Имал съм сексуални взаимоотношения с мъже - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (122777)
 Любов и изневяра (30155)
 Секс и интимност (14525)
 Тинейджърски (21994)
 Семейство (6598)
 Здраве (9692)
 Спорт и красота (4744)
 На работното място (3261)
 Образование (7376)
 В чужбина (1673)
 Наркотици и алкохол (1125)
 Измислени истории (798)
 Проза, литература (1755)
 Други (18925)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Имал съм сексуални взаимоотношения с мъже
преди: 1 месец, 16 дни, прочетена 3177 пъти
Виждам, че там се споделят много сексуални теми и моля хейтърските коментари да се задържат. От това, че две дълги съсипващи връзки с две отвратителни жени имах, ама те буквално ме направиха на нищо - явно и аз имам вина, че такива ги избирам. Но едната беше буквално хубава и умна, но луда, доказана шизофреничка от независими психиатри и аз пак не я оставих, за да помогна. Следващата по-голяма, но с акъла на дере (ако има значение ще стана на 26 тая година). Връзките ми са почнали от 19-годишен. Та след последната от 2022 се отдадох на як секс, разврат с проститутки, възрастни, порнография. И явно и от връзките и от тези, на които съм попадал. Просто се отвратратих от жените. Никога не съм ги лизал, гнус ме е и не обичам. Иначе тялото- да. Гнус ме е от техния орган, не искам да го гледам - на порното изглежда добре, на живо не ме кефи. Сега и на порно не ме кефи. Загледах се и в мъжко (гей порно). Подчертавам, не одобрявам промени на пол, ЛГТБ общества, травестити и пискане за права. Ако искат да се праскат, имат си правата. Но хайде сега, колко мъже имат мъжка задявка. Някакво се реших, казвам ви, мъжете имат по-яки задници в последно време поне в България и на Балканите от жените, които тук са под всякаква критика. Реших да прасна мъжко, включих си Тиндър без да качвам лице и намерих един много пич, бисексуален в отворени отношения с жена му, симпатяга, те са в Скандинавието - българи, но пътуват. Тоя беше на 29. Ами срещнахме се и той прави орална в колата. Там и жена му опънах, защото той искаше, но това е друг въпрос. В последствие излязох с още мъже/момчета и чуках. Двама, ако става дума. Хем е по-различно отколкото с жена, хем не кой знае колко. Само дето мъжете не искат предигри, правене на любов с друг мъж, а хамалската. От моите сведения. Цялата ми мисъл беше голям срам ли е това, като всеки в днешно време е извратен? И не съм дал мен да ме. Не съм ли прав, физическият акт не е същото като емоционално привличане. А задникът си е задник.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 15 дни
hash: 0aea165e1b
гласове:
1 2 3 4 5
  (302620 гласа)

1.   Споко, от 1-2 пъти няма да станеш гей

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 69eff4fd09
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   Авторе, подкрепям те напълно, че БГ коврите могат да те направят или импотентен, напълно отвратен от секс и любовта мъж, или обратен. Ако се беше родил в друга страна никога нямаше да ти се наложи да си и помисляш за мъжки задници.

 
  ...
преди: 1 месец, 15 дни
hash: 133f5297f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Секса си е секс, любовта си е любов. Без значение пола смятам, че всеки е свободен да прави каквото си иска, стига да не пречи и наранява някой друг. Относно въпроса ти - ако питаш 60 годишен човек най-вероятно ще ти отговори, че си извратеняк и да се лекуващ. Времената обаче са различни. Не е срам. Но бих се позамислила на твое място за причината да го направиш. Сякаш не чисто любопитсво те е довело до пълния разврат, а разочарование. Потърси помощ, но не за това с кого си лягаш, а какво е вътрешното ти състояние. Пожелавам ти страст и щастие.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 14 дни
hash: bf5d8f0040
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

8.   Тази история не е от мъж, а от жена. Предствя се за мъж за да може да очерни мъжкото общество. Много жалко за тебе авторе/ке.

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 51395b8bd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Не бе, нормален мъж съм си. Извратил съм се от порнография и отвращение от жени. Авторът е. Отвратил съм се от поведението им, изневерите, но играене на морална роля в живота, налагане на своето на всяка цена, иначе драми. Самото тяло на жена като цяло и лице ме привлича, не ме кефи с жена анален секс - с мъж друг избор няма, но какво да й гледам на вагината? Блато за бактерии, няма какво да лижеш, бъркаш и прочие. Мушкаш члена и това е. Но и на това не са доволни. С мъжете активността ми беше точно на база разочарование, но и агресия в мен, защото тестостерон си имам. Съвкупност. Явно сега ме гризе съвестта и да не се разбере.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 2f1c3798c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Ами не, просто си предал и всячески отказваш да го признаеш пред себе си.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 2f1c3798c4
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Към мода- допуснах правописна в предния ми коментар, моля ако е одобрен да се поправи от "предал" на "педал", а този коментар да не бъде публикуван, благодаря предварително!

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 14bc42e61f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

12.   до 8. убеден съм, че е така, както и че агитките на НПО-тата и партиите обикалят сайта - едните убеждават колко е хубаво настоящето, другите - колко е хубав запада или изтока, но колко е гадна България и всичко българско.

Авторе, голяма простотия си направил, само защото вътре в тебе е потрошено сякаш булдозер е минал през будка.

Това сега ще го влачиш доживот, ако не се овладееш. Спри разгула, разврата, започни спорт, книги на тема духовност, най-добре християнски, на тема мъка и страдание, започни чести разходки в природата, след няколко месеца ще те е срам от това какви си ги вършил. Ако ли не - ще се изпедерастиш и ще останеш без наследници, само защото, типично по новобългарски, не си имал нито достатъчен самоконтрол, нито себепознание.

(това го написах, че да остане нещо свястно в тая тема. )

 
  ...
преди: 1 месец, 14 дни
hash: 8fb48901d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Авторе и аз съм имал такива преживявяния и то по едно време бяха доста. Сега вече най-много с някоя чекия да минем или зяпане под душа.
Както и да е, не те упреквам, има жени, които могат да те откажат от тоя пол. Има и други, които са свестни, грижовни, земни и схватливи.
Зависи на какви попадаш.
Относно нещата с вагината и бактериите в младежките си години какво ли не съм хващал. Лежал съм много пъти в болница и съм бил много пъти на инжекции с антибиотици, заради не безопасните ми контакти.
Даже една бактерия я влачех години и кура ми сълзеше с някаква слуз, заради една морска авантюра. Един пич с който се запознах в нета ме излекува, като ме заведе при един лекар и той ми направи схема на лечение.
Иначе съм правил фистинг на плажа на един пич, който беше много як, мускулест и с огромен кур и топки. Въпреки, че и аз съм надаррен и се водя от големите, не го задоволих, затова трябваше да си вкарам ръката до лакътя.
Интересно преживяване е, не знаех, че задника има такива възможности.
Генерално! Ако някой ден искаш да имаш семейство ще си намериш някоя порядъчна жена и всичко това ще остане в миналото. Сега каквото и да направиш, ако те кефи и възбужда - действай.
М38

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 1 ден
hash: 0dcde8883e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не ми вдъхваш доверие като ти гледам правописа.

 
  ...

...
преди: 26 дни, 17 часа
hash: b19b756200
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Да, “всички” са извратени 100%. Аз за 28 години не съм попадала на пед€раси мъже, нито съм с такъв. Ако недай си Боже чуя такова нещо от мъжа до себе си бягам с 200 и си пускам пълни кръвни изследвания. Както и всяка нормална жена. Спрете да се оправдавате с това, че “всички” били извратени. Извратен си ти, ние не сме. Приеми го и си живей със себе си.

 
  ...
преди: 21 дни, 3 часа
hash: 2398880df3
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Авторът не знам дали знае, но пропагандата на разврат е наказуема.
Колкото до историята му, не е реална, а е по-скоро да нахъсва. Да си кажат и други, защо да не тръгна по-неговите стъпки? Това че не правиш разлик между мъжки и женски задник е доста обезпокоително. И че гледаш в задника също. Природата ти е дала онази работа дамушкаш отпред. Пробвай, не е сложно.

 
  ... горе^
преди: 20 дни, 10 часа
hash: 3d38c8cdca
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

21.   20. тоест, че е време за революция и смяна на управляващите елити ли? Ами, те, организиралите тази прогаганда нас чакат, че да излязат....

 
  ...
преди: 20 дни, 8 часа
hash: a0d27df16a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

22.   Жалко за теб, авторе! Вероятно си мъж, можещ да има много жени, сравнително лесно.. докато за други е невероятно трудно или дори непостижимо! Но щом ти харесва мъжко, праскай, остави за нас повече възможности!

 
  ...
преди: 19 дни, 20 часа
hash: 193bb3e833
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

23.   Номер 20 е права, това е евтина педерастка пропаганда, набързо скалъпена от някой евроатлантически трол. Такива извратени простотии се пускат от същите, дето плюят по Русия, с цел да се рекламира педерастията на малките деца, и да бъдат и те заразени с отровата. Препоръчвам на модератора да я изтрие, самата тема, не моя коментар.

 
  ... горе^

...
преди: 19 дни, 4 часа
hash: 121d352bbc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

24.   19 номер, дано не го хванеш на калъп с някой, че бързо на 29тата си година ще чуеш и видиш много неща!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker