Предложи ми пари за секс - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Предложи ми пари за секс
преди: 3 месеца, 17 дни, прочетена 4466 пъти
Да, да - точно така, както е написано.
Да уточня - не съм попфолк звезда, не съм и някоя префърцунена кифла, че да се хваля тук, колко съм вървежна.
Аз съм жена на 41 години, които добре си личат - опитвам да полагам грижи за себе си, но годините си казват думата - бръчки, бели коси, напълняване, отпускане на кожата. Абе, не само, че не съм красива, ами и съм си доста кофти изпълнение.
Но... , заработихме по проект с колега от друг клон на фирмата.
Мъж, на трийсетина години - доста добре изглеждащ, на ръководна длъжност, отделно работи и с частни проекти - финансово обезпечен.
Естествено - и с вървящото към всичко това самочувствие и цинично отношение към всичко.
Беше ми ясно, че не представлявам интерес за него и не съм си правила някакви илюзии. На последното фирмено парти се разгорещих, танци, закачки, пиперливи шеги - не конкретно към него - просто ми беше весело и се държах свободно. Уточнявам, че съм в този колектив от много години, с колегите се познаваме добре и поведението ми не е новост за тях.
Днес, на работа, новичкият подметна: "Ти, обаче, си скрита лимонка, ще е интересно да ти се обърне внимание". Смотолевих нещо от рода на "да, да, добре", защото беше ясно, че се шегува, но той продължи: "Е, какво толкова - ще те заведа на луксозни, скъпи места, каквито едва ли си посещавала, ще имаш и хонорар - нищо няма да изгубиш с мен - само можеш да спечелиш". Помолих го да спре да се шегува, а той ми каза да го погледна и да преценя дали се шегува. Вярно - изглеждаше сериозен. После продължи - "Хайде, не казвай че не ти се иска, няма жена, която да не обича паричките, просто ми кажи цифра". Помолих го да се държи сериозно и да говори за работа, намерих си причина и излязох смутена от кабинета му, и преди малко, с облекчение разбрах, че си е тръгнал от работа и няма да се връща повече днес.
Наистина съм смутена и ми е неловко.
Нямам намерения тук да морализаторствам на тема "аз не съм такава". Няма да се правя на жертва, да търся съчувствие и аплодисменти.
Просто ми стана интересно - какво би искал един млад, красив, успял мъж, от една обикновена, застаряваща жена? Че и срещу заплащане? ! Секс - то ясно, но той може да получи секс от много по-млади, красиви и интересни жени. Няма да се женим - това е гарантирано...
Или само ме пробва? А изглеждаше доста убеден, докато ми говореше.
Просто ми е любопитно - има ли такива мъже, които се впечатляват от "обикновени" жени? !

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 2d31557904
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Има такива фетиши - да пробваш секс със застаряваща лелка, казвам го съвсем сериозно, защото се случи и на мен като бях на 47, а той - с две десетилетия по-млад. Опитали са от всичко, защо да не пробват и с по-зряла от връстничките им, жена? ! Какво ли ще е в секса - “сигурно е опитна, разкрепостена, може да ме научи на разни хватки, нали жените изпитвали най-голяма наслада в секса доста след 30те? !? ”, това им се върти в главите.
Интригуващо им звучи да завладяват нов терен и да преоткриват нови хоризонти.
Възбуждащо им действа налятото, вече, бедро и не дотам щръкналата, а натежала цица, чудят се как ли е по-долу и т. н.
При мен ставаше дума за явен фетиш, не са се намесвали пари, но си поговорихме и му казах, че чисто физически, си искам зрял мъж. Нямам желание за млад.
Но мога да разбера подобни на неговите, мераци.
При теб звучи доста цинично предложение от самовлюбен тарикат дето си мисли, че всичко му е позволено и парите купуват всичко.
Не се смущавай. Просто твърдо отклони набезите му и толкова.

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 00f2e5be9e
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Учудена съм, че оценката ти за случката е тотално неадекватна. Отначало си била смутена, но сега идваш и задаваш въпрос защо го прави. Това е несъществено, а и много близко да акъла. Не осъзнаваш, че си обект на безпардонен сексуален тормоз. Ти си директно обиждана от него. Този тормоз под една или друга форма може да продължи, може и да пуска интриги за теб сред колегите.
Защо го прави? Защото е решил, че твоето добро настроение означава директно предложение за секс. Предлага пари? Еми, може да е решил, че си проститутка. Може сексуалният му опит да е свързан само с такива.
Моят съвет- намери начин насаме да му кажеш, че няма да търпиш неговия тормоз. Но не в стил "ма, аз не съм такава", а насочено към тормоза който е упражнил върху теб.

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: bf59e0c06a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   По това, което си написала ми изглежда, че и той е решил да се бъзика с теб. Щом е видял, че на партито си разгорещена и пускала шегички и е решил, че ще продължи и той тази линия с теб.
Другият вариант е да си пада по-възрастни жени, да има някакви комплекси или фетиши и да го привличаш. Само времето ще покаже как ще се развият отношенията ви.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: d5aaeb4c26
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Ти си му отказала, защото имаш принципи или да го амбицираш повече? Ако е срещал жени, които веднага си вдигат краката, ти сега му ставаш интересно преживяване.

В. А. М.

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: d9d2c60bfc
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Общо взето това е комплексарче, очевидно без опит с жените, което се е видяло в пари и в момента е решил, че това е начинът да спечели женското внимание. Докато си плаща на някоя златотърсачка, друг ще я опъва. Това е положението общо взето.

 
  ...


...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 2e1fd093ee
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Странно... можел и без пари да те... има
Ама пък може и да му харесва да си плаща. Ей така, за самочувствие

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 9a630a7b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Мое предположение - писнало му е от млади кифли, решил е да пробва нещо коренно различно. Предлага заплащане, защото е свикнал на платен секс.

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 77dcf29d31
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

10.   Да, аз се впечатлявам само от обикновени естествени жени. Никакви кифли и т. н. Естествено това със хонорара е обидно, ако не го беше споменал можеше да има шанс. Поне така предполагам, нали така, авторке? То си е за обиждане, де. От целия разказ аз това разбрах, че хонорарът те е обидил.

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 66c6ada2c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Сигурно има фетиш към по-възрастни.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 073b2f48ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   Да, има е мъже, които се впечатляват от обикновени жени и по-възрастни, напълно възможно е. И все пак тоя пич бие на Ганьо Балкански. Ето затова България е на този хал - такива прости парчета са на ръководни позиции.

Колкото и да е богат и красив, това си е навлизане в личното ти пространство и е грозно и просташко даже. А и щом работи като офис планктон, на каквато и да е позиция си остава просто един костюмар, един офис планктон. Далеч не е на нивото на един Васко Василев, Асен Блатечки или дори Иво Аръков!

Но пък ако те привлича и искаш агнешко, няма да е зле да му се отдадеш, само не очаквай сериозно обвързване. И да, няма нищо лошо да му изискваш подаръчета, щом се държи така нагло, то имаш моралното право да го ошушкаш до колкото можеш. Поне да не останеш само с голия секс. :)

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: faa49834cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

13.   Ебаси говедото! Тоя келеш да не се имаш за принцът на Монако? Такива, каквото и цифра да ми обявят, няма да ги огрее от мен. Не обичам хора, които се държат арогантно с другите.

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 91107b390a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Невинността ти. Това е най-ценното. Невинността ти, понеже явно имаш вътрешен морал. Той го е изгубил и иска да види ти как си на неговато място - да повтори това негово преживяване в твое лице - ти да я изгубиш, той да бъде от другата страна. Това го възбужда явно, властта иска още власт, парите искат още пари - ще му се да те притежава. А невинността е онова, което ти дава свободата като човек.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: b8655b1301
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Пълни измислици.

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: fd6273509f
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

16.   На 41 не си застаряваща жена, аз съм на 42 и нито косата ми е побеляла ( не я боядисвам), нито имам излишни килограми ( тежа колкото когато бях на 20 г). Редовно получавам внимание от по-млади от мен мъже, които си мислят явно че сме набори.
Не виждам защо един мъж да не се заинтересува от по-зряла, но красива жена която го привлича. Все пак, говорим за флирт, а не за раждане на деца (което на тас възраст ще си е проблемна работа).

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: bba5abc023
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Всеки търси това, нормални неща са от живота на хората, свикнали са с тях, естествено е.

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 0fce04ae89
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

18.   Темата е поредната парзалка, даже е фейк, но определено е писана от самотна жена на средна възраст. Предполагам био-часовника е почнал да тик-така.

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 32d196fa1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

19.   Лекото поведение получава заслужено предложение, което явно ти харесва. Не си позволявам да се държа на фирмено парти и нямам такива предложения. Помисли си, защо си получила такова поведение и отношение.

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 6159d6e92e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Как какво иска от теб? Той ти го е казал директно. И те е преценил, че може и да си заинтригувана. Което, очевидно си, щом пишеш тук.

Ако не си семейна се пускай :)

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: c375d88c44
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Другият път го снимай тайно и го пусни на колегите. Нека видят какъв боклук е. Такива индивиди ги закопавам с думи та се чудят откъде им е дошло и гледат сякаш са се напишкали. За съжаление само по дискотеки съм срещала такива боклуци и нищо повече не мога да им причиня. Това е склоняване към проституция и е подсъдно. Ако ти падне пак можеш да го ошушкаш здравата.
ж, 33

 
  ...
преди: 3 месеца, 16 дни
hash: 9f5a8b496d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

22.   Предложи му да те заведе първо на Сейшелските острови в хотел 5-6 звезди. И добави, че ако може да го понесе финансово, после на място ще коментирате още. Накрая добави, че най-голямата цифра е 9, ако случайно не знае разлика между числа и цифри.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: 3acccc4d92
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

23.   Авторке, първо имаш ниско самочувствие. Може би си една естествена привлекателна жена. Не всички мъже харесват френски тояги и кифли. Аз лично винаги съм харесвал естествени жени и винаги по-стари от мен. Другото което харесвам е жена с малки цици и малко по-голям задник. Второ, нерално високо оценяваш колегата си само по външния вид. Това, че изглежда добре, млад е и се държи високомерно, не винаги е предпоставка за успех с жените. За мен или те гъбарка или е някакъв задръстеняк. Ако аз те харесвах, щях да те поканя на кафе и там да се пробвам да те омая. Най-вероятно си една много интересна жена, когато се разкриеш и не бива да те учудва, че някой се опитва да те сваля. Имал съм аналогичен случай с една много красива и много по-млада от мен дама - съпруга на бизнесмен, която ме покани да отидем за два дни на море. Отказах разбира се, но бях много учуден. След това като я опознах, разбрах с какво съм събудил интерес в нея, но е дълго за разказване.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: 45005667aa
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   Има всякакви фетиши и всякакви извратени типове. Не му се връзвай на тоя. Ама ти наистина ме изумяваш, на 41, а толкова наивна? Има мъже дето и секс няма да искат, а ще искат да ги биеш или да ги плюеш. Една моя близка, бяха с мъжа й на около 35г тогава и тя все се оплакваше, че не й обръщал внимние, защото седял на компютъра. Накрая го хванала да гледа порно с бабички. Сещам се и за един друг случай с един сериен брутален изнасилвач, който бил и красив и момичетата му се връзвали. Ходел на дискотека, запознавал се с момиче там, канел я в квартирата си и там почвал жесток бой. Изхвърлял им дрехите, да не могат да избягат.
Няма какво да му се впечатляваш, ами внимавай и се пази.

 
  ...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: 43cfa9b934
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

25.   Е тези неща не се случват само на теб. И на мен се случиха. Един от големите шефове ми предложи, но по деликатно"Няма нищо да ти липсва, знам, че си заета много, но 1-2 пъти в месеца все ще намерим време. Отказах естествено.. Не съм красавица, нито млада 40 . Той на годините на баща ми. Не си промени отношението към мен. След няколко месеца бях се скарала с моя и му се обадих и му казах ако важи предложението може да пием кафе някъде.. Дойде взе ме отидохме да хапнем, поговорихме. Извини ми се за неприличното предложение. На следващата седмица той ми се обади пак обяд и послеме покани в хотелска стая.. Първият път не ми хареса.. Но след втория път наистина беше на ниво.. Хареса ми.. Пари не ми предложи, но ми купи хубав телефон, започна да ми плаща всички покупки които правех за себе си.. А те не бяха малко. Нова служебна кола. Мъжът ми стана подозрителен, все нови неща вкъщи. И самочувствието ми се промени.. Засега това ме устройва. 2-3 пъти в месеца се виждаме в работно време напълно дискретно. В телефона си му нямам дори и номера. Не си звъним. Супер е за мен поне.

 
  ...
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: ecd4edc221
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Н 23
Моля ти се разкажи за тази дама че ни стана много интерсно.... чакам с нетъпение :)

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 15 дни
hash: 0fce04ae89
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Н23, разкажи ни!

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 78de5b55ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   Жена съм на години и с мен се случи нещо подобно. Когато дъщерята ми се омъжи зет ми взе да се върти около мен. Все гледаше да ме докосне по дупето или гърдите. Прави ми комплименти и ме гушка когато сме сами. Не издържах и му се отдадох.

 
  ...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: b6ca3abe99
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

29.   До 25

Истинска жена за пример. Скарала се с гаджето и оп на шефчето с паричките. И самочувствието на ниво вече като си платена. Браво, браво. Горкия баламурник дето ти се води гадже.
А нашата първо се направила на фалшиво моралната, после само е чакала момент да звънне на чичкото с парите.
Отивам да се издрайфам

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 62f268e22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

30.   Мъжете станаха балъци това е. Такива като теб ще ги чукам без пари, най-много едно кафе и количка, а с парите ще угаждам на жена ми дето ми е родила деца и ми пере гащите.

 
  ...
преди: 3 месеца, 14 дни
hash: 9ac776f7f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   Уважаеми Госпожи, когато на младини сте се стискали и сте се правили на целомъдрени, а след 40 Ви се иска, то Вас не Ви искат.
Повечето обикновенни жени на 40 се надяват някой да им обърне внимание. Демонстрират свободно поведени с цел... , а когато мъжът им го покаже, дори и на шега, олеле... той е Простак, само за секс мислил.

 
  ...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: 94a9f71cd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

33.   Ами харесва те! Какво лошо има? Не разбирам!

 
  ... горе^

...
преди: 3 месеца, 13 дни
hash: ad78f8f945
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

34.   31, те младите са същите. Ходят разголени да търсят внимание, пък после се жалват.
Авторке, това момче не знае как да си поиска. Може и девствен да е. Срамува се.

 
  ...
преди: 3 месеца, 12 дни
hash: 589f26d103
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

35.   Автор: Благодаря на всички, които взеха отношение по темата - на тези, които се намесиха адекватно - благодаря, тези които ме охулиха - благодаря за мнението Ви, но то не ме интересува.
Интересно е, че доста хора не коментираха въпроса, който съм отправила, а започнаха да се опитват да анализират личността ми, без да ме познават.
За Ваше успокоение ще вметна сама - не съм някаква жалка самотница, жив х0й не видяла - имам две деца - вече пълнолетни, самостоятелни хора. Житейският ми партньор, реши да свърже живота си с друга жена, но въпреки това и до ден днешен сме в добри отношения, уважаваме се и си помагаме.
Ако смятате, че на парти, да танцуваш, да се усмихваш и да казваш - "хайде да се разкършим" е леко поведение - добре, с леко поведение съм. Но смятам, че на парти се ходи именно за песни и танци, а не да седиш до масата, като на помен.
От млади мъже не се впечатлявам, особено пък такива със самочувствие до небето, така че нито съм се поласкала, нито пък заинтригувала от предложението на колегата.
Интересното е, че колегата не повдигна повече въпроса. Или наистина е било просто шега, или се е досетил, че не съм особено възхитена от предложението му.

 
  ...
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 9f387d8e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   До 25
Искам да попитам защо го направи с шефа ти - заради пари или заради липса на внимание от страна на мъжа ти. Когато го правиш с шефа ти има ли тръпка и емоция.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 10 дни
hash: 43cfa9b934
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

37.   От25 за 36. Защо го правя с шефа? Просто е страхотен мъж, кавалер, знае как да се държи с жена. Знае как да впечатли една жена. За пари не, но получавам подаръци. Аз си ги купувам. Знае какво харесвам. Да излезеш по магазините и да си купиш и обувки и бельо и... от до.. Как да не се зарадваш? Интересен е като човек. Случвало се е да отидем в хотел, да се отпуснем в леглото и два часа да си говорим. Без секс, без да се докосваме.. И да си тръгнем без нищо да се случи. А и защо не? В работно време, дискретно да се отпуснеш и забавляваш??? Просто се забавляваме.. Хубаво ми е.. Предполагам и на него.

 
  ...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 62f268e22b
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

38.   До 37


Ще бъде, , страхотен мъж, , до като му омръзнеш и си намери нещо по-младо и свежо. За него ти си временно явление. И после пак ще ходиш да се умилкваш на мъжът ти.

 
  ...

...
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: 43cfa9b934
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

39.   До 39
Временно явление? Всичко на този свят е временно. Няма нищо вечно. Няма да се развеждам с мъжа си. Приеми го, че се забавляваме взаимно. Ако иска нека си намери нещо по младо и свежо. Не го спирам. Нито той мен. А това, че ми прави подаръци които приемам е факт, че знае как да се държи с една жена и, че я уважава. Но вие това няма да го разберете. Сигурно и подарък на жена си или цвете поне не сте подарили скоро.. Затова така реагирате и не можете да разберете защо така се случва.

 
  ... горе^
преди: 3 месеца, 7 дни
hash: b6ca3abe99
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

40.   Пичове, не се заблуждавайте на приказките на някои тука, ако изобщо са верни.
С пари и вие ставате автоматично интересни и "истински" мъже. Същия тоя шеф 5 пари нямаше даде за него, ако нямаше един лев.
Тия ги разправяй на някой друг.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 9f387d8e86
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   От 36 до 37
Не обръщай внимание на хейтърите. Обяснението ти звучи правдоподобно. Все пак ако в подобна връзка се появят чувства, нещата може да станат доста трудни. Особено ако шефа не е женен.

 
  ...
преди: 3 месеца, 6 дни
hash: 0ab9562559
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

42.   От 37до 41
Да, може да се появят чувства или по точно ревност, което да е израз на чувства. Може да започнат неподходящи въпроси и съвети. Затова си изяснихме всичко в началото.. Затова нямам и тел му номер записан, а го знам наизуст и после изтривам всичко. До 40. Жалко е да си мислиш, че всеки мъж с пари става "интересен" и истински мъж. Трябва и класа. Но какво означава това едва ли ще разбереш с тези твои разсъждения.. Както написах той е на годините на баща ми, а и аз не съм в графа млада, малко по голяма съм от авторката. Колко мъже има с пари, а едно цвете не се сещат да подарят на жените си. И колко от тях са стиснати или несъобразителни? Колко приятелки имам, които за рожден ден получават само поздравления и няма цвете, нито пликче с парички за подарък? Номер 40 да не си един от тях и да се чудиш после защо жените харесвали мъже с пари само?? ... Една жена има нужда от внимание и да изглежда добре се нуждае от маникюр, козметик и т. н.. дрехи и обувки. И не е нужно жената да си иска тези неща. Хубаво е да се сещаш сам..

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 23 дни
hash: c393638b0c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

44.   От 41 до 42
Искам да попитам как върви секса, като се има предвид че шефа е вероятно около 60-те.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: d04bae5dc8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

45.   С жена ми имаме една игра, всеки път като правим секс и давам после стотачка, плащам и като на проститутка. Правим секс през ден горе-долу, така че на месец ми излиза 1500-2000 лв. максимум, като други пари не и давам. Интересно е, опитайте.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker