С теб това не - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121029)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9587)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

С теб това не
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 4723 пъти
Здравейте, от скоро влизам в сайта. Хареса ми, защото намерих в някои от историите себе си, партньора си, и сега бих искала да попитам за следното:

С моя приятел сме от доста години, секса беше еднообразен едно и също, преди година нещата между нас се изостриха ...усетих го че нещо става, че се променя спрямо мен... оказа се, че има друга жена.

Разделихме се... той явно влюбен в нея оставих го отдръпнах се нямаше смисъл, но НО същата жена явно го зарязала или се е хванала със бившо гадже или бивш съпруг както и да е той е изоставения и страдащ.

Но нещата между нас се подновиха.... искам да опитаме нови неща в секса но той не поддава не желае същата история както преди. Това ми е странно защото ако има друга жена не би ли се променил не били опитал с мен нещо по различон, а и съм чела когато има намесен 3 човек между 2 души обезателно в секса ще си проличи - нещо ново ще има. Ок, но не, исках да правим анален секс, но той казва че го мързи, а уж го прави с други, е как така с мен го мързи а с други не. Още нещо един път пак така поисках да го направим, и отговара беше С ТЕБ ТОВА НЕ.

Кажете ми защо е това, и изобщо как да го разбирам, предполагам с нея го е правил а защо с мен да не желае?
Ще чакам отговори, предварително ви благодаря.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: b1ce75f3ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Има само един възможен одговор - грозна си.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 72af9dcbcd
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Номер 1 е пълен простак (без извинение).

Сега до авторката: Прецени дали този мъж (или момче, не знам) изобщо е за теб, след като толкова лесно те е заменил с друга и сега, когато тя го е ритнала, се връща при теб ''страдащ'' (ти вярваш ли на това, защо не страдаше по теб, когато те изостави?)

Според мен той не държи на теб, нито пък те обича.
Оттам нататък ти си помисли доколко имаш достойнство, дали си струва изобщо да продължаваш тази явно проблемна връзка.
Проблемът ви е другаде, не е сексуален.
Преди да мислиш за секса, помисли за човека до теб.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 4db96537bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Номер 1, не съм грозна, привлекателна жена съм колкото и нескромно да звучи......... а ти си пълен комплексар явно дори си мисля дали ти връзват жени изобщо.

До номер 2 като написах че се е върнал страдащ имах впредвид че страдащ по нея без директни обяснения просто ревящ че не се е получило че имало път тръгнал по него и накрая нищо.....

Не мисля че ме обича защото, да... нямаше да ме зареже заради друга..... толкова се беше надъхал че аз бях някъде долу в очите му, е след като тя го отритнала той се връща при мен че нещата ще са други и тнт което е наистина така по-различен е отпреди, но това ми е странно което писах по-горе за мнение.

А тя дали го обича след като го е отхвърлила? Е, явно не.... човек трябва много да внимава какво казва и какво прави, защото всичко това се връща като бумеранг. А относно него сега проявява и ревност нещо което досега не е правил ревност спрямо мен.... явно страх да не бъде изоставен и от човека който е бил до него години.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 396f021512
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Помисли, че отговора му може да значи нещо друго.. ако, например, той много държи на теб, може би секса (аналния) не е чак толкова от значение за него. Може би иска нещо много повече от секс, не за всеки мъж това е най-важното. Изчакайте подходящия момент, когато той сам прояви желание. Не се сърди, това би го отблъснало.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 4db96537bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Номер 4 мислиш ли че след всичко това което съм написала той държи на мен!?

 
  ...


...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 396f021512
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Аз съм номер 4: ами щом е отново с теб, мислиш ли, че не държи на теб :) Успех

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 4db96537bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Не зная може за да не е на сухо, а и подозирам дали не се виждат все още, странното е че вечер той се у тях съботите се виждаме ако той евентуално се вижда с нея то е или през деня или ако пропуснем някоя събота щото той иска да почива може би за да се види с нея щото тя тогава е или свободна или го няма мъжа гаджето и аз не знам, но ги имам тези съмнения и затова предполагам че може да е с мен за да не остане на сухо.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 300450e061
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Мила, колкото и гадно да ти звучи, аз съм жена с опит и съм имала всякакви отношения с мъжете. Мисля, че този мъж не е за теб. Ако можеш по някакъв начин да се отдръпнеш от него, няма да ти навреди. Използвай го колкото да не си сама, за секс, за някоя среща, но не се обвързвай емоционално, а се оглеждай за друг мъж, който ще ти даде много повече. Намери си нова компания. Аз примерно имах 1 година подобни отношения с човек, който не ми даде нищо, само секс и "приятелство". Беше го страх да се обвърже. Един ден отидох на тренировка по бойни изкуства (няма да уточнявам какво) и след 2 месеца имах нова любов. Опитай нещо подобно. Избери си спорт, който ти харесва и където ще намериш нови приятели, или езиков курс... Не мисли за обвързване, а всичко само ще се нареди.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: b5d026a1c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Според мен трябва да прецениш дали твоят приятел изобщо е за теб или живееш в един измислен свят сътворен от теб е просто една илюзия. Със сигурност не държи на теб и не те обича щом те е заменил с друга, а тя след това му е била шута. Огледай се, намери си нова компания с която ще ти е хубаво и приятно.

Ако ти е приятно да продължаваш с този човек, отговорноста ти е само твоя, ти носиш вина. Явно секса за него не е от значение.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: f312f76ba8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Глупавото е, че той уверен в нея, че там ще се получат нещата ме заряза след като толкова време. държеше се сякаш е на върха а пък аз съм някъде долу. самоуверен, че ето виж... пълно пренебрежение, казвам глупаво защото явно и той както аз съм се увлякла по него така и той по нея, но каквото и да се е случило при него ето срещнал друга жена поне можеше като човек да излезе и да каже какво се случва а не аз да тегля с ченгели да разбера но както и да е.

Глупавото е че си е мислел че тя е жената, но той само така си е мислел след като така се е получило там накрая отхвърлен. и пак повтарям глупаво е защото в крайна сметка нито тя нито аз, точно това се получава в крайна сметка. тя не е на линия или поне го разиграва дори и да се виждат той вече ще си има едно наум дори и да е влюбен.

Казвам че нито тя нито аз в смисъл че тя след като го е отхвърлила дори и да се съберат едва ли ще продължи дълго, а в мое лице просто загуби човека който го е обичал защото от този момент натам аз вече знам какво да очаквам ---

Виждам се с него но вече поглеждам и встрани.... моля се да дойде момента в който ще се махна от него, моля се да срещна човека.... и може би ЧАК ТОГАВА той ще разбере коя съм и какво съм била, докато сега той е сигурен в мен и не се замисля..........

E дано като срещне друга и тя го обича да оцени жената до себе си, а не да се прехласва по някоя която го разиграва и изоплзва. Темата беше за друго, но те наклони и в друга посока затова и написах това... благодаря.

 
  ...

...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 66474816eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Защо така се нахвърлихте срещу № 1? Аз също чукам всички грозни жени в задника, за да не им виждам физиономиите, което е от голяма полза за благополучния завършек на половия акт и за двамата. Е вярно е, че в името на жената трябва да се премирим с миризмата ... след като го извадим...

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker