Интимни въпроси към господата - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Интимни въпроси към господата
преди: 2 месеца, 1 ден, прочетена 2810 пъти
Истрията е кратка. С един мъж се запознахме, но и двамата сме прекалено ангажирани. Виждаме се веднъж седмично. Не е връзка. И понеже се заговорихме за онзи филм "Приятели с привилегии" (приятели за секс). И на шега решихме, че такова нещо ще правим.
И наистина - няма глупости, ангажименти... само секс.
За първи път правя нещо такова и ми е много хубаво, но понеже не го познавам... имам въпроси.

1. Ако на жената секса ѝ е харесал безумно много, и е получила няколко оргазма, и изобщо всичко е минало супер - за мъжа така ли е. Мога ли да изхождам от това, че щом е харесало на мен, е харесало и на него?

2. Иска да се гушкаме след секс. Аз гледам да стана, да си вдигна гащите и да тръгвам, но той настоява да се гушкаме. Защо и кога мъжете гушкат след секс? Защото при мен това желание за гушкане и нежност е налице, когато наистина обичам някого.

3. Няколко пъти ми прави коментари, уж на шега, че ме ревнува. Можете ли да ревнувате жена, която реално погледнато не е ваша?

4. Какво наистина искат мъжете, когато правят секс? Кое ви взривява?

Благодаря на всички предварително. моля, жени да не коментират :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 12 часа
hash: 630d56d29d
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Доста... женски въпроси. Аз като мъж ми е трудно да отговоря. Не мога да разбера какво наистина искаш да питаш. Ще пробвам:

1. Ако питаш чисто физически - мъжкия оргазъм е трудно да се скрие или пък да се имитира, би трябвало да си наясно. Подозирам че въпроса е друг. Дали му е харесало донякъде си отговорила с втория въпрос - щом се е отпуснал да иска интимност и след това, значи очевидно му е харесало. А аз бих те питал тук друго - щом за тебе тази връзка толкова нищо не значи, както се мъчиш да се самоубедиш, какво толкова те вълнува дали мъжа му е харесало?
2. Тука вече казах донякъде. Подозирам обаче че и тук въпроса е друг - дали това значи че мъжа има по-дълбоки чувства. Не е задължително, въпреки че мъжете сме си влюбчиви (понякога доста повече от жените). Когато се раздам на макс и свършването е разтърсващо, и аз търся някаква нежност след това, най-малкото да си почина. Да не говорим, че чисто физиологично след това на мъжа му се доспива и се разтапя. Няма нищо по-неприятно от това след това някой да те юрка на минутата да ставаш.
3. Тука ти трябва да си знаеш - доколко на шега, доколко е хлътнал, няма как друг да знае анонимно по телепатия.
4. Тука въпроса е направо философски. И тука обаче чисто по женски прикриваш това което искаш да кажеш. Искаш да питаш дали можем да правим само секс без обвързване? Можем. Дали може да има и чувства? Може, пак ти трябва да си отговориш обаче, аз поне не съм ясновидец.

 
  ...
преди: 2 месеца, 12 часа
hash: ed17b3f900
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Е по всичко си личи, че той иска да сте нещо повече от приятели с екстри

 
  ...
преди: 2 месеца, 11 часа
hash: 21033430a0
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Ох, като мъж, който е имал такава "връзка" ти казвам, че явно пича започва да има чувства. Зависи от човека де, но не си мислете, че ние мъжете сме някакви безразлични и апатични, ние също можем да се влюбваме и да изпитваме чувства.
При мен това "приятели с привилегии" не подейства и с даденото момиче имахме връзка след това- и двамата се бяхме влюбили.
Един приятел пък се прецака доста кофти. Започна да изпитва чувства към мацката, с която криеха, че имат връзка. На едно парти тя се заринявала с някакъв, той изревнувал и пред всички казал какво ставало между тях цяла година. Били приятелска компания, след което всичко просто тръгнало надолу.
За такива "приятелства с привилегии" трябват зрели хора на по 40 години с деца и семейство, които са наясно със себе си и какво искат от живота, но дори и тогава могат да станат кофти интриги.
На тоя човек с когото си просто му кажи, че не искаш нищо повече с него и не му давай напразни надежди.
Щом ти си изпитала оргазъм, значи той се е старал, тоест и на него му е харесало.

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 7 часа
hash: a99f80f281
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

4.   Мога да отговоря от моята камбанария, така че не държа за максимална обективност и не говоря от името на всички мъже.
1. За да си отговориш на този въпрос, първо се запитай имала ли си случаи, в които мъжа видимо се е кефиш много, свършвал е обилно и е бил видимо доволен, а в същото време ти не си била удовлетворена? Лично аз съм правил секс с красиво момиче, което даваше признаци че си умира от кеф (не изключвам варианта да е симулирала), а на мен ми беше не кой знае какво удоволствие, даже трудно свършвах с нея, просто не чувствах нищо към нея. Което значи че според мен няма значение дали на теб ти е кеф в случая, той може да не го чувства така, но това няма как, а и не искам да знам;).
2. Аз също обичам да гушкам след секс, независимо дали искам връзка с конкретната партньорка. В крайна сметка не сме роботи и и сме нужда от нежност. Давам само пример със себе си, че може и да не е признак на привързване, но отново с уговорката че всеки е различен.
3. Тук вече мисля, че може да има привързване. Ревността показва, че не си му толкова безразлична и мисля че се отнася за всички хора, въпреки различията.
4. За този въпрос ще кажа само че е доста тъп и няма смислен отговор, като се надявам да не те обиждам, просто тук ако има отговор, то по никакъв начин няма да ти помогне в твоята ситуация.

Моето цялостно мнение за този тип отношения е, че не трябва много дълго да ги продължаваш. Мъжете противно на всички простотии, които се ръсят в интернет, имаме чувства, не сме от желязо и повечето се стремим към сериозни връзки и създаване на семейство. Не може да виниш пича, ако в един момент реши да поиска нещо повече от теб и тогава да се чудиш какво да правиш. Така че е хубаво да не го залъгваш. Ако пък ти чувстваш нещо повече, то тогава не се притеснявай да го изразиш и да започнете истинска връзка. Твой е животът и изборите в него, надявам се поне съм ти дал мнение. Успех!

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 257722c95e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Благодаря, момчета.
Срещите ни са от около три месеца. И понеже си легнах с него на първата ни среща, очаквах, че съм олекнала в очите му и едва ли ще иска сериозно обвързване.
Но последните пъти, в които се виждаме, ми правят впечатление нещата, за които питах.
А последния ми въпрос е свързан с това, че искам да му доставя удоволствие. Какво искате по време на секс? Нямам богат опит, но той наистина се старае да ми е хубаво и искам да му го покажа, като и аз се старая повече.

 
  ...


...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 50cb4fbf2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   По въпросите
1) Попитай го, правила си секс с него, ние как да знаем. Това е индивидуално.
2) Щом си вдигаш гащите и тръгваш, значи наистина искаш (търсиш) само секс, физически контакт и едва ли нещо сериозно.
3) НЕ разбирам този въпрос. И с друг/и ли го правиш?
4) ДА доставя удоволствие на момичето (жената) с която съм. Щом съм с нея, значи трябва да получи нужното подобаващо.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 05b06d3428
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Защо се правиш на интересна. Срещи по веднъж седмично са връзка, а не само секс. Какво значение има дали ще правите само секс през това време или ще люпите семки. Гаджета сте.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 31ad78aa2a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Да отговоря:

1. Ами не можеш да изхождаш. Аз съм свършвал жени, дето си беха дървета, и макар на тех да им беше добре, за мен не беше, кой знае какво.

2. И аз не съм по "гушкания", та не мога да дам съвет.

3. Мъж може да ревнува всякакви. То си е на "психологическа" основа. Какви ли не изкривявания има.

4. Откъде да знам какво искат мъжете? :D Как може да питаш такива "генерални" въпроси.

Аз лично си падам много по як, страстен, мисионерски секс. По принцип сменям пози и пробвам някакви по шантави, ама ако и партньорката ме привлича много, бих я клатил мисионерската доста дълго. Секси бельо, рокличка може да помогнат, но не държа много.

А бе дългокрака кака най-общо казано искам, да си я галя и целувам по краката и да си я продъня. А ако е по-тъмничка се побърквам. Циганки и арабки съм ебал, по половин, един час не мога да свърша, а се опитвам. Мечтата ми е негърка да си намеря за жена - луд съм по черен шоколад.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 9383a24b36
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

10.   Усетиш ли, че се влюбваш бягай.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 630d56d29d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

12.   Предполагам, че авторката вече отговори под №6, така че и аз ще кажа още 1-2 думи, №1 съм.

Сега вече, след второто ти включване нещата са по-ясни. Предполагам искаш да задълбочиш връзката, но се страхуваш дали ще ти отвърне със същото. Не знам защо си решила, че си олекнала в очите му след първия секс. Очевидно човекът не е такъв, щом продължавате да се виждате и нещата се задълбочават. Това със секса на първа среща (че едва ли не е нещо курвенско) е тотална женска измишльотина и жена, която не я брига за подобни простотии само може да ми се издигне в очите на мене лично. И въобще секса се случва тогава, когато се случи. Тотална глупост е да се следват някакви измислени "правила".
Много важно обаче е при тебе има ли друг. Както и друга при него естествено. Ако искаш споделяй тук, въпроса е за себе си да изясниш нещата. От това зависи и честния подход за двама ви.

А иначе за секса, всеки обича нещо различно. Няма как да има един отговор, както няма и двама души еднакви на тая земя. Това си е нещо което ти сама трябва да установиш, какво му харесва. Мога да кажа за мене си, обаче няма никакъв смисъл в случая. Универсалното е да проявяваш инициатива, да не лежиш и чакаш, тоест да има страст. Оттам нататъка налучкваш и това е.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 1d0c687c31
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Човек трябва да смел и да си казва какво иска, а не да играе игрички и да гадае на хвърлен боб.

Ако си пуснала някой да ти го вкара - защо те е страх го попиташ? Колко по-близки може да сте? Същото се отнася и до него.

Какво имаш за губене?

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 4c2e1f5bd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Въпрос 1: не.
Въпрос 2: мъжете не сме животни естествено че жена ако ни харесва ще искаме да я гушкаме.
Въпрс 3: че как няма да ревнуваме спи ли някой с нас то тя е наша жена.
Въпрс 4: искаме яка мадама дето се раздава. Здривява ни поне мен да доставя максимално удоволствие и жената да се старае за същото.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 257722c95e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Здравейте,
отново е авторката на темата.

Вчера пак се виждахме в квартирата му и той ми каза, че постоянно мисли за мен и едва ли не се бори с това.

Това изобщо не го разбирам и моля пак за обяснение.

Иначе на няколко въпроса - не нямам друг. Но му казах преди, че ще излизам с колеги (като причина, че не можем да се видим) и той ме пита: Има ли мъже сред колегите ти? Аз - Да, има! И той: Внимавай, на такива излизания стават бели. Питах го какво има предвид и той отговори: шегувам се.

От моя страна. Не, не искам да го лъжа. Но не искам и да насилвам нещата за връзка при положение, че не беше това първоначалният план. Ако иска нещо ще ме покани на кино, а не в квартирата си.
Имаме уговорка и гледам да я спазвам. Това е.

А дали имам чувства към него. Май, да! Но не се усещам вманиачена. Ужасно много ми харесва с него. Всеки секс става по-хубав от предишния. За първи път изпитвам такава химия към мъж. Преди него съм имама две връзки. Едната две години, другата 3 години.
Той не знам - не сме споделяли подробности, не сме търсили да се опознаваме. Любопитно ми е да знам какви са хобитата му, какви са мечтите му, но не смея да питам, за да не разваля, което имаме.

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 62a9ced32c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Продължавай да се правиш на емоционално недостъпна и ще го спечелиш окончателно, това е съвета ми. Няма да отговарям на въпроситети, отдавна лексиконите не са на мода, бяха когато бях дете, прави сметка колко съм дърт:) Усещам, че ще ви се получат нещата, понякога всичко започва с животински секс, а приключва с 30-40 годишен брак:)

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 2b5dd6cda5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   16, с нищо не се бори. Романтично звучи, но това са кухи приказки. Ако реално му пукаше, щеше да иска да има връзка с теб. Ревнува те до степента, че не иска да изгуби сигурната бройка и друг да си ляга с теб.
Ти си момичето на повикване, това имате. А това е едно нищо. Модерните отношения-знаят се голи, а не си знаят хобита и мечти. Какво ще разваляш? Знаеш колко см му е, но не и какво иска от живота и какво прави в свободното си време. Това са много повърхностни и бездушни отношения. Удивително е как те устройват. Та вие даже не сте и приятели. Отношения тип клиент-жрица.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 55d0dd999b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   А на колко години си? Не мислиш ли за семейство?

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 257722c95e
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   до 18 от авторката

Да, аз съм момичето на повикване, а той е момчето на повикване. Много точен коментар - разбрала си същината. :) Какво значи "бройка" правим хубав секс, на мен ми харесва, видимо на него също. С много страст и освободеност. Защо трябва да категоризирам отношенията ни, че били такива или такива

до 19
Аз съм на 23.. почти 24, а той е една година по-голям.
Не! Не се замислям за семейство

 
  ...
преди: 1 месец, 26 дни
hash: 2b5dd6cda5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   20, първо ги категоризираш като приятели с привилегии, а реално приятелство няма. Взаимно начесване. Щяла да разваляла нещо като пита какви са му мечтите? Уж много страст, много нещо, а не можеш да питаш нещо за него от срам и страх. Нямате емоционална обвързаност, нямате нищо.
Малка си, ама после ще ревеш, че те използват мъжете. Ама ти сама се даваш толкова евтино. Това, че някой свършва с теб, не значи, че си му скъпа.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker