Mоже ли да се забременее без полов път? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121189)
 Любов и изневяра (29708)
 Секс и интимност (14357)
 Тинейджърски (21896)
 Семейство (6472)
 Здраве (9598)
 Спорт и красота (4699)
 На работното място (3179)
 Образование (7302)
 В чужбина (1652)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18521)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Mоже ли да се забременее без полов път?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 23372 пъти
Здравейте, искам да ви попитам може ли без полов път да се забременее? Ще ви разкажа случката. На рождения ден на една моя съученичка (бяхме си само нашия клас) се случи нещо странно.

Едно от момчетата отиде до тоалетната след като той излезе аз отидох, защото много ми се ходеше. Не обърнах внимание на тоалетната чиния чак след като започнах да се бърша забелязах, че има капки по тоалетната чиния уверявам ви, че не бяха от мен.

И се питам да не би момчето преди мен да е свършило на тоалетната чиния и да не е избърсало спермата, а и капака не беше вдигнат и някой сперматозоид да не е влязъл случайно в мен. Цикъла ми закъснява с 1 седмица, като предишния месец ми дойде два пъти тоест Октомври. Ноември пиех аспирин вечер никакви други лекарства не съм взимала. Накрая ми дойде ако може да се нарече за 3 дни по няколко капки и то кафяви. Моля ви кажете ми има ли шанс да съм забременяла?

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8c210ca12a
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Сигурна ли си, че си се допряла до капките, (отдолу)?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7ef88a9776
гласове:
1 2 3 4 5
  (23 гласа)

2.   :D Оле Боже.. днешното поколение е откровено неграмотно. Първо толкова ли си зле, че да сядаш на чужда тоалетна чиния? Второто - спермата е БЯЛА моето детенце... изобщо имаш ли 12 годинки? Я извикай мама и татаи да ти обяснят как става забременяването без "полов път" :D и за твоя информация казва се полов АКТ...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4207a2399c
гласове:
1 2 3 4 5
  (19 гласа)

3.   Естествено че МОЖЕ!!!
Дори историята познава такъв случаи. Жената се казва Мария, но повече е известна като Дева Мария или Света Богородица :D :D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 812c57574b
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

4.   Когато бях на 10-11год. момчетата ни причакваха по коридорите в училището, за да ни опипват/ през дрехите, , разбира се/, а аз се страхувах ужасно, че мога да забременея от това...

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7ef88a9776
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

6.   Коментар 3 ме закла...евала човек! :D

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4366a7be07
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Ех, деца, деца... то ако се забременяваше така, за какво щеше да е сексът? Той просто нямаше да съществува... :D

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4591904035
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

8.   Ако трябва да съм честен и аз имах един период, когато си мислех примерно, че един мъж като седне на една седалка в автобуса и след него като седне жена, може да забременее от него :-) Но това е било примерно 2-3 клас, не повече... След това започнах да зацепвам как стоят нещата, въпреки че тогава не беше никак лесно - нямаше интернети и такива работи...

На номер 2 ще кажа малко провокативно, че е виждала сперма само на картинка, и то за кратко. (Нарочно казвам "виждалА", защото не допускам, че мъж може да направи такова изказване. ) Спермата е бяла само първата 1 минута, максимум 2, когато е още гъста като сопол. След това се втечнява и става прозрачна, и само по мириса може да я различиш от вода. Времето за втечняване е една от характеристиките на спермата, които се изследват при т. нар. спермограма. Има си долна и горна граница, в които е нормално да бъде времето за втечняване, и ако е извън тях, без значение нагоре или надолу, значи нещо не е в ред.

Всъщност белия цвят идва от сперматозоидите, които в началото при изхвърлянето са преплетени един в друг като кълбо спагети примерно. Затова е и толкова гъста - знаете как като хванеш една спагетка, още 10 други увисват на вилицата заедно с нея. В момента, в който сперматозоидите излязат "на свобода" те започват да се движат и да търсят знаете какво. При това си движение те се разплитат и започват да "плуват" в заобикалящата ги течност, като тогава вече единичния сперматозоид не се вижда с просто око и съответно течността става прозрачна. По същата причина става и рядка. Дори ако оставите капка сперма на леко наклонена повъхност, ще видите как тя освен надолу започва да "тече" и нагоре, противно на гравитацията. Това е, щото червейчетата се катерят по баира :-)

Тъй, стига уроци по медицина. С една дума освен ако авторката не е седнала с оная си работа диркетно отгоре на въпросната капка, шансът да забременее е нулев. Ако все пак е седнала директно отгоре й, шансът е 0, 01% (приблизително). А щом й е дошло два пъти в месеца, значи и без това й е разбрицан цикъла, тъй че да търси причините там, не по кенефите.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 91b3b99ee9
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Може - Дева Мария го е постигнала! :)

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b861fb741f
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Съгласна съм с 9 и Кубрат.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8a1d2abd2f
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

11.   А Кубрате тука те хванах в грешка или не познаване на женското тяло. За спермата си много прав. Но няма начин нама дори 0, 01% вероятност да забременее. В женкото влагалище има толкова силни кисилини, който изпържват първите 80%-90% от "червейчетата" следователно дори да седне в леген пълен с сперма, особенно девствена вероятността да забременее е нулева. Обясняваш ли си защо мъжете изхвърлят на веднъж от 20 милиона до 100 милиона броя "червейчета" а се раждат бебе, две ако въобще успеят да заплодят, всичко друго измира. Измира по стените на влагалището прави нещо като предпазна мембрана от мъртви "червейчета", върху жлезите който пускат тази киселина, само и едниствено за да може някой по-бърз да успее да се шмугне в матката и нагоре. Нагоре стигат не повече от 10 войника а всичките 100 милиона измират. Тези кисилини предпазват жената и от всички видове бактерий ти представяш ли си какво щеше да е там ако нямаше какво да избива бактерийте, топло влажно място близо до ануса малееее гангрена щяха да хващат жените още като бебета.
Обясних го по просто защото авторката е малка изглежда и не чете много.

 
  ...

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ec3b077e58
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

12.   До КУБРАТ И НОМЕР 11...
Какво обеснявате на малките, моля ви, опазете ги от такива обеснения...
Не знам, вие, Кубрат, колко медицинска литература четете, че говорите за медицина, да не говорим, че това си е биология... но според тази, която аз съм чела, цветът на спермата идва от фруктозата, която е енергия на сперматозоидите за движението им. И никой не е преплетен /ще умра/, се едно да преплетете попови лъжички /какво ви става бе, хора/. Сперматозоидите не се преплитат, и спермата не става прозрачна, вижте сега това го казвам само от личен опит, защото се пак си имаме партньори и винаги спермата която съм виждала - ЦЯЛАТА е бяла или жълтеникава, а прозрачното, което изтича е просто еякулаторен секрет. И най-вече - сперматозоидите не са бели... Как ви ги раждат главите тия работи, ако ми кажете, че сте и по - големи от мен, вече ше се хвана за главата.
За номер 11... не знам как сте си скалъпили тая теория, но по - тъпо нещо наистина не съм виждала черно на бяло, а не съм и чувала..
Първо нека да си поясним, че когато 100 сперматозоида достигнат яйцеклетката, още с доближаването до една от стените и, той задейства рецептори, с чието съдействие се образува ОПЛОДИТЕЛНА ОБВИВКА, разбирайте повече не може да проникне сперматозоид. Какви са тия червейчета, каква е тая мрежа, дори няма да ги коментирам тия фантастики. Яйцеклетката отделя вещества, които слепват повечето от сперматозоидите и те губят подвижност, те не се ПЪРЖАТ.. голяма част не достигат тръбите защото изхабяват енергия и тн. как да е, та искам да кажа, че явно и вие много не четете, пише се БАКТЕРИИ, нищо лично, ама се пак някой да Ви каже.
Само се надявам да съм била полезна, се пак се опитвата да помагате на някакви хора с коментарите си, какви са тези твърдения?

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: bac7c16c54
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Значи, дори капките да са били сперма, ти сядаш с бузките на дупето ти върху тоалетната чиния, нали така. Не си търкаш оная работа(сори за грубия израз, но ме дразни неграмотността). Сперматозоидите не са бълхи, че да ти скочат "вътре". Второ- те оцеляват само и единствено в благоприятна за тях среда, а именно - влагалището. При контакт с кислород умират почти моментално. Споко, не си бременна.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: cea39cf217
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

15.   В крайна сметка, така като гледам някакви разбирачи и то от двата пола си мерят "пишките"... А, можеше всичко да се сведе до едно -НЕ, не може да си бременна!!!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: fb76fe4e84
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

16.   Оле, тука още имало дискусия. За съжаление до голяма степен не твърде компетентна.

Номер 11, права си за киселините във влагалището - по конкретно става дума за млечна киселина, още известна като лактоза, която се прозивежда от млечнокисели бактерии (да същите, които са в киселото мляко). Те живеят във влагалището на "топло и влажно" както казваш, като в замяна на това произвеждат киселината, която предпазва влагалището от много други бактерии, инфекции, гъбички и какво ли не. Типичен пример за симбиоза. Затова съществуват и т. нар. интимни сапуни, които имат по-ниско pH (= по-висока киселинност), докато един нормален сапун би неутрализирал киселиността в измития участък, поради което той става по-уязвим за бактерии. Което води до омагьосания кръг, че колкото по-често се миеш (с номрлен сапун), по-лошо става.

Само че не си права, че тия киселини убиват сперматозоидите. Най-малкото няма логика от биологична гледна точка - жените правят толкова много, само и само да "изкрънкат" спермата на мъжа, и накрая да я убиват... тъпо. Сперматозоидите могат да живеят няколко дни във влагалището - колкото им стигнат резервите от енергия, след което умират от глад. Киселината не им пречи изобщо, те са направени да оцеляват точно в такава среда. А това че от всичките милиони се получава само едно бебе - ами много просто, защото има само една яйцеклетка. Доста хиляди "войника" както ги наричаш достигат заветната цел, но само който стигне пръв печели джакпота, останалите стоят отстрани със скръстени ръце и гледат нацупено... И след няколко дни умират.

Номер 12 няма да коментирам, спермата не ставала прозрачна, при това от "личен опит"!? Къв е тоя опит, в youporn ли го събираш? Другия път като видиш сперма наживо недей да я избърсваш веднага, ами я погледай така няколко минути, да видиш ти чудо! Това, което наричаме сперма, се произвежда на две места - в тестисите се произвеждат самите сперматозоиди и САМО те (на "сухо"), а течността наоколо се произвежда в простатата и в други жлези. При изпразването двете неща се смесват в движение, така че изхвърлената сперма е "прясно приготвена". Затова понякога ясно си личи границата между бяло-жълтеникавата гъста маса, която представлява сперматозоиди натрупани на кълбета, и воднистата прозрачна течност. След 1-2 минути бялото "изчезва" и остава само прозрачна рядка течност.

За едно си права, номер 12 - "бактерии" се пише с две "и", а не си "ий" :-)

А номер 14 дето сперматозоидите умирали при контакт с кислород... без коментар.

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: ec5fa05043
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

17.   Значи, номер 16, Кубрат, нещата, които си написал не са съвсем вярни. Сперматозоидите бързо загиват във влагалището под въздействие на високата киселинност на средата на влагалищното съдържимо, тъй като сперматозоидите могат да живеят при умерена киселинност, която във влагалището е само в определени моменти. Относно това, че попадайки в неблагоприятна за тях среда и при директен контакт с кислород умират почти веднага е точно така.

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 808130e95b
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

18.   Цикъла ти може да закъснява, но това не е предпоставка категорично, че си бременна. Първо- цикъла се влияе от всичко (лекарства, промяна на времето, силни емоции), второ- правилно ли си смяташ менструацията, защото казваш че ти е дошло 2 пъти за един месец, трето- това, което ти е дошло (ония 2-3 капчици) е било някакво замърсяване, вследствие на лоша хигиена, или ''забравяне'' да смениш бельото си. Предполагам, че си девствена, така че както каза номер 3- ако не си следващата Дева Мария няма шанс да забременееш без полов акт

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 2d052d19e9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

19.   Дева Мария така е заченала, нали :)
Внимавайте много, вече има случаи на зачеване при виртуален секс. :)

 
  ...
преди: 7 години, 5 месеца
hash: f94996be96
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

20.   А аз искам да попитам дали е възможно да се забременее ако още никога не ти е идвал цикала.... имам проблем още никога не ми е идвало а съм на 15 и спах с приятеля си и стана гаф за това искам да попитам много ще съм ви благодарна. Благодаря предварително!
358

 
  ... горе^
преди: 6 години, 20 дни
hash: 2622d000d1
гласове:
1 2 3 4 5
  (12 гласа)

21.   Авторке,

пиша ти относно твоя въпрос:

"Mоже ли да се забременее без полов път? "

Моят отговор е НЕ! Ако искаш да забременееш, трябва да имаш мъж до себе си, както и да имаш с този мъж полови контакти( да правите секс).

Не слушай някои идиоти, те те лъжат. Човечеството откакто съществува, се възпоризвежда единствено при ПОЛОВО сношение между мъж и жена.

Ще помоля и богохулниците в форума да не кощунстват и да не изричат хули към Пресветата Божията Майка и Дева Мария.

Защото само Тя е единствената Жена и Дева, Която е заченала необикновено, безсеменно, непорочно и без полов акт ( не е заченала от мъж) Спасителя.

Никоя жена не може да се сравнява със светостта и животът на Пресвета Богородица и Дева Мария.

По твоя въпрос ще те помоля, драга Авторке, да направиш :

- хубаво е да си имаш някое момче или мъж за приятел, и с когото да имате и интимни отношения.

- сексът между мъж и жена ( без презерватив) е нещо прекрасно.

- сексът между мъж и жена води до приятни последици, ти можеш да станеш майка.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a0eb726718
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Миличка,на колко години си,че мислиш за забременяване?????И вземи малко да се ограмотиш по въпроса за мъжете и бебетата.

 
  ...

...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: d62034b475
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   25< абе хора, гледайте малко в колко стари теми пишете. Темата е от преди 9 г. 4 мес. Авторката може и дете ученик вече да има, а ти ѝ се караш да не забременява.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 7908d1093c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

28.   Може, с епруветка. но пак ще трябва семе. Христос уж е заченат без секс, затова не съм вярващ!

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: c6221d535f
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

29.   Хора, смеете се, но за едно дете хич не е смешно.
Аз като бях в 5-6 клас имаше няколко момчета от горните класове, които ни причакваха по коридорите и ни опипваха. Един ден, един от тия така хубаво се отърка в мен, че аз сериозно се изплаших дали не съм забременяла. (а още нямах цикъл). Няколко дни не можах да спя от притеснение. И нямаше с кой да споделя.
Друг случай:По време на ученически лагер(май бях във втори клас?), една по-голяма кака ни обясни как режат коремите на майките без упойка и оттам вадят бебетата. Тогава секциото не беше масово явление. Казах си, че няма да се омъжа. Защото мислех, че бебето се получава автоматично с обличането на бялата рокля и подписа в гражданското.
Та така със сексуалната дезинформираност.

 
  ...
преди: 3 години, 2 месеца
hash: a48f36f73d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

30.   29, темата е от преди 10 г. Момичето може и да е семейно вече.

 
  ... горе^
преди: 3 години, 2 месеца
hash: 312f184ce5
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

32.   В този сайт вече се постват такива откровенни простотии,че се чудя,дали тези хора не са избягали от Карлуково !?
А за коментарите-да не говорим,няма такава трагедия по света !!!

 
  ...

...
преди: 10 месеца, 5 дни
hash: a4ad2e20b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

35.   Направи ли тест за бременност

 
  ...
преди: 10 месеца, 2 дни
hash: 25540a7af4
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

36.   Ако може да е отрицателен!!!

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker