Не че се хваля голям ми е и не мога да проникна с него - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121038)
 Любов и изневяра (29669)
 Секс и интимност (14348)
 Тинейджърски (21878)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7294)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не че се хваля голям ми е и не мога да проникна с него
преди: 15 години, 7 месеца, прочетена 12000 пъти
Така ... имам си приятелка от доста време както се казва (търпелив сам) не сме правили сех щото мн я боли пробвахме какво ли не. Не че се хваля голям ми е и немога да проникна с него ... пробвахме с пръсчета един става обаче с 2 пак я боли така пробвахме мн пъти и нз какво да права ако някои може да помогне нека пише...... Мерси предварително....

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 15 години, 7 месеца
hash: 505baf5634
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   С 2 пръста я боли??? Това не е нормално. Може да не ти е чак толкова голям, просто тя да е тясна. И мен навремето ме болеше от 2 пръста, ама съвсем в началото, после се разширява там и е ок. Тя правила ли е секс досега? Ако не е правила отдавна или пък само няколко пъти, значи още лигавицата и е много чувствителна.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: fa7f7d61ae
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

2.   Използвайте и лубрикант, гел за овлажняване, някой от тях са и с обезболяващ ефект.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 3274915a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   ( АЗ ) Тя до сега не е правила сех маи маи е мн тясна .. с един пръс не я боли мн обаче с два пръста не мога до някаде и започва мн да я боли нзз кажете какво да правя

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: e183e8d2c8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Сигорно е детствена штом не моиш да проникнеш

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 505baf5634
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   От Номер 1: Ти на колко си години, дете? Май сте в ранна юношеска възраст. Е как няма да я боли като е девствена. Търпение трябва, образователни книжки... Няма да се получи от първия път. Поазрови се и в интернет... Пробвайте френска любов. Първо я целуваи по клитора, но не вкарвай пръсти, само целувки, докато свърши.
Хайде успех. Ще се наредят нещата.
Ж31

 
  ...


...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 3274915a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   ( АЗ ) Еми малки сме :) Девствена е да ама мн я боли а да не кажа всичко пробвах и нз какво вече ми остана да пробам :)

 
  ... горе^
преди: 15 години, 7 месеца
hash: ca1b35a59d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   От Номер 6: Тогава остави нещата така, може още да не е готова за интимен контакт. Ако не иска, не я насилвай. С времето ще пожелае, когато е готова. Не бързайте толкова със секса. После имате цял живот пред себе си да го правите.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 3274915a0e
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

9.   ( АЗ ) ние ходиме вече 1 година и 9 месеца тя го иска и то мн ама мн я боли тава е.

 
  ...
преди: 15 години, 7 месеца
hash: 16eebe4f08
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Възбуди я първо много добре с целувки и я гали дълго по тялото и ерогенните зони. Трябва да се отпуснете и двамата и да изпитате удоволствие от тази близост, без да бързате за никъде, вместо да се притеснявате как да проникнеш в нея, когато тя изобщо не е готова.

Секса не се състои само в това да и го вкараш, а в удоволствието, което можете да изпитате един от друг. Целувайте се, докосвайте се и мастурбирайте заедно.
Дори не е необходимо да проникваш изобщо първите няколко пъти, докато се отпуснете достатъчно и двамата, така или иначе проникването няма да й хареса кой знае колко в началото.

Важното е да се чувствате добре заедно.
Целта е да се забавлявате и да видите какво ви носи удоволствие. Това се нарича интимност между двама души, а не едното вкарване.

 
  ... горе^
преди: 15 години, 6 месеца
hash: 0a44c14c29
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

11.   И аз имах една приятелка която много я болеше, но в дупето и си влизаше, като по мед и масло..

 
  ...

...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: cc10595f70
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Фаташ един струг и си ги минаваш два три пъти и готово после с шублер си го мериш и си ти човека.

 
  ...
преди: 15 години, 5 месеца
hash: 79ac3d3b54
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   Аз 6 месеца практикувах само орална любов при това само аз я предоставях защото ме беше срам... но като цяло винаги момчето беше нежно внимателно правеше всичко както трябва, мн ме болеше даже от страх си внушавах още преди да е вкарал каквото и да било че вече боли мн ме беше страх и все бягах исках го, но бягах несъзнателно...

Един ден съвсем ненагласена да го правя... видях желанието му.... и си казах майната и на болката с повече напън ще влезе пък каквото ще да става.... вече бях възбудена ,влажна всичко... станах за 5 мин реших се на 100% влезнах седнах отгоре ужасно боля (но мисля че все пак болката беше повече в главата ми)... нямаше кръв нямаше нищо, а в последствие страха и неосъзнатостта преминаха в голямо задоволство, та мисля че в крайна сметка важното е да се назориш ако искаш да го направиш и да го направиш.

П.С: много секс съм правила оттогава но все още ме боли когато ми вкарат 1 пръст, да не говорим за повече тогава даже желанието ми за секс минава, след това като ми го вкарат след 2,3 тласъка..... се разширявам явно и става приятно, но трябва да се пребори с болката.


Успех!

 
  ... горе^
преди: 15 години, 2 месеца
hash: 4656872b05
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   Значи... при мен беше същото да не кажа по зле. Направи всичко възможно да я възбудиш максимално и докато я целуваш и вкарай 1 пръст но не спирай с целувките после втори и така.. няма начин щом е девствена да не я боли първите 2-3 пъти пък щом ти е големичък 4-5 път.. мен на 11-12 път спря да ме боли...

Ж16

 
  ...
преди: 10 години, 10 месеца
hash: 4d82ad716e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   искам само да попитам, когато единият или двата пръста са вътре тогава ли трябва да го вкарам или трябва когато го вкарвам да ги изкарам

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 7ab7bb088d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

17.   Ползваш пръста само за центриране - да знаеш накъде да насочиш главата.
Но да започна отначало. Първо - трябва да се убедиш, че има добро овлажняване. Което значи, да е влажно не само като бръкнеш с пръст вътре, но цялото стопанство под големите срамни устни трябва да "джвака". Ако това не е изпълнено - имаш устни и език, облизвай наред, (предполага се зърната вече да си обработил), обърни внимание на две места - клитора и входа на влагалището. Това да не се прави на девствена, но докато се занимаваш с клитора, пъхни два (не три и не един) пръста вътре и започни да разширяваш входа, ако сметнеш, че е тесен. Това се прави с винтово движение, т. е хем въртиш ръка, хем я движиш напред-назад, като през цялото време се стремиш да разделиш пръстите си във формата на V. Всичкото това само на влажно! , никога на сухо. От време на време можеш "случайно" да докосваш и ануса, това носи допълнителни аргументи. Докато пръстите са вътре, намери G-точката. Може да бъде намерена по следния начин: като пъхнеш пръстите си примерно до половината, в горната част на влагалището ще откриеш участък, който е малко по-грапав в сравнение с останалата гладка лигавица. G-точката е или под този участък, или веднага след него в посока навътре. Въздействието е първо с единия пръст, после с другия, все едно правиш "тичащо човече". Докато се занимаваш с цялото това упражнение, езикът ти да е постоянно на клитора и не забравяш най-главното правило: човешкият мозък, бил той женски или мъжки не може да възприема ярко и силно дадено въздействие повече от 10 секунди. С други думи, на всеки 7-8 секунди трябва да сменяш нещо - посока, място, ъгъл, но винаги да й доставяш свежи усещания. Занимаваш се с този усилен труд, докато не постигнеш търсения резултат - пълно и качествено овлажняване в цялата област, затворена между срамните устни. При самото проникване е най-добре тя да хване члена и да си го мушне самостоятелно, контролирайки посока, сила и скорост, но на повечето момичета е внушено, че трябва да стоят безучастно в поза на печено пиле и да чакат да бъдат промушени. Жените по принцип имат мислене, според което нещата трябва да се случат по предварително зададен сценарий, а в случая сценария предполага ти да си я прегърнал и нежно да я целуваш, докато се извършва проникването, прекрасна идея, стига главата на пениса ти да имаше око, и поне тактилно усещане. Хуят обаче е лишен от подобни екстри, затова ако не уцелиш от раз, и тя няма намерение да съдейства, не се опитвай пак (има опасност да изпаднеш в паника и да ти спадне), изправяш се, вдигаш краката й, заставаш в поза, която да ти дава възможно най-добър поглед върху "оперативното поле", използваш пръст за да обозначиш входа (в последния момент го махаш оттам) и предприемаш проникването. Кожичката е добре да е покрила главата на пениса ти - тя сама ще иде където трябва, а ще осигури по-лесно влизане. Първите няколко фрикции бъди по-внимателен, докато се адаптира към размера ти, после действай по пълната програма. Никога не забравай правилото за 10-те секунди - сменяй ъгъл, посока и скорост.
Ако си решил да имаш дълга връзка с даденото момиче, задължително е да изучиш топологията на влагалището й. Не си представяй, че това е равна тръба с еднаква стегнатост по цялото протежение. Напротив - има тесни участъци (силно възбуждащи), но има и по-широки. Тайната на продължителния акт е да държиш ерекцията си под контрол - като усетиш, че нещата много напредват, паркираш свъхчувствителната си долна част на главата в широкото и се клашушкаш без да напускаш "паркинга", като спадне напрежението, отиваш да се кефиш на тесните сектори.

 
  ... горе^

...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: 75a87eeb8a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

18.   Не ти е голям, тя е тясна... няма шанс с 2 пръста да я боли.

Сигурен ли си че не и ги пъхаш в задника?

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: ad46eb2bfa
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

19.   Пробвайте да правите секс, явно не става със сех. И първият ви опит да бъде при навършени 18 години!

 
  ...
преди: 10 години, 9 месеца
hash: bfef336a4c
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

20.   Така става, когато 13, 14 годишни се опитват да правят секс, телата ви физически не са готови за секс, за това има болка, клиторът на момичето и влагалището са много чувствителни а овлажняването е все още недостатъчно. Същото важи и за момчето, пенисът е много чувствителен на допир и най много да се стигне до бързо свършване или пък изпразването да настъпи още при първото проникване. Всяко нещо с времето си.

 
  ... горе^
преди: 10 години, 9 месеца
hash: b83a352ab9
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   От "онова място" трябва да излезе дете. Няма такова понятие като тясна. Това е мит. Може да има някакъв проблем, отидете на лекар, той да прецени.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)