Красива, но незадоволена - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121005)
 Любов и изневяра (29665)
 Секс и интимност (14343)
 Тинейджърски (21872)
 Семейство (6460)
 Здраве (9584)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3165)
 Образование (7293)
 В чужбина (1649)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18476)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Красива, но незадоволена
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 4999 пъти
Не знам какъв ми е проблема, но въпреки вънщния си вид, не мога да си намеря приятел, пробвам но просто не се получава, някак си нямам късмет. Много е жалко наистина, уча висше образование, общитела съм, изглеждам добре, но нещо ми липсва. До 20 годишна възраст бях девствена, се не срещах подходящ, харесвах си един мн време, той беше някаква откачалка, не псираше да ме обижда, на края ми писна да стоя сама и реших да спя с колегата си от университета, той непрекъснато се влачеще след мен.

След като преспа с мене ме заряза, аз пробвах да се свържа с него, не ми обръщаше внимание. Зпочна да ме обижда, колко съм зле как не ставам за секс, че много секс ми трябвало да не изоставам от връстничките си и т.н, как той щял да ме разпусне.

Това много ме нарани, много беше унизително, вече съм четвърта година, сега е предприел друга тактика, зяпа ме непрекъснато, супер нахално. Аз го игнорирам, харесвам един друг, но той пък си има приятелка, се не срещам някой за мене. То нормално, като съм се затворила, то и завистливите ми приятелки допринасят за отчаяното ми положение и самотата ми, и така нядявам се да срещна някой.

Моля да ми дадете съвет, да преспя ли с онзи тъпак отново и да си пренебгергна достойноството и чакам да се появи някой на хорозонта. Моля да пишат само хора, които биха ми дали добри съвети. Благодаря ви предварително :)

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 51ebbd7f75
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Очакваш хората тук да ти дадат съвет с кого да спиш или да не спиш? Ако ти не знаеш, ние ли да знаем?
Нещо ти е грешна сметката със самооценката - там е причината за сегашното ти положение.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1ced380c71
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Подкрепям 1, но не смятам, че ти е грешна самооценката. Сама виждаш, че физическата красота не е достатачна. Достатачна е само за един път, а после?
Иначе, забрави за този пълен идиот. Искаш секс? Опознай тялото си сама първо. Има и в интернет чудесни мъже за тази цел, които поне ще те уважават и ще бъдат дискретни. Иначе за връзка ти трябва преди всичко да намалиш очакванията си към мъжете. Спри да търсиш Принца. Търси си един нормален мъж и бъди готова да приемеш, че той не е и не може да бъде съвършен, да решава проблемите ти и т. н. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b283f15936
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   Това с обиждането ми е познато, не стига, че ти е бил първият знае, че не може да се зарази с нищо от теб пък и обижда, и аз съм имала такъв случей, и мине доста време и пак започне да се върти около теб. Моя съвет е да вървиш напред не се обръщаи назад, обидил те и ти ще искаш с него пак да спиш да си гледа работата!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1063789278
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Виждаш ли, това е само един урок че, когато нарушаваш собствените си принципи, не следваш сърцето си и насилваш собствената си същност ВИНАГИ грешиш. Няма значение дали си се поддала в момент на слабост или отчаяние или скука. Направила си нещо ей така, и то за лош късмет с отявлен кретен. И въобще въпроса ти ми звучи безумен, "да преспя ли с онзи тъпак? " Обиждат те зарязват те и сега пак ще си с него? Може би ако те пребие вече ще го оставиш. Има толкова момчета които искат и могат да ти дадат любов, които общо взето са в твоето положение ама стоят и те се чудят като теб. Не мога да те разбера и това е.
BV
П. П. Може би си чувала че хората обикновено искат да бъдат с някой, умен добър и красив. Но знам ли, хора всякакви някои могат да искат да са с тъп злобен кретен.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 34e456d587
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Има вибратори за тая работа и проблема е решен

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1cfbd53e8e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   В никакъв случай не спи отново с този тъпанар. Ще съжаляваш! И аз така съм хубава и добричка, а пък бях девствена до 19 години. Докато ми писна и спах с един боклук, който не спираше да ме обижда и да ми вика, че съм курва. Та аз бях девствена, каква ти курва. След това си намерих сериозен приятел, който ме уважава и не ме обижда. Въпросният идиот като видя и започна пак да се навърта. Горе долу както и при тебе. Не му обръщай никакво внимание. Не те заслужава.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e495b7cacc
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Номер 1, ако мислиш, че се надценявам, то е точно обратното подценявам се, омръзна ми да търся доброто у хората, и се да не го намирам, но вие няма как да знаете това, понеже не ме познавате :). Много благодаря на всички за коментарите, ще ви позлушам. Успех и на вас :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ab5a9f42f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Ти си красива, привличаш мъжете, това е нормално- да се захласват по теб. По- точно- уважавай себе си, не бъди с глупаци, смешници, които ти накърняват достойнството. Те са под твоето ниво. Ще се самонараниш, ако продължиш да обръщаш внимание на такъв типаж. Не са виновни, че са глупави, а си виновна ти, че ги допускаш. Имаш го външния вид. Има момичета и жени, които женския пол не би ги оценил. Не намират кой знае какво в тях и се чудят с какво привличат мъжете. Коментар от рода "Тази как е съчетала лилавата туника с неподходящи обувки или обеци с руси кичури и крива прическа:)))). " Но имат приятели до себе си и ги оценяват. Всичко е до излъчването на жената. Вътрешния сигурен дух и достойнство, силен характер
Не обръщай внимание на коментари, погледи и т. н. Бъди себе си и следвай целите си. Мъжете уважават жени, които знаят какво искат и това, че постигат всичко с лекота и усмивка;)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 30a7a8a965
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   Очевидно трябва да потърсиш първо проблема в теб и да гледаш по-реално на себе си. В никакъв случай не казвам, че си грозна или нещо подобно. Може би трябва да смениш тактиката, да промениш държанието си. Ако си твърде високомерна и студена към хората около теб, това може да ги отблъсква. Не си малка, опитай се да се погледнеш отстрани. Явно някъде бъркаш. Хубаво е човек да има самочувствие, но то понякога пречи да градим реална преценка за себе си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e341da0f12
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   http://spodeli.net/3/story-17751.html
ела в страницата ми.Тя е за самотни хора,търсещи истинската любов.такива като мен,които искат да намерят момиче,да го обичат истински,не да го нараняват и обиждат....ако искаш ела

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4f79d62e7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Мислех да си замълча.... не ми се получи.
Не се пише "се", а все.
ВСЕ си мисля, че висшистите трябва да го знаят това... не СЕ засягай.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 53e46b71fc
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Авторке, явно не си попаднала на добър е.. ач. Има мъже и мъже. Някои мъже са прекалено взискателни, едни такива самовлюбени и предвзети. От такъв не чакай нормален секс. На теб по би ти подхождал някой мачо, дето щете люби, ще те обръща и сянката под теб ще чука. Такъв мъж ти е нужен, а не разглезен лигльо!

Баш Чукач Майстора

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6b9b13d68b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   12, имах навремето едно гадже, което ме любеше както описваш. Беше страхотен любовник. Проблемът беше, че с това се изчерпваха положителните му качества.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6595040f72
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   НЕ се занимавай с онзи. Той не е мъж в никакво отношение. Мъж не говори така на жена. Ще те светна нещо, което жените често не знаете. Той е наясно със собственото си слабо представяне и го прикрива един вид като го прехвърля върху теб, подтиска теб, защото той е смотан.
Според историята ти има основания да се заключи, че не го бива. Което не е пробелм, ако е мъж на място, пак може да те плени и без да е изрод в секса.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6dfb8a2538
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Първо - за бившият ти. Той доста е изгубил и глупавата му постъпка да прави секс с теб и после да те обижда ще му се върне по-нататък в живота. Защо си тръгнала с този - не знам, ти трябва да кажеш.

Второ - защо не хвана някое кротко и добро момче? Някой, който никога няма да те нарани и ще е готов да те изслуша за всичко? Не говоря за разни гейове или инфантилни типове, а за хора, които имат умствен багаж и също и спортуват (демек не са физически слаби). С такъв човек можеш да имаш бъдеще, а не с някакъв егоист и идиот да те обижда и да те захвърли.

Трето - като казваш че си хубава, сега ти остава само и малко повечко да поумнееш! Гледай си образованието, работи за да бъдеш независима и оглеждай наоколо за свестни момчета! Има такива (смятам се за такъв) и с такива сексът е най-добър! Ще ти кажа и защо - защото на такива момчета ще им пука за теб и ще те обичат. Няма да те наранят, заедно можете да правите каквото си искате. Ако няма опит - това не е причина да не продължите!!! ОПИТЪТ ИДВА С ПРАКТИКАТА!!

М21

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e495b7cacc
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 15. благодаря за съвета, но до тези изводи съм стигнала сама много отдавна, просто свестни момчета не се намират лесно, а наивни хора като мен вярват на околните, защото тръгват с добронамерено око, извинявай, но и жена с опит може да се случи да се подведе по някой, по който си пада, аз не съм гадател за да предвидя, че момчето ще ме зареже. Иначе си прав бившия не си струва, отдвавна не се занимавам с него, гледам си моите неща. Успех на теб и умната :)))

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 6dfb8a2538
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Мерси! Просто продължавай с търсенето. И аз търся, пък да видим на какво ще попадна.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5c1f9d37d3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Ако наистина си красива (или поне не си грозна/дебела), просто отиди в някой готин нощен бар пийни си леко, колкото да ти е приятно и просто започни да общуваш с хората. Нещата сами ще станат, след някое друго ходене като се отпуснеш, а и даже не е нужно секса да е самоцел :)

И не ходи в никакъв случай на дискотека/чалготека където музиката е надута яко и няма значение, а хората общуват само крещейки си.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 349e28cdc9
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

20.   Нали знаете, че човек трябва да мине дори и във връзките през всичко, за да стигне до правилния. Живота го подготвя. Търпим какви ли не (отнася се както за жените така и за мъжете). В един момент се изграждаме с търпение, опит, изследваме себе си и накрая опознаваме самите нас, за да знаем какво искаме, какво е най- подходящо. Не забравяйте, че хората се променят или прилива от чувства не ни позволява да опознаем човека срещу нас. Идва момент, в който се получава сблъсък на характерите и от там разбираме дали сме един за друг. Достатъчно добре е описано в интернет пространството и медиите, психологията при мъжа и жената във връзката. Достъпно и открито е за всички. Разбрахме си "кирливите ризи", сега вече може да гледаме по- леко на нещата. Каквото ни поднесе съдбата и от там да използваме умовете си. Не затъвайте с човек, който не може да ви даде нищо, да правим компромиси, а той да не е благодарен или да се трудим за някой, за който нямаме бъдеще с него, защото факторите пречат да сте заедно. Ако този човек не може да се промени спрямо вас и вашите искания, няма смисъл да се тормозите. Търсете щастието.
trakdata

 
  ...
преди: 12 години, 9 дни
hash: 5134997230
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   Вие винаги искате повече и повече, така можем да стигнем до секс с ръце и крака(вътре). И ми кажи че не е така!!!?

 
  ...

...
преди: 12 години, 8 дни
hash: 8f1603e709
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

22.   гледай напред

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker