Спрей или нещо друго, което да помага за ерекцията? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121144)
 Любов и изневяра (29694)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9595)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18508)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Спрей или нещо друго, което да помага за ерекцията?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 5704 пъти
Здравейте, на 19 съм и имам приятелка от 6 месеца и малко.
Директно на въпроса: когато правим секс аз доста се заигравам с нея... долу. Нали се сещате :)
Тя свършва доста пъти, но когато дойде време до същинската част се чувствам изморен и не мога да го вдигна.

Не я карам да ми духа, защото тя не го иска, няма да я насилвам.
Някъде бях чул за спрей или нещо подобно, което помагало за ерекцията. Та някой може ли да ми каже от къде се взима такова нещо или ако има друго решение дали може да го сподели?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: ccf5fc9c42
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Здрасти, недей да се пръскаш с глупости, смени тактиката - първо почни със секса, свърши си нормално, може и бързичко, после се отдай на задоволяването на приятелката ти. Тъкмо ще имаш време да се възстановиш и да повториш вече както трябва.
Иначе - ползвай кондоми Дюрекс Перформънс, с часовник са. Има и гелче, виж в дрогерията на рафта за кондоми - с един часовник е. Предизвиква изтръпване на члена и ти помага да задържиш ерекцията. Така действат и спрейчетата, но ти имаш проблем изобщо да вдигнеш самолета?
Малко странно за един 19 годишен. Сигурен ли си, че от престараване и несигурност дали ще я задоволиш не е това?
Колкото до приятелката ти - пълна егоистка. Ако беше момиче на място, щеше да ти помогне. С една добре направена свирка щеше да се реши проблема. Сигурна съм, че с малко орална симулация щеше да си на 6.
Най-сигурна е Виаграта или българския ? еквивалент със същите съставки, но честно - на 19 си! Жалко ще е! ... И спри да мислиш само за приятлката си, сексът е за (поне) двама - другото се нарича мастурбация. В момента ти просто мастурбираш мързеливата си приятелка, а самият си стоиш на сухо... (би ли ме светнал, тя какво прави в леглото, освен да се оставя да бъде обслужвана? Може и проблемът ти да се реши, ако преспиш с друго момиче, за което да не ти пука толкова, но което да е по-активно в леглото)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5c6ae81147
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Автора: Ами да, от престараване е защото, като го правя и свършвам в панталоните си, което е кофти, но това не е проблема. Не действам по рано, защото мисля, че може да не е достатъчно овлажнена и без да искам да я нараня. Пък тя.. само ми се наслаждава. Но ще опитам в началото по-малко да се заигравам, както ти казваш. Иначе си го вдигам без проблем, но като дойде време да го използвам и... сещаш се.
Не искам с друго момиче просто искам всичко да е както трябва

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5d19b7a319
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

3.   Здрав бинт и отгоре гипс, евентуално...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 27bd04bff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Много се чудя на коментатори като номер 1, които веднага предлагат "гениално" и просто - пробвай с друго момиче.
Абе вие това жените за фитнес уреди ли ги имате?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 585d3eb3a9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

5.   От 1. - не разбрах сега, авторе - ти проблем с вдигането на самолета ли имаш или със задържането на ерекцията?
Засечи следващия път, колко време трае престараването ти в началото. Аз като жена предполагам, че е поне 20-40 минути, дори по-дълго. И да, номер 4 - за мен (като жена дори) една жена, която само стои и се наслаждава на усилията на партньора си е не само фитнес уред, а и пълно дърво. Авторе, няма да я заболи, ако пропуснеш чат-пат любовната игра в началото - не е девственица вече, а и женската вагина не е от стъкло. Купи някакъв лубрикант, намажи е леко и действай. Като жена ти казвам - чувството да имаш секс с партньора си така е по-интензивно, а и доминацията на мъжа е интересно преживяване.
Никога не бих отказала орална любов на мъжа си. Като го видя, че е по-уморен, че има грижи аз поемам активната роля. Не може в едно партньорство само единият да взима, другият да дава. Приятелката на автора е пълна егоистка за мен. Никой не се е родил научен, но ако виждах, че партьорът ми има проблема на автора, бих направила нещо като жена, нещо повече от това да лежа като дърво (фитенес уред). Авторът може би няма достатачно опит, но един ден, след като е понатрупал такъв, ще разбере, че приятелката му не е била добра в леглото и, че има и други жени, с които проблем няма да има. Ще се смее на себе си и на глупвите си усилия и унизителни свършвания в гащите и може би ще разбере, че жените умеят да симулират оргазми и, че просто си има жени-фитнес уреди и жени, които и за това не стават и са пълни дървета. Но, за да разбере това, трябва поне веднъж да е бил с жена, която поне малко се старае в леглото, старае се повече от това да симулира оргазъм след 40 минути лизане.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5c6ae81147
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

6.   Автора: със задържането... за това ми трябва начин, по който да се задържа и след играта

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 27bd04bff4
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

7.   Номер 5, много грубо от твоя страна да внушаваш на момчето, че нещо не е в ред приятелката му. Аз съм сигурна, че той с нея получава по-голямо удоволствие, отколкото изцедените ти патньори с теб, защото все пак личи, че са замесени нежни чувства.
Има мъже любители на не прекалено опитни жени, а има и такива, които дори предпочитат съвсем неопитни. Защо, мислиш? Може пък там романтиката и чувствеността да са по-осезаеми. Аз например си спомням с носталгия за това време на младост и невинност... несравнимо с нищо е било.

Жена, която е прекалено буйна в леглото и все нещо пипа и ръчка не е по вкуса на всеки мъж. Даже в една съседна тема се дискутираше за онази, от която им падали ерекциите на всички мъже - то било смукане, то било пипане... Еми не, като не става не става, даже така докарва стрес на партньорите си, нищо че не е егоистка.

И за фитнес уредите много се изхвърли ти - едно е да се наслаждава жената на нежните ласки, съвсем друго да е дърво. Дърветата не изпитват удоволствие и самият им полов орган взема вяло участие. Нещо криво си разбрала полезните книжки и прекомерното ти старание сигурно идва в повечко на моменти.
А приятно ли ще ти е някой да ти каже на тебе, че си фитнес уред - от тези автоматизираните пътеки за бягане, които бръмчат и въртят, но пак са си уреди, с извинение.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: dc85bc51f7
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Аз съм на 34г женен съм от 6 години, напоследък трудно ми става. Жена ми никак не е палава и май не мога да се възбудя достатъчно. Както казват все боб не става, но аз си държа на връзката и не искам с друга за сега. Някой пробвал ли е нещо за куродръв.

 
  ...
преди: 8 години, 9 месеца
hash: 672fb4ddc0
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

11.   Приятельо,едно ще ти препоръчам: апкалис. Ще се родиш.....

 
  ... горе^
преди: 8 години, 9 месеца
hash: dec20b0ccb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

12.   Веднага се е намерила красавица №4, която да ни посъветва за какво да имаме жените... Ами тя като се държи като фитнес уред, какво да прави човека?

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker