Възможно ли е да съм бременна? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121037)
 Любов и изневяра (29666)
 Секс и интимност (14347)
 Тинейджърски (21877)
 Семейство (6463)
 Здраве (9588)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3166)
 Образование (7293)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18483)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Възможно ли е да съм бременна?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 5749 пъти
Здравейте, ще изтърпя критиките Ви, на 27 год съм, случката е такава, цикълът ми е редовен 28 дни + - 1/2 дена, пробвах да си го забавя с вит С, като започнах да пия по 4-5 таблетки 5 дена преди да ми дойде на 4 -ти декември за няколко дни, защото исках да имам перфектната вечер във ваната с приятеля ми, та дойде ми седмица след деня в, който го чаках т. е на 11 -ти декември (т. е витамина си свърши предоволно работата, забави се със седмица).

Обаче от прекалена възбуда, докато се усетя, приятеля ми каза - свършвам в теб ( първият ден от цикълът ми-11-ти). И така, докато се усетя... след 5 минути се изпишках. Мисля, че и оргазъм достигнах. На вторият ден мензисът си ми тече нормално, на 13-ти много оскъдно, а днес пак нормално( по принцип ми е 5-6 дни)

Питам има ли вероятност след тази заплетена ситуация да съм забременяла? Не искам да пия ескапел или подобни, ако сега пия някакви противозачатъчни какво може да объркам или да си помогна и след колко време мога да си купя тест за бременност и да проверя, защото това забавяне ми се случва за пръв път и не съм наясно!

Грешката е изцяло моя, за това, че правя тези експерименти, надявам се някои лекар да ми даде съвет, защото не желая да забременявам в момента, и не желая да правя аборт, не съм правила до сега, дано не се и налага! Много моля, кажете според Вас, каква е реалната вероятност да съм бременна? М/у другото мисля че има значение-пия алкохол и пуша по 1 кутия цигари на ден. Благодаря!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: 0e0c321c43
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   хахахха ужас ами щом е свършил в теб - честито мамче

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f2bf48ad8b
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен не си бременна, но за по-сигурно си направи тест или отиди на гинеколог. И права си - друг път не прави такива експерименти и използвай презервативи или пий противозачатъчни, ако не искаш бебе.

007

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 8b3a50c675
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

3.   Здр. писмото ти ми се стори интересно и няма да те критикувам. Нямаш нужда от критика а от съвет, така че ще се опитам да помогна. Шансът да си бременна е минимален, но за да си сигурна купи си тест. В аптеките продават тестове за ранно дигностициране-още на 3я ден. Желая ти късмет

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4a661b4568
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Нали ти е дошла менструацията? Как ще си бременна?
И тези глупости с витамин ц и тем подобни са пълни идиотщини. Съжалявам, приеми, че ще имаш всеки 28 дни цикъл и, че да - от секс се забременява. Ползвай кондоми и не се оставяй в ръцете на мъжете.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f8e3c37a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

5.   Аз давам на моя приятел са свършва в мен първия или последния ден на менструацията и сме нямали засечки до сега. Предполагам, че не си бременна. Шанс за забременяване по време на мензис при редовен цикъл няма.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: f8e3c37a64
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Отделен е въпроса, че хал хабер си нямаш какво правиш. Това, че си се изпишкала какво мислиш, че ще промени? ! Урината не излиза от вагината. И как така май свърших- или си, или не- повярвай ми, няма как да остане съмнение дали си получила оргазъм :) Но и това не влияе на забременяването.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b8de76dd49
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   От авторката :) Благодаря Ви за коментарите, не исках да изпадам в конкретика, защо съм искала да го забавя, винаги използвам презервативи, пила съм и противозачатъчни, но с този мъж съм от 3 години, свършвал е и другпът в мен- но само веднъж и пак бях в цикъл- но нямаше проблем. Но тази случка е по - различна. Благодаря на номер 1 за поздравленията, но да се надяваме, че не е така, на номер 4 - май не сте разбрали какво питам и разказвам, в смсъл, че направих белята в дена в който ми дойде! Затова съм написала и дати все пак. Относно вит Ц-то, четох по форуми, не исках да го забавям с други лекарства а да пробвам с най-безобидното - не целях да се тровя, все пак е витамин- но наистина ми забави менстуацията с цяла седмица. Зная, че от секс се забременява- все пак сма на 27-28 години, но е постижение, че не съм правила аборти или не съм имала други проблеми- тоест май доста добре съм се пазила, не мислиш ли?
Благодаря много на коментар номер 2 и 3 - те са разбрали какво питам и притесненията ми. А защо исках да го забавя- защото имах личен празник и защото не бях виждала гаджето си дълго време поради други причини. Сега всичко ясно ли е? Утре ще си купя тест от аптеката, стискайте ми палци да не съм бременна, защото нямам все още финансова възможност да отглеждам дете!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b8de76dd49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Благодаря на номер 5. Дано сте прави. За изпишкването - са ми го казвали, че по принцип е добре срещу инфекции, не зная какво влияние има, просто го споменах, за да преразкажа случката, притеснена съм, спор няма. Сигурно Ви звучи глупаво, но на мен хич не ми е смешно :( И да получих оргазъм - ама не исках да се хваля хах, както и да е това е в кръгът на шегата. Просто го споменах, защото четох в един коментар на подобна тема, че повлиявало забременяването. Нямам медицинско образование все пак, затова питам някои по вещт от мен. Пиша за успокоение на душата и да ми е за урок- друг път да не правя експерименти, въпреки, че едва ли има някои, които не е правил нещо на момента безразсъдно. И пак казвам, просто не желая да правя аборт, защото съм на възраст в която все пак се очаква да имам провинения или пък дете, но нямам финансова възможност. Това е. Благодаря Ви за различните коментари.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4a661b4568
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Авторке, не се сърди, но ти е много ниска половата култура. Случайност е, че не си заченала до сега. Колкото до това, в каква възраст си - няма възраст, в която не можеш да станеш за резил и да не свършиш в кабинета за аборти, а съжалявам - това е жалък метод на контрацепция.
Едно ще ти кажа - който се оставя в ръцете на мъж, свършва там. Мъжете просто изключват понякога, а и не всичко е волево. Не става дума и за тяхното тяло, лесно се потдават на инстинктите си.
Това с пишканто, оргазмите и витамините си го спести за баба ти. Живеем в 21 век и поне малко се чете поне елементарна литература относно контрацепцията.
Имаш късмет, че са ти казали да се тъпчеш с Витамин Ц - него го изпикаваш просто при прекаляване, но ако ти бяха казали например витамин А да тъпчиш, щеше да си се наторовила. Повечето витамини се натрупват и можеш действително да завършиш зле с такова сглупяване.
На всяка жена се е случвало да се дразни от менструацият, когато има нещо специално - отпуска, празник, но такъв е животът. Взимат се, между другото, противозачатачни за отлагане на цикъла, но както и да е. Да си жива и здрава и друг път внимавай, защото е просто жалко - млад човек си, а да сглупиш така.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1122b2d79a
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   9, твоят мъж ако е като описаните от теб, това е твой проблем. Моят приятел е разсъдлив поне толкова колкото мен, независимо от момента. Сам си преценява нещата и ако сега му кажа: "хайде без презерватив", ще ме отсвири.
Относно културата на авторката. Вече позабравих какво бях чела, но идеята с оргазма на жените е, че нещо ставаше с шийката на матката или контракциите, което благоприятства попадането на сперма. Дори това да е истина, влиянието би било минимално, но има такава теория. Това, че не си чула за него, не означава, че са бабини деветини и т. н..
Изпикаването, авторке, е хубаво да се прави всеки път след секс, особено от тези, които страдат от цистит. В тези теми съм го писала, но наистина няма нищо общо.
По време на менструация може да стане беля, но едва ли в 1-вия ден.... До колкото зная, минималният нормален цикъл е 21 дена. Нещата зависят от това кога ти е овулацията, като сперматозоидите живеят известно време във влагалището. За точните дни не съм сигурна, затова е по-добре да погледнеш някъде.

 
  ...

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 4aa6086302
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Номер 10 - мъжът ми не ме „отствирва“, но и аз никога не съм правила секс без кондом и той това го знае. Предлагала съм му да взимам противозачатачни, но не ми даде.
Никога не ми е предлагал да ме „пази“, защото сме образовани хора и знаем, че това „пазене“ в най-добрия случай завършва като при авторката.
За женския оргазъм може да спорим доста, но е факт, че жени, които никога са нямали оргазми си забременяват без проблем. Оргазъмт на жената е много важно нещо, но не е толкова важен за зачеването, природата си знае работата.
Доколкото ми е известно, жените с цистит не трябва да правят секс. Митът с пикаенето като средство за контрацепция не бива да бъде поддържан по никакъв начин.
Най-краткият ми цикъл е бил 10-13 дни. Възможно е при стрес и т. н. да се случи. Методът с броене на дните е меко казано средновековен. Живеем в 21 век.
Който не иска да завършва с 10 аброта, не е зле малко да внимава. Има жени и с повече аборти иначе, които вярват на бабешките методи...и в мъжете да ги пазят

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 1122b2d79a
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   11, няма за какво да се спори за женския оргазъм. Аз сама съм написала, че ако изобщо е истина, би трябвало да оказва минимално влияние, но го споменах, просто защото има такива теории и не са бабини деветини, точно защото не сме напълно сигурни.
Под жени, които страдат от цистит, имам предвид не в момента на акта, а по принцип. При мен от съвсем малки неща се получава. След секс човек пак може да има проблеми, ето защо е хубаво изпикаването да се прави профилактично. Мога да се задълбая за причините и моя собствен опит, но не за това е темата.
Изобщо не одобрявам т. н. "календарен метод", писах за сметките само заради въпроса на авторката. Не случайно съм написала: "минималният нормален", т. е. винаги може да се случи нещо, като при теб, затова не е добре да се рискува.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 02270df6ca
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   Добре, бе, хора! Какво ще ви стане, ако използвате предпазни средства /презервативи, противозачатъчни и мн. други/?? Не хапят. Методите „на доверие“ или с изчисляване на овулации не помагат. В 21 век сме, не в 15. Такива методи могат да ги прилагат само двойки, които искат да имат дете, но желаят да изчакат малко. Престанете с тези глупости.

007

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b8de76dd49
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

14.   Номер 9 - няма как да стана за резил, защото съм свободна от ангажименти, приятелят ми също. И вече за N -ти път казвам, че проблема ми е финансов. Питах каква е вероятността да забременея, ако се изпусне в мен, първият ден, да не съм си изместила овулацията, това ме притесни. Много знаете да давате акъл., след обърната каруца, или кажете мнение, не ми трябват глупави коментари от рода на - "не знаеш ли какво е презерватив" и "нямало възраст да стана за резил" и " защо се оставяш на мъжете" - все едно съм курва, айде няма нужда от комплекси. Заради такива злобни нападки - чевек може да се побърка с по-лабилна психика. Я по-кротко, сякаш Вие сте много идеални винаги. Не ме познавате, че да ми давате определения и да правите закючения каква ми е културата. Вече съжалявам, че споделих проблема си и МОЛЯ МОДЕРАТОРА ДА ИЗТРИЕ ПОСТА МИ, БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО. И ПОЖЕЛАВАМ НА ТЕЗИ, КОИТО СЕ ЗАЯЖДАТ, ДА "СГЛУПЯТ ПО СЪЩИЯТ НАЧИН", МНОГО НАПАДАТЕ, А АЗ НЕ ЦЕЛЯХ ТОВА! МОЛЯ МОДЕРАТОРА ДА ИЗТРИЕ ИСТОРИЯТА МИ.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b8de76dd49
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

15.   Моля модератора да изтрие историята. И благодаря за полезните коментри за мен.

Модератор - съжалявам, не мога да трия история. Пишете на webmaster@spodeli.net

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: b8de76dd49
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

16.   А и само да добавя преди да ми изтриете историята- от 10 години правя секс и тука ще ми говорят, че било късмет, че не съм забременяла, че съм глупава и нямам обща култура хаха еми постарайте с еповече в аргументите си бе хора. Не се ли замислихте, че може да има друга причина да не отида на доктор (може би секса е тема е табу в семейството ми? ) Нали от там се получава възпитание, ама бързате да определяте хората, без да ги познавате. Или помагайте, ако можете да ми дадете конкретен отговор или си спестявайте занапред глупавите забележки. В противен случай Ви пожелавам, същото отношение и към Вас, когато имате някакво притеснение. Ако знаех какви глупости ще се изговорят към мен, никога нямаше да изпадам в такива подробности, за прав и последен път пиша във форум- още веднъж се потвърди -ясно е защо не харесвам всеизвестният български манталитет-!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 3578cb3c30
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Мило момиче, вместо да се засягаш вземи си направи изводи от написаното. Начина по който си описала историята, звучи като написано от 15 годишно момиче. Никой не те напада, но да задаваш въпрос във форум "бременна ли съм" е меко казано смешно. Освен ако някои от коментиращите няма паранормални способности няма как да ти се отговори. На твоята възраст нямаш оправдание за ниската си полова култура.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: eef0cf65f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

18.   Не се засягам, а мис тава смешно за модификациите, които прегледах включително и вашата. Аз на врачки не вярвам, както вие, явно вие нямате нужното образование и култура за да отговорите конкретно.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: eef0cf65f2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

19.   Може пък и да съм на 15 години, хаха и да се прикривам с друга възраст, не ми пука как ти звучи специално на теб номер 17, важното е че всичко е наред. Лека ти вечер и се посмей на това- написах бременна ли съм- за да привлека повече внимание, как трябваше според теб да го озаглавя, като си по-отворена или отворен?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 399ba06e34
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

20.   Според мен не си бременна, но за да се успокоиш направи си тест! Той се прави 14 дни след евентуалното зачеване или от първи ден в който ти закъснява! Стискам палци :)

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker