Не мога да го забравя - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (124186)
 Любов и изневяра (30574)
 Секс и интимност (14660)
 Тинейджърски (22060)
 Семейство (6732)
 Здраве (9764)
 Спорт и красота (4771)
 На работното място (3345)
 Образование (7434)
 В чужбина (1705)
 Наркотици и алкохол (1130)
 Измислени истории (802)
 Проза, литература (1770)
 Други (19283)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да го забравя
преди: 28 дни, 23 часа, прочетена 1395 пъти
Той е с 15 г. по-малък от мен. Запознахме се виртуално, писахме си известно време - усетих го по мой начин, такъв че да ме разбута за среща на живо... Привлекателна жена съм, свикнала съм на внимание, но не бях напускала виртуала - просто не са за мен тези модерни отношения. До този момент... Не съм обвързана, той също и реших да подходя чисто сексуално, той също... По отношение на това не съм имала илюзии и не това ме разочарова, още повече че той ме потърси след виждането ни, не се е спасил след единия секс... Сексът с него беше разтърсващ... Една симбиоза от интимност и по-нестандартни усещания, на ръба да са нараняващи физически... По време на изживяването не съм имала проблеми с елементите на по-грубата доминация, но след това се почувствах не добре... Реших, че не искам да продължа да се виждам с него заради тези усещания на физическо превъзходство. Прекратих отношенията ни без разговор, така че той да няма достъп за контакт с мен. Това отдръпване се случи преди 3 седмици, а аз не мога да си го избия от главата - като обсебена съм и страшно се измъчвам. Такова адско влияние никой не е имал над мен и то за толкова кратко познанство... Просто това е човек със страшно сила енергия и много силно въздействие. Моля за съвети какво сте предприемали в подобни ситуации... Имам нужда да забравя. Не допускам вариант да го потърся аз, поради причините заради които си тръгнах, а именно тези нотки на физическа доминация, които не знам дали няма да се засилят при следващи интимни контакти и поради факта, че имаме разлика от 15 години и ние не можем да изградим някакви перспективни отношения. Знам, че не ми е мястото до него, а не мога да мръдна от него ментално и емоционално.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 28 дни, 4 часа
hash: 2f6271609c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

1.   Нали не си го представяш като твои партньор или съпруг?
Имах тип с подобно изявени сексуални наклонности, и това, което ме привличаше беше да съм жертва, да ме контролират, да не е нужно нищо да правя, а само да ме преследват и хванат!
Според мен са ти минати някакви лични граници, ще ти мине, определено, щом не споделяш с него това, за да се изясните, не сте един за друг!

 
  ...
преди: 28 дни, 2 часа
hash: 9abb35fd92
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

2.   Брех, виж ти дедовия какви чудеса извършва. Аз не виждам нещо лошо в това да правиш секс с него докато и двамата сте необвързани. Достатъчно си умна и интелигентна за да разбереш, че няма да излезе нищо от тази връзка освен хубав секс. Възползвай се на макс, има хора, които цели семейства разрушават в името на хубавия секс. Ти си го намерила докато си необвързана, а и той е необвързан и няма да се чувстваш гузно, че си разделила някоя двойка.

 
  ...
преди: 28 дни, 1 час
hash: 8efd7e4143
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Действията имат последици и сега си поемаш последиците от твоите действия.

Ще го забравиш, когато го изместиш с друг и съградиш с него семейство. Е, търсиш ли го другия? Търсила ли си го някога?

 
  ... горе^
преди: 27 дни, 22 часа
hash: 3dcf206b95
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Явно отдавна не си била с мъж и изведнъж някакъв пикльо много те е впечатлил. Насилил те е анално вероятно, което е отвратително. Няма да го забравиш скоро, но не смазвай Аза си и не се унижавай заради нечии садистични наклонности. Аналният секс е унижение!
Правилно си постъпила като си го блокирала.
Друго няма какво да се направи.

 
  ...
преди: 27 дни, 9 часа
hash: 16d6521a21
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Поиграйте си, огъня ще отслаби моментния ефект, ще влвзнете в рутината на тлеещата жар и на финала ще остане само пепел и спмени. 15 години разлика е на ръба на поколенческото разногласие и това в един момент ще спомогне за отдалечаване един от друг. Сега греби, не се ограничавай. Положителната емоция трябва да преобладава пред отрицателната.

 
  ...


...
преди: 26 дни, 14 часа
hash: 6a968c063c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Е, защо пък да не можете да бъдете заедно, ако сте необвързани?

А мъжете с 15-20, че и повече години разлика как не само търсят секс, ами са и убедени, че и връзка и семейство може да се получи?

И в двата случая са доста годинките разлика.

Дайте си шанс и не се знае.

 
  ... горе^
преди: 12 дни, 19 часа
hash: 4b0068321a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

7.   Прекалено младо момче ли е... ти самата на колко години си че той да е с 15 години по - млад от теб?

 
  ...
преди: 10 дни, 13 часа
hash: d1c94166eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Сама си прекратила връзката и много добре знаеш, че няма да има продължение, защото си умна жена. Харесало ти е емоционално, но ти е дошло в повече физическото усещане. Умна жена си защото подсъзнателно усещаш, че ако в началото физическата болка е на границата, следващите пъти тя ще бъде все по-малко поносима. Не е прекалявал, за да не те уплаши, но за теб е било прекалено. Няма да забравиш емоционалното преживяване, но ще искаш да забравиш болката. Знаеш също, че такава връзка може да бъде само физическа, но без постоянно обвързване. Знаеш много добре, че накрая само ти ще бъдеш емоционално, а може и физически наранена и много правилно си прекратила всичко.

 
  ...
преди: 9 дни, 18 часа
hash: 86dcc67a41
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

9.   Номер 8 е пресъздал най-точно усещанията и мислите ми....
Продължава да ми е много трудно и не преставам да се чудя как този човек за толкова кратко така ме обсеби мисловно и емоционално... Постоянно го усещам да витае около мен, сякаш сме се видели преди малко или очаквам да го видя... Не ми се е случвало досега така да не мога да изтръгна някого от себе си... Да разпознаеш някого като много своя човек и същевременно да усещаш, че ще бъдеш наранен и трябва да стоиш настрана... Чувствам се депресирала и ми се струва невъзможно да допусна друг човек дори и след време. Същевременно ме е яд, че се разпилявам заради човек, който не ме усеща по същия начин най-вероятно и може би вече не се и сеща за мен... Поне не направи нищо, за да ме върне...

 
  ... горе^
преди: 9 дни, 6 часа
hash: d1c94166eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

10.   Аз съм №8. Предполагам, че някои неща ти напомнят за него. Ако си имала мелодия на негово повикване, песен която свързваш с него и т. н. Предполагам, че като чуеш и видиш нещо което сте изпитвали заедно, сълзите ти започват да текат, ако си сама. В момента душевната ти рана е широко отворена и тя кърви обилно. Колкото и да не ти се вярва, дори без шевове, тя ще започне да се затваря. Колко време ще заздравява, зависи от теб самата. Когато мине време, ще започнеш да гледаш нещата отстрани трезво и ще разбереш, че раздялата ви е била неизбежна. Ще дойде време, когато ще допуснеш друг мъж, макар в момента да не мислиш така. Чувстваш се така, както съм се чувствал аз. Следващата твоя връзка ще е много по-добра, ако мъжът е преживял нещо подобно. Най-голямата грешка която можеш да направиш е да говориш постоянно за този на следващия. Мъж съм.

 
  ...

...
преди: 8 дни, 8 часа
hash: 4b0068321a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Така и не сподели възрастта си но може би си около 35 годишна а той около 20 годишен младеж. Е твърде очевидно е че явно е искал да задоволи просто нагона си. Не е ли редно да потърсиш зрял мъж който няма да те изостави след първия секс?

 
  ...
преди: 8 дни, 4 часа
hash: 53bbcbe5f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

12.   До номер 8 - благодаря! Всяка твоя дума влиза на място и ще си препрочитам в критични моменти... Развълнувах се и даже си поплаках, четейки...
И не бих говорила на никого за него... Всъщност тук е единственото място, където споделям...

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker