Секстормоз - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120671)
 Любов и изневяра (29587)
 Секс и интимност (14309)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6438)
 Здраве (9549)
 Спорт и красота (4686)
 На работното място (3138)
 Образование (7285)
 В чужбина (1643)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18389)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Секстормоз
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3747 пъти
Днес гледах по новините как и какво означавало секстормоз (да разказваш мръсни вицове в присъствието на колежки, да подсвиркваш след тях, да ги заглеждаш отпред, отзад, отстрани, да ги поглеждаш жадно и т.н.), та се чудя дали ние мъжете да не ходим с тъмни очила в работата, за да не ни упрекнат в секстормоз (майтап, разбира се ), та въпроса ми е към ДАМИТЕ -дали това Ви стресира или трябва да се държим с Вас сухарски и липсата на внимание как ще ви се отрази?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 3d233a8b66
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сетих се за една случка. Работех като сервитьорка с един барман, който по-цял ден ми разказваше вицове и ми говореше за секс. Много се смеех с него и смяната ми минаваше по-бързо. Шегите му бяха забавни, но не ми е подсвирквал и оглеждал(това е селско). Все пак зависи и каква ти е работата. Ако тя изисква да си много сериозен и съсредоточен, определено няма да ми е приятно, някои да ми пречи.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 7ffcb1d46a
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Да ти кажа, все ми е тая как се държите-не ви забелязвам.
А за мен секстормоз е, когато например мъж ме заклещи някъде и не ме пуска. Когато ми говори мръсотий и след като вижда че не ми е приятно продължава. Когато ме докосва против волята ми. Когато насила ме кара да спя с него. Когато ме изнасили. Това е секстормоз.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e20308b738
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Когато те изнасили не е секс тормоз, а изнасилване :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 62c4cba8bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Авторе колкото и да ти е странно, това е нормалната работна обстановка... Запазете си вниманието и каквото и да е било друго за вечерите и кефенетата. На работа се работи, не се зяпа на колежката в деколтето, краката и т. н., нито пък се пускат вицове и ръце за и по съответните части.
Лола

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e969ce07fe
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   ЯВно тук никой не е страдал от секстормоз на работното място. Като ви слушам, май не сте патили. Представи си, че ти си подчинен на жена, която те манипулира, тъпче ти достойнството и ти заявява, че нищо не можеш да правиш без нейно разрешение и ако изобщо искаш да си запазиш работата трябва да правиш ВСИЧКО което тя желае. Трябва да ЧУСТВАШ какво и как и харесва, да ходиш с нея на обяд, да я забавляваш, да и се подмазваш, щото ако не го правиш ще ти бие шута. Може да е грозна и да не ти е приятна, но държи да и казваш колко е красива, колко е секси, колко е умна и талантлива. Иска да оставиш жена си и децата, и щом ти щтракне с пръсти да скочиш веднага и да идеш да "Работиш" с нея - примерно, обсъждайки качествата на некой колега Шегите и са плоски, но се смееш, щото иначе оставаш без работа, а децата ти няма кой друг да ги нахрани.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: dc79361b91
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

6.   Ако го прави някой който не харесвам ще се подразня.. ама чак да е секстормоз, зависи за какво точно става дума.
Като бях по малка имаше едно момче което ме скъсваше от свалки, постоянно ме тормозеше ощте като ме види... и се почва... да ме закача, да ми пуска ръце. Ние се събирахме една компания и това нещо беше всекидневно... незнам ама на мен ми беше мн гадно защото се чувствах като парцал и това малко или мн ти действа ако не физ. то психически или по точно и двете. Ами... от тогава до сега ми е още негативно мнението за този човек въпреки че вече сме големи хора!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 164bceaf6a
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз съм жена над 40г., но все още ми се налага да отбивам такива атаки. Лошото е когато попаднеш на простак. Веднага започва да разпространява, че те е минал. Имах такъв случай в новата фирма. не ме разбра човека от първия път деликатно, затова на втория път го вкарах в офиса и му избухах две папки в главата на четири очи. Обещах му следващия път да му осигуря публика и той миряса. Само ме псува отдалеко, но не ми посяга. Била съм жертва на сексуален тормоз от генерален директор в продължение на две години. Докато не напуснах и не се изселих от града не миряса. Това е страшното. Закрила на очаквайте от никого. Остава травмата за години. Сега само като усетя нещо такова и бягам далеко щото иначе няма отърване.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker