Как да го провокирам да задълбочим нещата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122394)
 Любов и изневяра (30045)
 Секс и интимност (14480)
 Тинейджърски (21981)
 Семейство (6562)
 Здраве (9669)
 Спорт и красота (4735)
 На работното място (3237)
 Образование (7363)
 В чужбина (1668)
 Наркотици и алкохол (1121)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1752)
 Други (18827)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как да го провокирам да задълбочим нещата
преди: 1 ден, 8 часа, прочетена 204 пъти
Здравейте! Аз съм момиче на почти 19. От 4 месеца насам имам приятел колкото мен, с който се запознахме покрай общ познат и напълно спонтанно ни събра животът (колкото и клиширано да звучи). Преди него съм имала отношения с едно момче, които продължиха доста време, но нещата така и не се получиха, защото той не знаеше какво иска, а аз се обнадеждавах от всеки възможен сигнал, който ми даваше. Много страдах за него и в опита си да потръгнат нещата между нас, направих сефтето си с него (бях почти на 18). Не съжалявам, защото го обичах и исках да съм с него, но това беше само от моя страна и накрая приех факта, че не си бяхме съвместими и в крайна сметка останахме много близки приятели. Измина малко повече от година, за която успях да преодолея всички чувства, с които се сблъсках и смятам, че израснах интелектуално. Както и да е. С новият ми приятел нещата потръгнаха от самосебе си. Той е имал повече връзки от мен, като последната му е продължила около 10 месеца и момичето му е изневерило, което го е потъпкало много (това се случва 5, 6 месеца преди да се запознаем). Като цяло още в периода ни на опознаване говорихме много по тези теми и той беше по-предпазлив и не избързваше. Беше изключително съобразителен, внимаваше как се изразява, не ми навлизаше в личното пространство, в същото време ме караше да се чувствам сигурна и обгрижвана, правеше много жестове и като цяло това ме привлече (освен визуално разбира се). След може би 2 месеца опознаване той ме целуна и общо взето беше като по филмите. Събрахме се и нещата вървят много добре. От време на време се караме много за глупости, но го отдавам на това, че не сме си напаснали още като характери и все още се опознаваме.
За този период вече мога да кажа, че сме си говорили какво ли не. Очаквания към другия, кариера и развитие, секс и тн. Той ме запозна със семейството си и твърди, че съм единственото момиче, което води (веднъж се говорих с майка му и тя каза, че много се радва, че най-накрая синът и я запознава с приятелката си). Твърди, че вижда в мен потенциал за здравословни отношения, че намира утеха и подкрепа в мен и все така хубави неща, които всеки би искал да чуе:). За себе си мога да кажа, че никога не съм изграждала такава емоционална връзка с друг. Чувствам се щастлива и искам да съм с него.
Тук вече навлизаме в същината на моят проблем.
Както казах сме си говорили вече за всичко. Аз имам доста голямо себеуважение, принципи и морали. Не съм съгласна с това, че трябва да спя с всеки втори докато съм млада и да живея на макс. Не ме разбирайте погрешно. И аз излизам напред назад, ходя по дискотеки, излизам постоянно и съм си доста социална, просто опре ли до интимност за мен е важно да цениш себе си и тялото си. Доста закачки си пускаме, знам какви неща харесва и какви не, била съм доста пъти в тях през деня само. Преди някой да помисли, че е гей ще кажа, че реално аз не искам първият ми път с него да е на дивана през деня, бих искала да е по-специално, да излезем преди това някъде, да хапнем, да се разходим, да се приберем и така. (аз карам шофьорски курсове, той още не е почнал и двамата нямаме книжки, което доста затруднява нещата, но така или иначе не съм с него заради това, пък и намираме начин). Та той е наясно с това и въпроса е там, че преди да се съберем, оставаше у тях сам доста често, дори на практика живее сам. Все говорим да спя у тях, но дори и да отида, няма нищо да се случи ако техните са там, защото той иска да сме сами и го разбирам по принцип. Няколкото пъти, в които е оставал сам, или съм била болна или съм била извън града. Чувствам се готова и много силно го желая, и той твърди, че много го иска, но нищо не се случва. Сега като работим и двамата е още по-трудно, въпреки че намираме време да сме заедно. Търся съвет как да го провокирам. Коментари от типа на “седни и поговори с него” или “разкарай го” не биха ми помогнали, тъй като сме го говорили и доста често му пускам закачки, както и той на мен и дори и той самият твърди, че до сега никога не е седял толкова време без секс докато е във връзка. Не искам да го разкарвам, защото щом съм с него, значи ми дава нещо, което други не могат. Споделял ми е, че не иска да съм поредната, която му върти номера и самият той е доста принципен. Разбирам, че миналото му не е розово ама все пак не е единствен и няма цял живот да внимава. Уж нямало общо с миналото ама и аз вече не знам. Доста се отчайвам, а и аз съм момичето във връзката, иска ми се той да предприеме нещо. (с предния само аз бях водеща и даваща и не получавах нищо). Моля за съвети и ако нещо не съм доизяснила ще го направя. И за протокола - не е обратен или нещо такова:)
Благодаря предварително:))

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

Коментари очaкващи одобрение: 4 бр
...
Няма коментари. Ти можеш да бъдеш първия!

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker