Бременност - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121135)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Бременност
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 3390 пъти
Здравейте. На 11-октомври, 3 дена след като ми беше свършил цикъла, правих секс с приятеля ми без презерватив, обаче той не е свършвал в мен. Извади го, точно преди да свърши. След около 30 минути пак го направихме, отново без презерватив. Това е, което ме притеснява - сперматозоиди може да се останали по пениса му и когато е влязъл в мен, те да са проникнали и достиганли до матката ми също.

Цикъла ми си дойде, както трябва един месец след това, на 5 ноември - беше си нормално течение, което продължи 3 дена. В момента нямам никакви симптоми на бременност - не ме боли кръста, нито гърдите, нито са се уголемили, нито ми се гади, спи или яде повече.

Чакам цикъла ми да дойде пак сега на 8 декември, обаче много се притеснявам да не съм бременна. Направо ще се побъркам. Вие как мислите - бременна ли съм, приположение че не съм била в овулация, не е свършвал в мен, и нямам признаци на бременност?

P.С. Нямам възможност да си направя тест за бременност.

мерси.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: b0a5fe8b13
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   НЕ СИ БРЕМЕННА! То ако ставаше от първия път да се забременее, всички щяхме да сме бременни! Живей си спокойно :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7ad32e1a54
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

2.   Оф омръзнами да чета все едни и същи истории! .. Ние да не сме врачки, като неискаш да се побъркваш и нямаш възможност за тест за бременност (който е 4 или 5 лева), предполагам имаш възможност за презервативи които са по 2 лева кутийката или някви стотинки бройката! Има 100 теми като твоята поразрови се малко!!!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f4a17a058a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

3.   Послушай 2. Инвестирай в кондоми - струват 30 ст. Не си бременна, но това е по чиста случайност!
Не слушай 1 - бременните булки и 70000 изоставени деца и броят на абортите доказва, че не е права.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e042c1dd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ха-ха-ха! О, не! Това истинска история ли е? ! Не вярвам, че може някое момиче водещо полов живот да задава подобен нелеп въпрос.
Мила моя, БРЕМЕННА СИ! Най-вероятно с тризнаци, защото си го правила на третия ден след като ти е свършило. Честито и на младия татко! Ура!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 76a382091d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Номер 3, не се ебавай с хората, има двойки които години наред искат да имат дете и не могат. Това, че има и много други, дето забременяват "без да искат" от невежество и т. н. не значи, че няма хора с обратния проблем.

Иначе към авторката: При положение, че ти е дошъл цикълът СЛЕД въпросния секс, за който се притесняваш, какъв е проблема изобщо? ! Разбирам да беше задала въпроса 1-2 дена след секса, ОК, ама ти питаш месец и половина по-късно, при това след като ти е дошло междувременно.

ОТДЕЛНО, че на 3-тия ден след като ти е дошло така или иначе е много малко вероятно да забременееш, дори да свършат в тебе. Аз редовно се празня в приятелката ми до 1-2 дни след като й е свръшило (т. е. 5-6 дни след като й е дошло) и вече доста години наред не сме имали проблем. Но това си е и до организма, така че на твой риск!

И още една малка поправка, ако ти е дошло на 5 ноември следващия път трябва да ти е около 3 декември, не на 8-ми. (Ако приемем, че ти идва редовно на 4 седмици, но след като ти е дошло на 8. 10. и след това на 5. 11. са точно 4 седмици помежду. )

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f4a17a058a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   5, много се изкара вещ по женските въпроси...когато си мъж!
Първо, 3 дни, след като ти е свършил мензиса (това нарича „вещата“ авторка „цикъл“) - е овулацията или преди нея, което си е супер риск!!!

Върши ги, каквито си искаш с приятелката ти, но ще забременее така, ако е здрава и ти си потентен. Въпрос на късмет е - може да е другия месец, може да е след година, сигурно е обаче, че който си играе с огъня, рано или късно се опарва.
Свършвай си иначе - ти си един пример, колко „пазят“ мъжете - нали не ти ще правиш после абортите, дреме ли ти...

И още една малка поправка - женският цикъл не е 4 седмици - всяка жена си има свои си цикъл с различна продължителност. Повечето имат 28-33 дневен цикъл, но това не е задължително. Има и жени с 38-дневен дори, а и на много жени не им е редовен цикълът.

А, и прегледайте се с приятелката си - щом от години се изпразваш в нея и не е забременяла, един от вас има репродуктивен проблем.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3ed26138bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Добре де, инцидентът е станал октомври, казваш, че ноември началото ти е дошло, нямаш симптоми, ами извинявай, ама дали си бременна? Ти сама си си отговорила, мила! Този месец, ако не ти дойде може да е защото си се стресирала прекалено много за тая глупост, или ако пак не направиш белята. Затова иди си купи една кутийка презервативи и почни да ги използваш!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e042c1dd26
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Значи номер 5- ти също си много невеж. Поинтересувай се малко повече- в нета има много информация. Точно след цикъл ако се изпразниш в приятелката ти шанса да забременее е най-голям. Защото овулацията(периода, в който може да забременее) настъпва до към 14-ия ден от цикъла. Сперматозоидите живеят до 72 часа вътре в приятелката ти. Там е най-благоприятната среда за оцеляване. При редовен цикъл няма шанс да забременее преди и по-време на менструация.
А иначе към авторката- нали ти е дошъл цикъла, какво се притесняваш тогава?!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 208bb0c449
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Напълно съм съгласна с 6. Много ми хареса коментарът и заради думата цикъл. Може менструация или мензис да са неприятни думи за някои, но те не са цикъла. Всички сме постоянно в този цикъл до менопаузата. Календарният "метод" на 5 са го изпитали доста хора на гърба си, но който иска да си рискува здравето за единия кеф, това е негов проблем.
8, дори с редовен цикъл дните преди и по време на менструация не бих казала, че са кой знае колко сигурни, пак са си игра с огъня. Не познавам жена, която да е имала цикли с точно определена дължина, но и това не изключва възможността някой месец да не е така.
Авторке, менструацията ти е била нормална при цветната бременност е оскъдна така все едно ти е на края.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: ae11a6d0d6
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ''Правих секс с приятеля ми без презерватив, обаче той не е свършвал в мен. Извади го, точно преди да свърши. След около 30 минути пак го направихме, отново без презерватив. Това е, което ме притеснява'' а нямаше ли да е по-разумно да се замислиш за тези неща преди да правиш каквото и да е без презерватив?

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f8ae1c03f8
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

11.   Къде ти беше акъла когато го правеше без презерватив а??
Да има голяма вероятност да си бременна!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker