Искам да направя жена ми елитна проститутка - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121339)
 Любов и изневяра (29745)
 Секс и интимност (14381)
 Тинейджърски (21903)
 Семейство (6479)
 Здраве (9608)
 Спорт и красота (4703)
 На работното място (3186)
 Образование (7308)
 В чужбина (1656)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1738)
 Други (18564)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да направя жена ми елитна проститутка
преди: 2 месеца, 15 дни, прочетена 2002 пъти
Жена ми има страхотен апетит за секс, постоянно и се иска и няма насищане. Освен с мен, всяка година завърта и по някой нов любовник за по няколко месеца, особено в зимно-пролетния сезон, когато се разгонва, както е при животните. Тя самата е доста сексапилна, ефектна и нагласена, така че не остава никога без кандидати, а и е първична и директна и бързо се разбира с мъжете, а после бързо им се насища и ги разкарва. Само аз съм постоянно до нея, имаме някаква странна кармична връзка.
Аз по мои начини знам за всичките и истории (нейна доверена приятелка ми донася всичко, а аз пък и помагам за някои разходи). Отделно съм от тези мъже, на които им харесват тези неща и ме поддържат във форма и желание за секс, за да остана все пак главния мъжки в живота на такава вечно разгонена и ненаситна женска.
На няколко пъти си говорим колко добри пари изкарват елитните компаньонки и колко лъскав живот водят и забелязвам, че темата видимо я интригува и вълнува, защото често я подхваща, уж на шега. Често ме пита, когато се нагласи: Така, както изглеждам, ако бях компаньонка, дали щях да изкарвам и аз добри пари? - Няма да се отървеш от клиенти баровци, казвам и аз и вътрешно превъртам от възбуда, само като си го представя.. Искам наистина да я подтикна да стане елитна проститутка и да го прави с мое знание и одобрение.
Така и аз ще си задоволя тайните желания, а и тя нейните, без да се крие от мен.
А и въпреки, че сме средна класа, не живеем на супер широко, а тя все нещо иска да и купувам, да я водя на ресторанти, почивки и т. н., така че, ще си задоволи и желанието за лукс. Още повече, че доста познати богати мъже, постоянно и правят комплименти и се облизват по нея (а и тя знае как да провокира мъжете) и няма да се подвоумят, ако тя им даде телефона и офертата си....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 17f2aa9574
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

1.   А, ти, кой ще си в цялата схема? Сутеньорът? Изглеждаш ми излишен.

 
  ...
преди: 2 месеца, 15 дни
hash: 0dc9c07f15
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

3.   Измислици-премислици

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 3260c53255
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

5.   Недей, евентуално ще започнеш да ревнуваш от клиентите. С мъжа ми в началото бяхме в отворена връзка, докато изграждах контакти за бизнеса ми, но бързо бързо започна да ревнува и ми забрани да разменям секс за услуги и сега той е единствен за мен.

Един от многото.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 096097774e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   От автора до 5:
Благодаря ти, но аз точно това харесвам и го искам, именно едностранно отворена връзка, т. е. отворена широко за нея, а за мен-не. То и сега е така, тя постоянно си има по някой за секс, но по сексуалността и усещам, че може много да и хареса, ако започне открито и с моя помощ да обслужва богати клиенти.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: a36918b84e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   И аз имам такава история с жена ми. Заедно сме от 13 години, като първите пет, бяхме само гаджета. Когато се запознахме, тя беше изключително сексуална и не можех да й смогна. Някъде на втората година от връзката, веднъж тя ми призна, че ми е изневерила на два пъти докато сме заедно. Било просто заради секса. Направо побеснях и реших да се разделим. Но в същото време започнах да осъзнавам, че всъщност това нейно поведение много ме възбужда. Проведохме дълъг и тежък разговор, в който решихме да имаме нещо като отворена връзка. И докато на мен почти не ми се занимаваше с други жени, тя сериозно се възползва. През следващата година и половина смени доста мъже, като в последствие ми призна, че им е вземала и пари. Допълвала си доходите. Имала 4-5 постоянни и разни случайни, които е намирала с обява. След това внезапно ми каза, че не иска да се занимава с това повече. Било й омръзнало. Намери си хубава и добре платена работа и приключи с мъжете. От тогава, доколкото знам, не ми е изневерявала, но човек никога не може да е на 100% сигурен. А и не я дебна.
Аз помня с някаква носталгия този неин период на крайно разгонване, защото през цялото време бях ужасно възбуден заради мисълта, че го прави и с други. Постоянно я желаех и правехме страхотен секс. Сега ежедневието ни е грабнало и секса ни е доста далеч, от това, което беше.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: a1bd5a363b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Авторе, сигурно си некъв трол - ама ако не си ще ти дам следния съвет.

Не засилвай жена си по тая пътека. От малък град съм и много познати или техни деца тръгнаха по тоя път - или станаха проститутки в София, или обикалят градовете, а 2 момичета отидоха и в Германия за повече пари.

Ама сега всичките са на възраст и са се отказали и са почнали някакви обикновени работи - сервитьорки, продавач-консултантки и т. н., включително и "германките" се върнаха и какви неща ми разправяха - ужастна е тази професия, клиенти олигофрени, биели са ги, а бе мани.

Мъчат се сега да живеят нормален живот и се плашат приятелите им да не научат, че някога са работили това. На едната и провървя даже - ожени се за IT дето изкарва пари, че и дете му роди. Момчето даже научи с какво се е занимавала, но още я търпи заради детето сигурно.

А бе - уж се изкарват пари от тая професия, ама само неприятности. Недей!

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 28c8bb16fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Измислена тема от некой чекиджия.

Никоя уважаваща себе си жена няма да стане курва!

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 4b66e1e691
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Мечтите на чикиджията.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: d9b20f87cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   До автора:

Ей така ще стане - ти ще си мислиш, че си алфа мъжкарят, а другите са винарки-еднодневки. До момента, в който някой баровец, с десетина горили охранители не каже на жена ти "ти си моя, разкарай го оня мухльо" и ти изведнъж от алфа мъжкаря ще се претвориш в бившия лузер-неудачник. А ако от ревност, почнеш да настояваш онази да се върне при теб, ония 10 горили ще те посетят и силово превъзпитат. Колкото до жена ти - така, както я описваш, със или без теб, тя на там е тръгнала. Рано или късно ще си стане жрица на любоФта.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: ec82c25ee1
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Тоя си казва в прав текст, че иска да ПИМП-ва жена си.
Ебати деградиралото общество.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 6bf9d08e16
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Получил си бъг в мозъка. Не знам как се получава това нещо. И при мен го имаше същото нещо дълго време. Възбуждащо е когато го направят с жената на някой друг мъж пред очите му и ти гледаш отстрани случващото се и унижението и това е страшно възбуждащо за мъжете и.... тук става нещо странно, защото мозъка нещо превърта и започва да си мисли, че понеже много си се възбудил от това, то ако го направят същото и с твоята жена, че ще е същото защото това те възбужда. И тук идва неприятната изненада като се стигне до реалните действия. Доста е разочароващо, като видиш как жена ти ти изневерява, въобще не е същото като това което си изпитвал като възбуда като си гледал на някой друг жена му как му изневерява и той е унизеният. Освен ако не си бисексуален и ти се иска да му лапаш и на любовника и.

 
  ...
преди: 2 месеца, 14 дни
hash: 5663448e13
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   Голяма фантазия имаш, по-добре седни и напиши някоя еротична книга.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 4eb761104b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Ами много е лесно. Ебливата ти съпруга си пуска обява в Ало-то, наемате дългосрочно стая в хотел и чакате някой да се обади, за да ви предложи охрана срещу процвнт от печалбата. След това такива като мен започват да шибат съпругата ти и ти се виждаш в пачка. Малко ще те разочаровам, защото баровците си имат контингент от проститутки и твоята не им трябва чак толкова много. Но пък спокойно може да се пробва, ако е хубавка на еено 300 на час. Ако устиска 10 клиента на ден да и обърнат пОтката, като махнеш разходите, това са ти едни гръбави 1500 кинта всеки ден. Ако станеш и ти като нея в гей сектора, спокойно можеш и ти да изкарваш по още толкова и да търсите някакво Бентли на лизинг, за да изглеждатв ВИП.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 7fc0e2da84
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Чудите се на автора и че обществото било деградирало, ама то същото, че и по-зле Диана Габровска, българската порно актриса и мъжа ѝ са го направили. Той ѝ урежда участията, тя се снима в порно филми. Не само, че е простотутка, но сеирът го гледат всички. А най-потресаващото е, че тези имат синове на 7 и 9 години, които знаят с какво се занимава и ще си лекуват травмите до живот при терапевта.

 
  ...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 83894c04c3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Изглежда, че да имаш жена проститутка, а мъжът да е куколд, е започнало да се смята за престижно. Лично на мен ми звучи гнусно-гротеско. Остава мъжът да се превърне в нещо като евнух, който държи краката та съпругата си удобно вдигнати и разкрачени, за да не се мори височайшият клиент. Чувал съм, че електошоковете и студените душове вършат чудеса. //Fallschirmspringer//--Десантчик-"Навсякъде, по всяко време"

 
  ... горе^

...
преди: 2 месеца, 13 дни
hash: 98001dbe2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Абе на времето в Нидерландия, Белгия, Франция масово нашенки се шибаха по бардаци и витрини и мъжете им бяха сводници. Голяма част от тях бяха от турско-циганския контингент. Тоест нищо ново под слънцето. Тогава наистина имаше пачки в тоя бизнес, обаче прости хора бизнес не могат да правят. Повечето такива оставиха мъжете си хукнаха с някакви албанци дето ги чибат по-хубаво и им даваха повечко бело, албанеца обаче не е глупав и след като си я зариби той и става сводника. И така от сводник на сводник, до като вече е разбита както от долу така и психически и раждат две деца и пак са си затънали в мизерията от която са тръгнали.

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 дни
hash: 91fa36b55d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

23.   Откъде знаеш че не взема пари на мъжете с които спи? Начина по който повдига темата говори не само че е обсмислила подробно. Най-вероятно вече е в действие като такава.

Второ - ако започнете да разчитате на нейните пари, доста бързо ще се окажеш излишен в луксозния ѝ живот. Дотолкова ли си убеден че тази жена ще остане с теб след това?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker