Най-добрата в секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Най-добрата в секса
преди: 12 години, 7 месеца, прочетена 9864 пъти
Искам да попитам мъжката, а може и женската аудитория да се намеси с мнения и впечатления, коя жена е добра в леглото? Всеки си има по една тръпка, с която до момента си остава, тази (или този), с която е правил най-як секс. С какво се различаваше секса с нея? И изобщо кои действия правят една жена "добра"?
По-освободените от вас могат да бъдат и по-обстоятелствени, да опишат по-детайлно всичко :)
Благодаря за мненията!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6145479b7e
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Относително е... Някои казват че секса е страхотен когато има чувства и обичаш, но аз не съм много съгласна с това, дори и да обичаш човека, в секса нещата може и да не са наред, т. е. да не ти харесва нещо, примерно: че е като дърво, че не прави някои неща, че не знае как и къде и т. н. както и обратното, да има само тръпка и привличане и секса да е страхотен но само толкова, да не става човека за сериозна връзка, така че, относително е. Моето лично мнение е че най страхотния секс който можеш да имаш е когато се влюбиш, когато започнеш да обичаш човека до себе си и си готов на всичко за него, когато опознавате телата си и ръцете ви треперят от възбуда, тогава с времето интимния живот и на двамата става все по добър и все по страстен и със все повече и повече оргазми

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: c9d2152d19
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Това си е нещо лично, но понеже 'уж' е анонимно - годеника ми, с него правя уникален секс! :)

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 8e243b00dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

3.   Сексът е като танц (и не случайно танцът е предикат на секса) - в него има двама партньори, настроени на една и съща вълна и синхронизирани. Наивно е да разделяме секса на "действия" и участници, и да разглеждаме нещата "на парче".

Да продължим с аналогията - ако имате за партньор в танца най-добрия танцьор на света, това изобщо не ви гарантира хубав и успешен (приятен) танц - най-много постоянно да се притеснявате и накрая да се почувствате като "абсолютно дърво" пред него. Много по-добър, свободен, вдъхновяващ, всеотдаен, всепоглъщащ и т. н. танц ще можете да направите с някой на вашето ниво и с вашата нагласа.

Същото е и при секса. Затова се получават и "изневерите" - съпрузите постепенно излизат от сексуален резонанс помежду си и влизат в такъв с други партньори, понеже през годините са се променили, пренастроили...

Сексът, освен всичко друго, (а може би и на първо място) е обмен на витални енергии, дори и да не го осъзнаваме. Няма ли резонанс - няма обмен на енергии - няма (истински) секс... има някакво жалко подобие, механично търкане, нещо, което човек може и сам да си направи. От друга страна - има ли го резонанса, може и изобщо да няма секс (във формалния смисъл на думата), но резултатът да е като след хубав секс. Нещо повече - добрият резонанс почти винаги завършва с хубав секс, независимо колко "неразумна", "нелогична" и т. н. може да изглежда ситуацията от гледна точка на разума и на логическото мислене... В това отношение въпроси от рода: "Защо го направих? ", "Как стана така? " са абсолютно неуместни.

На всички ни е познат синдромът "стара мома"/"стар ерген" - това са хора капсулирали се в емоционално и сексуално отношение. Знаете колко изкривено може да бъде световъзприятието им.

Няколко пъти през годините, от любопитство, съм пробвал секс с проститутка, и винаги съм се чудел защо нищо не се получава? (е, то формално се "получава", ама не това е въпроса) Отговорът намерих едва когато дораснах за горните изводи.

Успех на всички!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 2c3a432b08
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Няма такова понятие. Сама си отговори кой мъж е най-добър в секса за теб и защо стигаш до извода че не размера му е важен нито "специалните" движения а отношението му към теб като цяло Същото е и при жените.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 7a592d9d88
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

5.   Много ми хареса това, което е написал номер 3. Абсолютно го подкрепям и ми се иска да правя секс с него.

 
  ...


...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 3bbb2c06f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   До №4.... съвършено правилни изводи си направил но малко хора ще те разберат особено ако те са ЖЕНИ
Ако пък се опиташ да им обясниш смисъла на ТАНТРА хептен ще ги объркаш.
Аз лично съм се отказал да обяснявам защото срещам или "умни" погледи или ръсят тъпизми.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: 6cb36ed8ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   На мен ми харесва какво е написала дамата с пост 1, подкрепям я и ми се иска да правя секс с нея... :)
М30

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: a01ddc5aca
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Много важен въпрос. Аз като жена съм го задала на партньора си, който има доста голям опит, има приятели, с които са говорили по темата.
Ето, какво мисли той.
Добрата жена в секса
1. Не трябва да лежи като дърво
2. Има хубава фигура, самочувствие и обожава тялото си
3. „Ракета е в леглото“ - май става въпрос тук за звукови сигнали, жестове...
4. Иска да прави секс винаги по всяко време, не си намира глупави оправдания.

Аз от женска гледна точка мисля, че за мъжете е важно да поема жената често сама инициативата за секс, да им показва постоянно, че ги желае, че има нужда от тях сексуално и да показва и казва на партньора си, че той е най-добрия.

Добрата жена в секса трябва да е добра жена към мъжа си и извън секса - да не го тормози, да не го обвинява и да избягва караници, да не го преследва и да не го унижава в обществото, правейки скандали.

Особено важно е жената да харесва тялото си, защото мъжът го харесва, иначе нямаше да е с нея. Мъжете се влияят много от визуалното, така че добре поддържаното тяло, хубаво облекло, бельо са също важни. Важно е и да имаш нови идеи за разнообразяване на сексуалния живот, не да чакаш мъжът винаги да е инициаторът.

Четох в Women'sHealth, че 15% от мъжете (е, толкова си признават) си мечтаят за тройка с две жени, 75% за повече френска любов. Поне с второто може да се съобрази всяка жена. Мъжът се прибира скапан от работа, изобщо има много стрес да кажем, но винаги ще вдигне самолета при вида на прекрасното ви тяло, просто се съобразете и тази вечер му направете кефа с устните си. Мисля, че това е лесен начин да си ако не перфектна, то поне по-добра в секса.

 
  ...
преди: 12 години, 7 месеца
hash: cffc8a644a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

9.   Интелигентната и умна жена е най-добра в секса, защото има въображение да измисля нови неща, усет за настроението и желанието на партньора, способността да се поставя на неговото място, когато е необходимо и разума да го предразположи, когато се налага.
Лола

 
  ... горе^
преди: 12 години, 7 месеца
hash: f52111f9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Всичките коментари и мнения са много интересни и във всяко има голяма доза истина.
Но все пак си има и чисто "техническа" част. Когато си влюбен усещането за страст и привличане към партньора е по-силно. Лично аз съм имала такъв партньор, който до съвсем скоро си мислех, че е бил най-добрия. Но всичко това се дължеше на страстта, която изпитвах тогава към него. Погледнато от сегашната ми гледна точка той беше много мързелив и до някъде недодялан. След това имах друг любовник, който харесвах много, но не съм била влюбена и той се справяше многоооо добре. Разните неща, които правеше, знаеше къде и как да те докосне... С него беше всичко страхотно.
Предполагам, че и за мъжете ще е така.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8e243b00dd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   №5 получава цвете, целувка и поздрав с песента "Lost and Found" на Delerium (с Jael).
От №3.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker