Не му става... - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121033)
 Любов и изневяра (29668)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не му става...
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 19991 пъти
Здравейте, мислех си, че няма да ми се случи да пиша и аз, но... ето ме и мен тук. Та ето го и моят проблем-С моят приятел сме заедно от 2 месеца всичко е перфектно и романтично, НО до като стигнем до секс! Силно казано секс, защото на него не му става, правя какви ли не работи за да му стане и най-после да го направим, защото аз не съм от камък, и аз имам нужди които искам той да задоволи, но нещо не се получава, щом му стане и веднага пада.

Казва, че няма проблем нито в работата, нито в учението, казва ми, че аз съм жената с която иска да бъде, че съм го подлудявала само с допира си, еми да ама... не става "далаверата".

Започвам да си мисля, че проблемът е в мен, че аз не правя нещата както трябва, но той категорично отрича да е така. Щом не е така какво не е наред? Какво трябва да направя за да го направим най-после?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: b2807b80f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

1.   Еми той е импотентен. Ти не си виновна. Купи му виагра и ако пак не стане... не знам. Ако толкова го обичаш си купи вибратор и не го напускай ако е свястно момчето.
~~~Приказната кралица~~~

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 05a71c9596
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Мен ако ме питаш си е стрес

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 60d45abac8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

3.   Причините може да се много и от различно естество, но щом все пак го вдига най-вероятно става дума за нещо на психическа основа може дори и от превъзбуда да става така. Питай го пробвал ли е да се изпразни сам преди да се видите за да се поуспокои и ако не пробвайте другото е консултация със сексолог.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2639d89347
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Здравей,
и аз имах такъв проблем със сегашния си приятел. При първите опити да правим секс все не ставаше "работата". Ако стане и падне. В същото време ме уверява колко много ме харесва и желае, как съм го била омагьосала още първия път като ме видял.
Една вечер след дискотека, бяхме пийнали, всичко страхотно и тогава най-накрая се получи. След това той ми призна, че първите пъти много ги е мислил нещата- как ли ще се справи и такива подобни. А и защото твърде много ме харесвал. Сега правим повече от страхотен секс и този ни "проблем" е забравен вече.
Във форумите бях намерила мнения и на други мъже, които признават, че първия път когато са със жена, която много харесват им се е получавало засечка.
Както всички знаем секса е в главата. Не само тая долу ;)) Опитай се да си мила, прави му комплименти. Пийнете нещо за да се отпусне и да добие повече увереност и действайте. Но в никакъв случай не му натяквай за това, защото следващите пъти ще си мисли само дали ще му стане и съответно сещаш се какъв ще е резултата пак.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 965bf2dc7d
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

5.   Уверява ме, че не е стресиран, а че и той го иска, но не се получава. А оносно това дали му става когато се самозадовулява да става му, и точно от това започвам да си мисля, че проблема е в мен, а е много мил, нежен, роматичен и се разбираме чудесно, но точното доказателство за нащата любов не е на лице.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9fd1398374
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   № 4 е напълно права... от собствен опит го казвам това

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 406ca47a23
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Пробвай ти с виаграта или с еквивалент някакъв. Трагичен е случая. Първият ми беше такъв, особено с кондоми... Е, накрая се оказа, че има разтягане на някакви вени в тестисите и, че ми е изневерявал с най-добрата ми приятелка (не знам с нея как е било). Зарязах го, ожениха се и вече 8 години нямат дете.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: fba3d49daf
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Аз и моят приятел имаме същия проблем :( заедно сме от 7 месеца и когато се стигне до секс нещо все не се получава. Пробвахме и пийнали и трезвени, но уви няма резултат. Наистина го обичам и не мисля, че това е най-важното, но всяка връзка има своите нужди. Говорили сме за причината, и аз си мислих, че причината е в мен. Направила съм всичко възможно, за да се получи. И двамата го искаме силно и си обичаме, но не намираме решение!!!!
алисс

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 20de339210
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

10.   Спокойно, на всички мъже се случва да стане засечка и пушката да не гръмне

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 25a25e352f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Към 8. Седем месеца сте заедно и за седемте месеца не може да го вдигне?

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a7f1258f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   авторката:Да на ясно сзм, че стават засечки, но нормално ли е... ето снощен пример:И двамата го искахме, играта беше на лице, на него не му стана и се довърши самичък в банята... почувствах се доста зле от това... :(

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 25a25e352f
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

13.   Авторке, това не е нормално.

Просто не разбирам как като те види гола и не може да го вдигне. Жалка работа! Ако баща му разбере, че има такъв син... не знам колко би се гордял с него.

Аз да не мога да го вдигна - това се случи само веднъж, когато изтеглих порно с една стара баба на 82 год. Линка ми го бяха дали приятели, и аз - любопитен - изтеглих го и после 2 дена не можех да лъскам като се сещах за клипа.

Най-добрият съвет, който мога да ви дам - заминавайте на сексолог или уролог. Ти можеш отделно да попиташ и гинеколог, те също могат да предпишат нещо. Просто потърсете помощ от специалисти. Не ми го побира главата, разбираш ли! Как може да не го вдигне???

И последно искам да кажа нещо - твоят приятел има ОГРОМЕН късмет, че е намерил теб. Защото малко са жените, които ще ги търпят такива, дето не могат да си го вдигнат. Да не говорим за втори, трети или десети път.

Говори с него да ходите на лекар. Дори психолог може също да помогне. Кой знае, може да има някакви психологически травми...

Бях чел в една стара книга (наръчник по секс от 70-та година), че понякога се случва мъжете да имат проблем с ерекцията заради случки в детството, където твърде много са били привързани към майка си. Чувства на вина също пораждат този проблем. Ако вижда майка си когато те погледне, значи работата не е добре.


Успех... направо не е за вярване. Дано решиш проблема.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c91d0fc9be
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Аз съм №8 и да за тези 7 месеца нищо не се случи и вече си мисля, че или е импотентен или е гей. пробвахме много пъти и вдигне го и фюу пак умре. На истина не знам какво да направя вече?
алисс

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a7f1258f1f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

15.   Авторката:Олеле Номер 15, това с майката нещо не ми допада особено... А той не иска да ходи по лекари според него НЯМА проблем, но само според него... А относно това търпя го, защото го обичам, без секса всичко е приказка. Ноооо аз си го искам този фактор за нашата любов, за жалост той не може дами го даде.. а си го предоставя сам на себе си :(

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 25a25e352f
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

16.   Направи си сметката защо го обичаш. Ако 100% е човекът, който искаш - тогава ще си без секс доста дълго време. На млади години не може да го вдигне.

Има и друга опастност. Той добре си шляпа чекиите в банята, ами ако започне да чука други? Представяш ли си? Вземе, че му стане при някоя чужда, оправят си се те, а ти за секс можеш само да сънуваш.

Прави си сметката хубаво. Ние мъжете казваме "има мнооого риба в морето". Това се отнася и до мъжете - има доста мъже. Помисли си.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 988973e02b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Samokoveca

N 4. Браво
Така трябва да мисли една уважаваща себе си и приятеля си жена.
Това са думи на зряла жена, ЕВАЛА.

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: a6bfc3f7dc
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

19.   Абе не мога да разбера, от къде толко специалисти се извадихте тука и повечето са само глупости, знаете не знаете пишете, абе като не знаете мълчете, да не се вижда колко сте неграмотни... АВТОРКЕ всичко е въпрос на притеснение, всичко идва от там че той се притеснява, тъй като иска да даде всичко от себе си, и точно за това не се полочава, и го е срам да ти каже, кажи му да не се притеснява. Предрасположи го така че на него да му е хубаво, и в началото ако искаш да имаш ефект прави това, което на него му харесва, ще имате много голям успех гарантирам ти. Колкото до тоя пластмасов отговор, който сте дали на момичето "тои е импотентен -НЕ ти си смотана и не можеш да му го вдигнеш, на мъжа оная му работа е толкова голяма, колкото жената си я направи, това че повечето само говорят и като ги вкараш в леглото, седят разкрачени като "варени кокошки и чакат" и извинявай ама какво чакаш да цъфнат налъмите ли???

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: f6f748e14e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   Няма страшно и на мен ми се е случвало. Просто направи някакъв романтичен жест за него: купи си секси бельо, направи му вечеря и пусни секси музика... хапнете, пийнете.. Легнете си, пусни порно например и го увери, че е най-прекрасния мъж, с който си била. Тогава леко започни да го целуваш от ухото надолу, надолу, докато стигнеш до ****. Там бъди много нежна, внимателна, целувай го гали го и след като се е втвърдил започни да се пипаш.. Е повярвай ми след всичко това ще строшите леглото от секс! :) Успех
32

 
  ... горе^
преди: 9 години, 3 месеца
hash: fd9aed558b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

23.   И аз имах приятел, който не го вдигаше. Сподели ми още преди да стигнем до леглото, че не му става. Беше разочаровал много жени, с които е пробвал и не е успял. Всички го бяха зарязали заради този му проблем и с това бяха задълбочили проблема му. За мене беше предизвикателство да му го вдигна. В първата ни нощ заедно му приложих всички възможни, познати ми "похвати" и въпреки тях и хранителната добавка, която пи той, не успях да му го вдигна. От втората среща нещата се подобриха и успяхме да правим секс. Дадох му самочувствие, похвалих го, казах му, че ме е накарал да се чувствам страхотно. Започна да ми повтаря колко ме обича и че иска да се омъжа за него. След още 6 страхотни срещи, в които се потрудих много, за да станат нещата, явно му дадох повече самочувствие, отколкото заслужаваше. След един мой изблик на недоволство от липсата на време за мен, той ми каза да не го безпокоя вече и спря да ме търси. Не давайте на мъжете до вас повече, от колкото заслужават.

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: be135c3b70
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   Авторке, мъж съм и те уверявам на 100%, че проблема му е психилогически. Щом може да мастурбира и има желание за секс и жени, значи е физически здрав и не е гей!!! Проблема се получава от притеснение, не го слушай че бил спокоен и подобни, явно момчето те харесва наистина и няма голям сексуален опит преди теб. Започнал е да се чуди как ще се представи, дали ще е достатъчно добър да те задоволи, ще го харесаш ли такива неща и от там се е сковал и изпитва вместо удоволствие страх и притеснение. Ако наистина го обичаш ще му помогнеш да преодолее този си проблем, уверявам те, че почти няма мъж на който в даден момент от живота да не се е сблъсквал с това, дори опитни мъже, когато правят за първи път секс с нова жена се притесняват малко или много и може да има засечка!
За да стане работата трябва да направиш така, че момчето да се отпусне и да се възбуди, облечи нещо секси, не започвай директно да се събличаш и без да му казваш предварително, че ще правите секс, трябва да изглежда спонтанно! Започни да го целуваш по устата, врата и постепенно да слизаш до пениса, след което се опитай да го свършиш с уста, за да може да придобие увереност, че все пак му е станал. И следващите пъти вече да опитате и вагинален секс. Няма да е зле да го научиш да ти прави френска любов и да използва пръстите си, докато пречупи срама си, дори това ще ускори процеса! Успех и не се притеснявай, момчето си е наред, просто се е притеснило и ще трябва да разчупиш срама!

 
  ...

...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: fcd879725f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

25.   Номер 23, още като започна разказа си и се досетих как ще се развие :)

 
  ... горе^
преди: 9 години, 2 месеца
hash: e5b7ed123e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

26.   Мъж съм и ми се е случвало. Притеснение е най-честия случай, въпреки че при мен беше по-скоро от дълъг "сух" период, през който бях привикнал към самозадоволяването и имах по-слаба чувствителност. Въобще нито свирки, нито секс ме възбуждаха достатъчно.. може би за минута-две и падаше. Решението беше да намаля драстично самозадоволяването прием на храни подобряващи ерекцията. Подложи го на лека диета с по 3 банана, 100гр. бадеми, кралски скариди и сьомга за един-два дни (и никакви чикии) и да видиш как ще се одърви много бързо... Аз и досега като хапна морски деликатеси и после след първия тек, директно почваме пак без да ми пада.
Виждам, че темата е отпреди 3 години, но ако някой има същия проблем - храните "афродизиаци" наистина действат - лично изпробвано! :)

 
  ...
преди: 9 години, 2 месеца
hash: 8a277c03a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

27.   Аз бях така, защото не познавах приятелката ми и ми беше притеснено да я чу*ам като к*ва, но това ми харесва. В последствие и споделих какъв съм, какво харесвам, малко по-грубите неща и доминацията, но понякога харесвам и обратната противоположност, но й допадна и сега правим вълнуващ секс с часове. Веднага след като й го вкарвах преди първите 2-3 месеца, веднага ми спадаше и не ставаше никакъв секс, но просто не можех да се отпусна, сега вече правим секс с часове, отлично е, но аз доминрам, а ако съм изморен и на нея и давам инициативата.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker