решихме да прекараме повече време заедно, за да се опознаем и си организирахме гостуването ми при него за период от пет дни. Той замина за чужбина и аз щях да му отида на гости. Взех си самолетните билети, а останалите разходи ги пое той. Взе ме с колата от летището, напазарувахме си, готвихме си, разхождахме се, почивахме си, приказвахме си, правихме страхотен секс, гушкаше ме през нощта…. Бяхме като една нормална двойка. Правихме си общи снимки заедно, запозна ме с няколко свои приятели, отидохме на бар, на ресторант. Той се държа грижовно и усетих едно спокойствие каквото отдавна ми липсваше. Почувствах се като жена, която живее с мъж, а не самотна и усетих колко е комфортно да има кой да се погрижи за теб дори и с нещо дребно, да се държи внимателно и нежно. Имам нужда от всичко това в живота си.
Редно е да кажа, че направих и някои компромиси, като например това да живея пет дни в пълна мизерия. Апартаментът му наистина беше в окаяно състояние и даже една малка хлебарка ме полази през нощта и на сутринта я видях и направо ми стана лошо, като се сетих, как ми е минала през врата….. Представете си за какъв ужас става дума, но и дума не обелих пред него. Беше ми малко неприятно в началото, но свикнах. Аз съм от богато семейство и съм свикнала да живея в лукс, но си дадох сметка, че тези неща при него са до време. Днес живее в мизерия, но това лесно може да се промени. Важното е отношението му и това да се грижи за мен, а не парите.
Прекарахме пет чудесни дена заедно, като след това спокойно мога да кажа, че си тръгнах от там в прекрасно настроение. На следващия ден обаче, когато поисках да си поговорим, ме отряза. Държа се хладно и изведнъж започна с обидите - Нямало смисъл да продължаваме, защото не му бил харесал сексът, а това е важно. Освен това съм му досаждала с говоренето си, той искал да си почива. Когато правихме секс, не е давал повод да си мисля, че нещо не му харесва. Инициативата беше негова и имаше много желание за секс с мен. Аз съм красива и секси, но въпреки това почна да ми разправя, че и на външен вид не ме харесвал, ськаш за пръв път ме вижда. Чувствах се сякаш се чуди как да ми смаже самочувствието нарочно. Изкара ме хем курва, която била спала с много мъже, а това не е вярно, хем неопитна и задръстена, зле в секса. Като поисках да знам кое не му харесва се почна: скучен, еднообразен секс, не съм могла да правя свирки, отказвала съм му била свирки по време на секс. Пълни глупости. Добре правя свирки, просто не съм порно актриса, която да дави и да й се гади от дълбоко гърло, както той искаше. Въобще купища претенции, с които тотално ми подкопа самочувствието и увереността. Накрая се скарахме и ме блокира във Фейсбук.
Всичко това ми се отразява много зле психически. С нищо не съм заслужила такъв брутален психически тормоз. Изкара ме тъпа, грозна, неопитна в секса, въобще кръгла нула.
Моля за съвет!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 16 дни
hash: c870910838
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

1.   Независимо дали това е истина или не, като очевидно не е истина каквото ти е писал, няма право да те лъже така - пет дена уж хубаво, после - чао. Така няма да може да изградиш нищо стойностно. Кажи му го, че връзката се гради, не се получава наготово. А той явно не е готов да я гради с теб. По-добре бягай от него.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 6378470445
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

2.   За какво по-точно съжаляваш? Да е готин мъж да страдаш. А то прошляк, които живее в кочина. Получила си си урока да не се занимаваш със закъсали типове от социалките. Как така ставате и тръгвате с непознати по разни дупки не разбирам. И от друга страна - ти си тази, която се е юрнала от друг град за секс с непознат. Не изпитвашщ ли някакво чувство за гнусливост към непознати, та веднага си свалила гащите? Да ти се отще и от жени и от всичко като четеш какви леки жени има. Утре ще се правиш на свястна пред някой и ще искаш деца и семейство. А той горкия хабер няма да има как си вършала по дупките по света и у нас. Гадост.
М, 26

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 5cd4698aed
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Жена съм, но някои жени като чуят чужбина и спират да мислят. Като тази от съседната тема, дето ще ходи специално да направи сефтето.
Момичета, опознавайте малко кандитат партньорите си, преди да решите да си легнете с тях. Иначе, ще ви се случи да целунете много жаби.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 5c375dc641
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

4.   За съжаление си попаднала на кофти човек. Търсил е секс и нищо повече. Ако е искал нещо сериозно нямаше да се държи така. Намери си свестен. Лошото е, че хубавите жени харесват.... , а не свестни (смотаняци в техните очи)

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: b4de70fcd5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Какъв съвет да ти дадем, не пускай толкова бързо, нека мъжа те гони. Аз у моя мъж не съм ходила да спя като сме били гаджета, само ако сме на почивка. Не се предлагай лесно, дори и мъжа да ти харесва. Не му обръщай внимание, този не търси нищо сериозно, тъп и прост е. Добре че е било кратко.
Успех следващият път.
Макар, че и от секс на първа среща може да се получат трайни взаимоотношения, не е сигурно.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 6de4ebc42c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Е кво искаш, в прав текст ти е казал всичко, което не му харесва.
Ако беше обратното щяхте да ревете, че не можел да приеме истината.
Плюс това за пореден път в тоя сайт всички жени са супер богати и естествено много красиви.
Пълни глупости

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: e86739ee44
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Ти си много зле, това, че някой ти е казал нещо си, не значи, че е вярно, това е отражение на това какво му е в главата, това не си ти. 100 човека, 100 мтения за теб, за всяко ли ще се тръшкаш. Домът също е отражение на човека, масово живеят в кочина, защото толкова им е акъла, а не парите. И аз живея в чужбина и аз бях на квартира, изрових интернета за втора употреба кухня, мебели, не е било лукс, но беше чисто и уютно. Да не говорим за хлебарки. Какво го мислиш, един хубав спомен и до там. Търси си м живеят извън интернет, дали ще правиш нищо доброволческа, дискотека, курсове, търси живия контакт, а не някак в си от интернет.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 71c1074c51
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Наистина е отвратително, че си преживяла такова унижение. Фактът, че ти говори само за секс е достатъчен, за да ти стане ясно всичко. Нищо друго не го е интересувало от самото начало. Казвал ти е, че иска сериозна връзка, за да му отидеш на крака да се забавлява с теб. Много грозно и жалко. Не му се връзвай на глупостите, които ти говори. Просто е извратен и му е доставило удоволствие да те унижава.
Разбирам, че от много време не си чувствала, че някой се интересува от теб искрено и затова си ми позволила да те заблуди. За да се развият истински отношения, базирани на любов и грижа, трябва време. За да се предпазиш от такъв вид експлоатация в бъдеще, не бързай да се сближаваш с непознати, още повече да ходиш у тях и да правиш секс тях, преди още да имате сериозна връзка. Това масово се нормализира, но няма буквално никакви ползи за жените. За единия секс не си струва. Обърни внимание на мъжете, които се интересуват от теб и са в твоето обкръжение, и ако желаеш да се сближаваш с някой от тях, карай бавно и спокойно, опознай го преди да му се довериш.

 
  ...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 4cf8b2c625
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   незнам какво очакваш след като си харесала подобен мъж
имала си нужда от секс, да се почувстваш желана и си го направила с неподходящ за дълготрайна връзка
човек без перспектива, с лошо отношение и вероятно с липса на добра култура и образование, професия

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: 8f4cd96979
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Хайде сега да поясниш тая чужбина коя е - Турция, Мароко или Тунис?

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 16 дни
hash: fba33c6edf
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Аз не виждам какво лошо е направил.
Това дали живее в мизерия или не е негов избор или възможност и не ти влиза в работата.
Бил е искрен и откровен, не те е лъгал 3-6 месеца, не се е държал лошо, казал е това, което е решил и накрая тъй като ти си продължила да досаждаш, е решил да те блокира.
Това че на теб ти се отразява зле психически не е негов проблем, нито имате някакви взаимоотношения нито ти е длъжен.
Край на историята.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 51e7e23315
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

12.   Голям красавец си избрала. Алфа мъжкар. Заменима си, затова се отнася така. Я бъди с някой средна хубост де? Ама не искаш, нали? Искаш топ генетика, да те възбужда на макс. Алфа генът върви в комплект с гадно отношение, такава е човешката природа. Както грозните мъже свикват да са сами цял живот и жените да се отнасят с тях като с хлебарки/слуги (без дори да са във връзка), така и жените трябва да свикнат да търпят капризите на Алфите. Това са генетичните крале на обществото. Става каквото те кажат. Мъжете им козируват и изпълняват, а жените им наливат за секс, защото искат удоволствието и гена им за децата си. Затова при такъв екземпляр изпълняваш всичко безропотно и прислугваш доживот, защото тези мъже са малка част от мъжете. В повечето случаи жената е част от своеобразен "харем". Така и трябва да бъде. Както при приматите само най-силния ебе, така е и при хората. Ще бъдете част от харема на краля и ще чакате команди.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 6178791905
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

13.   Бил те унизил…. А ти не го ли унижаваш тука макър и в анонимен сайт, че домът му е мизерия? Харесала си плейбой миличка. А плейбоите чукат и бягат. Ако беше харесала нормално момче, щяхте да сте още заедно. И запомни, от сега нататака компромисите ще ги правят тия, които решат да искат да имат връзка с теб. Разна разпоретина дето са я чукали всякакви и лапала пишките на всякакви си е доста сериозен компромис да водиш за жена.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 585a31c655
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Още като ти прочетох заглавието за "унизителното отношение" ми стана ясно що за женска тема ще е... Проблемът на жените знаеш ли какъв е? Че нямате идея от това що е характер, що е личност. Всичко за вас е "отношение". Като ви залъже някой, има "добро отношение", като ви накърни егото - има "лошо отношение". Това е като при децата... Тоя чичко ми каза лоши неща, значи е "лош"... Ма ако ми даде близалка е "добър". Липсва ви концепция за човек отделен от вас, със собствена мотивация и автономно поведение...

Първо, попаднала си на някакъв играч. Нормални мъже не киснат в социалните мрежи или сайтовете за запознанства да бройкат жени. Знаеш ли на колко жени един мъж трябва да пише, за да му обърне поне една внимание? Поне няколко стотин... И знаеш ли какъв разговор трябва да води с нея, за да се прави на интересен и да я кара да се чувства специална и невероятна? Абсолютно изкуствен.

Второ, човек и беден да е, мястото където живее трябва да си го поддържа. Ако видиш мундарин, то не е защото е "беден". Май като идваш от "богато семейство", си мислиш че останалите живеят в мизерия. Ами, не е така, просто имат по-стари и не толкова скъпи неща. Мундаринът е нещо друго, и явно на такъв си попаднала.

Вече защо те е отрязал толкова бързо... Най-вероятно ти е казал истината - свикнал е на секс с по-разкрепостени и освободени млади дами... Иначе каква полза има да те отрязва толкова бързо? Искал е да те ползва за секс, но поне за него - и за това не ставаш. Ако бях на твое място, това какво някакъв олигофрен мисли за мен щеше да ми е най-малкия проблем. Повече щях да се замисля до какво ниво съм паднал...

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 87c9a4361c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   На първо четене - фейк тема, сбъркан раздел, има си измислени истории.
Какво не се връзва? От богато семейство, но си пише по фейсбук, няма ли мъже около тебе, толкова ли и останала на сухо?
Имаш пари, но си отишла на разноски на някой на "гости", но си си поела самолетните билети, а другите разходи той поел и то в чужбина. Ала. бала. Не се прави така, отива се на неутрално място, какво гости за опознаване, ела ми на гости и на мен, имам къща на село, да се поопознаем, ядене и пиене няма да плащаш, имам си. Ако имаш кола, ако сама дойдеш, най-много да си платиш бензина.
Та, да се върнем на случката, ако е истина, това което пишеш, е просто: решил е на чук-чук и чао, кокво толкова не разбираш, звучиш като 13 годишна.
И някак си много се изкарваш печена, ама то по интернет е лесно - красива, секси, правя хубав секс, колко си красива, опиши се и ние да разберем, 90х60х90 ли си, 45 кг, 1. 68 см?
И да знаеш, че когато жена каже "добре правя свирки" ми се надървя кура.
Варианта е разбира се да те е обидил, точно защото иска да те разкара, да елимнира напълно възможността да го потърсиш, а той да си отреже всички пътища. Иначе такива обиди са под моето достойнство и под достойнството на повечето мъже, надявам се, но приемам че става дума за простак, а хлебарките, ами липса на елементарна хигиена, като каниш гости можеш поне да поизчистиш и да дезинфекцираш. Аз например стаята в която спя и работя на компютър си я чистя почти всеки ден, един да пропусна и усещам как се натрупват прах, пухчета и почва да ми става гадно.
И последно, чувстваш се зле, защото имаш ниска самооценка и явно привличаш и мъже с точно такава. Мен например като някоя, с която имал връзка ме е обиждала, вика, че ми била малка пишката, а на мен не ми дреме - като съм ебал не се е оплаквала, а аз не съм споменавал огромния гъз и плоска като дъска откъм цици, щото не падам толкова ниско.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: e58e01da13
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

16.   Не сте един за друг. Други типове хора сте... Това е истината...

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 7240bd6c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Искал нещо сериозно- най-голямата мъжка лъжа, след Обичам те.
Супер наивна си. Хукнала си в чужбина при напълно непознат. Даже нямате контакт преди гостито. Пет дена само кекс и запознанства с някакви незначителни за него хора, уж приятели. За да ти замаже очите колко е сериозен.
Изкарва те супер зле, за да ти смаже самочувствието и да се оттърве по-лесно. Трябвало е просто да не ти пука, да не го питаш защо. Да не правиш сцени, а просто да си тръгнеш. Да не реагираш емоционално, а хладно и с насмешка. Постигнал е целта си, сринал те е. Другият път не се доверявай лесно на хората.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 5f44c691d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Ползвал те е само за секс, не иска повече да му гостуваш, иска си свободата в чужбина, явно живее там. Искаш всеки път да ти поема разходите?
Не, та това е плейбой, всеки ден е с различна.

Забрави го и не му се връзвай!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: bea1690fe3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Още като си видяла в каква мизерия живее е било ясно каква мизерия е в мозъка и душата му. Не става дума за това, че е беден, може а е беден на пари, но чист и богат душевно, то и личи от липсата на уважение към домът му дори.
Така че, си знаела, не си искала да го видиш.
Хубавото е, че имаш един урок, занапред няма да допускал подоб и грешки.
Кажи му на тоя иначе, че и без това си отишла да се разходиш само и си се надявала поне на средно добър секс, но повече от това не си могла да симулираш и да го д"ха.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 9cda4244b7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

21.   От богато семейство, а си ходила да му готвиш???
Едно розово, превъзбудено, прехвалено описание и изведнъж хлебарки, и готвене от самото начало.
Не знам как е при мъжете, но двама ги зарязах след втория път секс. Въпреки че имаше дълго ухажване, привличане, сексът се оказа пълна трагедия. Няма никакъв смисъл да се късам нервите.
Жена съм, но не мога да изтърпя подобно нещо. Първият само като топне чушката и свършва, а след пет минутти се гласи за ново топване и свършване, и си мисли, че това било секс. Много моля, но аз не съм заек.
Другият и той - пълна скръб. Голям инструмент, дълъг, добре уплътнен, но никаква страст. И двамата ги зарязах без обяснения.
Добре, че бяха времена, в които още нямаше интернет и мобилни телефони.
Може за други жени да са били подходящи и прекрасни любовници, но
за мен бяха ужасни.
Имах късмет, че първото му гадже беше невероятен любовник и имахме дълга връзка.
Останалите 2ма също бяха идеалните любовници за мен. Единият
продължава дълги години да бъде.
Сексуална несъвместимост съществува, но дали в твоя случай е така, едва ли.
Този е патологичен лъжец, зарибява закъсали мацки, като им говори как търси сериозна връзка и брак, вкарва ги в леглото и после пуска въдицата на следващата.
Бройкаджия. Това е.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 34ba65a0a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

22.   Не четох докрая. Но повярвай ми няма как мъж да отдели 6 месеца в писане на глупости и да те иска само за секс.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 2d3253a28c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Чарът на интернет запознанствата - разтягане на локуми, алабализми, изхвърляне, самореклама и всеки търси сериозна връзка. Да се чудиш в гори тилилейски ли живеят, в пустиня ли, че няма хора покрай тях и се връзват на някой си в нета. Всичко отначало е приказно, вълшебен сън, после идва събуждането и студения душ.
Пишеш, че си от богато семейство, но си постъпила като евтина жена. Да ти е за урок- не всичко, което блести е злато и не всичко, което хвърчи се яде. Както и не всяка жаба се превръща в принц, по-скоро е обратното.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: d9bed55f83
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   И после някой ще те вземе да си му жена. Не се прави секс на 1-вия ден, не се прави с някъв напълно непознат. Ебал те е, използвал те е и те е зарязал. Класика, ама явно масово сте си тъпички, просто нямам друго обяснение.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 28695e0eda
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   До 14. Абе ти пък чак па знаеш какъв е проблемът на жените, ще ме скапеш от смях, само тъпотии.

Просто умират да живеят безотговорно. Някъде миткане, невероятно-страхотно, почивката, снимките, бе мечта ти казвам. Ама щяла да я натъпче навсякъде някакъв непознат, е голяма работа, то не се изтърква тва. Ма бил красив, грозен, дебел, бе на кой му пука за подробностите, един път се живее, сега е момента, утре може да не дойде. А и ще излъжем другите, себе си, никой нема да разбере, кво ти пука, нали не се види у Фейсо.

Последствията са после, реално дали ще е като описаната ситуация или ще установят някакви “тряйни и сериозни” отношения, разлика няма. Няма и да има, защото е мината оная граница да се въздържаш, да ти светват някакви лампи и да хванеш да се усещаш. След тая граница ходи търси доброто в тая или оная, мани че на думи са велики.
Е пример от днес. Четох пресата, оказва се че това невероятно творческо и добро създание Емануела била на антидепресанти и трудно излизала от някакви ситуации. Тя горката толкова добра и наивна, как може нея да я споделят такива ужасни неща, хем всичко и наред, много пари, скъпи коли, деца си има, обожатели, страхотни мъжкари и пак нещо не било в ред.
Само че дедо попе, то тия неща не са случайни. Цял живот пропадия, щракане, разкрачване, тоя не става, оня не става, кво ти пука, важно е да сме вървежни и да сме интересни на другите, щото пред себе си трудно с толкова много усирания. И имаш пари, имаш всичко за което днешните млади се борят и пак не е добре, щото вътрешно знаеш че нещата не са розови, връхлитат те някакви кошмари и притеснения, е сериозно и хем търсиш себе си да се стабилизираш, хем няма за какво да се схванеш, щото са светили лампи, имало и инстинкти, бариери, ама всичко подминато с лека ръка и ся по нанадолнището квото и да направиш все тая.
Та така и с авторката и едни други и едни трети, те читавите се виждат от далеко и си знаят нещата, на другите и да и кажеш все тая, толкова си може.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: c4c3615e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

26.   От авторката до номер 11: То и ти си същият женкар като него. Направил е и то много лоши неща. Първо, ме е лъгал два месеца, че иска връзка с мен, даже за деца си говорехме. Естествено, това е само на приказки и надали ще тръгнем веднага да си правим бебе, въпреки че при някои хора се случва. Говорим за пълен лицемер. Второ, самата аз имам много опит в секса и съм доста добра. Говори го нарочно, за да ме накара да се чувствам зле. Ако наистина не му беше харесал секса, щеше да ми каже какво иска още в леглото или пък да пробва с мен отново. Той нарочно не дава никакви възможности, защота причината не е в секса, а просто си търси поводи сак да те унижава. Неслучайно написах, че хем ме е изкарал курва, хем неопитна. Не мислиш ли, че двете неща са несъвместими? И трето, той беше груб в леглото на моменти и ме болеше. Много е надарен и искаше пози с дълбоко провикване и не му дремеше, че ме боли много, затова се дърпах понякога.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: c4c3615e92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   От авторката до номер 15: 90/62/89, 45 кг, 160см.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 1f758db33a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

28.   Аз съм разкрепостена и нямам задръжки спрямо секса, но не бих хукнала в чужбина при някакъв дето познавам от социалните мрежи и дори не съм виждала на живо. Освен че най-вероятно да се окаже загуба на време, може и да е опасно. Представи си да беше попаднала на престъпник или убиец.
Няма какво да съжаляваш за тоя дето живее сред хлебарки. Човек може да е беден, но да поддържа чистота. Изобщо се чудя как може да гледаш сериозно на такъв мъж. А колкото до секса, ами най-вероятно наистина не му е харесал. Такива неща не би трябвало да влияят на самочувствието ти.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: e16ac8db4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   Направи си изследвания. При тази база за сравнение не знаеш с колко професионалистки е бил и дали не ти е лепнал нещо. Много хора правят компромис със секса само и само да са с този човек, който са харесали на друго ниво. Да секса е важен, но.... , а и много бързо си му пуснала. Как така и аз не мога на първа среща да оправя някоя? Ами не съм от интересните, които вие жените предпочитате.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: e5d9d6da4b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Как си губите времето месеци наред в писаници по интернет? ! ... Още първата седмица трябва се сложи край на писмената кореспонденция и да се премине към среща. Иначе си е загуба на време. Както и да е... Първата ти грешка е, че си повярвала на приказките му за връзка и семейство. Първо трябва да се видите на живо, да прекарате няколко пълноценни срещи заедно и да го видиш как реагира в различни ситуации и след това да се уточнявате за връзка и т. н... Той не те познава, нито ти него. Казал ти нещо там и ти си се вързала. Така, че реално той няма каквито и да е ангажименти спрямо теб. Да не говорим, че и нищо не е инвестирал като време, усилия, пари, за да те спечели. Второ, ти сама си му отишла на крака в друга държава. И трето, си приела някакви дребни неща за нещо:"Уау"и веднага след това си решила да си легнеш с него... Все едно сама му се предлагаш... Та кой мъж би отказал предлагаща му се жена, която му отива на крака и прави секс с него. А относно това, че секса не му е харесал е най-малкия проблем тук.. Проблема е, че колкото и да се мислиш за красива и секси ти нямаш самочувствие, нито себеуважение. Защото, ако имаше последните две качества, щеше той да тича след теб. А не ти да му се предлагаш. И си наивна, също. След като ти сама не се уважаваш, как очакваш другите да те уважават? ! .. Иначе, че той не е стока и е комплексар, щом е тръгнал да те обижда е така. Поработи над самооценката си и самочувствието си. И не допускай следващия път такива грешки. Успех!

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 87c9a4361c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

32.   Г-це, аз съм № 15. От това, което пишеш допълнително, смятам, че между вас е нямало да се получат нещата именно заради секса. Ти си като телосложнеие миньонче по-скоро, а казваш, че онзи бил надарен и ти причинявал болка и си се дърпала понякога. Аз доколкото съм литература, още в Камасутра са описани три вида мъжки пениси като големина и вида женски вагини, на този твоя приятел явно му е бил голям и ти е причинявал болка, ами колко ще изкарате заедно, като теб те боли, а той иска яко да ти го вкарва докрая? И да се ожените, и да му родиш едно дете, после ще спреш да му пускаш и ще темите ти тук ще станат като другите поне 50 %, няма секс по "неясни" причини.
Съчуствам ти за обидите и не са правилния начин да се разделиш с някого, но си попаднала на комплексар с липса на възпитание.
Приеми го като опит, ат отрицателния опит човек се развива и израства като личност, не се смятай за жертва. Все пак са били 5 дни за опознаване. А Фейсбука и социалните мрежи са като цялото общество, среща се и най-доброто, и най-лошото от хората, но напоследък като държава и общество не можем да се похвалим с нещо кой знане колко добро, така че и фейсбука е едно отражение на действителността.
Обидите се старай да не ги мислиш, не мисли за отмъщение или нещо такова. Емо.

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 2d3253a28c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Класически случай как се става жертва на трафик на жени. Радвай се, че е бил само прошляк и не те е продал на някои търговци на бели робини за проститутка. Тогава щеше да те боли повече.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 770b44d9e2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   Здравей!
Първо и ти не знаеш каква си в секса? Първо имала си опит? После ама той искаше дълбоко гърло? ! Еми иска нормално. Ти защо не му направи?
После ама позите! Болеше ме!
Аз също съм жена. Мъжете ги задържаме именно със секса.
Казваш харесва ми много неговото отношение, значи се е старал, но ти си се дърпала от това от онова. Няма как да ви се получи.
Ако не си искала да спиш с него е друг въпрос. Но при условие, че мъжът ти е харесал...

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 5cc9f108d2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   А да ти е минало през ума, че може да те пусне на тоя и оня? Как се вдигате и отивате в чужбина при мъже, които почти не познавате?
Ще ти кажа от моята камбанария как се вижда-аут си, маце, следващата. И още нещо ще ти кажа-един мъж може да е и простак, и джентълмен. Всичко зависи от това, каква жена стои срещу него.
Някои жени просто се държат като плячки…
Маги

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 12 дни
hash: 23bd107249
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Явно е искал само едно и го е получил. След това те е разкарал.
Аз като жена никога не бих правила с*кс с някого без сериозни отношения. Чудя на теб и такива момичета като теб, как им се връзвате на тези льохмани...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker