Много големи срамни устни - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121134)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21890)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Много големи срамни устни
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 9846 пъти
Имам много големи срамни устни и като си сложа дантелено бельо ми се завира там и не ми е удобно, но иначе не ми пречат. Искам да попитам другите жени с големи срамни устни дали са в същото положение и какво бельо носят. Държа да отбележа, че съм девствена и са ми големи по природа, а не от много...

А мужду другото за какво биха могли да бъдат пречка освен за бельото? За вагинално раждане, може би?

Аз много се срамувам някой да ги види,защото са наистина огромни. Но не смятам да се по длагам на корекция. Знам, че може, но не ми се дават пари. Въпросът е ако отида на лекар поради проблеми с уретрата и той нали трябва да я види, а тя знаете къде се намира... как ли би реагирал той? Много ме е срам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 440076ff12
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

1.   Ох, поредната комплексирана на тая тема. Има вече няколко теми за срамните устни, прочети ги, там става дума главно за операции и корекция, което ЗА ЩАСТИЕ ти не искаш да правиш, но има и много коментари от мъже, които надявам се ще променят мнението ти. Виж например: http://spodeli. net/1/story-54. html

Няма какво да отбелязваш, че си девствена и са ти големи по рождение, на всеки нормален човек му е ясно, че срамните устни не растат от много секс, смукане и дърпане. (Е, освен ако не си сложиш тежести да ти висят непрекъснато. )

За нищо не са ти пречка големите срамни устни, нито за раждане, нито за секс, нито за пред мъжете, нито за нищо. Обратно, ще се радваш на огромно сексуално удоволствие и разтърсващи оргазми, за разлика от колежките си с малки устни.

А от лекар пък ако те е срам, не знам. Всеки нормален мъж е виждал такива срамни устни и няма проблем с тях (освен най-простите парчета, от които така или иначе стой далече). Един гинеколог вижда десетки п**ки всеки ден, от 10-12 годишни момичета до 60 годишни баби, ако си мислиш, че ще го впечатлиш с нещо...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 577d5dbb10
гласове:
1 2 3 4 5
  (21 гласа)

2.   ай сиктир с тея устни. Имате твърде много свободно време...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b3a6aa7d7b
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

3.   Вече като чета тези теми ии си набих комплекс, че моите са малки. Даже имам чувството, че изобщо ги няма. Сега няма да правя секс до края на живота си.. Кой ще ме вземе с тези незначителни срамни устни? :( Няма и да се омъжа.. и на плаж няма да ходя даже.. като се замисля.

Авторке, аа ти 13 години имаш ли?

Лоша

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 911bb6e16b
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   3, то тва нищо не е, ако видиш в тема 54 за кво иде реч (дето съм дал линка горе). Гъмжи от такива. Както бях казал и преди, явно на вас жените са ви малко проблемите, че си създавате такива от въздуха.

От 1, ака Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: 7e9ded3d6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   леле ти си луда аз обожавам големи срамни устни.

 
  ...


...
преди: 12 години, 3 месеца
hash: dd2bada55c
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

6.   Страшно много ме възбуждат големите срамни устни. Щом ги видя нямам търпение да ги засмуча. Намирам ги за адски секси. Обожавам такива жени. Можеш само да се радваш, че имаш такива. BE HAPPY!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ea58a58712
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

8.   Не разбирам защо българите трябва ада сме толкова груби и отвратителни един към друг. Момичето каза, че е девствени, което значи, че най-вероятно е още подрастваща. Защо веднага всички и се нахвърлиха?

Здравей, авторке. Аз съм на 20 и винаги съм имала същия проблем. Който не го е минавал не знае колко е комплексиращо, а и това, че е такава тема табу и не можеш да споделиш с никого (особено ако си по-срамежлив) те кара да се чувстваш все едно имаш най-големия недъг на света. Аз си направих операцията преди седмица. За някои хора може би е глупаво, но за мен е като всяка друга пластична операция. Влияеше на самочувствието ми до такава степен, че избягвам секс с приятеля ми, крия се когато съм по бельо или бански, не се преобличах пред приятелки, не спах с нощници за да не ми се повдигне и да ми излезе през бельото... Адски много ми Влияеше. Не се чувствах женствена. Гледа се в огледалото и се ненавиждах, особено след като съм отрасла с майка и сестра които имат "перфектни те" (за мен) вулви. Осъзнавам че хората не са правени във фабрика и идваме в различни размери и с различни форми, но все пак си направих операцията. Ти казваш, че не би си я направила, за което евала. Пожелавам ти да се приемеш такава каквато си и да не позволяваш на това да съсипва живота ти, както аз направих.

А до останалите коментатори - бъдете мили един към друг. Особено, към момиче, което очевидно е допряло до този сайт, защото няма към кого иначе да се обърне.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: a2907a59f5
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

9.   8 искам да ти кажа, че не заслужаваш никакво уважение! Нито мъжко, нито женско! Нищо не може да те оправдае, че си поредната п@тка, която е решила да бъде такава, каквато не е. Пожелавам ти кармата да те настигне, защото само така ще си платиш за престъплението, което си направила. Това не е нищо животозастрашаващо или вид недъг, че да се подложиш на операция. За съжаление съвременните жени сте ударили дъното по всички критерии и продължавате да дълбаете надолу. Ако се питаш за какъв грях говоря, то това е непочитането на Бог и Майката Природа. Убеден съм, че такава, каквато си била, щеше да си много по-привлекателна и възбуждаща за бъдещите ти партньори (освен ако не си търсиш бройлери)! Впросът е там, че няма наказание, няма нормални родители, няма и нормални МЪЖЕ около теб да ти зашият един през кухата главица, белким ти влезе нещо у нея и вземеш, че прогледнеш.
Пожелавам ти да срещнеш единственото равилно отношение от мъжете, с които спиш, а то е на ПРЕНЕБРЕЖЕНИЕ.
Пак казвам, докато няма наказания за женските изцепки и своеволия, няма да има подобрение в любовния живот на хората и междуполовите взаимоотношения.
А презумцията, с която си тръгнала да го направиш и притесненията ти, които ти служат за оправдание...СМЕШНИ СА!
Жените сте все по-изкуствени и по-изкуствени.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d7e6f2b68d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

10.   Големите срамните устни не са пречка за нищо и нямат никакво отношение към естественото раждане. Освен това жените с по-големи срамни устни са по-страстни любовници.
Приеми тялото си такова каквото е и бъди сигурна, че последното нещо, на което един мъж ще държи е вида на срамните устни.
Що се отнася до дантеленото бельо, качественото такова има допълнителен ефирен прозрачен плат зад самата дантела, така че дантелата да не дразни.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6c75096b58
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   №8 - не си добре. Да го знаеш. Как може да се подлагаш на такава корекция? Вместо да си естествена и да се радваш че си такава каквато си, си се развалила.
Добре че нямам жена като теб.

 
  ...

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 9b4f2441e6
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   9, човече, загазил си, обърни се към психиатър.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: ef56120c0a
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

13.   9 е поредният "мил" християнин. Християнино, нали никой нямаше правото да съди другия, освен боКчето, а? Нали всички сте били грешници и нямали правото да се съдят един друг? Че и клетви пожелаваш. А, нали боКчо беше любов? Къде са ти смирението и любовта към всички "божи деца"??? Ей, да ти ***ам на религията смешна, противоестествена, гнусна и лицемерна!
А, християнино, знаеш ли защо жените стават все по- изкуствени? Заради вас, мъжете. Вие сте тези, което все искате еди какви си устни, еди какви си гърди, зърна, г*зове, вие сте тези, които оревават света, че жените ви имат по някоя стрия или пък малко целулит, или пък малки гърди и големи срамни устни (даже има теми тук). Нали мъжете "обичат с очите си", та жените искат да са атрактивни за ВАС. Ама, като е със големи срамни устни, защо са такива, грозни са! Ако са оперирани, защо со оперирани, изкуствени са! Вие, мъжете, нямате угодия! Хем искате жена като порно актриса в тялото, хем като се мъчи да подобри визита си и да стане по- хубава, не само за да се почувства добре в кожата си, защото на въпреки християнската гнус, жените имаме право на това, ами и заради вас, а вие, мъжете, пак се тръшкате, че нещо било изкуствено. Я минавайте на левия бряг и проблемът ви е решен!

Satanic Blasphemer!

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 2a6f694857
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

14.   12 ти явно имаш личен опит с психиатри, щом ги препоръчвам. Разсмя ме.

До 13, сатанистката:

Сатанистко, според религията Божие е мъздовъздаянието.
Казваш да не съдя!
Вземаш религията едностранчиво!

Аз нямам правомощията на съдия, който осъжда всеки за грешките му и му налага наказание, нали така? А ти ме вкара точно в този неверен контекст. Което си e една от многото разновидности на женска манипулация спрямо мъжа. Малка хитруша си, но не ти се получи.

Ако в едно общество грешките на хората не се изтъкват като такива и най-малкото не се порицават какво общество е това и до какво ще се изроди? До съвкупност от сатанисти, практикуващи всякакви мерзости ли?

Проблемът ви е там, че сте емоционално слаби, психически нестабилни и като цяло неуравновесени личности. Затова ще си режете ц^ците и ще бухате силикон, ще инжектирате в лицето си всякакви "надувалки", а кухите ви главици не ще могат да асимилират, що за срамни устни ми е създал Бог! :D:D

И накрая да добавя:

Знам за много мъже, които обичат сочни мръвки, но нито един, който харесва кухи лейки! ;D

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: d4f70dfbef
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

15.   Номер 9 , ти си ебаси отрепката нещастна. Дано и теб кармата те настигне и жена никога не видиш. Откачалник!

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 6699066927
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

17.   14, много смирено и библейско от твоя страна да наречеш жена, която не познаваш - куха лейка. Ти си един истински джентълмен - християнин, изпълнен с любов. В кавички, разбира се. Защо ли не се учудвам от поредното демонстративно лицемерие от християнин? Даже имам дежа вю. На думи повечето си изкарвате религията най- миролюбивата, но действията ви показват точно обратното.

"Вземаш религията едностранчиво! "
Приятел, всеки взима религията малко или много едностранчиво. Дори самият ти. Ти се нахвърляш върху жените тук, даже обиждаш (много миролюбиво), но други вярващи ще кажат, че никой няма правото да съди, само боКчо.

"Аз нямам правомощията на съдия, който осъжда всеки за грешките му и му налага наказание, нали така? А ти ме вкара точно в този неверен контекст. Което си e една от многото разновидности на женска манипулация спрямо мъжа. Малка хитруша си, но не ти се получи. "
Първо, не те манипулирам, особено в анонимен сайт. Това би било крайно тъпо. Ако обичаш, не си проектирай комплексите и лошият опит с жени- манипулаторки върху мен.
Много добре знаеш какво точно имам предвид под думата "съдене", но по- скоро ти си този, който се опитва да хитрува и да се измъкне, но не ти се получава. Ако случаят не е такъв, то явно интелектът ти не достига, за да разбереш написаното от мен в предния ми коментар и то написано в сравнително простичък стил. И все пак ще вляза в обяснителни режим. Под думата "съдене" визирах онази реплика, която много вярващи ползват, а именно "Само бог има правото да съди", както и цялостната християнска концепция, че така нареченият ви бог е вездесъщ и безгрешен, а хората - грешници и то всичките до един, следователно само той (бог) има правото, а и силата да съди, докато човеците не са в позиция да го правят, било то и на думи. Това не е чак толкова едностранчиво мое схващане, защото много християни са ми обясняващи точно това лично на мен. В случаят "съденето" няма нищо общо с правната и съдебната сфера, а е свързано изцяло с религията.

"Ако в едно общество грешките на хората не се изтъкват като такива и най-малкото не се порицават какво общество е това и до какво ще се изроди? До съвкупност от сатанисти, практикуващи всякакви мерзости ли? "
Понякога дали едно действие е грешка, е въпрос на лични разбирания, но това човек с ограничени схващания като теб няма как да проумее. Ако говорехме за убийства и изнасилвания, щях да се съглася с теб, че това са форми на насилие и тотални човешки грешки, за които трябва да се говори, но случаят с пластичната хирургия с цел само естетическо подобрение, не е така и ако смяташ, че тя трябва да бъдат забранена, просто защото го пише в една книжка или просто защото е така в ТВОИТЕ виждания, то честито, ти си един интелектуален сноб с деспотско поведение.
Лабиопластиката не е грешка в схващанията на авторката, но е в твоите. Няма лошо да си изкажеш мнението, но ти не изказваш мнение, а налага такова и то по един доста агресивен начин, дори намесвайки насилие от мъже ("... няма и нормални МЪЖЕ около теб да ти зашият един през кухата главица... ") и даже обиждайки ("куха главица"), което доста контрастира с така налаганото от масовката християни миролюбие и смирение, които уж са в изобилие във вашата религията, но като гледам, май са в дефицит.
Какво лошо има в обществото да съществуват сатанисти? Сатанистите от моят калибър никога не бихме нападнали човек, както ти правиш, просто защото ще направи промяна, касаеща ЛИЧНО него, пък дори и да смятаме, че е грешка. Излиза, че сатанистите като мен сме много по- уважителни и цивилизовани от войнстващи християни като теб. Тук държа да подчертая, че моят сатанизъм няма нищо общо с това, което пише в библията (е, съгласявам се с някои неща, като че не трябва да се краде, лъже, убива и прелюбодейства, но с това се съгласяват всички що- годе нормални хора). Не се отъждествявам с болни лумпени, които вярват в християнските глупости за сатанизма, в следствие на което се завират по разни изоставени сгради и убиват животни, дори и хора (пример: откачалките от Немостор).
Би ли ме светнал за мерзостите, които сатанистите правим, че не съм запозната?

"Проблемът ви е там, че сте емоционално слаби, психически нестабилни и като цяло неуравновесени личности. Затова ще си режете ц^ците и ще бухате силикон, ще инжектирате в лицето си всякакви "надувалки", а кухите ви главици не ще могат да асимилират, що за срамни устни ми е създал Бог! :D:D"
Продължаваш, обаче, с това божествено христово поведение. :д Това, че някои си ние - надявам се да не чуваш и гласове, че лошо - сме били психически нестабилни и неуравновесени, не знам как го определи и то без да знаеш нищо за мен. Аз, която съм част от някои си "ние", никога не съм си "рязала ц*ците, бухала силикон и инжектирала всякакви "надувалки"", нито имам каквито и да е било интервенции с хирургическа намеса, та не знам как определи психическото ми състояние и броят на несъществуващите ми пластични/ козметични промени, но предполагам, че е защото главата ти е пълна. Виж, моята е куха и не се наемам с глупостта да определям пластичните операции на хората в анонимен форум или да определям кой е психически лабилен и кой - не. Иначе, почитател съм на неинвазивните методи, но според твоят "бог" явно и крем за лице не мога да си сложа. Ма, как ще отложа появата на някоя бръчка или ще си хидратирам кожата? ! Нали БОГ така ме е създал! Как смея да се грижа за себе си!

Satanic Blasphemer!

 
  ... горе^

...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 01640f0482
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

18.   Ако си легна с жена, и на средата разбера, че си е правила някаква (каквато и да е) пластична операция - ставам, обличам се и си тръгвам.

Най отвратителното нещо за мен е да спя с изкуствена жена. Камо ли пък да съм с нея за серия знам връзка.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: f11b3f8a10
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

19.   9. е за психиатър!
Яд го е, че момичето е имало комплекс, с който се е борила и преодоляла, а не се е примирила, за да може разни такива да я тормозят и да е зависима от комплекса си или недай си Боже, някой насилник, който използа за контрол това от което се срамува!
В какъв "неверен контекст" те е вкарала Satanic Blasphemer? Аз подкрепям на 100% мнението й и смятам, че разбира християнството повече от теб. Дано го разбереш и ти, който се биеш в гърдите и подхождаш с такава омраза. Издъхваш с приказките си и щом си толкова запознат тези "разновидности на женска манипулация спрямо мъжа" може би утехата ти е при мъжете?
Безсилен си да се аргументираш и именно ти прояваваш очевидни признаци за емоционална слабост и психическа нестабилност и като цяло неуравновесена личност. Имаш типичното поведение на женомразец и комплексар.

 
  ...
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 07a4770326
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

21.   Оперирай ги, на всяка цена ги намали.
Няма по-неприятна гледка от жена с огромни и провиснали срамни устни виснали като някакви карантии.
Отделно е по-нехигиенично за самата жена предполагам.
А може когато започнеш да водиш полов живот те да пречат на половия акт, ако не на теб, то със сигурност на партньора ти да му се пречкат там разни кожни израстъци.
Моя съвет е обезателно да ги намалиш, дори да не ти пречат на теб, поне го направи заради мъжете с които ще бъдеш, а и заради естетиката.

М/18

 
  ... горе^
преди: 2 години, 3 месеца
hash: 91dc727f98
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

25.   До 21
Напълно съм съгласен с твоя коментар. Аз също не мога да понасям огромни провиснали срамни устни. Като ученик в гимназията правих секс с момиче което беше родила дете. До тогава не бях поглеждал срамни устни. Поисках да видя срамните устни на това момиче и тя ми ги показа. Бяха разкъсани и увиснали, абе много грозна гледка. След този случай цяла седмица не можах да се надървя като си мислех за срамните й устни. След този случай започнах да гледам на всяко момиче с което съм правил секс срамните им устни. Добре, че повече такива грозни срамни устни не бях видял.

 
  ...
преди: 2 години, 2 месеца
hash: 36dc9ead67
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

26.   Егати комплсарите.Като не ви харесват не спете с такива жени.Същото е ,ако мъжа има големи та*аци.Жената да го остави,че са му големи. Нищо,че е готин,върши страхотна работа ,прави страхотен секс. Глупаво мислене на 21,25.

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 07a4770326
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

27.   до 26 Жената трябва да има една добре оформена цепка между краката, всякакви други израстъци и кожляци са излишни и ни идват в повече на нас мъжете. 21 съм.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 4cfa161301
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Цитат от автора - Въпросът е ако отида на лекар поради проблеми с уретрата и той нали трябва да я види, а тя знаете къде се намира... как ли би реагирал той? Много ме е срам.

А защо той? Отиди при жена доктор, щом те е срам.
Не се притеснявай. Нищо ти няма. Всеки е красив по своемо. Дори мен ще ме кефят голями срамни усни. Така че, напред и с високо вдигната глава. Животът е пред теб.
М 42

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 36dc9ead67
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

29.   Ами такава е природата на жената.Размери всякакви.То каква като има само цепка, а вътре е пещера???Аз съм супер тясна, пък нека си имам големи джуки.Не са никакъв проблем за мен или партньора ми.
35год

 
  ...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8157511836
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

30.   27, и ти ще пораснеш. Някой ден. Дано.

 
  ... горе^
преди: 2 години, 1 месец
hash: 8719fa426f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

31.   № 27, бръсни краката и скуби веждите, наместо да се пробваш да мислиш. На 18 години си толкова мъж, колкото и на 12, като преспиш с няколко жени, различни от .jpeg и .avi ще се радваш на подпухнали и нацупени устнички колко ти на гладка цепка.
М48

 
  ...

...
преди: 2 години, 1 месец
hash: 5c734357cb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

32.   Бях с младо гадже, с великолепен хуй - розов, гладък, лъскав, а като беше надървен, направо пълно съвършенство!
Ближех си го и го смучех до втръсване, беше внушителен и красив, чак ме беше яд, че изчезваше при секс и не можех да му се радвам! На ездачка се бях изхитрила и буквално ставах, фърлях един поглед и после пак му се нанизвах с кеф!
На него обаче много му се дигнаха акциите покрай готиния хуй и се разделихме щото почна да задява други…
За година и нещо безразборен секс без кондом, стана на нищо!
Видяхме се веднъж и чисто носталгично поисках пак да съм с него, но…
Не стана. Съвършената глава беше нацепена от някакви шибани инфекции, стволът и той се беше занемарил…
Вдигнах си и гащите, и чукалата и избягах.
Жалко.
Та тези неща са важни. Толкова.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker