От къде тръгна... къде стигна... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

От къде тръгна... къде стигна...
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 4030 пъти
Леле никога не съм мислил, че ще бъда провокиран от това да пиша... и то тук!

Накратко... трудно е да го преразкажа, но с риск да отегча някого ще се наложи, за което предварително се извинявам.

Запознахме се с Н. преди 3 г... края на лятото в сайт за запознаства. Никога не съм мислил, че ще илезе сериозна връзка от това. Аз на 41г. тя на 45г... срещнахме се.

Като за първа среща добре мина. След няколко дни отново се видяхме, а след четвъртата среща... бурен секс, от който и двамата се изненадахме, че така сме си паснали.

От там нататък това не стихна... даже набираше все повече сила. Всеки прекаран момент м/у нас беше една приказка... хубав секс, разходки, приятни компаний... боже -помислих си, че съм намерил блаженството във взаимотношенията, хармонията в една връзка, макар и на сексуална основа.
Изобщо не поглеждах към друга, не мислих, и не желаех друга, освен НЕЯ.

Така измина 1 г. , през която нито веднъж никой от нас не произнесе думичката ОБИЧАМ ТЕ. Просто не разваляхме магията. Дойде втората година, все едно беше вчера... споделих й, че изпитвам чувства към нея, смело признах, че я обичам. Не очаквах да чуя същото от нея, просто се чувствах щастлив, жив изпълнен с енергия, приемайки я такава, кавато е. ОБИЧАХ Я, ОБИЧАМ Я и в момента.

Така влезнахме в болезната трета година от нашета връзка. Не мога да не споделя, че малко преди това започна да ми говари, че не можела да изпитва подобни чувства, да не се втелясвам толкова, че едва ли не ТЯ не можела вече да обича, била се чувствала осакатена нещо в това отношение...

Все по рядко и по рядко имахме интимни моменти. Ту глава ще я заболи, ту не знам си какво там още, понякога по цял месец нямаше желание за секс. Това леко ме стресира, опитвах се да разбера какво има... не нахалствах. Взех да си мисля, че е от възърста нещо...

Да идваше, преспиваше в къщи, само че с тази подробност, че даже когато се опитвах да я докосна... тя се дръпваше и ми показваше ясно, че няма никакво желание за каквото и да било интимност... УЖАС.

Измина половин година от тази... третата, и взаимоотношенията ставаха все по тягостни... мъка във всяко едно направление. Няма да забравя как ми каза повече да не я търся, че не било заради друг, просто виждах как отиваше всичко по дяволите... чувствах се тъпо, опитвах се да го разбера всичкото й това състояние...

Да, казваше ми, че съжалява, че се чувствала също така не добре от това, което ми причинява.... боже, толкова я исках, искам и в момента, и не знам до къде ще отиде това!

Както и да е, след два месеца на мъки... срещи на кафе, говорене... чувствах как изобщо това не е начина. Секса спря, когато се виждахме, гледахме настрани... жалка работа.

Запознах се с друга жена... по млада и по добре изглеждаща... Помислих, че това ще ме върне към нормалното ми състояние и по бързо ще превъзмогна това, което се случва с предишната ми
връзка.
Беше ни видяла нейна приятлка в едно заведение с тази... новата, й казала, че съм бил с друга.

След няколко дни телефона звънна Н... наложи се да се видим, багаж имаше останал при мен. След 15 м. минута... вече правихме бурен секс... Не знаех какво да си мисля, как да приема всичко това...

Разкарах новата и се оставих на течението. Като че ли искрицата отново пламнала беше... уви за кратко.
След два месеца отново почнаха мъките... а нещо дребно се скарахме. Цяла седмица почти не бяхме се чули... дълга и мъчителна.
Разкара ме, с мотива дрън дрън... от рода, че съм бил безотговорен...
Разбрах после от нея, че била на екскурзия извън Б-я с цел брак може би... но се превърнало в обикновен секс туризъм.

Когато се видяхме преди няколко дни... да й дам там нещо си, я попитах в момента дали има мъж до нея... Каза, че секса бил винаги важен за нея и... има такъв, даже по млад и от мен бил... казах й, че бърка секса с дръгненето...

Не мога да я възприема като приятел и да имам приятелски отношения с нея... това ми предлагаше. Оказа се КУЧКА, която все още обичам и желая... за която любов не искам да спирам да се боря. Как... как да стане!?
Накъдето и да погледна я виждам, за каквото и да помисля... пак е там, до каквото се докосна-усещам я.

НЕ страдам от липса на секс с жена в момента... по млада и па хубава е, но нищо не изпитвам...

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3556f577fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Такива истории, интриги и драми се разиграват на 17-18 години, максимум до 23-25. Щом на тази възраст ви друсат, значи отдавна сте изпуснали влака.

Човек щом не е задомен до 30-35-тата си година, значи нещо сериозно му куца. И май по-добре е да се захванеш с женен мъж/жена на тази възраст, отколкото с ерген/мома.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 988cdda71e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Aз мисля, че проблемът е в това, че жената вижда че остарява и затова гледа да преспи с колкото може повече мъже, защото после като я хване критическата, сексуалният и живот ще секне. Затова бърза да си наваксва. Ти си бил просто един от бройките и. По-добре я забрави. Ясно е, че тя не иска сериозна връзка, а само секс. Междувпрочем, този проблем с внезапното полудяване на определена възраст се среща и при мъжете, но изглежда не отминава и жените.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 5469b8609c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   За новата жена ти ще си решиш. Но от старата бягай, мисли за нея като за наркотик - може да ти е хубаво на моменти, но като цяло ти вреди много.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b289160dbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Тази не те заслужава. Точно курвенски номера. Не иска да е себ, не иска ти да си с друга. Иска да страдаш за нея, за да се чувства тя добре. Кучка е прекалено хубава дума за жената, която описваш.
Мисля също, че е бивша проститутка, даже 90 % съм сигурна. Те така претръпват и немогат да изпитват чувства. Само се чудят кой да използват, било то за пари, или за нещо друго. В моментите, когато не ти е давала да я докосваш, може би е била с други мъже. Според мен е курва тази жена, коркото и да не харесвам тази дума и съм против използването и-Особено, че се използва не на място. Но тук е точно нейното място. Не звучиш на толкова години. Звучиш ми като млад мъж... може би си много наивен.
Бъди щастлив, но не позволявай да се подиграват така с теб.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: fd3e5c3b8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   ....За любовта , мисля няма възраст...забравих да уточня, че сме разведени, имам дъщеря на 20 г. , а тя син на 21г., с годините като че ли все по трудно човек намира сигурност във връзките си ...пък и каква ти бройка ...цели 3 г. , може би за да не се стига до тук , е трябвало предварително да се уточнят принципите на взаимотношенията ни ...

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d0bebe21f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   ....Твоята история ме зареди с оптимизъм,което не знам дали звучи логично,но искам и след десет години а въздействам по същия начин на мъжете ,както сега,когато съм на 36......и както твоята 45 годишна любов.........убедена съм ,че не случайно си си обсебен от нея,но явно тя не е жена за един мъж.....и не защото е проститутка,както са написали някои,а просто ,защото може да обича само живота.....и да го живее.....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b542508c36
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Много интересна история. Много млади и двамата сте се оженили и развели... Ти не искаш ли още деца? В разцвета на силите си си.
Иначе, насочи се към по-младите жени, неупотребените и нециничните, които още вярват в любовта като теб, търсят сигурност, истински мъж и... любов и секс.
Забрави за всички самотни жени над 35...
Често това са жени, които винаги намират някакви проблеми и недостатаци у партньорите си и са склонни да късат, да изневеряват - винаги в търсене на нещо перфектно, винаги мислейки, че времето им изтича, сега е моментът да сменят и сменят мъжете, защото винаги мистър ПЕРФЕКТЕН не са намерили.
Такава е била и приятелката ти. В момента, в който нещо не ? е харесвало в теб, се е огледала другъде.
Замисли се, какво искаш от живота. Ако е жена, с която искаш да остарееш мирно и в разбирателство, огледай се сред младичките... е, те искат бебета, семейно куче, грижи, съвети, любов. А ти?
А.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6db149da47
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   До автора- Говори ли листе да се съберете, да заживеете заедно след като така добре всичко е вървяло и какъв й е бил отговора? От това може да разбереш какво е мислила през тези 3 години на вашата връзка-дали е било нещо по-силно или просто секс, за да не си задаваш сега тези въпроси, да си блъскаш главата , а тя просто да се забавлява.

Последния път като сте били заедно вероятно го е направила за да си докаже, че все още я желаеш-искаш, това гали егото на всеки, че е желан, но дотам. Просто дамата се забавлява, не й се хващай на въдицата, тя знае какво изпитваш към нея и по този начин те държи на примка-идими дойдими.

Желая ти успех да срещнеш жената, която ще обичаш и тя теб и не хаби напазно чувства за човек, на който най-вероятно не му пука, не си струва... изпитала съм го, била съм в подобно положение като твоето. После ще срещнеш жената и няма да има какво да й дадеш. Успех!

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d0bebe21f0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Странно ми е как квалифицирате жената като самотна, проститутка и не знам си, какво още... и то защото си е отгледала детето и е решила да мисли повече за себе си... и номер 7 бебета и кучета може би са твоите желания, а авторът ясно е написал, какво иска, и какво не... НОМЕР 6

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker