Редовен секс без обвързване? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121157)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18512)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Редовен секс без обвързване?
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 12667 пъти
Здравейте. Аз съм мъж съм на 28 години.
За момента нямам сили и желание за сериозна връзка, но имам нужда от секс. Просто искам редовен секс... дискретно, само с една жена.

Въпросът е как да кажа на жена, че искам да правим само секс, редовно и дискретно, но без прекалено сближаване, очаквания и ангажименти?

Интересно ми е женската част какво мисли по въпроса. Дами, бихте ли се съгласили на такава сексуална връзка и при какви условия?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: b7560e0b59
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Пари, 100 кинта на вечер.... простак.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 4cd38dc81a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Някоя загоряла може и да се навие... Хора всякакви.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8dde408aa1
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Аз съм ЗА такива връзки. В момента се опитвам да осъществя такава с един мъж, но си мисля че ако му кажа нещо по въпроса ще си помисли, че го претискам и че искам да го обвържа малко или много. А искам само секс от време на време с него, нищо повече. Винаги съм се чудила ако жена предложи такава връзка как ще реагира мъжът. Дали няма да се стресне и да избяга или ще приеме.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6a591f77ab
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Приятел просто си намери една по-млада жена(не че ти си стар), но аз съм студент на 22 години и ще ти кажа повечето ми колежки се гърмят като зайци само за спорта-веднага ще ти се навият. Виж тези на твоята възраст вероятно вече ще искат да уседнат :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e2776f050b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Да, разбира се, че бих. Ако съм необвързана и познавам човека добре, за да съм сигурна, че няма да има кофти последствия :)

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8d75123ab7
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Да бих се съгласила. Условието е, когато имам нужда от задоволяване да е тук дадения човек. Как да и кажеш - ами бъди директен. Внимавай накрая момичето да не се влюби в теб!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 58995d6f39
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз самата никога съм нямала и не бих се съгласила на такава връзка, а и всичките ми приятелки сигурно биха казали същото - просто женската сексуалност е различна, според мен. Ние имаме нужда от чувство за сигурност, от време с мъжа след и преди секс, а това значи - от връзка!
Може да ти се навие някоя обвързана жена.
Не смятам, че супер-младите на по 18-22 са били по-лесни, напротив - и те искат да си имат сериозно гадже. Изобщо, защо не си потърсиш една нормална мадама, с която да ти е приятно да си прекарваш и така времето, която да не те затормозява и натоварва, а РАЗТОВАРВА. Има такива жени. Ти имаш нагласата, че една връзка отвъд секса едва ли не ти пие енергията, ограничава те и ти е проблем, а не винаги е така. Зависи от теб и от дамата. Едно ще ти кажа - ако една връзка с жена те натоварва, тогава не е правилната. Имаш нужда не само от постоянен секс, а и от дама, с която да си прекарваш добре, без да бъдиш ограничаван, тормозен, товарен с проблеми, а напротив - да разпускаш. Сексът с такава жена ще е супер, защото и тя ще има нужната ? сигурност и връзка, нужния партньор, и ти ще имаш редовен секс, а и нещо отгоре - приятел, партньор, човек, на когото можеш да се довериш, който ще те обича, такъв, какъвто си!
Успех.
ж26.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c699600f2e
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

8.   По-горните коментари да не са писани от девствени или асексуални хора?

Секса и любовта са две различни неща. Да, най-прекрасно, извисяващо, божествено е, когато са в съчетание, НО не винаги се получава. И, ако някой не го е разбрал, дори във времето, което живеем, ще му е доста трудно занапред...

Когато имаш сексуално желание ( което е съвсем нормално ), а нямаш връзка - какво? Само на самозадоволяване ли да го караш? Или да си хванеш някого и да се правиш на влюбен, за да си задоволиш нагоните.
Много се радвам на автора, защото си казва нещата в прав текст и знае какво иска и какво може да даде на този етап. А масово мъжете не знаят и отправят такива обещания, правят такива циркове и епизоди от "Листопад" само за единия секс.. А после момичетата тук пълнят раздел: Любов и изневяра..

Аз бих се съгласила, но ако ми се каже по такъв начин. Без обещания, без нагласи. И разбира се и двамата да сме необвързани - за мен това е условието. А как да подходиш - според ситуацията и жената. Ти сам ще усетиш как да и го кажеш. Но бъди прям. И не забравяй за природата на жените. Да не се окаже, че е съгласна само за секс, а в последствие ти пише ревливи SMS-и. Много често се случва.
В интернет вече има няколко бг еротични портала - където има много, много жени, които също търсят това - без ангажименти, дискретно.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: e3648a5e6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Не бих се съгласила и би ми било много обидно ако някой ми предложи. Вземи си надуваема кукла като искаш редовен и неангажиращ секс. Пък и проститутките са за това, но на теб явно не ти се дават пари. Все пак хора всякакви, виждам че някои биха се навили...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 255bb6d4fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Номер 9, ако сексът с тебе е като с кукла - добре, но има и по-сръчни.

Ако сексът само заради секса ти се вижда като използване вместо кукла - и това е добре, просто не го прави. Но не го натрапвай на другите, които умеят да разделят нещата и не се държат като петокласници да ги е срам да си признаят.

 
  ...

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: b18de5d834
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   И аз съм За такива сексуални отношения. Любовта и секса са две различни неща. Жена съм, но не ми се струва че искам нещо толкова ужасно. Имам нужда от секс, а определено не искам връзка в момента.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: d752538c55
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз съм жена на 25г. Имам си едно сексуално другарче - именно такава връзка. Той е обвързан, аз не, но не ми се обвързва и ангажира, но пък тялото ми си иска интимност с друг човек. Разбрахме се в началото, че това е само и единствено секс и нищо повече и така и от двете страни проблема с влюбването е решен, поради първоначалната нагласа. Така че, аз съм твърдо За такъв вид отношения. И на мен не би ми станало обидно, ако някой ми предложи нещо такова. Ако ме кефи (т. е. бих си легнала с него), то бих приела. Не слушай фалчивите моралисти.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 743346611a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

13.   От автора:
Очаквах доста негативни реакции, но се радвам, че има хора, които разбират какво имам предвид.
1-ви коментар - Не очаквах етикети още в първия коментар. Не, благодаря. Не съм бил с проститутка и нямам и желание.
2-ри коментар - no comment :)
3-ти коментар - разбирам те. При вас жените пък е малко по-сложно да поискате само секс, без да почнат да ти лепят етикети. Ако си е мъж на място, а не някой недорасъл, ограничен или прекалено консервативен, би трябвало да го приеме нормално. Аз примерно не бих се стреснал и избягал. Но зависи и той какво търси.
4-ти коментар - знам, и аз бях студент.
5-ти коментар - Интересно. Опознаването предполага нещо повече от само секс.
6-ти коментар - такава е и идеята на сексуалните връзки. Благодаря за мнението.
7-ми коментар - разбирам какво имаш предвид, обаче не си ме разбрала напълно. Нямам такива нагласи, за каквито говориш и знам от какво имам нужда в момента. Знам какво съм готов да дам в момента и до къде искам да стигна. Лошото е когато не ги знаеш тези работи.
8-ми коментар - и аз много ти се радвам, че си откровена и широко скроена. И аз се чудя за същите неща.
9-ти коментар - виждам, че си по-консервативна и за теб е недопустимо жена да прави секс без да има връзка. Сигурно и мъж, който иска само секс, без обвързване е... (довърши сама). За проститутките - прочети отговора на първия коментар.
10-ти коментар - недей, че ще стане караница. Търся всякакви мнения и гледни точки и всякакви коментари са добре дошли.
11-ти коментар - и според мен не искаш нищо ужасно и те разбирам напълно. Явно си или си била в моята ситуация. Благодаря за мнението.

Благодаря за мненията. Очаквам и още коментари.
В днешно време никой не казва нищо в прав текст. Всичко е лъжи, интриги и намеци. Малко са хората, които правят разлика между любов и секс, както и между нужда и желание. Сексът е съвсем естествена човешка нужда.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a84778ba14
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

14.   Ако си много добър в секса, може и да те поиска за цял живот. Както и ти нея. Убедена съм, че хубавата връзка е 50 % добър секс + всичко останало. Но всичко останало без 50%-те процента хубав секс е връзка, която винаги се разпада (дори да е закрепена сбрак, разбирай-настъпва изневяра). Мое мнение, за мен вярно. Ако не искаш никакви влюбвания, има... секс-кукли.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 615b5fc400
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Аз съм така в момента. Мисля, че и двамата сме много наранени (има и други причини, поне при мен), за да почнем връзка, но пък тялото си иска своето. Стана от самосебе си, никой не е обещавал на никого нищо, нито му е рисувал разни измислици, просто започнахме да правим секс и в един момент проведохме разговор, кой какво очаква от това, което правим. И така се получи. Просто бъди честен и прям, точно както Лоша те е посъветвала.
Лола

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: cb30a1fd87
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   Ами защо не. Някак е грубо още при първата среща да й кажеш искам те само за секс, защото повечето жени са горделиви и биха ти били шута. Но можеш да го направиш и кажеш по по-фин начин. Още в началото й дай да разбере, че я харесваш, приятно ти е с нея, но си на етап, който не желаеш обвързване. Ако и човека отсреща е на същата вълна- ок. Аз също поддържам подобен вид отношения, жена съм. Но според мен не се хвърляй на малки момичета, на по 18-19, защото те са по-лесни, но и по-влюбчиви и няма да те оставят на мира.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f2f21c89f9
гласове:
1 2 3 4 5
  (47 гласа)

17.   Здравей. Аз съм ЗА тези връзки. Няма нищо лошо в това. Според мен е най-добре още от началото да си изясните нещата, защото жените се влюбват и се привързват много по-лесно от мъжете. Аз също имам връзка с мъж без обвързване. Всичко сме си изяснили и сме съгласни с условията. Дори сега си имам приятел и понякога се виждаме с въпросния партьор. Ако имаш жена с която искаш да бъдеш без никакво обвързване е най-добре да действаш и да си сигурен, че и тя иска само секс и нищо повече.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 255bb6d4fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Номер 15, с риск да се издам кой съм и с максимален оглед на твоята анонимност, може ли да попитам: Въпросния човек там, където живееш ли се намира, или там, откъдето си?

Питам не заради конкретен интерес към личния ти живот, а по съвсем други причини...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 0d80b83ce3
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

19.   Хахах, тука се надушиха ми се струва :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker