Трябва ли да го направя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Трябва ли да го направя
преди: 2 месеца, 10 дни, прочетена 1944 пъти
Здравейте, ще го карам направо. Скоро ще правя 21, а проблема е, че все още нямам никакъв опит с жените. Излизам почти всеки ден в компания и мога да кажа, че имам социален живот. Града не е от най-големите и всеки знае всичко за всеки. Не съм фен на социалните мрежи и почти не съм пробвал да направя някакви контакти там. Всичките ми приятели са във връзки и само аз не съм, а и никога не съм бил. На тази възраст вече започва да избива някакъв комплекс и бръмбара от главата не ми излиза. Реших, че ще отида да работя на морето сам. Работата е всеки ден по цял ден, а курорта не е посещаван от много млади хора. За себе си мога да кажа, че съм с добро телосложение, както и поддържан вид. Въпроса ми е дали да отида на проститутка да си направя първия път поне да знам какво е или да си издебна момента и просто да предупредя човека, с който ще го направя?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 2d7b8c8b21
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Не ходи на проститутки, гадни са и гледат да мине номера, няма нищо общо с това да си с любим човек. Хвани си гадже от фейсбук или инстаграм. Пишеш на 200-300 момичета и пращаш снимка, все някоя ще те хареса, няма нищо сложно в процедурата.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: be5ae200a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Отивай. Аз съм на 41 с добро телосложение, или поне така мисля, но и аз досега не съм си имал приятелка. Първия ми път беше с проститутка на 27. Та действай, че не се знае. Колкото до морето, не мисли, че там може да стане нещо. Само ще ти каже, че от 17 години всяко лято ходя спасител и нищо, нито една не съм чукал. Не го мисли, а направо отивай, че не се знае знае ли се.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 73bc70e824
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   НЕ, в никакъв случай! Аз съм на 31, свалил съм над 150 жени (за мое огромно съжаление, но това е друга история), без всякакви подаръчета, почивчици и подобни меркантилщини, и ти казвам, че не си крава, та да ходиш на платен бик - ти си човешко същество и имаш чувства, които те различават от животните. Не деградирай до животинското! Срещнеш ли една нормална, само да разбере, само леко да подусети, че си имал нещо общо с курвентии - ще ти останат само приятните спомени от нея и дълбоко умствено релаксираните чалгарки и новобългарки, от които после пак ще пишеш теми тука, и които ще те потопят в океан от духовна гнус, и нищо няма да може да ти помогне, ако по късмет пак срещнеш някоя нормална - нито богатство, нито нищо. Каквото правиш - то оставя отпечатък в тебе, не отпечатвай насила катранени петна, че все някога ще избият!

Отиди на морето и действай - планът е страхотен! На втората седмица ще можеш да завръзваш разговори, на четвъртата - да ги поддържаш и водиш накъдето трябва, бавно и с внимание към нея - нали сме хора, всички обичаме вниманието, при свалките специалното, неклиширано, внимание прави огромно впечатление, и до вторият месец макс ще си постигнал твоята заветна цел, че може и да се надскочиш.

Трябва ли ти това изобщо? Ако си намериш свястна приятелка - някоя скромничка, очилата хубавица, дай Бог и тя девствена - то какво по-хубаво от това? Така ще се напаснете, на вискчи нива, така ще се огладите един от друг, че след време ще можете и да сте пример за идните поколения...

Търси си нормално, скромно, очилато момиче, което освен тяло има и душа за раздаване! Това е моят съвет, а тия дето ще се появят в другите коментари, които ще те окуражават за проститутки, са тия заради които напоследък използването на Ганьо и Ганка се е било възбудило отново (нямам социални мрежи, за мое огромно щастие)

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 76e8004a34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Абе, стига с тия проститутки! Ти си там в джаза, толкова ли не можеш да свалиш някоя колежка, например? Не ти пише на челото колко секс си правил.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 79dd51fd5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Потърси твоята половинка, заслужава си да изчакаш, после ще ти е приятно, това е решението.

 
  ...


...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 7389d5a426
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Здравей, ще го карам направо. Започвай да зарибяваш 40 годишни жени. Не се майтапя. Разбира се гледай на теб да ти харесват. Аз съм го правил, даже бях на 19. Какво да ти кажа. Една година бях с една разведена милфара. Много трудно ми върза, защото бях малък, а бяхме и колеги. Над месец се излагах и накрая вече отидох при нея и и казах, че ако вечерта не излезе с мен спирам да се занимавам с нея. И тя се съгласи... явно и е било хубаво да и говоря мили неща и какво ще я "правя" и за това ме е въртяла. Ами и до ден днешен не съжалявам. Много хубаво си прекарвахме, но аз се влюбих, станах задник и тя реши да не се виждаме повече. След нея обаче бях натрупал самочувствие и опит.
Хората са казали "хвани си кака да те отрака". Може и да звучи просташки, но абсолютно отговаря на истината. Идеята ми е да се понаучиш да говориш свободно с жените. А жените на тази възраст копнеят за някоя мила дума и комплимент. Те няма да отпратят с някой пренебрежителен поглед. Дори и да те отпратят ще е с усмивка. Така и двамата ще се заредите с положителна енергия. Просто трябва да се пречупиш и да направиш първата стъпка, тя после ще ти показва пътя леко и тънко.
Никога няма да забравя какво и казах: "Имаш много хубаво дупе, може ли да го хвана? " И вместо да ми забие един шамар се усмихна и ми каза, че съм луд. Много хубав спомен. :))))

Мъж 30г.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 61a3c8cbbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

7.   Може да попиташ някой от твоите приятели да те запознае с някоя или пък ако имаш свободно време да се запишеш на курс по нещо, което обичаш да правиш и прочие - по този начин със сигурност ще намериш момиче, с което да си допаднете и ще имаш и връзка, и секс. Но в никакъв случай не се занимавай с проститутки, най-малкото - може да лепнеш някоя трудно излечима или изобщо нелечима болест и тогава вече му мисли!
Горе главата приятел! Желая ти успех в намирането на любовта!

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 дни
hash: 81a6ec49a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Аз съм жена на 30 и първия ми път беше на 25г, поради ограниченията в главата ми. Чаках точния човек. Никой не ми вярваше, че съм девствена, защото имах доста обожатели. Дори момчето, с което ми беше първия път, не ми повярва първоначално. Даже ме похвали. Опитвам се да ти кажа, че всичко е инстинкт и нещата стават от самосебе си. Ключовото е да се привличате и магията просто се случва! Аз бих се почувствала специална, че съм първата на някой. Успех!

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: a8eaed4b34
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Затруднявам се да ти дам конкретен съвет, защото всичко е малко относително. Иди на проститутка, но много ясно обясни, че не си го правил до сега и се смущаваш. Бих ти препоръчал една две, които ще свършат работа и ще останеш супер доволен. Проблемът е, че те са големи професионалистки и много ще ти вдигнат критериите за това, какво да очакваш от секса. С 95 процента от момичетата с които след това ще бъдеш в реалния живот, такъв секс няма да ти случи. Един вид, ако уцелиш добра проститутка, много ще ти се вдигнат критериите. Ако пък уцелиш някоя помия, ще си безкрайно разочарован.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: 959004c848
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Отивай, аз съм на 24 и мен първият ми път беше на 21 с ескортче.
Обаче виж внимателно обявите и си подбери най-добрата, която ти се вижда. Адски важно е да е добра, за да те предразположи като за неопитен с жени.

 
  ...

...
преди: 2 месеца, 8 дни
hash: d43967acd3
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Отивай, иначе ще си останеш девствен. Даже иди 2, 3пъти да се обиграеш. И моят първи път беше с проститутка, не съжалявам. Само гледай да не е магастрална. Като си харесаш някоя от алото, гугълни името и телефона, може да има отзиви в някой форум! И задълже с кондом, дори и френската!

 
  ...
преди: 2 месеца, 5 дни
hash: b2fe9bf9ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Тука последните дни се е наводнило с подобни теми, изглежда е верно, че лятото човек става по-активен сексуално:)
Към автора - млад си, пък и сменяне на средата може и да помогне в твоя случай. А може и да не - и като тези от другите теми след години на 35-40 още да обясняваш по анонимните форуми, че си девствен.
Как и да е, съвети няма да давам, решенията човек си ги взима сам.
Само ще дам моя опит - бях девствен до 25, когато отидох на проститутка. Първия път беше отчайващ, естествено. И заради двамата. Ако не беше това обаче още да съм си девствен.
За тези близо 10 години съм го направил с няколко десетки платени, и то не за да гоня бройка, а за да отсея точните.
Междувременно смятам че се научих да правя добър секс, какво иска една жена да е задоволена (и съответно какво да получава един мъж от жена). За жалост обаче жените в днешно време се интересуват почти само от материалности, така че все по-малко ги интересува другото. Как и да е, тяхна работа.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 1 ден
hash: 8d551081ea
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Аз също съм на 21 и никога съм нямала връзка, защото в днешно време няма ценности и морал. Може да съм хубава, умна, забавна, но предпочитам да намеря подходящ човек, който има като моите ценности… иска сериозна връзка иска да създадем семейство, но за съжаление повечето с които съм излизала искат само тялото ми. Спрях да излизам на срещи и се обърнах към себеразвитие. няма смисъл да се хабя, но знам, че когато е писано. Няма да бързам също и ти не бързай…казвам ти, когато е писано тогава по добре изчакай подходящата вярвам, че от това обществото има някъде свестни хора като нас.

 
  ...
преди: 2 месеца, 8 часа
hash: 61a3c8cbbd
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   От номер 7: авторе, може и сайтове за запознанства да пробваш, знам че звучи банално, имайки предвид, че в повечето сайтове търсят само секс, но се намират и свестни хора. Пример: Tinder, OKcupid и разни.

А и не забравяй - който търси, намира! Търси и ще намериш! Не се предавай!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker