Как се запознавате с жени? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123818)
 Любов и изневяра (30467)
 Секс и интимност (14612)
 Тинейджърски (22044)
 Семейство (6695)
 Здраве (9750)
 Спорт и красота (4764)
 На работното място (3323)
 Образование (7414)
 В чужбина (1698)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1769)
 Други (19196)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Как се запознавате с жени?
преди: 1 месец, 5 дни, прочетена 2585 пъти
На 25М (девствен) и се чудя как се запознавате с жени, до колкото знам, приложенията за запознаства не били подходящи за мъже ако не си топ, та се чудя в днешно време как да се запозная с момиче, нямам много приятели, а и нямам компания където мога да се запозная с нови хора, има ли читави приложения за запознаства?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 1 месец, 5 дни
hash: 1a30880b7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

1.   Ако търсиш само секс - дай пари на проститутка, аман от комплексари, мислещи жените за предмети. Ако искаш да се правиш на тежкар, погрижи се за визията си, над социалните умения и ходи по заведения, общи хобита, абе на живо. И се цели в лигата си.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: b465c2ed35
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

2.   Никак. Ако си средна хубост - това са около 70% от мъжете (за грозен пък да не говорим), те отсвирват дори грозните момичета. Статистически има около и под 10% хубави мъже и всички жени се хвърлят на тях.
Ако почнеш да печелиш сериозно и имаш вече сериозни пари и статус, нещата се обръщат. Но дотогава си аут.
Впрочем, мъжете имаме поне шанса с пари да си намерим жена. Грозните жени нямат този шанс, тъй като те никога не са готови на компромис и както казах също се хвърлят на топ мъжете, които пък никога не биха избрали грозна. И така се получава омагьосан кръг.

Или си красив, или богат, или и двете. Иначе духаш супата.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: d5deeb5a06
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

3.   В приложенията за запознанства нямаш абсолютно никакъв шанс, ако не си с професионално направени снимки, на които демонстрираш статус на богатство, както и да имаш брутална физика - огромни мускули, да си с татуси, брада, ръбеста челюст и лош поглед.
На живо е същото. Дори да не можеш да говориш, ако изглеждаш по споменатия начин, доста момичета и жени сами ще имат желание да се запознаят с теб.
Или на кратко отговорът на въпросът ти е - външен вид. Ти сипна 25. Ако започнеш сега да блъскаш във фитнеса за 3-4-5 години може да направиш страшно тяло и жените са ти гарантирани. Просто имай търпение и бъди постоянен във фитнеса. Ще си купиш после и по-тежкарски дрехи, ще засечеш брада и т. н. Също се опитвай да си издаваш напред долната челюст, така се тренират мускулите и и ще стане по-ръбеста.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 5 дни
hash: ace2de370b
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

4.   На първо време както казва форумния специалист по жени, трябва да имаш турска брада, татуси, брутална физика, ръбеста челюст, огромен член. Нямаш ли тези качества по-добре мини на мъже както е направил той.
А сега по същество. Фейсбук и инстаграм са ти достатъчни. Качи снимки на които ти се вижда лицето, очите, телосложението ти, интереси, хобита, работно място, почивки, какво си сготвил, някоя мъдра мисъл, която ти е харесала. Информация къде си завършил, каква зодия си, какво работиш. Бъди себе си в социалните мрежи, а не този който не си.
Започни да се грижиш за себе си. Поддържай се, обличай се добре. Както на теб ти харесват поддържани жени със самочувствие, така и на тях им харесват такива мъже. След като си въведеш в ред социалните мрежи започни да пращаш покани за приятелства, последвай разни хора, отключи си инстаграма, за да може хората да видят, че не си поредния извратеняк с фалшив профил. Лайквай снимки, започни чат с някоя мадама, ако отговаря ще е добре, ако не, не се отчайвай има милион жени в цялата страна.
На първо място направи всичко това за себе си. Жената, която те избере ще ти бъде наградата. Така е мойто момче, жените избират, а не мъжете. Въпроса е кой левел си? Тоест теб ще те избере жена, която е по-нисък левел от теб. А ти каква жена искаш да те избере?

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 776709ad7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

5.   Ха-ха, най-нестандартната ми "свалка" беше навремето със съквартирантката на една моя позната в Студентски град. Отивам да видя познатата, те бяха по 3 в стая (с каквито те сложат). Като видях съквартирантката ѝ, направо ахнах - такова хубаво момиче, а и се оказа, че учи в нашия факултет - в по-долния курс, за разлика от познатата, която беше хуманитарка. И така от приказка на приказка, в рамките на вечерта, и накрая ѝ викам: "Абе аз мога ли да си легна при тебе? ". Явно и двамата яко ни е прал хормонът, защото тя ми вика: "Да! " :)
И започнах да я обарвам там нещо, тя нещо уж се дърпаше, пипахме се, тя ми викаше: "Внимавай да не свършиш! " и т. н. Но на сутринта вече бяхме интимни :) После ходимхе 2 години. Доста тъпичка се оказа между другото, което избщо не ѝ личеше на външен вид. Падаше си по "доктор" Àлбан и разни такива глупости (пък аз бях див метъл) та ей такива неща се разделихме, след като ни мина търпката...

 
  ...


...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 8ab1b80ada
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

6.   Не се запознавам, стоя далеч от тях. Особено от жени като тези дето коментират тук че ако попаднеш на такава ще ти се стъжни живота. А животът трябва да е хубав за какво ти е да си го разваляш не разбирам.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 5f8eb5ceb7
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

7.   Щом си девствен още, най-добрия съвет който мога да ти дам е да идеш на проститутка. Не си прави труда да ходиш по срещи, жените 100% ще надушат ще си девствен, а в днешно време си е ред флаг. Аз самия си направих сефтето с платена бях на 23г, поръчах си елитна, дадох доста пари, но си заслужаваше. После ходих още
десетина пъти при различни момичета, гледах да са чистоплътни предимно. След което се престраших да ходя и на срещи, изтеглих тиндър, от там натрупах още опит и ето ме сега на 28г със сериозна приятелка, запознахме се на едно море.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 679061c3a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

8.   Никак. Взимаме си проститутка и толкоз. Така направи и ти.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: ca20a7a28c
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

9.   Някои мъже оправдават неуспехите си онлайн сред жените с това, че не са с "топ" външност, а всъщност няма с какво да привлекат една жена, нито пък имат целание за по-задълбочени отношения и първичните им мераци си личат отдалече. А жените, които търсят неангажиращи отношения, са склонни да скочат в леглото с някой красавец или с някой с тлъст портфейл.
Ако трябва да сме искрени, мъже с топ външност в България се срещат веднъж на 5 години.
Доста обикновени, дори грозновати са българските мъже, а за онези от малцинствата не си заслужава и да говорим - още по-зле. Поогледай се в двойките и ще видиш много хубави жени ди съвсем невзрачни мъже.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 12650ee813
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

10.   Реално в днешно време един нормален мъж няма буквално никакви полезни ходове, които да предприеме и да му се получи. Огрява ги наистина само по-готините мъже. Ако си обикновен мъж, ще се сблъскваш със следното - в магазина ще си абсолютно невидим, няма да ти правят път, няма да ти се усмихват и дори няма да ти казват чао или лек ден на касата дори дебелите и грозни касиерки. Ако си в барът, мисленето на жените е, че ще се чукат само и единствено с най- готините мъже тази вечер и там среден мъж няма как да го огрее. Ако ти не си от тях, значи няма да те огрее и там. Ако им пишеш в социалните мрежи и нямаш развит профил, ако нямаш социален статус, ако не си известен и ако не изглеждаш добре на почти всички снимки, вероятността да ти отговори жената е почти никаква. В една група във Фейсбук скоро доста жени на по 30 и нагоре също писаха подобни мнения. Че първото им впечатление го градят само на външният вид и по снимката. А на улицата да заговаряш жени вече е тотален абсурд. Имаше подобна тема скоро и жените бяха много категорични, дори в редица коментари можеше да се усети злобата през коментара, че не искат да бъдат занимавани по какъвто и да било начин и затова ходили със слушалките в ушите. Както и някои от тях споделиха, че за такива натрапници които щели да ги заговорят носили лютиви спрейове...

За съжаление мъжете в днешно време нямаме никакъв полезен ход. Аз влязох във връзка с момиче, което познавам от 10 години. Иначе нямаше да ме огрее. Ако сега един мъж трябва да си търси тепърва приятелка, положението е брутално зле. Ама наистина много зле. Жените несъзнателно говорят как всичко, което казах не било вярно и как ако мъж ги заговори това било много сладко, но не съзнателно те имат предвид само и единствено най-красивите мъже. Говоря дори за обикновенните жени. Вече и те имат брутални изисквания.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: fd6355d399
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Пробвай с латино танци там ходят предимно жени и може да завържеш запознаства.
Има една група в инстаграм, правят събития за необвързани, съвсем нова е, може да имаш успех.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 58cc7fae40
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

12.   В сайтовете за запознанства. Благодарение на тях правих секс за първи път, там срещнах и жена си. Тези сайтове са прекрасна възможност, стига да имаш правилния подход към жените. Ако го нямаш - след много срещи на живо и общуване с жени от там - го придобиваш. Един съвет - не се прави на какъвто не си, просто бъди себе си, но излъчвай увереност. Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 76505abc15
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

13.   Споко, ей сега ще те посъветват да си отгледаш брада, да блъскаш във фитнеса и да се татуираш. Защото, нали, това магически ще те превърне в красавец. Адски дебилен съвет.
Причината е, че от тебе лъха на отчаяност, нямаш дар слово и си захлупен. Нямаш самочувствие най-вероятно. И като заговориш жена, какво правиш? Какви теми за разговоори имаш? Държиш ли се кавалерски? Спичаш ли се?
Плащай си на проститутки, като останалите комплексирани.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 7f2ca2ebd6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

14.   Чакам с удоволствие баналните коментари как да си се запишел на танци, да отидеш на курсове, да правиш бля бля бля. И като го направиш все едно нещо ще се промени. Ако си ок като мъж няма да са ти нужни курсове.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 13a696bd1e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   С приложения не става, но огледай се около теб - колежки, съседки, приятелки на братовчедки, сестри на приятели и всякакви други, с които можеш да започнеш разговор. Почнеш ли веднъж да говориш с тях, рано или късно ще се получи нещо.

 
  ... горе^

...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: d1b77d45c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Усъвършенствай се, просто е, в соц. мрежи, става опознаването, след това всеки решава какво що.

 
  ...
преди: 1 месец, 5 дни
hash: 5494d5bc9c
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Глупости. Нищо им няма на приложенията, но ти си още млад за да разчиташ само на тях.
Нямаш ли настоящи и бивши колежки и съученички, които харесваш?

Намери си първо приятели - мъже. По-лесно е и е по-полезно. Мъжките приятелства са дългосрочни.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 12650ee813
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

20.   Ако не ти върви извън курсове, танци, събития... Дори да отидеш на тях, пак няма да ти върви.

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: b745f62460
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Най-откаченият начин за който знам, но пък действа е спонтанно заговаряне на подходящо за това място и момент.
Не като един чичка тук д аги гониш по улиците.
Ако посещаваш често едни и същи места и засича едни и също момичета е много лесно след 2-3 разменени усмивки да започнеш и да поздравяваш със здравей, а после и разговори.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: fd6355d399
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Прочетох няколко коментара за това, че само красивите мъже намазват и жените само на тях обръщат внимание, и т. н.
За ваше успокоение или пък не, това въобще не е вярно. Точно красивите мъже са най-самотни и с липса от женско внимание. Жените се страхуват от тези мъже, мислят си, че са им над нивото, дори да се опитат да ги заговорят, те ги игнорират и отрязват. Та и красивите мъже също са прецакани. Намазват само и единствено богатите в днешно време, нека бъдем реалисти. От тук нататък всичко друго си е късмет.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 086d3276cf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

24.   Това което ти трябва, ама наистина, е следното - брутална физика (задължително), татуси (препоръчително), брада и прическа (задължително)

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 7c537eb78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

25.   22, ако нямаш против, би ли дал пример за подобен красив мъж?

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 679061c3a6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   22, кого мислиш, че лъжеш? Точно най-красивите, готини, нацепени, мусколести батки с брутална физика, татуси, брада, ръбеста челюст и лош поглед, тъпи и прости като гьон, слушащи чалга и не можещи да вържат две приказки на кръст, са най-желани за секс от жените. Не притежаваш ли дори само едно от изброените качества, си тотален аут и те мислят за скучен и смотан, и те подминават като пътен знак, каквото и да правиш. За да мислиш така, трябва или ти да си един от тях, или да си жена, която си пада по тях.

 
  ...
преди: 1 месец, 4 дни
hash: 6c3cb9a249
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

27.   Вариантите са няколко:
1. На работа/университет - там предразполага да се запознаете и разговаряте;
2. Сред общи компании - трябва да си в компания, която общува с жени от време на време, обаче. Ако сте задръстени кочове - забрави;
3. Ходиш на бар с някой по-отракан авер и забивате, ама трябва да си по-готин и отворен, за да бъдеш интересен за момичетата.

И като цяло трябва да комуникираш колкото се може повече, за да се научиш да говориш с жените. Ако не става, значи не правиш нещо както трябва. В такъв случай помисли, разбери какъв е проблема и експериментирай.

Също така питай хората за съвети, ама не такива задръстеняци, каквито горе в коментарите, а отракани пичове, на които им връзва. Смотаняците ще ти обясняват защо нямало да се получи и как шансовете ти са нулеви. Това са техните оправдания към себе си, понеже не им стиска да направят нещо по въпроса.

И последно, не се връзвай на тея простотии за парите, татусите и муслулестите тела. Това са оправдания. Реално една свястна жена не харесва такива примати, а готини пичове. Бъди пич!

Успех!

 
  ... горе^
преди: 1 месец, 3 дни
hash: d1b77d45c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

28.   Номер 14 коментар, всеки има индивидуален живот, някои на курс, ще срещне любовта на живота си, друг ще усъвършенства уменията си и ще стане добър в работата си, трети ще го прави за удоволствие, добре е да се опита за да се види, крайния резултат, има смисъл.

 
  ...

...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: f0463d2800
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

30.   Автора!
Благодаря на всички които решиха да изкажат своето мнение!
До 1: Нали трябва да се почне от някъде, все едно мъжете насилват жените да правят секс а и вие не искате, като цяло злобен и безсмислен коментар от твоя страна.
До 5: Ахах много яка история, но това ми се струва повече късмет, просто си бил на правилното място в правилното време но и си учил някъде където е имало много жени, много готина история!
До 10: Много силен и смислен коментар, явно комуникацията между двата пола се влошава постоянно, дори мъже които нямат проблем с жените, са ми казвали че положението в днешно време било много тежко, аз също забелязвам че хората като цяло са много комплексирани, не говоря за връзки а в всяка една сфера на живота.
До 11: Наистина не мисля че там е място за запознаства, просто там хората ходят да се учат на нещо, и ще е тъпо да ходя на нещо към което грам нямам влечение, най вероятно жените ще го забележат, там сигурно става ако имаш влечение към това което учиш и не си просто за жените.
До 12: Кои са тези сайтове за запознзства, освен Тиндър и Бъмбъл за други не се сещам, иначе знам много Български сайтове но те са от преди 15 години, и повечето потребители вече не са активни там.
До 13: Никога не съм заговарял жена до сега и честно казано, не знам какво лъха от мен, но се опитвам да не показвам на хората с моето държание, какво ми е по принцип.
До 15: Не познавам никакви жени, нямам братовчеди, нямам и компания или съседки около мен.
До 16: Нямам колежки във работата ми и отдавна нямам съученички.
Като цяло съм ограничен от контакти с жени, последния път в който бях около много момичета беше в 8 клас, някак все така става че където съм няма жени на моята възраст около мен, не знам това съдба ли е, поради това дори не съм се целувал до сега и дори не съм се влюбвал някога.

 
  ...
преди: 1 месец, 3 дни
hash: 55a00410f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

31.   Много глупости чета тук из коментарите. Да блъскал у фитнеса, да се татуирал и какво ли не. Така ще впечатлиш само пуберите. Първо се научи да общуваш, научи се на обноски, имай джентълменско отношение към жените, без значение дали са красиви или възрастни или млади. Винаги говори с усмивка, бъди позитивен. Тогава ще видиш резултати. Иначе и в приложенията, и в танците, и по заведенията, навсякъде имаш шанс. Намери си социална среда. Излъчвай стабилност и сигурност. Говоря ти от опит.

 
  ... горе^
преди: 29 дни, 19 часа
hash: 4a597af17a
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

33.   Ха големи съвети няма що.
Да заговоришни някъде или намериш жени с които да върви приказката е едно, но да си отворят краката е съвсем друго.
Дайте му съвет как да ги прикотка да правят секс с него.
Само с едни сладки приказки няма да мине.

 
  ...
преди: 29 дни, 9 часа
hash: 9a7154a471
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

34.   33 за правенето на секс си има проститутки.

 
  ...
преди: 28 дни, 16 часа
hash: dc1028aa2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

36.   Към 31. Това с татусите, брадата и бруталната физика не са глупости, това е самата истина. Точно тези работи са нужни на един мъж, за да привлече сексуално една жена. Ако няма дори и само едно от тях, в допълнение с остри скули, ръбеста челюст и лош поглед, директно е аут от играта. Глупости са точно това, което ти си написала (явно си жена, след като отричаш тези безспорни факти). Никакви сладки приказки и дърдореници няма да осигурят на мъжа секс, бруталната физика, татусите, брадата, ръбестата челюст и лошият поглед ще го направят. Сладките приказчици само ще го вкарат във френд зоната (жените си пазите определен тип мъже за секс и за приятелчета/лични психолози, които да ви слушат ревовете от лошите батки, и да ви гледат децата от тях). Горещо препоръчвам на автора да НЕ слуша твоите погрешни женски съвети, ако не иска да се превърне във втория тип.

 
  ... горе^

...
преди: 28 дни, 6 часа
hash: 7c537eb78f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

37.   До 36: Имам познат, под 30, без физика, брада или татуси и с три деца. Работи като продавач в Зора. Как си го обясняваш? :)

 
  ...
преди: 28 дни, 4 часа
hash: 637584a5bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

38.   36, привличат и още как, но привличат жени под средното ниво, а това са любимките на българските мъже и за това вината е само и изцяло ваша, а не на жените. Пък и, 36, говориш само за секс. Мъжете хем говорите само за секс, хем в един момент започвате да търсите нещо повече от това, но с тази си визия и това си поведение няма как да привлечете жена, която да предложи именно нещо повече. Жената, която има много повече какво да даде, не би искала да има нищо общо с такъв като теб, защото й е пределно ясно, че може би ти не можеш да предложиш нищо друго освен секс, а може би и една камара проблеми като боища, били те върху нея, защото е дръзнала да не те слушка за нещо, или боища по дискотеките и улиците, проблеми с треви и наркотици, проблеми с полицията, присъди, изневери и така нататък. Естествено, ако търсиш жени за една нощ, бъди мъж за една нощ. Носи си татусите, брадата, блъскай във фитнеса и гледай лошо като бизон, дори когато изхвърляш боклука (предполагам за отредените за това контейнери за смет, а не на улицата, понеже "к'во ши им пазя чисто на тия! "), а също и не забравяй да шофираш като луд и даже дръпни една- две линии преди това, че картинката да е по- пълна, но знай че всяка що- годе прилична жена ще избяга от такъв като теб, затова и мъжете си мислите, че няма жени за сериозни отношения, но има, просто вие хвърляте усилия да приличате на батки за тяхно величество - еднонощтките, кифлите, меркантилките, златотърсачки и всички останали от Семейство у*успии, та затова жените, ставащи за връзка, бягат от вас. Никоя прилична жена не иска да търпи агресивно подобие на бик, гледащо лошо така, все едно са го ошамарили на закуска и с релефно тяло за сметка на гладкия мозък. Не че е лошо да се тренира. И аз искам да съм буца мускул, нищо че съм жена, но ако първопричината да ваеш тяло, е за да опънеш някоя празноглавка с коефициент на интелигентност по- нисък и от температурите в Оймякон в най- лютата им зима, то за несполуките си си виновен само и единствено ти.


Black Sabbath

 
  ...
преди: 28 дни, 1 час
hash: f406ae3fdc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

39.   36 мъжа ми няма нищо от трите.

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 21 часа
hash: 1de3ae462d
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

40.   Само едно ще кажа относно всичко изкоментирано до тук...

До 50 години няма да останат Българи, ако така се развиват нещата.

Само пенсионери и никакви новородени.

Нашите баби и дядовци, ако бяха живи да видят тия измислени "проблеми" между мъже и жени щеха ни разстрелят.

Ебал съм ви и модерния свят!

 
  ...
преди: 27 дни, 9 часа
hash: 55a00410f4
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

41.   До 36. Аз съм 31. Не съм жена, мъж съм на 45 години. Заставам зад думите си, тези неща съм ги научил от собствен опит. Не се оплаквам от липсата на женско внимание. Което първо се привлича с отношение, с внимание и самоконтрол. Нито съм нацепен батка, нито имам татуси, нито имам брада. Но и никога не съм гледал на една дама като обект за задоволяване на първичния нагон.

 
  ...

...
преди: 27 дни, 9 часа
hash: 12650ee813
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

42.   До Номер 40, ами такова е. Света днес може да предостави много хубав и лишен от отговорности живот на жените и много тежък за мъжете. За какво и е на една жена, както се каза в един много харсван коментар в Тикток да се лишава от пътувания, с две пищящи деца. Женския мозък е нещо много елементарно и недоразвито. Живее за момента и пропилява цялата си младост в разврат, алкохол и пътувания. После на 30 и кусур се сеща че иска семейство. Да ама вече не я искат.

Или като този изверг в Тикток с пътуванията я питаха дали няма да прави семейство и деца и иронизира как това било жалък и нещастен живот за жената.

При тия обстоятелства какви деца, при положение, че жените станаха феминизирани изверги. Защо изобщо човек да си губи времето?

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker