Голям брой секс-партньори - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121051)
 Любов и изневяра (29672)
 Секс и интимност (14350)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3168)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18486)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Голям брой секс-партньори
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 7236 пъти
Здравейте искам да ви попитам нещо: Аз съм момче на 22 години, приятелката ми е на 27 и е спала със 30 мъже преди мен (моя опит е много по скромен). Казва ми, че не е изпитвала никога такова удоволствие с друг.

По принцип мисля че са доста, но тя е стойностен човек и ми харесва много. Понякога я разпитвам и се интересувам от бившия й сексуален живот (не мога да се премиря, че е имала толкова мн преди мен) това я кара да се чуства зле и е повод за караници помежду ни.

KAKВО БИХТЕ МЕ ПОСЪВЕТВАЛИ ??? КАК ДА СПРА ДА МИСЛЯ ЗА ТОВА СЛЕД КАТО ПОЗНАВАМ НЯКОЙ ОТ НЕЙНИТЕ БИВШИ ??? ДАЛИ ТОВА ЩЕ Е ПОВОД ДА СЕ ИЗМЪЧВАМЕ И ДВАМАТА ЗАНАПРЕД ???

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: b43716c111
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Ами зависи от гледната точка.
За някои е нормално, а за някои е много.
Няма смисъл, да се карате.
Обърни нещата и се постави на нейно място ако ти беше спал с толкова жени, колкото нея.
Предимствата са : по- голям сексуален опит и донякъде успокоение, че все па не си и 2 или 3-ти и няма голям риск да и омръзнеш и да иска да види как е с друг.
Мисля, че не трябва да я съдиш, а да забравиш бройката и просто да бъдеш щастлив с нея.
Разбери как и какво и харесва най- много и я накарай да забрави останалите преди теб.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 292b3ad28e
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Не мога да съдя дали 30 са много. В миналото е имало жени, които може и със 1000 мъже да са били.

Напълно е възможно да е търсила стойностен човек и да не го е намерила в тези 30. А и аз знам от опита си, че жените ПОВЕЧЕТО предпочитат да "се хванат с някой", само и само да не са сами. Демек - докато чакат подходящия, се хващат с други просто за да не са самотни и да има с кого да правят секс.

Аз ако можех - същото щях да направя (мъж съм), и да ги сменям както си искам, докато намеря подходяща. Защото да си сам и да имаш сексуални нужди си е кофти комбинация.

Може би рано мислиш за женитба с нея. Ясно е, че се комплексираш от факта, че е била с 30. Никога не си сигурен дали някой от тях не е бил и по-добър от теб в леглото. Това дразни мъжкото его, наясно съм. Но какво всъщност можеш да направиш? Просто си карай кефа!! Ако ти харесва тя като човек, бъди с нея и живей за момента - кефи се докато сте заедно. А ако те напусне - майната му, хващаш следваща.

Има много риба в морето. Но пак повтарям - не мисли с кой е била. И да се скъсаш от мислене, пак няма да си сигурен с КОЛКО точно е била и какво е изпитвала.

Единственото, за което можеш да си сигурен в този живот, е ти с какви си бил и какво си правил. Не се опитвай да я натискаш да ти казва за миналото си, жените са АДСКИ опитни в лъжите и АДСКИ опитни в пазенето на тайни ОТ МЪЖЕТЕ! На нейните приятелки, можеш да си 10000% сигурен, че е казала всичко. Но на теб няма да каже, такива са жените.

Това е от мен. Помисли над това, което съм ти написал.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: dcd99b6657
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Ако не можеш да приемеш този факт си върви от нея... винаги ще ти тежи... няма да си пълноценен... и ще се карате постоянно докато скъсате накрая... или приемаш или не това е... съгласен съм с номер 2... те са опитни в лъжите, никога няма да разбереш истината докрай... а и не ти трябва....

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 2151192da7
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Ами поне е била честна към теб. Виж, какво ще стане, но едно мога да ти кажа - не е лошо момиче, но такива като нея обичат при първия недостатък на партньора си да го зарязват. Следващия, моля.
Явно вярва в Принца, в идеалния мъж.
Друг проблем е, че явно сексът за нея не е голяма работа - пречупила се е и може да търпи до тялото си мъжете. Ако се скарате жестоко да кажем, да не мислиш, че ще се замисли, дали да преспи с първия батко, който ? попадне?
Такава жена лесно се лъже.
Сестра ми имаше подобна приятелка, не си знае бройката и на всеки казваше, че го обичала, страдаше действително, после като скъсваха с нея на 2-рия ден беше влюбена в друг.
Аз бих и дал шанс на твое място, но бих си имал едно на ум.
От друга страна, може би има жени с много повече бройки, но ако са го правили дискретно и не ти кажат, няма как да разбереш.
Ако обаче това за теб е проблем, по-добре да не се насилваш и скъсай с нея навреме.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5212310809
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Ами честито на следващия ще разправя, че е била с 31... За мен от 5 нагоре вече са много... И винаги ще ми е гадно и ще си мисля разни неща и лека полека се отвращавам от нея и бай бай... Сега сигурно ще се намери някой да каже няма значение бройката преди, важното е, че е с теб в момента... Да ама не, щом е била с 30 ще бъде и с 40.. И да, винаги ще си мислиш какво е правила с предишните, докато си с нея ще е така... Успех във връзката...

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: cb5ad2562e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Мастия...
Моята жена е на 26 и е спала само с 5-ма...
Даже и те са и много....
Мале 30 различни у*я в една ва*ина...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c9d571db8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Според мен няма угодия! Когато момичето е била с 1-2 е задръстена и смотана и няма опит. Когато е била с 30- били прекалено много. Ами съжалявам, но наистина с колкото си иска една жена с толкова ще бъда, все ще е крива в очите на другите, както в случая. От една страна ако може да си девствена, ама с опит на порно звезда. Еми не става. А до автора, като толкова те притеснява това, хвани си някоя дето е била с 1 и после ела пак да пишеш теми, какво дърво е в леглото. Писна ми от неориентирани типове, дето все нещо не им харесва и не им е както трябва. А за техните бройки никой не може дума да отвори, понеже за тях може и 2 и 200. Така че човек и да иска не може да угоди на никой. А ако държиш на това момиче едва ли ще те притеснява толкова, но нали само гледате кусури да намерите.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 23da4275b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

8.   Номер 7 страшно уместен коментар, накара ме да се замисля.
Много хубаво го каза, сега остава и автора да се замисли над думите ти.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 5212310809
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   до 7: относно "А за техните бройки никой не може дума да отвори, понеже за тях може и 2 и 200" Защо да не може, аз и казвам бил съм с 6 преди, тя ми казва аз съм била примерно с 25 и на мен трябва да ми става едно хубавооо така ли? Обратния случай аз и казвам ти си ми 61-та, а тя горката само с трима преди мен, е как ще се чувства тя? Според мен най приемливо би било е двамата д а са с почти еднакви партньори преди това +- 3, 4 бройки... Ако е за единия секс ако ще да е била и с 200 преди мен, но ако това е момичето което обичам, съжалявам но тези бройки ще променят мнението ми за нея и от там нататък нищо хубаво... Мъж съм, но не мога да разбера бройкаджийското мислене и в двата пола.... Както и да е всеки има право да си живее живота, както намери за добре!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b1899cdca1
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ами не знам - за млада жена са много, значи е спала и с хора, само заради секса. Не отговаря на моя начин на живот, но нека си преценява автора, ако обаче остане с нея, трябва да я приеме такава, каквато е! Ако при всеки повод го прави на въпрос, просто не е честно

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1b72ffee94
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Авторе, вече бившият ми приятел беше същият като теб. Направих огромната грешка да си кажа истинската бройка на мъжете, с който съм била преди него... и знаеш ли какво последва... 3 години не спря да ми повтаря какъв парцал съм... Искрено съжалявам тези мъже, за мен не е унизително една жена да търси подходящият мъж, това, че е попадала на грешни не я прави курва. и да.. ще продължавам в същият дух и занапред - един мъж трябва да ми пасва във всяко едно отношение и ако не ми харесва секса с него след 2 седмици пак ще го зарежа, дори това да бъде единствената причина заради, която не желая да бъда с него. Една жена не трябва да прави компромиси със себе си, за да един ден да не страдат децата й че имат разведени родители.. Това е мойта логика, и ако за някой съм лека жена с мойте 8 сексуални партнюора... ОК... лека съм :)

23ж

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b98454e0b0
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Така на 27 е, ако е започнала да води полов живот на 17, това са си 10 години трудов стаж. Т. е. с по 3-ма на година.
Сега пак ли ти се струва много? Нали сега е с теб? Не е като да не е имала избор.
Next

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: c9d571db8c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   До номер 9 от номер 7
Като толкова те притесняват бройките като се запознаеш с някое момиче оттук нататък започни с това - С колко мъже си била и ако отговора ти се вмества с твоите 6 бройки, може да имаш нещо с нея. Така ще си спестиш губене на време и нерви, щом главния ти критерии за някой човек е с колко е бил. И в никакъв случай това не значи, че одобрявам бройкаджийството. Просто съм се научила, че много неща на пръв поглед изглеждат едни, а всъщност са съвсем други. Има момичета, които може да са спали с 50 мъже, защото са били наранени от някой и не са могли да повярват на никой друг. Има и такива които са били с 2ма но са си бройкаджийки по душа, просто не са имали смелостта да живеят според разбиранията си. Това което ме дразни е лицемерието на мъжете- тоест хем да не ме комплексира с това, че е спала с повече от мен, хем да прави всичко в леглото и да ми угажда на извратените желания. И ако е някоя която не си ляга с всеки и им се дърпа извествно време е недостъпна надувка, а ако ляга с тях веднага е супер, обаче после бройките и били много. Както казах няма угодия, затова или приемаш един човек такъв какъвто е или си пишеш листа с критерии, и го даваш на следващата кандидатка, пък дано покрие поне половината от тях.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 452de2b31e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Авторе, моята приятелка е на 21 и е била с 20 преди мен. И аз ги познавам 2ма от тях. Много е трудно знам как е, първите 5-6 месеца не спрях да и повтарям колко лека е била и тя всеки път се скъсваше да реве. Не мога да повярвам, че изтърпя тоя тормоз дето и слагах всеки път като се карахме. Накрая, като ми каза, че ще се разделим ако не спра да я обиждам осъзнах какво и причинявам. По-принцип е добро момиче никога не ме е карала да се съмнявам аз се спуквах да я ревнувам. Просто спри да мислиш за това с колко е била, а помисли колко голям късметлия си, че тя е решила да остане с тебе!! Това те прави много по-добър от тия преди тебе. СРИ ДА МИСЛИШ за това знам, че е трудно но спри иначе ще я загубиш. Просто при мене любовта спаси връзката ни. (вече сме 1г заедно). Пак мисля от време на време за това, но вече не ме боли като преди. Мисля, че преодолях това.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a7e57b6150
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

15.   Абе пич, ти си луд! Що не идеш на психолог, а ако и той не помогне пробвай при психиатъра. Подкрепям напълно № 7! Какво значи с приблизително еднакъв опит? След като попиташ едно момиче за името, втория ти въпрос да бъде: С колко мъже си спала? Това ли наричаш нормално? Сам казваш, че е стойностен човек, че държиш на нея и че и на нея й е гот с теб. Какво повече искаш? Струва ми се, че не си наясно именно по тоя въпрос. Имаш два хода. Първи - разкарваш я защото си тъп и ограничен и плащаш данък "Обществено мнение". Втори - като интелигентен мъж преценяваш, че тя наистина е стойностен човек за теб и повече не се сещаш за тея преди теб.
Нали знаеш какво казват хората? Не е важно колко са били преди теб! Важно е след теб да няма друг.
Не изпускай читавото момиче, ей! Късмет и умната.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 63e15bc855
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Ако я обичаш истински ще си с нея няма значение с колко мъже е спала преди това важното е че сега спи с теб

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 51f35e6064
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

17.   Аз лично не бих споменавала бройки, ако приятелят ми ме попита за това. Аз също не бих го питала. Това, с колко секс партньори е бил една жена или мъж преди да се срещне с настоящата си половинка, няма никакво значение за връзката. В сексуално отношение мъжете обичат да са с по опитни жени, които са се понаучили на това- онова. Би трябвало да се наслаждават на партньорките си. Това да си стойностен човек не зависи от броя на сексуалните ти партньори. Еднтото просто няма връзка с другото. Секса си е секс, но няма нищо по хубаво от това двама души да са заедно защото се обичат, уважават И защото си допадат и в леглото.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: dd8908ae4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

18.   Бройката сексуални партньори зависи главно от начина ти на живот. Може да си на 27(колкото съм и аз), но да си бил предимно в дълги и моногамни връзки. Тогава е съвсем естествено бройката ти да не е кой знае колко голяма. Аз съм била със 16 мъже, никога не съм правила секс, само заради секса. Както и не съм била с непознат. Имала съм 2 сериозни връзки. Само веднъж ми се е случвало да си легна с някой на първа среща. Също така съм имала и дълги периоди на сухо(по 4-5 месеца) А знам, че има момичета, които водят доста по-разкрепостен и освободен живот от моя. Заради това някоя приятелка, която знам, че не е задържала мъж до себе си за повече от месец и ми каже спала съм с 20, изобщо не й вярвам. Аз ако не бях пропускала и бях с по-освободено мислене сега сигурно щях да съм спала с 50... поне.
Авторе, поразпитай я за връзките й. Ако освободеният й начин на мислене ти пречи, по-добре не влагай много във вашите отношения. На мен също няма да ми е приятно ако мъжа към който има сериозни намерения е бил с твърде много жени. Но според мен тебе те подтиска главно това, че тя е по-опитна. Някакси мъжкото ти его страда от това. Нейна грешка е, че ти е казала истината за бройката. А е възможно и да е посъкратила- ние жените (почти) винаги го правим това. Поне аз никога не съм признавала точна бройка, въпреки, че моята не е чак толкова шокираща.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a64265875e
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

19.   Ами идете да си търсите приятелки от детската градина така поне ще сте сигурни, че са девствени. Какво ви става бе хора в кой век живеете. На вас все няма угода. Което е добро за патока е добро и за патката. Ако мъж е с много жени той е дон жуан, обаче жената е курва. Нали мъжете и жените са равни полудяхте ли. Еми взимайте девственици и като се отракат да ви зарязват хак ви е.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker