Как постъпвате след секс за една вечер - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123466)
 Любов и изневяра (30361)
 Секс и интимност (14577)
 Тинейджърски (22024)
 Семейство (6662)
 Здраве (9731)
 Спорт и красота (4761)
 На работното място (3296)
 Образование (7402)
 В чужбина (1692)
 Наркотици и алкохол (1126)
 Измислени истории (800)
 Проза, литература (1762)
 Други (19116)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как постъпвате след секс за една вечер
преди: 2 месеца, 1 ден, прочетена 2150 пъти
Здравейте,
явно и аз не успях да се предпазя от подобна случка и сега си блъскам главата.
С въпросния мъж работим в една и съща компания (и двамата сме на 26г), но сме от различни градове. Аз бях отишла там по работа и излязохме 2 пъти, след това той дойде за няколко дена в моя град и излязохме веднъж.
Излизанията минаваха добре, говорихме си, разговорът вървеше леко, но на третата среща ме покани у тях.
Сподели ми, че преди 5-6м се е разделил с приятелката си, с която са живели заедно и са имали 3-годишна връзка и спомена, че в последните месеци с нея, не тя, а той й бил отказвал секс поради токсични отношения и връзката им била сложна. Като причина за раздяла изтъкна несходство в характерите, но все пак не бяхме толкова близки, че да ми сподели с подробности.

Уж каза, че я е предололял, но сега не бил търсил нищо, тъй като завършвал уни и се бил съсредоточил върху учене. Питах го й какви жени харесва и търси, единствено ми каза, че ще ми каже после и не спомена нищо.
Повдигнах темата, че тъй като сме от различни градове, ще имаме трудни взаимоотношения, но той ми каза, че щял да идва често, 1 път в месеца, тъй като му харесвал моя град и нямало да ни бъде толкова трудно да се виждаме. Аз съм ок да се релокирам там, но само ако наистина ни се задълбочат отношенията и видя сериозно поведение от негова страна.

Та след като ме покани у тях, ми говореше как евентуално в бъдеще е било много вероятно да ни се задълбочат отношенията и да имаме връзка, каза ми, че ме бил харесвал, и подобни, иии след като ме омая и ми наговори куп хубави работи, преспахме.
Сексът не беше нищо особено, дори не мога да кажа, че ми хареса. Свърши бързо (поне каза, че е защото не го бил правил от много време) и искаше пак, но вече трябваше да тръгвам и се дръпнах. Но аз си го харесвам от доста време и смятам, че с времето нещата биха станали по-добре, ако си дадем шанс... Но май само аз дадох такъв.
След случката сякаш се отдръпна, започнах да го търся само аз, поддържа разговор, но не ме търси пръв, а аз се чувствам все едно се унижавам.
Та за първи път ми се случва нещо такова след секс с мъж. Винаги съм го правила като сме започнали връзка и винаги сме продължавали контакт след такъв.
Май няма много какво да се направи в тази ситуация, но сега си блъскам главата зашо се получи така. Трудно ми е и го мисля, защото го харесвам доста и ме привлича, но започнах да се чудя и дали ме е излъгал, и след като не го е правил от много време, може би не му е честа практика с жените и е възможно да не ме е излъгал? Как да продължа?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 2 месеца, 12 часа
hash: ef57f58b96
гласове:
1 2 3 4 5
  (305911 гласа)

1.   Много неща могат да се объркат в едни отношения, а колкото по-"пресни" са те, толкова по-малко камъче може да обърне колата...
Ще ти разкажа случка от моя живот: Постепенно се сближаваме и сваляме с една дама месеци наред. Уж всичко точно, интелигентно, разговорите - приятни, излизания - почти по график, абе като по учебник и т. н. Настъпва въпросната вечер. Бях се постарал много - саморъчно приготвена вечеря, цветя, атмосфера, танц. Съответно леглото. Сега подробности няма да описвам, но... пълно дърво, което при това от една страна чака да бъде обслужвано, а от друга - някаква зле прикрита мания за постоянна доминация и контрол... Е, много се демотивирах! Между нас направо зееше пропаст! Не че нейното не е приемливо, може би, от нечия друга гледна точка, но си опира до определен тип хора, предполагам, към който тип аз грам не принадлежа... Имах чувството, че е от друга планета! Направо съм си мислел - с първата циганка да бях легнал, нещата сигурно щяха да се получат по-естествено, по-живо, по-нормално, по-удовлетворяващо и за двамата...
Естествено, че не я потърсих повече (за това) и макар, че се опитвах да бъда любезен, гледах да насочвам нещата към бързо приключване. След време разбрах, че е споделила с приятелки (и общи колежки), че съм бил такъв и онакъв, само съм я използвал за секс и зарязал... А то поне някакъв секс да беше.. Кой бяга от хубавото?
Та така - сходство в характерите, обаче несходство в креватната гимнастика! :) Какво да се прави?
Е, сигурно ако бях "проявил разбиране", бях я хванал за ръчичка и да се учим от "а" и "б", пък и тя да беше преодоляла "принципите" и ограниченията си, сигурно след година-две нещата щяха да са една идея по-добре. Обаче от тогавашна гледна точка пропастта, която трябваше да се преодолява, ми се стори направо космическа... Не всеки има нито време, нито желание да се захваща с такова предизвикателство, дори и да е здраво хлътнал по другия.
И нали се сещаш - в очите на незапознатите, аз съм излязъл лошия, а тя ощетената, набедената, сигурно не е променила нищо в себе си, докато пак не ѝ се случи същото, и накрая - всички мъже са боклуци, естествено.

Та не знам какво целиш и доколко държиш на тази връзка. Струва ли си да се дълбае, да се "дават втори шансове" и т. н. Но от опит ти казвам, че ако нещата не паснат от първия път, или поне частично (но И ЗА ДВАМАТА), значи работата е в голяма степен обречена.

 
  ...
преди: 2 месеца, 10 часа
hash: 1144f4c913
гласове:
1 2 3 4 5
  (252444 гласа)

2.   Red flag след red flag. Първо, дрънка за бившата пред жена, с
която е излязъл. Явно, за да се разкиснеш и да го съжаляваш.
Второ, нищо не търси и го казва. Всякакви глупости са били, за да те види гола и да не е на сухо. Пита ли те изобщо нещо за теб, проявява ли интерес към теб като личност?
Трето, претупал сексът и те избягва. Това му е била целта. Не се занимавай.

 
  ...
преди: 2 месеца, 9 часа
hash: 8f0d563ca9
гласове:
1 2 3 4 5
  (223330 гласа)

3.   Постъпвам, че не правя подобни неща :)

 
  ... горе^
преди: 2 месеца, 4 часа
hash: 4a73559331
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   По темата няма кво да кажа понеже е банална. Тривиални участници, ситуации, поведение и развой. Още по посредсвтени очаквания и терзания, нищенето на които ще оставя на стадото, те обичат да "анализират" подобни случки.

Аз само имам един малък въпрос шото нещо логически не ми се вързват нещата така както ги описваш - Свръшил бързо, предложил втори рунд ама ти си си събрала гащичките и си духнала шото "трябвало да тръгваш". Ами ако се беше оказал малко по опитен и издръжлив тъпкач и не го мързеше да ти направи пълна програма с читава загрявка и чак тогава почне да те клати вече 2 часа, ти щеше да спреш да мучиш и щеше да кажеш делово "ъъ, извинявай, много ми е кеф и тн ама закъснявявам, дай да приключваме", така ли?

Тва е риторичен въпрос, не се Аби. Просто ме кефи как извъртате нещата. По всички останали линии не можете да се похвалите с въображение ама стигне ли се до манипулации и извъртане на нещата, някак си отвътре ви идва.

Подозирам, че повечето мъже ако можеха да преодолеят този древен навик да трупат бройки, ей тъй, само за да си ги имат като трофей, изобщо нямаше и да се занимават с толкова захлупени субекти.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: a4d1fc1002
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Чакай сега. Явно нямаш опит в секса и мъжете.
Първо той ти е казал, че не търси нищо. Не търся нищо значи търся само секс. После ти е казал, че ще се виждате само веднъж в месеца, което нищо не е и ти си почнала да кроиш планове за сериозни връзки и семейство.
Накрая сексът е бил гаден и би трябвало ти да го разкараш, а не той теб, но явно нямаш самочувствието да го направиш или те е страх, че няма да си намериш гадже.
Отказала си му секс втори път, което го е отблъснало, защото мъжете така разсъждават. След това е изчезнал, защото хем не му се е получил секса, хем не ти е харесал на теб, хем е от друг град и няма да се виждате често. След като е свършил бързо, значи на него сексът му е харесал.
Мисля, че се държиш неадекватно. Ти трябва да го отрежеш, а не да мислиш защо не отговаря и не е сериозен. Абсурдно е!!!!

 
  ...


...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: a4d1fc1002
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

6.   Като жена, която е спала с 80 мъже, мога да ти кажа, че с времето сексът не става по добър, а става по малко зле. И то до един момент, когато си писнете и почва да става рядък. Така че какво значи Сексът беше зле, ама очаквах да стане по добър с времето. Еми нема да стане. Ще издържа по дълго в леглото, ама то и от един секс се вижда някой става ли или не. Малък ли ме е, надарен ли е, побърква ли те от удоволствие. Така като чета този изобщо не и някакъв полов атлет с голям пенис, който да те е побъркал от секс и да си свършила поне един път, че да те е яд за нещо.
Унижавате се да спите с някви мъже с малки пишки сааамо и само да не сте сами. На мене твоето поведение ми изглежда отчаяно, честно казано.
Не те е използвал за секс, ако това се чудиш. Проблемът е друг. Че ти въпреки гадния секс държиш да си с някой, колкото да не си сама…..

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: a4d1fc1002
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

7.   Като за три срещи изобщо не смятам, че си прибързала със секса. Ти колко време искаш да чакаш? Три месеца ли и чак след това да видиш, че не става за секс, после още три месеца да се напасвате и накрая след половин година да си кажеш Емиии нее, не става… Луда работа. То с някой или става или не.
Не знам какво се чудиш изобщо използвал ли те е. Според мене се е изложил в леглото.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: a4d1fc1002
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Всичките ти разсъждения са нормални. И аз съм минала през тях много пъти. И аз се чувствах игнорирана, отхвърляна и все едно се унижавам. Но да ти кажа истината е, че това е все едно. На практика ти не се унижаваш да го търсиш, а просто си губиш времето.
Ще ти кажа какво се случи с мен. Изградих самочувствие и спрях да си мисля, че на някой съм ме досадна и че тоя мъж е велик. Като с него не стане, следващия. Мъжът види ли, че си отчаяна, край. Ако само ти го търсиш, знае нещо не е наред. Но ти се колебаеш във всичко. Аз им пиша нещо дежурно тип Добро утро, бейби. Въобще не ми дреме, че мъжът не ми е писал първи добро утро. Това значи ли, че съм отхвърлена и че само аз го търся?
Изглеждаш ми доста неопитна в секса, а чичковците и лелките тука са консервативни и трудно биха дали адекватни съвети за такива случки.
Покажи му, че не е единствен на земята, имаш и други алтернативи, ходи си с други мъже, тоя ако върже, върже, но като гледам не ти трябва изобщо. Нито може да се виждате редовно че да стане връзка нето го бива за секса.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: c6b7c50e58
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

10.   Номер 6, ти ако се хвалиш е за плачене :)

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 1ecbc62174
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Никога не съм правила такова нещо, и няма! А ти по-добре тоя не го търси! Дори за секса не се е постарал той е искал, да бодне-боднал е. Това да ти е за урок, блокирай от всякъде.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: add9616783
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   Чудя се дали и аз съм се представила добре, не съм някоя полова атлетка в леглото и ако един мъж е сериозен, не мисля, че това ще му е най-важното. А и с времето хората се напасват, винаги първия секс с нов човек е малко странен, особено на мен ми е трудно да се отпусна. Трябва да съм била покъртително зле, но никой бивш не ми е казвал, че не ставам, а и какво значи покъртително зле или дърво в леглото? На някои пози мъжът е главно действащо лице.

От авторката

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: fe6d5ed753
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   12, авторке, оттърси се от това самобичуване. Той поначало не е бил сериозен и всеотдаен любовник, ти търсиш вината в себе си. Човекът проссто е искал да те мине, а не да остава с теб. Изобщо не се е задълбочавал.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 29 дни
hash: a65a2670ef
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

14.   Не авторке, не си ти дървото, просто повечето вече и за секс не стават. 2-3 минути и толкова, като изтъкват причини, че не са правили от много време, и това не е вярно, лягат с която им върже без да го мислят, за тях е геройство.

 
  ...
преди: 1 месец, 29 дни
hash: 6173d42468
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   харесвам такива жени - за бърз секс, но след 100 омръзва

 
  ...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: e116533022
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Щом се е одръпнал, не е трябвало да го търсиш.
Търсил е секс и го е намерил. И на сладките приказки за сериозни отношения не е трябвало да се хващаш, знаел е какво искаш да чуеш и ти го е казал. Ясно е що за човек е.
А за секса възможно е да се е притеснил, има много мъже, който свършват бързо. Искал е втори път и това при първа среща, просто е гледал да се възползва максимално от момента.
Хич не го мисли, не си заслужава.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 28 дни
hash: 4a73559331
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Аз имам един малък въпрос към номер 6 - би ли споделила според твоите стандарти, какво значи "надарен"? Щото аз си мисля, че след толкова чепчета дето са ти се изредили, ти не би се впечатлила от екземпляри които са по малки от 25 сантиметрови "тиквички". Затова и ти самата казваш, че "сексът става по лош" - щото след 39-я (да речем, тука стрелям насляпо ама то при такива като теб е трудно да познаеш) вече е трудно да попаднеш на такъв който да те разпори хубачко и ти "да се побъркаш от удоволствие" (нарича се "множествен оргазъм", впрочем. И "аматьори" като нас умеят да го правят но само когато искат). Затова и всички след това ти се труват "по лош секс". Щото ти очакваш все повече и повече, а именно - 26 сантиметрова тиквичка.

Бъзикът настрана - Ще ти издам една мъжка тайна - ние, мъжете, (добре де, някои от нас - онези, които вие не "виждате", но те "виждат" много добре но си мълчат), разпознаваме онзи специфичен празен поглед, който вие имате докато си подмивате междукрачието след поредния тъпкач. Той е много характерен празен поглед който не подлежи на никакво "запълване". След толкова много "тъпчене", вие си гледате с него през цялото време. И ние буквално "виждаме" всички онези "тиквички" дето са се празнили във вашата бездънна яма. И решаваме, че с такава "черна дупка" е абсолютно безмислено да се занимаваме. Както и да е, знаем, че тва не те бОли особено - "като не стане - следващия". Все ще се намери някой, който да ти го подаде.

Ей тъй, понеже съм на кеф, реших да те светна, че има хора които не смятат, че "жена, спала с 80 мъже" е повод за хвалба. А ти ще го разбереш като чукнеш 40. От 40 до 80 е много време....

 
  ...
преди: 1 месец, 27 дни
hash: 3a991bfe80
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Номер 1, много си прав.
Ще ти кажа какво се случи ако решиш да пълниш онази празнина и започнете от а и б
Щото аз пък реших обратното на теб, че ще проявя търпение, креативност и ще го науча. Жена съм.

10 години оттогава - научих го. Вече може много неща. Ако някоя друга легне с него, ще каже, че е адски добър.

И пак оная пропаст зее. Не се пълни - различно усещане за секса имаме. И уменията не успяха да го преодолеят

 
  ...
преди: 1 месец, 23 дни
hash: 5ed3863db4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

19.   Дай му малко време, той ще те потърси сам най-вероятно. Може да има душевна борба, да не е прежалил бившата все още и тн. Ако е бил искрен към теб, ще те потърси и то акоро. Както сам ти е казал, веднъж месечно :)

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 20 дни
hash: 14e42351e5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Към 17 И да е спала жената с 80, това си е лично нейна преценка, всеки живее живота си както намери за добре. След като има мераклии мъже, що да няма и жени такива? Ако не ви пускат лесно жените се почват обвинения - претенциозни, правят се на недостъпни, имат високи изисквания, ако пък са фриволни. били пък курви. Айде ориентирайте се най-накрая в тази шизофрения. Ако това го беше написал някой мъж аршинът щеше да е коренно противоположен - нямаше да си направиш труда да изпишеш такъв ферман и да го играеш такъв моралист. Напротив, такъв мъж щеше да бъде определен като големият играч, тарикат и потупван по рамото. И всичко това идва от дълбоко вродена комплекарщина тук, Ганьо иска хем и да прави колкото се може повече бройки, хем обаче да попада на такива, които по възможност я са девствени, я са спали само с един, двама, за да нямат много много база за сравнение и жените да си мислят, че видиш ли на него му е златен и друг такъв няма да намери. Пълно е с мъже, които ходят по проститутки, които 80 бройки правят за няколко дни, голяма част от тях са някакви дрогирани циганки, защо не кажещ за тях колко са морално пропаднали? Каквото за едните, такова и за другите, съди се по човек, а не по пол.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker