Искам да облека секси бельо, но той май не си пада по това - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да облека секси бельо, но той май не си пада по това
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 5526 пъти
Здравейте!
Не зная колко голям проблем е това, за което ще пиша, но напоследък не знам какво да мисля, а може би вие като странични лица ще отсеете истината в ситуацията. Моля за съвет, как да тълкувам това?

Млада жена съм. На 24г. Висока съм 166см., тежа 48кг., фигурата ми е нещо средно между круша и пясъчен часовник. Нося сутиен чашка C, понякога D.
Като цяло не съм чак толкова грозна. Горе долу се справям и гледам да поддържам тялото си, тренирам много и се храня здравословно.

И всичкото това заради себе си, но и заради човека до мен. Имаше период, в който качих и станах 55кг., бях наляла доста, но си го върнах, очаквах, че ще се харесам, понеже се пошегувах с него, че искам да си купя някакво секси бельо...
А на всичкото това той каза, че няма нужда и че гола съм по - добре.
Не зная дали наистина го мисли или не го възбуждам до там, че да се изживявам като секс бомба в леглото и да слагам дантелени чорапи и сутиени...

Винаги съм си мечтаела, че някога ще чакам мъжа ми по бельо и като се прибере и ме завари...
...ама май само мечти останаха...

Вие купувате ли си такова бельо, или аз съм ненормална и съм гледала много порно?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8e13992639
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

1.   Аз пък бих се радвала ако така ми кажат, защото това означава, че мъжът до мен се възбужда от мен като човек, а не като секс обект и украшение.... Но пък аз си имам самочувствието за външния си вид и си зная, че дори и огромни гащи да сложа пак ще изглеждам добре.... Също, вярно е, че фигурата на хората е различна, но аз съм някъде 170, 171 и съм 54. Броят ми се ребрата и малко да дигна нищо толкова няма да стане, а ти си по-лека от колкото по-ниска от мен и говориш, че с малко качване си наляла...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e202982816
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

2.   Първо, не разбирам, с какво фигурата ти и терзанията ти по нея имат връзка с темата - секси бельо може да носи всяка жена и всяка жена в секси бельо е по-хубава, според мен.
Иначе, и моят мъж е такъв. Веднъж се разхождахме в МОЛ-а и влезнахме в Ню Йоркър... и ха - взе ми ей така жартиери с корсет!!! РОЗОВИ.
Изобщо не бяха моя вкус, но си викам - ето го, май и него го е било страх да не се разсърдя, ако поиска секси бельо! Човекът си носи май багажа от минали връзки...
Препоръчвам ти да си вземеш нещо, което се харесва на мъжете - черни жартиери с черна нощничка... и да решиш да си легнеш така, ако не му харесва - ами той си е виновен!
Важно е да ги разопаковаш пред него, за да не си помисли, че ги изкарваш от миналото си, използвано с минали мъже. Ако имаш такова бельо - в коша. Само ново секси бельо за мъжа, с когото си и то демонстративно ново...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9a34acee09
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

3.   Не е проблема във фигурата ти-има мъже, които не са воайори, не си падат по еротично бельо и свещи и други романтики и изненади! Просто си вършат работата без джиджавки! Не се комплексирай! И ти едва ли би харесала, ако не обичащ такива неща, мъж да ти изскочи гол от тортата, по прашки!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a4534a301e
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Няма какво да се чудиш направи му изненада някоя вечер и го чакай само по часовник на ръката. Дрехите са излишни!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8e13992639
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

5.   Съгласна съм с 3 за воайорството, но то не означава липса на романтичност. То по-голяма част от мъжете са си точно воайори, точно същата дума използвам и е вярно това. Толкова противно ми стана това, че направо завиждам на авторката.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 5cfa1d51a8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

6.   Просто ти е направил комплимент. Купи си и го изненадай аз си мечтая моята приятелка да ме изненада така...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: af5cfcb35d
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

8.   Купи си пък да види дали не си по-възбуждаща така:)

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1ce4ce3680
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

9.   Бъди малко по самоуверена. Хубавото бельото, дори и под дънките, ще те ката да се чувстваш самата ти по-секси. Не го питай него ами направо го изненадай. И според мен не е искал да те обиди. Вземи си нещо, което да отива на фигурата ти- секси нощничка, корсет... или каквото ти си решиш.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1a8ec2c7d8
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Моят съпруг не иска да си слагам секси бельо, защото му било курвенско- аз съм била вече омъжена жена и не ми подхождало. Не го разбирам. Аз съм на 26, той на 33... Може и при вас да е така-притеснява се да не изглеждаш по-уверена от него, сигурно почва да си мисли с колко ли мъже си била преди това, нещо такова. Аз така си го обяснявам. Наблягам да други трикове-секси аромати, разни соли за вана, свещи... Пробвай, нищо не губиш, пък и зависи от настроението на човек. :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d30c698d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   Аз не бих имал претенции към това какво иска да облече приятелката преди секс. Важното е да се чувства желана и аз бих гледал винаги да е така, като й го казвам.

Има обаче и нещо друго - ако мъжът каже, че "не го интересува дали е със по-специялно бельо или не", това не бива да се тълкува погрешно. Просто някои мъже държат не на дрехите, а на това което е под дрехите! Съгласете се, жени, че ние мъжете не правим секс с дрехите ви, а с ВАС самите! Едни дрехи не ни докарват до оргазъм. Вашето поведение по време на акта и вашето тяло ни докарва това чувство.

Така че секси бельото не е толкоз важно. Важно е само ако ВИЕ се чувствате по-секси с него. А аз, както и други мъже като мен, винаги искаме да се чувствате желани. Затова ви го казваме. И не държим на скъпо бельо.

Избягвайте да си създавате комплекси, че не сте желани. Бельото не ви прави желани, а вашата личност е най-важната!!! Че да не би Искра Фидосова (от ГЕРБ) да стане по-желана ако си сложи такова бельо, а?? Важното сте ВИЕ, не дрехите!

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e5afdd121a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Виж, 11, по принцип имаш право, но не и за жените.
Жените винаги гледаме да ви се харесаме и съответно се стараем да изглеждаме добре. Няма жена, която да няма комплекс за някаква част от тялото си например и да не си въобрази, че може поне малко с бельо да подчертае поне хубостите си. Това кара жената да се чувства по-сигурна и съответно по-спокойна и по-активна в леглото.
Може на мъжете по време на секс да ви е все едно, вярвам в това, но не е така и при жените. При вас изключва дори почти целия мозък особено по време на оргазъм (с изключение на частта за секс), при жената цялата мозъчна кора е активна в този момент - нали някой е трябвало да внимава за врагова, когато още сме живяли в пещерите. Жените също непрекъснато чуват всичко по време на секс и това ги дразни, защото преди хиляди години са слушали за децата си, със слуха си можели да определят кое къде е и кой хищник се задава. При мъжете визуалното е по-развито и могат да се концентрират върху нещата, които в момента правят - жизнено важно качество при лов. Жените едновременно вършат много неща - и по време на секс.
Така, докато на теб ти е готино, приятелката ти може в този момент да вижда само набръчкания си корем, увисналите си гърди, а има пози, в които дори перфектна фигура да имаш, просто... ужас!
Бельото дава чувство за сигурност, а и грижейки се за тялото си, разхубавявайки се, жената се опитва да изрази вниманието си към мъжа.
И като ? кажете, че ви е все едно - ами обиждат се момичетата.
Не става тук дума за самото бельо, а за това да си се постарала, а после да ти се каже - абе, все ми е едно.
Как би се почувствал, ако си се трудил, взел си добра заплата, изведеш жена си на скъп ресторант, а накрая тя ти каже - абе все едно, и на дюнер да ме заведеш - същото. Може да е искала да каже - не съм с теб заради парите, но ти си мислиш - гледай я сега, каквоти и да направя, тя не е доволна.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d30c698d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

13.   12, абсолютно съм съгласен. И си права, премислих това, което каза и това което аз написах може би не е много правилно.

Аз наистина затова много обичам жените - те винаги гледат да са най-хубави за мъжа, който обичат. Ние мъжете рядко го оценяваме, но поне аз, когато говоря по този въпрос с интелигентни жени като теб, гледам да променям държанието си и да се поставям на тяхно място. Трудно, но ако щеш вярвай - и мъжете имат шанс да станат чувствени! Поне тези, които контролират мъжкото си (и тъпо) его.

И на мен ако някоя приятелка ми каже "пфф еми все ми е едно че си обръснал оная ти работа само за мен" и аз щях да се почувствам нежелан. Затова наистина е много важно човек да разговаря с жените и да прави промени в държанието си, така диалогът спомага да има разбирателство и връзките са винаги прекрасни. Егоизмът срива всичко, а егото у мъжете (и лявата им част от мозъка) трябва да се свеждат до минимум в отношенията с жените.

Права си и за праисторическите времена - доста логично си го обяснила, за качествата на жените, които природата им е дала. Именно това умение да правят няколко неща едновременно ме изумява и предизвиква у мен уважение (аз ако правя няколко работи едновременно, нищо няма да излезе). Но и явно това е идеята - да се допълваме!

Ерата на мъжете и патриархата отминава. Вече не е нужно да сме ловци, нито хищници (вегетарианец съм от 1 година) и това ми смени доста мисленето. Сега е ред на жените да застанат напред и да ни изведат от тези зверски времена, където сме почнали да приличаме на животни с тези побоища и простотии, които разни "мъже" правят. Тази агресия може да се стопи когато егото у мъжете започне да намалява и жените си влезнат в ролята да ни научат на любов и разбирателство. 2012-та иде....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e5afdd121a
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   13, хубаво, че си отворен за женския поглед над нещата...
Много мъже, особено заради порнотата, си мислят, че нашата сексуалност е като тяхната - в порното бива представена една женска сексуалност, която същност е мъжка. Истината е съвсем друга. За жената е от особено значение дори обстановката, мирисите около нея. Не става и така - от вратата за краката...
И да, жените обичаме да се стараем за мъжа, които обичаме и обратното. Така е и по-лесно да прекарваш времето си, когато партньорът не е до теб. Да си купиш секси бельо е и внимание към себе си, но преди вскчко си си мислила за него. Много сладки и смешни намирам обаче мъже, които търсят с изчервени лица бельо за жените си, гледат, обръщат и си нямат понятие кое за какво е, дори не знаят, че нещата си имат и номера.
Много жени се намират за дебели, но мъжете им не мислят така. Ако ги пуснеш да купуват бельо и дрехи, те ще вземат много по-малък размер, отколкото носи жената - просто влюбеният човек вижда другия като перфектен, по-скоро слаб, отколкото дебел, по-скоро с рядка коса, отколкото с голо теме, по-скоро лееееко космат, отколкото с четина, по-скоро с хубаво оформен бюст, отколкото с малки гърди.

Иначе, не вярвам, че ерата на мъжете ще отмине в рамките на нашия житейски път (не вярвам в края на света 2012. ). Човешките общества, особено в период на криза, клонят да избират лидери със по-високи нива на тестостерона. Направени са анонимни изследвания (пак американците) - оказало се, че лидерите, мениджърите и ръководителите на правителства имат по-големи от нормалното тестиси - призрак за завишен тестостерон. (мисли само за скандала около МВФ-шефа Щраус Кан, Клинтън, Берлутскони, Борисов ако щеш, Саркози...Путин...а и в историята - едва ли щеше да я има България, ако Аспарух беше Аспарухка...) - тези мъже са и съответно доста потентни и имат доста над средните нужди) Тези личности могат да взимат много бързо решения и да ги налагат, дори със сила, а това е много важно, когато положението е напечено.

Когато цари благоденствие, тогава вярно - женските способности да избягват конфликтите, да търсят компромиси и т. н. са по-важни, но едва ли това ще е скоро. Жените сме добри на определени постове, в определени области, но едва ли скоро ще има жена (истинска и женствена жена), която да управлява държава. Една Ангела Меркел е най-вероятно хомосексуална с мъжки поведенчески център на мозъка - доктор е по физика (математическите способности са типични за мъжкия мозък), има по-големи топки (образно казано) от доста мъже. Не говоря за такива жени. Говоря за нормалните жени като майките ни например.
Е, нямат качествата на Меркел, на Обама или Путин.
Но пък прекрасно могат да възпитават деца в училище, да продават дрехи, услуги, да се грижат за стари и болни хора - все задачи, изключително важни, за да може обществото да функционира като такова. Забравяме често за тези жени, но истината е, че без тях, нито щеше да има общество, нито хора, които мъжете да управляват, и мъже нямаше да има, защото някой трябва да ги износи, да ги откърми и да им целува раничките като паднат, да ги научи на азбуката, да им пече хляб. Не бива да отричаме мъжките и женските качества и да очакваме от другия пол неща, характерни за нашия. Да, има отделни женски качества, които може да има един мъж, но той пак като цяло си остава мъж...и обратното - дори една Меркел остава жена като цяло.

Колкото до вегетарианството - прочети повечко за рисковете от рак на дебелото черво. Тибетската медицина например го отрича. За мъж не е толкова фатално, но за жена - да - заради месечното кървене и износването на деца.
Ако го правиш от хуманност, помисли, че на село има добре гледани животни и, че това е част от кръгооврата на живота в този свят. Помисли и откъде ще си набавиш белтъчините, което е много важно за мъжете. Избягвай продуктите от соя, тя е ГМО и се извличат чрез химични процеси, които замърсяват природата на място, много вода се използва и местното население гладува.

Стив Джобс е станал първо вегетарианец, после пълен веган и... после се е разболял от рак. Бог да го прости. Има много подобни примери.
Чети тибетска медицина, ще разбереш, защо е така!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8e13992639
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Слава Богу, не съм точно като теб 14. Има нещо такова в мен, защото така са учени жените, но не е чак така. Ако съм с някой мъж години и се виждаме често, всеки път ли ще се старая, да не говорим, че доста често не съм с мисълта, че ще правим секс, нещата просто се случват. Имаше статия за жена, която казваше как най-много е желаела секс по време на бременността си. Направи ми впечатление, че каза, че най-доброто било това, че не и пукало как изглежда, просто иска секса и това е и тогава е изпитвала най-голямо удовлетворение. Правела е това, което иска, без да се интересува от други неща. Така от обект на желание, което ужким възбужда жените, става човек, който си има нуждите. После защо мъжете искали по принцип повече секс....

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e5afdd121a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

16.   А, 15, не си ме разбрала правилно. Аз самата не съм такава. Просто се опитвам да обясня на господата, как може да мислят НЯКОИ жени.
Да казвам, че не ми дреме, как изглеждам и в леглото, ще е лъжа, но съм била и 10 кг. по-тежка и пак това не ми е пречило. Партньорът ми е също от мъжете, които не харесват да носи жената бельо в леглото - просто харесва допира на кожата и голото женско тяло. После се сетих и за още една причина (мъжете са практични същества) - просто той има много светла и суха кожа, сигурно го дразнят някои тъкани и го боцкат банелите на коресет например, дори най-финните жертиери могат да драскат.
Но чат-пат и той има настроение за бельо, странен ми е вкусът му към кичозното бельо.
Мъжете са най-странните същества за мен и това е.
За мен е важно да изглеждам добре, но честно - и като бременна, и като жена над 40-те ще искам да имам секс с партньора си - с или без бельо.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d30c698d5e
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

17.   14, та да продължим разговора.

Относно вегетарианството... Белтъчините се набавят от гъби и ядки. В тях има повече белтъчини отколкото в месото. Причината да спра месото, е че имах проблем с черния дроб от натравяне с месо (едни скъпи биволски луканки, които ми причиниха ад, не знам какво са слагали там). Не можех да се наведа от болки, беше се надула областта около черния ми дроб, не можех и да спя. Дори при дишане, от самото движение на кожата, беше страшно болезнено (а до тоалетна как ходех - не питай). Откакто съм без месо (спирах го постепенно), се чувствам жизнен, килограмите са се запазили, ноктите и косата станаха по-жизнени, и за зъбите е по-добре - не се налага да изчетквам заседнали парчета месо оттам. Вече не ми се и яде месо. Никак. Соя консумирам по 1 път в година. Не ми се налага, тъй като работя в кулинарен щанд с аюрведична кухня, китайска кухня и индийска. Хапвам като цар :)

Относно 2012 - не съм казал че ще е край на света :) Изобщо няма да е край, а ще е ново начало. И китайците, и маите, и египтяните, индииците.... всички казват че се очакват качествени промени у хората, най-вече осъзнаване на хората, че всичко е едно цяло. Да виждаме себе си като погледнем случаен човек, никога да не искаме да манипулираме и нараняваме околните. Да помагаме когато ни поискат помощ! Чувала ли си за Георги Изворски? Виж в youtube. Знам че си чувала за Петър Дънов! Не може да не си. Ванга? Всички те обясняват, че живеем в МНОГО динамично време. И промяната, която предстои, новите енергии, които се задават.... всичко преживява качествена промяна към по-добро! Кулминацията на тази промяна е след 2012-та... Всички затъпели и обладани от низки желания хора, които не са в помощ на другите и имат огромно его, ще изчезнат постепенно. Кой ще се пропие и ще умре, кой ще се блъсне с кола и ще си остане на място.... просто това вече се случва! 2012-та е едно начало на най-качествените промени на Земята от много хиляди години насам! Нови "хора" се раждат, с интелект и разум, които са бъдещето и са над масовия материализъм. Те ще оправят бъркотията която е сега.

Стив Джобс - причината за смъртта му е по-скоро кармична. Имал е задача в този живот, както всеки човек. И я е изпълнил. Отишъл си е от този свят, но не заради веганството. Всички велики хора, които са променили света по осезаем начин, си отиват след болест. Това не е случайно.

За изместването на мъжете от управляващата сцена - не съм го измислил аз. Чел съм книги от сорта на Мулдашев, книгите на Бялото Братство (не съм член, но ги подкрепям), Дейвид Уилкок.... и други. Както и статии в интернет. Вярно е, че сегашните управляващи не са случайни - говоря за големите от тях. Със сила е било управлението от памти века. Но забелязваш ли как едни и същи грешки се повтарят? Историята се повтаря, казват разни историци. И са прави. Нужна е промяна към по-добро. И големите "ташаци" не са решение на нищо. Връзката е следната - след 2012-та, егото у човека ще намалява постепенно. Егото е причината за конфликта и проблемите. Жените са в състояние да пренебрегнат собвстеното си его (демек нужди, желания) в името на отглеждането на децата си. Ако всеки на тази планета започне да отдава 51% от вниманието си на другите и 49% внимание на себе си - това ще е истински рай!!!! Мислейки само за себе си е довело до това състояние. Управляват ни "големи ташаци", които на народа дават по-малко от 10% от възможното, а самите те умират да са добре. Хората не си помагат. При бедствие - ще се спасяват всеки сам за себе си. Но това поведение вече е към края си, историята се е повторила достатъчно пъти. Новото време ще дойде и новите енергии в природата ще спомагат за промяна в мисленето на хората. Който откаже тази промяна и се зарови в егоизъм, ще отиде на боклука и няма да излезе докато не си смени мисленето. Или докато не изчезне оттук. Наистина има по-визша сила и тази вселена има вече отреден план за всичко живо в нея. Ще се случи това което е отредено, а всичко върви винаги към развитие. Никога към деградация.

Това е от мен!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: efd29beb11
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

18.   Да се включа и аз заради коментар 17 :). Съгласна съм с всичко казано и да отбележа, че аз съм вегетарианка от 16 години (познавам хора, включително мъже, вегетарианци от 30 години в цветущо здраве и месоядци на по 17, които умират от нелечими болести), сега съм на 34 и си мисля, че става дума повече за светоусещане, отколкото до това дали вегетарианството води до по-добър живот. По същия начин някои мъже не бият жените си, не защото не трябва да се бият жените, а защото нямат в себе си желание да ги бият. Ето така аз нямам в себе си желание да ям месо и тъй като всяка храна носи определена енергия, ако не вкарвам тази на месото, естествено, че аз се променям. Яденето на месо е като всичко останало - свободен избор, а не задължение или забрана. И всичките там заплахи, че неяденето на месо е опасно са като заплахите, че ако не се ваксинираме ще се разболеем. Начин да ни правят слаби и роби. Но това е мое мнение и ако се опитвам да го доказвам, значи, че не му вярвам. Все едно да доказвам, че е правилно да пишкам, ако ми се пишка. Отивам да го направя, така съм го почувствала и толкова.
Този свят рухва и видимите признаци са многото природни бедствия, земетресения, увеличаването на психичните заболявания, все по-неустойчивите връзки и дори Occupy движението и ние сме свидетели на невероятен скок в нивото на нашето съзнание. И рухва, защото се е изчерпал и всички знаем, че е така, дори да не ни е удобно да си го признаем и вече нищо няма да е същото. 2012 не е край, а начало. Нито политиката ще е същата, нито организацията на обществото, а и изравняването на мъжките и женските черти в нас ще е важно.
Причината за болестите не е в неправилното хранене, това е просто поредният начин за манипулация. Правилното е необходимо за по-бързо справяне с възникналата болест, а също и за работата ни с ума. Има един човек, Хамер, който е създал доста интересна теория за болестите - Нова германска медицина, а и сам се е излекувал от рак, излекувал е хиляди от рак, намира се достатъчно инфо във виртуалното пространство. Отделно я има Луиз Хей, а също Екхарт Толе и обяснението му за болковото тяло.
Извинявам се на авторката за спаменето на темата и. По-добре си купи такова бельо и рискувай. А и си го вземи за собствено удоволствие. Освен това, ако ти му се радваш, ще предадеш тази емоция и на приятеля ти, стига да не е някой ограничен човек. Важното е да си себе си и да знаеш коя си :). Ако ние се приемаме и другите ще ни приемат.

:)
Soul

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 19dccdb727
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

20.   До номер 4 и другите дето казват, че дрехите са излишни - според мен малко "по-интересно" е да си с бельо защото така ще накараш въображението на човека срещу теб да работи сещаш ли се?

 
  ... горе^
преди: 5 години, 11 месеца
hash: 21991f7cf3
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

21.   Здр. мъж на 34год. съм и ще кажа че за един нормален мъж бельото винаги има значение, подсказва доста неща за жената и като цяло ако е секси винаги би вдигнало мотивацията на мъжа, така че пробвай със секси бельо а ако няма ефекта който търсиш в някой слънчев ден може някой друг мъж да му се радва

 
  ...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: a7e72da967
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

22.   Приятелката ми ме възбужда и чисто гола, и със секси бельо, но винаги ми е приятно, когато има изненада, т. е. не съм сигурен дали ще си сложи или не. Ако имаше и няколко вида бельо, тогава би ми било най-добре, но уви :) Всеки от вариантите има своите плюсове. Ако е чисто гола, е някак първична и няма нищо скрито. Кара ме да се чувствам добре, че се разкрива пред мен без задръжки. Ако е със секси бельо, жартиери, прашки и красив сутиен в нашия случай, тогава има капка загадъчност, формите се подчертават и т. н. Гърдите й изглеждат по-налети, дупето й се разделя адски секси на 2, да не говорим за предната част. Просто ме влудява. Разкриването на голотата от моя страна е допълнителен елемент на заигравка.

 
  ...

...
преди: 5 години, 11 месеца
hash: b91d9ede2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (16 гласа)

23.   Авторке като фигура си супер секси и красива, даже когато си била 55 кг си била още по-секси. Разбира се че повечето мъже си падаме по секси бельо, напр. накарах жена си да си купи цял комплект от Турция - секси бельо за кючек. Моята женичка е висока и по-налетичка, и секси бельото и отива много. Също така ме възбужда да я фотографирам гола.
Предполагам, че твоя мъж е просто по-скучен откъм тези неща. По-важно е колко често правите секс, а иначе с бельо и без бельо не е важно, накрая то се съблича винаги. Разбира се жената е най-красива когато е напълно гола. (мъж на 53 г. )

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker