Приятелката ми не иска да ми достави удоволствие - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (123809)
 Любов и изневяра (30460)
 Секс и интимност (14612)
 Тинейджърски (22044)
 Семейство (6695)
 Здраве (9749)
 Спорт и красота (4764)
 На работното място (3322)
 Образование (7411)
 В чужбина (1698)
 Наркотици и алкохол (1129)
 Измислени истории (801)
 Проза, литература (1768)
 Други (19194)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Приятелката ми не иска да ми достави удоволствие
преди: 9 дни, 6 часа, прочетена 1431 пъти
Здравейте! Аз съм транс момче (момиче, което се прави на момче), и имам проблем. Искам хората, които отговарят да не ме критикуват, а съм тук за съвет. С приятелката ми не правим секс като хората, защото тя не иска да ми достави удоволствие, а това ме влудява. Аз правя всеки ден каквото е нужно да е задоволена, но тя не иска да го направи спрямо мен. Твърди, че има стара травма и не може да прави каквото и да е от удоволствие. А това си е побъркващо в една връзка. Винаги като говоря с нея на тази тема ми споделя тази травма (не е свързана с изнасилство, ако някой случайно го напише в коментарите), и казва, че й трябва време. Давам й го, не я притискам, но всеки човек си има нужди и се чудя какво да правя. Дайте ми съвет.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 8 дни, 17 часа
hash: caed55d20f
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

1.   Според мен приятелката ти иска да види мъжки полов орган, то си е нормално ако е хетеро жена. Ако е лесбийка вече е отделен въпрос. Но поне аз не бих излизала с мъж транс, колкото и готин човек да е, защото не си представям как ще си събуе гащите и там няма да има нищо. Дори да е опериран не искам да си лягам с мъж с изкуствен член.

Съветвам те да се приемеш такъв, какъвто си по рождение, т. е. жена. Няма човек, който да е роден в сбъркано тяло. Помисли кое точно те кара да искаш да бъдеш момче. Би било интересно да го споделиш, ако искаш. А колкото до приятелката ти, вече ти казах какво мисля по въпроса.

 
  ...
преди: 8 дни, 15 часа
hash: a258b53367
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

2.   Момче, момиче, щом не искат да ти отвърнат с доставянето на удоволствие зарязвай, няма бъдеще

 
  ...
преди: 8 дни, 12 часа
hash: 5a2dda51b2
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Дай и време на приятелката ти.
Може ти да си и първото момиче.

 
  ... горе^
преди: 8 дни, 10 часа
hash: 704e0c23bb
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

4.   Щом се правиш на момче, удари една чикия, и нямаш проблем.

 
  ...
преди: 8 дни, 5 часа
hash: 37d3838bb3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Приятелката ти си е хетеро според мен, не е лошо и ти да пробваш с мъж, може да ти хареса. И такова нещо кано сек между еднополови няма.

 
  ...


...
преди: 8 дни, 4 часа
hash: d74dce623b
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

7.   Търси си друг партньор, с тази, кой от къде е, не е твоят човек.

 
  ... горе^
преди: 7 дни, 20 часа
hash: aaa5f23d96
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Класически мързел. Това не подлежи на оправяне. За жена ми (хетеро сме), в секса удоволствие съм длъжен аз да й доставям основно. От нея стига, че е предоставила тялото си. Ако я накарам да направи нещо, ще го направи, но като за отбиване на номера. Без страст, без хъс, без старание... А аз съм на другия полюс - правя всичко за да й бъде максимално хубаво на нея.
Сексът се случва между двама. Удоволствието от него е и за двамата. Но почти винаги единият е по-активен, по-отдаден, по-старателен. Другият - почти пасивен консуматор. За мъжа е физически по-натоварващо. За това, жените, обикновено не си давате сметка. Е, винаги има изключения - има доста активни дами в секса и истински мързеливци мъже...
При хомо-двойките... При мъжете често единият се самокатегоризира като "пасивен", но участва доста дейно в предиграта. При дамите няма официално "активна и пасивна" и се очаква взаимодействие на макс - пропорционално "връщане на стореното". За съжаление обикновено едната по-пасивна. Кофти е, когато е "наднормено" пасивна... А може би и тя си мисли, че е напълно достатъчно, че е предоставила тялото си...

 
  ...
преди: 7 дни, 17 часа
hash: 947584a71c
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

10.   Е, това е вече измислена тема! Пиша го като толерантен и разбиращ човек, не искам да се приема като хомофобски коментар, защото не е,

Едва ли истински "транс" мъж или жена ще напише "което се прави на момче/момиче". Не става така - днес ще се правя на жена, утре на мъж.. Тези хора (и гейове, и транс) от съвсем малки усещат, че са различни - всички при задаването на този въпрос го казват. Просто термините като "гей", "транс" и т. н. ги научават късно. Те не играят роли, това не е маскарад. Само дрехите и маниерите нямат значение, а цялостната душевност на човека е различна при двата пола. Затова и са ми смешни повечето травестити, които под женственост разбират... визия като за магистралата.

А приятелката ти вероятно си иска истински мъж, с всичките му не само органи, но и поведение, отношение. Тя, ако искаше да е с жена, щеше да бъде. Може би ти е по-скоро наистина приятелка, а не гадже. Някакъв етап.

Наистина вече се преиграва доста с "Аз съм, но се идентифицирам като.. " Аз и човек не се чувствам в някои по-натоварени дни, освен да се пиша "Извънземна" в документите..? !

 
  ...
преди: 7 дни, 10 часа
hash: d74dce623b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Питай хора в твоето положение, така ще обмените правилните неща, като мнение за да се оправят нещата експресно.

 
  ... горе^
преди: 6 дни, 23 часа
hash: 282921cd7f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

12.   При нас е обратното. Приятелката ми много пъти е виждала как баща и е насилвал майка и включително анално. Явно човека е бил доста активен и постоянно е облядавал майка и като го е правил насила че понякога я е биел. Моята е гледала всичко това и в последствие е започнала да се възбужда от всичко това. Сега карта мен да се държа така с нея. Иска груба игра, , да е подченена. Пляскам я по дупето и направо полудява. Не се оплаквам но понякога ми се иска да го направим нежно и по леко. За съжаление тогава тя не се възбужда.

 
  ...

...
преди: 6 дни, 18 часа
hash: ae603a9acb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Тролове постоянно пускат теми от т. нар. ЛГБТИ спектър, за да създават фалшива представа за масовост на тези извращения. Вижте че се напълни вече с такива теми. Човек като чете тук, ще остане с впечатление, че половината население е от тая западна измишльотина ЛГБТИ....

 
  ...
преди: 5 дни, 19 часа
hash: 1ff025bb7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

14.   Момиче, което се прави на момче трябва да си търси лесбийка или бисексуална. На хетеросексуалните жени им трябва мъжки полов член.
Съжалявам, но не бих имала сексуален контакт с друга жена. Противно ми е, рака както на хетеросексуалните мъже им е противен слса с друг мъж.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker