Да споделим най-мръсните си фантазии - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (104641)
 Любов и изневяра (24988)
 Секс и интимност (12269)
 Тинейджърски (20829)
 Семейство (5303)
 Здраве (8358)
 Спорт и красота (4334)
 На работното място (2435)
 Образование (6495)
 В чужбина (1396)
 Наркотици и алкохол (991)
 Измислени истории (753)
 Проза, литература (1555)
 Други (14788)
 Избор на редактора (147)
 
Зъбни импланти
Възстановете Вашата усмивка в рамките на седмица!

Зъбни импланти - цени

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Да споделим най-мръсните си фантазии
преди: 9 години, 7 месеца, прочетена 993974 пъти
Моля администраторите за червена точка!

Отправям едно предизвикателство на всички готини и разкрепостени хора тук! Нека си разкажем най-мръсните, тъмни и тайни фантазии. Кое ни се иска, но никога няма да посмеем да поискаме от партньора си, кое тайничко се надяваме да ни се случи, но знаем, че няма и какво в крайна сметка ще си позволим да пробваме наяве.
Знам, че сексуалната разкрепостеност е на различни нива и ако за мен някоя мърсотийка е нещо нормално, за друг същата ще е едва ли не табу. Затова смело!

Но наистина мръсни фантазии, от онези, които те карат да се подмокряш (или надървяш). Фантазии, излиащи от границите на... ми мечтая си за вечеря със свещи и продължителен секс, еротичен масаж. Сметана, ягоди и т.н. Не казвам, че са лоши, даже напротив - много е красиво и естествено да си мечтаем да се почувстваме като Холивудски звезди. НО в тази тема нека става дума за нещо по-така: фистинг, анален фистинг, свършвания, писинг, тройки, оргии, играчки, сценарии, грубости... ВСИЧКО!!!

Моля за детайлни описания!
Анонимно поне можем да се отпуснем и да бъдем себе си, нали?!

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
 
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:
301-350 от 1581

преди: 9 години, 25 дни
hash: ef0a8b6d16
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

336.   Авторке, хайде разкажи ни някоя своя мръснишка фантазия. Много ми харесват твоите и как ги разказваш.

:)

 
  ...
преди: 9 години, 25 дни
hash: 3310c457a3
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

337.   МАЛКО Е ДЪЛГО НО Е ТАЙНА ВСЕ ПАК ;)
Той влезе в стаята. Очакваше тя да се втурне към изхода, затова я сграбчи за китката и я блъсна грубо на леглото. После се концентрира върху ключалката. Чу се щракване и вратата се заключи от само себе си. Насочи вниманието си към нежното същество лежащо на постелите. Сакура дишаше тежко, сякаш присъствието му я задушаваше. Лека садистична усмивка се изписа на устните му и той пристъпи към нея. Девойката скочи моментално на краката си и запристъпва назад, правейки опит да спазва максимална дистанция. Избягваше очите му, които я следяха неотлъчно. Нежното й, прекрасно оформено тяло, сочните устни, разтворени леко, дългата изящна розова коса, спускаща се като водопад до кръста й и тези уплашени изумруди. О, да, той я желаеше. Така както изгубеният в пустиня жадува за капка вода. Искаше я и щеше да я има. Още сега.
- Няма къде да избягаш... , Сакура. – леденият му глас скова за миг тялото й и сълзи се образуваха в очите й. – Ела тук. – повика я с ръка, но момичето не направи и крачка. – Ако си послушна, ще те пусна по-скоро оттук. – Не последва реакция. Тя знаеше. Знаеше, че той я лъже. Демоните не познаваха съчувствието. А хранеха „онзи глад” с такива като нея. Изсмукваха силите, възползваха се. Девойката упорито гледаше към земята.
- Е, значи ще играем грубо. Добре... – Саске замахна с ръка и Сакура усети как тялото и започна да се движи само. С ужас разбра, че босите й крака запристъпваха напред против волята й.
- Н-не... – проплака, а той се засмя. Младежът се настани на леглото, наблюдавайки с интерес безуспешните й опити да се овладее. Сакура с мъка стисна юмруци. Само още малко и щеше да е в ръцете му. Трябваше да направи нещо. Веднага! Затвори очи, извика от болката, която я проряза, обърна се и се затича към вратата. Саске въздъхна и за миг се озова пред нея, така че тя се блъсна в гърдите му.
- Впечатлен съм. Да разбиеш моята магия. Това не съм го срещал... – отбеляза, като държеше едната си ръка здраво на кръста й притискайки я към силното си тяло, а с другата си играеше с кичур от косата й.
- Пусни ме... – продума глухо тя, като постави длани на гърдите му, опитвайки се да го избута. Той се наведе към нея и прошепна в ухото й.
- Погледни ме в очите, Сакура... – Тя стисна клепачите си още по – силно. – Погледни ме. – Девойката усети студените му пръсти върху бузата си, а после върху брадичката. Саске издърпа лицето й нагоре и се вгледа в него. Беше изящно, нежно, красиво. Подлудяваше го. Младежът въздъхна нервно и нетърпеливо впи устни в нейните. Сакура се стресна, но не отвори клепачите си. Знаеше, че я провокира по този начин. Той задълбочи целувката и, докато се опитваше да я накара да си разтвори устата, ръцете му зашариха по тялото й.
- Ъххх... мм – простена тя, усещайки, че въздухът и свършва. Накрая не издържа и разтвори устни. Саске моментално се възползва и вкара езика си, които намери нейния. Ръката му се спусна надолу по тялото й и се озова между бедрата й. Сакура се стресна и за миг забрави какво трябваше да прави. Погледът й срещна неговия, който се превърна в самодоволен. За миг девойката усети как половината й сили изчезват и започва леко да й се замайва главата.
- Сега ще се кротнеш малко. – подсмихна се Учиха, наведе се и вдигна на ръце момичето, което бе подпряло с длан челото си. Постави я на постелите, сграбчи китките й и ги задържа нагоре. Сакура изстена много тихо, когато езикът му се плъзна по шията й. Младежът оставяше малки червени петънца по нежната й кожа. Постави едната си ръка на бюста й, пръстите му се вкопчиха в плата на рокята и и след секунди тя бе разпрана.
- Престани! – извика Сакура и се опита да се отскубне, но силите й не й стигаха, а Саске не даваше признак, че е чул думите й. Той се отърва от сутиена и и пред очите му се разкри прекрасна гледка – две съвършени, средно оформени гърди, които се надигаха и спускаха учестено. Това го накара да се усмихне. Обви с голямата си длан едната и започна да я мачка и разтрива. Наведе глава и я облиза, оставяйки влажна следа по настръхналата кожа.
- С-стига! – възпротиви се девойката за пореден път и стисна зъби, за да не издаде какъвто и да било звук. Затаи дъх, когато Саске пое зърното в устата си, засмука го и го захапа леко. После го захвана с палеца и показалеца си и започна да го подръпва и завърта. След това, Учиха обърна същото внимание и на другата гърда, а през това време бе пуснал слабите й ръце, които нищо не можеха да направят и стискаше първата. Сакура усещаше как всяко негово докосване изпива енергията й все повече и повече, но въпреки това, тя упорито задържаше гласа си. Учиха се надигна, хвана я за кръста и я постави в скута си, така че тя да опре гръб на него, а той самият се облeгна назад. Момичето се опита да избяга, но той не й позволи, като продължи да стимулира гърдите й. След това си помогна с краката, за да разкрачи нейните и да ги задържи в това положение. С едната ръка продължи с предишното занимание, а другата спусна между бедрата й. Девойката се разпротиви, но не успя да помръдне и със сантиметър.
- Искам да ми „попееш” малко. – чу игривият му глас в ухото си. Сакура пое рязко въздух, когато той започна да масажира най-чувствителната част на женското тяло под гащичките й. Пръстите му отлично знаеха работата си и притискаха точно онази част, с която се постигаше най-голям ефект. Девойката задиша тежко, като и трябваха все повече усилия, за да не изпълни ‘молбата му’. Пробва няколко пъти да събере краката си, но това се превърна в мисия невъзможна. Темпото на движението постепенно се забърза.
- Ъххх... – изстена веднъж тя.
- Точно така. Давай... Още. Помъркай ми още малко. Искам да чуя гласчето ти да оглася тази стая. Знам, че задържаш всичко в себе си. Не можеш да ме заблудиш. – продължаваше да й говори, но момичето поклати отрицателно глава.
- Е, добре. – отбеляза, след което вкара два пръста в нея. Сакура изпищя, а тялото й се изви като на коте. Саске се подсмихна доволно и продължи да движи пръстите си, без да намаля темпото.
- Ъххх... ааа... ммм... – Девойката не издържа повече и даде свобода на гласа си. Намрази се за проявената слабост, но осъзнаваше, че няма друг избор.
- Добро момиче. – продума младежът. След няколко минути извади ръката си от нея и я пусна да легне по гръб. Наведе се към лицето й, принуди я да разтвори устните си и сложи влажния пръст в устата й, за да опита вкуса си. После я целуна дълбоко.
- Вкусна си. Искам още. – прошепна доволно, а ръцете му обхванаха дупето й.
- Н-не, недей! – извика тя уплашено. Започна да пъшка, когато той я повдигна към устните си и прокара език между бедрата й. Саске се засмя кратко, но не прекрати действията си. Наслаждаваше се на стенанията й. Пусна я, разкопча панталоните си и набързо се отърва от бельото си. Хвана талията й, притегли Сакура към себе си. Извади големия си член и започна да търка леко продължението му по клитора й.
- Ъхх.... мммм – момичето задиша тежко, а той се усмихна и ускори леко темпото. Сакура се изви, правеше опит да събере краката си, но без успех. Учиха намести пениса си, така че започна да извършва кръгови движения с връхчето му по клитора й. Сакура отново се изви и прехапа устни. Той се отдръпна, хвана лицето й и я погледна в очите.
- Сега е твой ред да ми направиш удоволствие. Действай.
Момичето ужасено разбра, че тялото й отново не е под неин контрол. Надигна се, а дланта й обхвана члена му. Задвижи се бавно нагоре-надолу. Лицето й бе почервеняло от срам. Сакура искаше този абсурд да свърши, но нямаше сили да го спре. Бе завъртяла глава настрани, за да не го гледа. Тогава чу дрезгавия глас на Саске в ухото си.
- Погледни го.
Против волята й, очите й се впиха във вече по-твърдия му пенис. Ръката й не спираше да го гали.
- Представи си как прониква в теб. Силно и грубо. Целият. – продължаваше да й говори, а тя се задъха.
- Сега направи следващата стъпка.
Сакура се наведе и притисна гърдите си към члена му, от двете му страни и започна да го търка с тях. Изминаха няколко минути и Учиха й нареди да премине към последния етап.
- Оближи го, а после го посмучи.
Макар да се противеше, тя прокара езика си по пениса му, така определено време, преди да го поеме в устата си. Започна да го смуче и се задвижи нагоре-надолу. Това подлудяваше Саске все повече, докато накрая грубо я избута назад, за да легне и силно проникна в нея. Поредният писък отекна в помещението. Младежът се задвижи бързо, като започна да стимулира гърдите й, целувайки ги. Постепенно болката бе изместена с удоволствие, което се увеличаваше все повече и повече. Накрая то я връхлетя с пълна сила и девойката изпищя, преди да затвори очи уморено. Саске я последва и се отпусна до нея.-----
Мечтая да стане, защото докато го измислях се превъзбудих :D :33

 
  ...
преди: 9 години, 25 дни
hash: bf3d406cf5
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

338.   337, това одеве го четох другаде

 
  ... горе^
преди: 9 години, 24 дни
hash: f5b2f6fd19
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

339.   Аз съм момиче на 17 години
Една от мойте фантазии е че съм севитьорка в някакъв бар и едно момче ме хваща силно за косата и ме завежда в изоставен склад. Там има още едно момиче и едно момче. Момичето ме разсъблича и започва да ми лапа гърдите. Стиска ги дърпа ги прави с тях какво ли не. След това и тримата започват да ме удрят по задника много силно с къмшик. Гаврят се с мен. Мъжете ме обливат в сперма. Карат ме да им правя свирки но аз не искам затова ми бият шамари. И двамата вкарват пенисите си в мен. Момичето ме целува прави ми смучки лиже ми отдолу хапе ми зърната. Гърдите ме болят аз ги омолявам да спър да ме изнасилват но те не го правят. Накрая истущена от толкова чукане припадам. Те ме свестяват с шамари и започват да пъхат в отвора ми някакво дръжка на парцал.
Номер 2 мноо яка фантазия.
Авторката много як въпрос се е сетила да зададе.

 
  ...
преди: 9 години, 23 дни
hash: c51dc48979
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

340.   Много бих искал да гледам как приятелката ми си обезкосмява вагината

 
  ...


...
преди: 9 години, 23 дни
hash: 964dcdc58b
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

341.   Уауу 340 най-накрая някой с фантазия като моята!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 22 дни
hash: 521a7dfee4
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

342.   Аз съм на 16 и си пиша с едно момиче в една виртуална игра тя сподели с мен една палава и неприлична фантазия и аз гръмнах в гащите. Много е печена и мила но не знам на колко е!!!!

 
  ...
преди: 9 години, 21 дни
hash: 18a700c738
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

343.   342, защо не я попиташ :) Тя ти разказвала палави фантазии, а ти за едни години не смееш да питаш.

И аз искам някой да се старае да ме обръсне.. ако може и краката... ама няма. :)

авторката

Дългият еротичен разказ е доста интересен :)

 
  ...
преди: 9 години, 19 дни
hash: 285d3d9060
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

344.   Да хвана класната си и да и го тура на бюрото.

 
  ... горе^
преди: 9 години, 18 дни
hash: be9a6fb475
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

345.   Мойта най-мръсна фантазия е да съм момиче, защото аз съм момче! Да съм момиче за един ден и да мастутбирам, просто да вида кво е. :)

 
  ...

...
преди: 9 години, 18 дни
hash: 6c71e53978
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

346.   Колко добре би било всички които споделяме тук да се видим на яве и да реализираме фантазиите си. Просто да си спретнем една разтоварваща, анонимна и неангажираща оргия. Можем да си направим бал с маски например.

Баба Яга

 
  ...
преди: 9 години, 17 дни
hash: 8402ac9949
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

347.   346 Харесва ми идеята ти, но не знам как би могло да се случи. Иска ми се да можех да се свържа лично с някои хора от този форум, но....

 
  ... горе^
преди: 9 години, 17 дни
hash: 47d3de52cc
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

348.   Надали ще се намери момиче което да е съгласно да изпълни моята фантазия340

 
  ...
преди: 9 години, 17 дни
hash: e480b47f13
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

349.   Аз пък съм на 17 и имам доста извратени секс фантазии. Например една от тяу е да правя секс с мулат или негър. Да е някак грубо, бързо, мръсно и с много последствия. Например да разрушим цялата къща и съседите да се чудят какво се случва. И когато стигнем до кухнята да ме качи на масата, която да е отрупана с храна, която ще размазвам по себе си и пратныора ми и съдове, които да чупя в стената. После да ме подчини като ме завърже за за някое чекмедже и при всеки напън от страна на мъжа да се лашка шкафа. :D:D

 
  ...
преди: 9 години, 17 дни
hash: a89a4fa6ba
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

350.   Моята фантазия е как някои готин доцент ме бутна на чина и сме сами и почва да ме целувам и да ме пипа навсякъде и да ми свали блузата и да ме пипа и да ме побърква и да ме пипа отдолу и да тръгне да ме пипа с пръсти и аз да му махна раката и да ми го сложи целия и да ме целува

 
  ... горе^

...
преди: 9 години, 15 дни
hash: e8f3e56e69
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

352.   Как може да се свързвате един с друг и да се спазват правилата на сайта е възможно и е лесно. Написал съм го в темата / Какво става с всички? / в Любов и изневяра. Прочетете коментари 12,13 и особено 17.
Но ако обещаете да имам запазено място на първият ред на огията. Ще си взема пуканки :))

http://spodeli.net/4/story-30264.html

K-Man

 
  ...
преди: 9 години, 14 дни
hash: 1fc95c9216
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

354.   До 221- влязох в стаята където спеше брата на мъжа ми за да взема нещо. Мислех си че още спи и за това много тихо отворих вратата. Беше си извадил члена и си играеше с него, унесен от удоволствие. Няколко секунди гледах изненадана, докато той не усети че има някой и отвори очи. Като ме видя само се обърна на другата страна и се зави. Оттогава се държим все едно, че нищо не е станало. Сигурна съм, че до сега не е правил секс, и мисълта да го направя с девствен ме възбужда невероятно. Всъщност това е моята мръсна фантазия.

 
  ...
преди: 9 години, 11 дни
hash: 27fee8b09e
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

355.   Здравейте и от мен, интересна тема сте пуснали малко позакъсняло ще споделя с вас. Момче на 24 съм и може да ви звучи странно но си имам приятелка вече 6 години и половина. За това време сме си говорили много за фантазиите си и сме си споделяли. Едва преди седмица имах щастието да изживея най голямата си фантазия... като подарък за рожденият си ден. Бяхме доста хора във къщата ни. забелязах че има двама пичове които не познавам но не ми направи впечатление беше ми кеф и не обръщах внимание. Не пих много, часа стана около 1-2 и се поизпразни. Останаха 10-на от най добрите ми приятели и ония двамата. Другите момчета казаха че ще идат в един приятел да допиват че им доскучало тук, аз щях да тръгна с тях но приятелката ми каза че я било страх да остане самичка в цялата къща. Останах с нея, а ония двамата все не си тръгваха. По едно време ми вика я ела да ти покажа нещо и ме замъкна в спалнята. Очаквах го, честно казано, но дори не подозирах какво ме очаква. Позволих и да ме завърже за един стол със някакви каишки. Би ми направило впечатление че ние такива нямахме но беше късно а и бях пило едно-две. Казах да не бърза че са останали някакви двама а тя каза че сега ще ги изгони. Отиде отам и се забави някъде 5-10 минутки взе да ми доскучава и точно мислех как да се отвържа когато тя влезе и водешеония двамата за пишките. Бяха голи. Те казаха че сега ще скъсат приятелката ми а аз не можех да повярвам. Беше ми странно но да си призная ако имаше шанс да се отвържа щях да им покажа... :Д както и да е тя започна да се съблича а те я опипваха. Беше ми странно но и щях да изпръсна от възбуда... искаше ми се да мастурбирам но нямаше как. След недългото натискане тя вече беше голаи на колене. Започна да им духа. Не им бяха много големи честно казано но пък бяха широки на размер. Духа не дълго когато единия пич, явно по нахакания каза че е време и тя застана на 2 метра от мен и се надупи. Единия я зализа по ануса а на другия тя духаше. Лиза какво лиза и направо иго вкара... без да слага вазелин... притесних се защото до сега в дупето го бяхме правили само с вазелин... но явно не я болеше... беше ми странно... и щях да се пръсна... буквално! Чука я не знам колко време но не беше малко... или така ми се струваше не знам... после се смениха... и пак така... после я сложиха да язди легнаха един до друг я тя ги сменяше. Общо взето това беше свършиха върху нея и си отидоха. Тя полежа така 1-2 минути и реши да ме отвърже... веднага отидох и и го вкарах... за съжаление издържах по малко от минута :дд... свърших и отидох за студена вода беше към 3 без 10... близо 35 минути е било всичко това.. а ми се стори цяла вечност... легнах и я зачаках да излезе от банята... излезе и ме пита как съм... казах че съм добре. Увери ме че са просто платени мъжки проститутки... говорихме си почти цяла нощ... сега от разтоянието на времето мога да кажа че това беше едно от най яките изживявания в живота ми!!! ;дд

 
  ... горе^
преди: 9 години, 10 дни
hash: 14a88760c2
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

356.   Прочетох много от така наречените "човешки фантазии" и наистина много ме впечатлиха много от тях, а други направо ме разтърсиха ;р. Аз съм момче на 19 години. Та... Зима е, отивам на работа (работя в офис) и влизам в офиса си рано сутринта, намръщен и още не съм си изпил и кафето, дори не поглеждам напред, направо си събличам палтото, свалям шапката и шала си и в следващия момент се обръщам и на бюрото ми стои чернокоса секретарка с големи бомби и дълги стегнати крака и небрежно перверзно смуче близалка и ме гледа предизвикателно. Адреналина в мен се е покачил до краен предел, възбуден съм максимално, тя си качва крака на бюрото сякаш да ми покаже, че е без бельо. Без да чакам и секунда повече и се насочвам към нея и я избутвам по гръб на бюрото и започвам да я целувам по корема, краката и къде ли още не, докато не стигна до най-горещата точка. Тя стене от удоволствие и ме иска вътре в нея, тогава аз си свалям панталоните и и го вкарвам целия в устата тя се опитва да ме избута, но аз не отстъпвам и това я възбужда още повече. Вадя го от устата и и не и давам и секунда да си поеме дъх обръщам я на задна и и го вкарвам в дупето от веднъж, тя си отваря устата, но няма сила да издаде и звук, продължавам с бързо темпо да я лашкам, а тя се държи здраво за бюрото. Получава множество от оргазми! Тя усеща, че ще свърша и ме моли да го направя в нея. 5-6 мощни тласъка и семето ми е в нея, тя трепери цялата, аз я обръщам и я карам да ми лапа, за да може удоволствието ми да е пълно... Ами това е една от моите фантазии, утре ще напиша и друга, която е много по извратена ;д!

 
  ...
преди: 9 години, 1 ден
hash: 5d76a09f58
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

358.   Жена- 24
Моята фантазия е да правя тройка с проститутка. Поръчваме си проститутка (за някакъв повод) и първо тя се заема с мен, докато той ни гледа и се надървя, след това с проститутката заставаме на четири крака и той ни оправя първо с пръсти, а после и с члена си като го вкарва ту в едната, ту в другата. Награждаваме го с орални ласки. След това той ми го вкарва в дупето, а тя ми вкарва пръсти в п****, едновременно изпитвам болка и върховно удоволствие. Проститутката изпълнява всяко наше желание. Накрая той свършва върху мен, докато тя ме оправя с пръсти и език. Даваме парите и тя си тръгва.

 
  ...

...
преди: 9 години, 1 ден
hash: 74ae67467e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

359.   B офиса по диагонал на мен седи един колега, 50 и няколко годишен, страшно симпатичен, гъвкав, енергичен, жизнен! Мирише страхотно. Колко много секс излъчва!
Аз съм порядъчно момиче, абсолютно целомъдрено, отскоро омъжена. Никога не бих направила такова нещо! А умирам за секс с този мъж още от първите дни откакто постъпих на тази работа.
Представям си как чета историите тук (примерно, или други секс-разкази), и избирам най-възбуждащите. Пращам му ги по скайп да ги чете. Докато чете, гледам как панталона му се надига и членът му се надървя до пръсване. Хвърляме си многозначителни погледи, изпълнени с желание. Гледам го как се пипа отвреме навреме по надървения член, така че никой да не го види... освен мен. В офиса е тихо и всеки се е съсрдоточил и вглъбил в работата си, а ние вниваме да не ни видят останалите колеги и от това желанието нараства още повече. Представям си как страшно много му се иска да излезем двамата и той да ме натисне в някое тъмно кътче в коридорите или в тоалетната. Говорим си мърсотийки по скайпа.
И все пак, това е само фантазия, усилваща се всеки изминат ден и ставаща все по-желана, тъй като е нещо забранено за мен и никога не бих го направила!

 
  ... горе^
преди: 9 години, 1 ден
hash: 5113411775
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

360.   Искам да правя секс с 2-3 жени на веднъж.. Стройни стегнати фитнес телца, хубав тен. Едната брюнетка едната блондинка. Искам първо да ги гледам как се лижат, маструбират пред мен, бъркат си по дупките, докато и аз маструбирам, после искам див секс, анално, вагинално, свирки, турски чекии и така на татък.. :S

 
  ...
преди: 9 години, 1 ден
hash: d62349f0a7
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

361.   Аная : Споделям сентенция..(поне аз съм такава): „Сексуалната потребност наподобява глада. Тя изчезва веднага след като човекът й се е насладил. Но... след известен период от време възниква нова потребност и от секс и от храна... Любовта и сексуалните отношения са две различни понятия, но са тясно свързани помежду си.” ... ... „Огладняла”, (разбирай разгонена) в ранния след обяд... усилено си мислих за запълване на „трите дупки на жената”.... Мисля... отново да се „утоля със съседа”.... знам, че той изпитва същия глад... Обадих му се, че го чакам, но му казах, да ми даде малко време, за да ме намери, така както му харесва... Той възторжо отговори: „Ще дойда, но и на мен ми трябва време, че гледам и от моите филмчета в нета и трудно ще си обуя шортите...” .... Извадих моя „силиконов грапав приятел” , облизах го от всякъде и започнах с него да „ухажвам” зърната си, с ръка подготвях „сливката” си.... На облегалката на широкото канапе, там където двете дунапренови възглавниши плътно се събират, „монтирах” моя приятел намазан с Bodi-buter ... легнала по гръб,... нежно насочих „сливката” си към него... с плавни движения, напред към него- назад от него, напред към него- назад от него, като по релса... той ме изпълваше,... усещах неупесуемо удоволствие от това движение....с ръце извивах и притисках зърната си, това ме стимуираше напред към него- назад от него .... После... почувствах, че задното ми отворче... жадува.... „Монтирах” приятеля си малко по ниско , между възглавниците... намазах го... и насочих задното си пръстенче към него.... ох...трудничко, ми е, но лека-полека, напред към него- назад от него, напред към него- назад от него...като по релса... докато, цялата грапава, силиконова главичка ме изпълни..... отново и отново... ...... Влажна и до полуда разгонена посрещнах съседа..... Той се нахвърли, като не видял...имах чувството , че влезе щръкнал... Казах му:...” Искам да ми изпълниш всички „дупчици”, навсякъде, където ги имам”.... Той се вдъхнови ... ..... Просна ме по гръб на канапето, а той легна върху мен, обратно, като насочваше, големия си възбуден член към устата ми... Аз го поех с удоволствие и облизах всички ръбчета по него... С глава между краката ми, езикът на съседа... се концентрираше върху.. подутата ми „розичка”...чувствах че душата ми полита...обгърна ме нега... Пуснах още сокове.... Съседа подлудя от това,... шепнеше ми „чакай, чакай ще видиш ти.... как ще ти ги напълня”.... постави дясната си длан под ануса ми и насочи, палеца си към него.... Ох... велико е...разкошно е, ... под него...аз го стимулирах с движения напред-назад.... напред назад... Втвърденият му език, между краката ми, се премести от розичката към отвора под нея.... отново напред- назад.... Чувствах се изпълнена, душата ми отново полетя....”дупчицата под розичката” очакваше още.... Съседът, ме събори на колене..(на четири крака) на пода... и започна да прониква в мен.... в двете ми възбудени дупчици ... под клитора ми.... в ануса ми.... и отново под клитора ми.... в ануса ми.... с едната ръка ме държеше за косата, а с другата усукваше висящите ми надолу гърди, притискаше силно зърната ми... шепнеше „бих те ч укал до смърт”... отново и отново.... До краен предел с пълен оргазъм.... мокри и изтощени, се разделихме до... настъпването на следващия глад....08-08-2012….. Аная

 
  ...
преди: 9 години, 11 часа
hash: 0c9532c547
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

362.   Значи, чета, чета и реших и аз да напиша моята фантазия. Искам една вечер с приятеля ми да отидем на дискотека и към 11 да се приберем вкъщи. Още от вратата да ме награби и да започне да ме целува. После да отидем в спалнята и аз да му направя стриптийз. Той да стане, да ме намаже със шоколад, да ме тръшне на леглото и да започне да ме обарва. Искам да смуче зърната ми, да си играе, да стиска и да облизва шоколада от гърдите ми, да ме целува навсякъде. След това лека-полека да слиза надолу и да започне да ме гали там долу. Да се приближи и да започне да лиже катеричката ми, да вкарва езика си вътре. После нежно да вкара достойнството си в мен и да започне да ме лашка и да забързва докато не започна да викам и стена от удоволствие. Искам да ми шепне мръсни думи през цялото време. И когато ми остане съвсем малко до оргазма, да прекрати всичко и да легне върху мен в поза 69. Да облизвам набъбналия му пенис, да си играя и да смуча топките му, докато той не издържи и не ме нападне отново. Да ме накара да седна върху него и да ми го вкара а аз да се гърча от кеф, докато мачка отново гърдите ми и ми говори мръснишки. Най-накрая да свършим и двамата и да се изпразни върху мен. Докато се къпя след това, той да дойде и да го направим още веднъж във ваната. Ооо, дори докато го пиша ме кара да вибрирам.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 27e580aec3
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

363.   Здравейте!
Попаднах на тази страница случайно, тъй като две познати в Туитър коментираха как се прави с тигър и на мен ми стана любопитно за какво си говорят. Както и да е, изчетох внимателно всички фантазии и коментари и ми направиха впечатление три неща. Първо - жените са с много по богата фантазия от нас, невероятно е в какви детайли си представят нешата. Второ - с толкова много разкрепостени дами сред нас има много щастливци, които стига само да улучат точния момент да си поискат, ще получат невероятни разтърсващи преживявания. И последно - моят сексуален живот е бил доста обикновен твърде дълги години.
И така - моята фантазия. Занимавам се с пейзажна и арт фотография. Винаги ми се е искало да снимам еротични фотосесии, но жена ми е доста непримирима в това отношение и досега не ми се получава. Та фантазията винаги започва с това, че влиза моделът и тя е точно това което винаги съм искал - слаба брюнетка, с дълги и добре оформени крака и дупе, с голям луфт (това е важно) и малък бюст, на около 26-27 години. Обожавам малките бюстове с хубаво оформени зърна и ареоли. И така тя влиза, започва да се съблича и аз виждам, че е напълно гладка, без нито едно косъмче, с плосък и стегнат корем. Това страшно ме възбужда. Започвам снимките по бельо - бяла дантела на фона на загоряло тяло без никаква разлика. Местото е подбрано точно - на канапе под прозореца, така че полуотворените щори да хвърлят дискретна светлина по тялото и. Това подчертава страхотните извивки на тялото и. Снимам, после махам сутиена, намазвам сърната със затоплен вазелин за да лъщят, но същевременно и тя се възбужда. Снимам я по корем, по гръб, да си играе с гърдите си, разкрачена, надупена. На последната поза я освобождавам и от бикините. Използвам вазелина и по дупето, гладката и красива вагина. После я обръщам, разтварям краката, масажирам я, приглаждам устните и като листеенца на цвете. Щракам непрекъснато и все по отблизо. И тогава сменям обективите. Поставям един телеобектив с филтър който е с диаметър 72 мм и достига до 40 см при зум. В това време тя е възбудена и си играе сама, като прониква с два-три-четири пръста, после с полусвита в юмрук ръка. Аз допирам обектива до гладкия хлъзгав отвор и с леко напиране прониквам в нея. Все по-дълбоко, като си играя със зума вече вътре в нея. Тя пъшка, но все още е със затворени очи и явно и харесва. Усилвам темпото, адски съм възбуден. Огромният обектив е изцяло в нея, а аз прониквам с палец в дупето и. После я обръщам на колене, с вирнато дупе, така че да мога да проникна и двете дупки - отпред с камерата, отзад с пениса си. Уникално е! Усещам как тя е готова и вадя с ряз обектива, веднага след това свършвам върху филтъра, а тя го облизва докрай докато ме гледа право в очите. Това с малки вариации съм го сънувал вече няколко пъти и винаги се изпразвам.
Това е от мен.
М, 52

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c63d3c1f38
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

364.   Леле цяла вечер чета темата, то станало време за лягане.

След сума години нещастен брак и желание за коренна промяна, никакви фантазии не са ми останали. Чак се уплаших от себе си.
Ще споделя нещо, което не фантазия, но ще стане реалност много, ама много скоро. Ще се изчукам с първия срещнат. После минавам и на фантазии.

Мерси на авторката за темата и се радвам, че открих сайта. Никога не е късно да се събудиш:)

Поздрави

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a2bda6cd9d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

365.   Доста интересна ми стана темата и реших и аз да споделя моята! Не е извратена но... за някой може и да е.
Аз съм хомосексуално момче на 16 години и вече губя интерес от секса. Представям си как с момчето което харесвам сме в едно легло и гледаме филм. По едно време аз започвам да го обарвам през дънките, а той се стряска но му харесва. После си представям как му правя свирка или ме чука грубо в устата докато не свърши. :)
Жалко че е само мечта!

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f83c3b40d5
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

366.   Снощи ми се случи нещо, след което веднага в съзнанието ми изникна фантазия. Моя да ме извинява, ама този път той не е в списъка, колкото и да го желая и да ме възбужда.

Живея в Чужбина, сама в апартамент под наем. От доста дълго време, да не кажа още от началото, си разменяхме погледи с собственика, което жилище съм наела... за никого не беше тайна че има искри между нас, но така и не се решихме на нещо повече(поне досега).

Та... прибирам се аз снощи след работа... отключвам вратата, навеждам се да заключа от вътре, като знам че няма никого, и изведнъж той започна да говори.. толкова се стреснах.. а той така ме гледаше опиянено... направо ме е яд че не му се нахвърлих, нямаше да откаже. Както и да е, извини се, каза че е дошъл да си вземе някакви писма и излезе... на вратата се сблъскахме леко.. пак се погледнахме, но съвестта не ми позволи да направя първата стъпка към него...
Веднага след като затворих вратата, се хвърлих под душа.... мастурбурах сама.. и фантазирах с него... свърших по силно и от вулкан.... легнах в ваната и дори заспах там.... tccc...

Окей, ето каква беше фантазията ми...
\"Прибирам се аз от работа... по същия начин... тръгвам да заключвам вратата... като знам че вътре няма никого... след като заключвам... се обръщам и го виждам как стои, седнал на дивана в хола... сипал си чаша уиски... и гледа в мен.... стресната съм и леко уплашена... като виждам какво се крие в погледа му...
- какво правиш тук? - му прошепвам аз с плъх тон..
- Отбих се за да взема нещо от тук.. ако искаш мога да си тръгна..
-Не, остани, няма проблеми... искам само да си хвърля един душ, и ще дойда да се видим..

Запътвам се към банята... по хавлия.. влизам вътре... пускам силната струя вода... хвърлям хавлията... влизам под душа... и започвам да мисля за него... водата се стича по тялото ми, а аз със затворени очи, мисля.. мисля... Това че го искам ме подлудява... взимам гъбата, слагам душ гел на тялото си и сапунисвам... започвам да притискам с гъбата гърдите си... клитора си... и търкам все по силно... това ме подлудява.... zapocchvam да стена от удоволствие... докато не се обръщам и очите ми засичат неговите зад мен.... опрял се на стената.... и докосващ члена си... без изобщо да говори и да казва каквото и да било, влиза под водата при мен... започва да ме хапе и целува страстно... вкарва пръсти в мен и ме кара да подскачам от темпото с което движи ръката си... хапе зърната на гърдите ми... дрехите са му мокри.... помагам му да ги свали... той ми блъска главата надоло и вкарва члена си в устата ми, хваща косата ми и започва да ме скубе, така че контролира дълбочината на проникването в устата ми... вижда че кашлям и се давя, но не спира, а блъска все по силно... обръща ме и ме подпира на ваната, така че съм с гръб към него.... блъска краката ми с неговите, така че да се разкрача достатъчно за да може да проникне... започва да търка члена си в мен... и да блъска леко по леко на вътре... аз вече умирам от желание, искам го... след което той прави нещо неочаквано за мен! Натиска члена си в дупето ми, и го вкарва рязко... болката е невероятна за мен, но той е хванал талията ми и ме притиска в себе си... започвам да го блъскам с ръце, а той все по силно ме дърпа към себе си, усещам тласъците дълбоко в мен, дупето ми се удря в слабините му и се чуват жестоки тласъци... започва да масажира клитора ми с едната си ръка, а с другата стиска гърдата ми... хапе ме по гърба и ме чука като животно...
Искарва го рязко от мен и ме блъска във ваната.... пуска водата и ваната започва да се пълни... искарва краката ми от ваната, по гръб съм, така че гледката за него е уникална, и ме обладава в ваната... чука ме бързо... водата продължава да пълни ваната и започва да залива телата ни.. през цялото време той хапе гърдите ми... а аз крещя и драскам гърба му от удоволствие.... започваме да се плъзгаме от тласъците, и едва удържаме телата си в хлъзгавата вана... водата покрива вече телата ни... той не спира да държи краката ми разтворени и да ме чука... натиска главата ми под водата и продължава да ме чука... едва успявам да се сдържа под водата и правя опити да вдигна главата си над водата... когато успявам, той вади члена си и го вкарва отново в устата ми.... отново не мога да си поема въздух... скубе косата ми, усещам болка навсякъде.... кожата ми е почервеняла от драскането и хапането.... решавам и аз да го изненадам обаче. Слагам ръце на дупето му, и го натискам за да може да прониква все по надълбоко в мен.. започвам да въртя пръстче около ануса му... след което прониквам с пръст в него... той се смущава леко, но продължава с още по голяма ярост да ме чука... той засилва темпото, аз засилвам също пръста в него... вкарвам и втори и усещам че започва да го боли по физиономията му... продължавам и натискам с всичка сила... той също натиска члена си в мен с ярост, с всичка сила и захапва устните ми, след няколко мощи тласъка и крясъци, усещам как той свършва, започва да крещи, пристиска се в мен и хваща клитора ми с пръсти... докато члена му е в мен. Аз също избухвам... и вагината ми започва да се свива и отпуска с мощни тласъци... той се отпуска върху мен.... и рита с крака гъбата, която пречеше на водата да истича от ваната.. лежим така, опиянени и изморени... а водата бавно си отива от нас...


Нещо такова май си представих с него снощи... мастурбирах в банята...
Извинете ме за правописа, но използвам кирилизатор, които обаче не е със сто процентова точност.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c1425d240f
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

367.   здравейте, аз съм момче на 19. Та моята фантазия е следната вървя си из някой парк който е много тъмен и изведнъж някакво момиче ме моли за огънче. Аз и подавам запалка и тя ми казва колко съм сладък и че е нарочно в парка някой да я изчука здраво и в този момент си разкопчава ризката и си маха само предната част на сутиена да и се видят зърната и ми хваща главата и леко ми я побутва за да започна да и ги ближа и в този момент някой ме удря по главата и изпадам в безсъзнание. Когато е събуждам в първия момент не мога да видя добре но чувам около 4-5 жени да казват " Ауу колко е сладък и какво дупенце има ". В този момент аз още не помръдвам и след като започвам да виждам по добре започвам да се опитвам да викам но устата ми е запушена с нещо мокро. В този момент виждам 5 жени на възраст около 30-35 години със пенис колан. Също настрани виждам момичето с което първоначално се запознах и тя и казваше на другите " Момичета аз съм първа защото той облиза моите цици ". В същото време се опитвах да се освободя но бях с нещо като окови а и след малко време осъзнах че няма смисъл да се боря защото бях на някаква поляна заградена от храсти и единственото осветление беше някаква кампингова лампа която те явно бяха приготвили. след като вече се приближиха по наблизо Момичето с което се бях запознал първоначално ме изправи и ми махна нещото от устата с което ми я бяха запушили а това бяха техните прашки. Тя и ги раздаде и и каза да ги навлажнят отново а през това време ме държаха на каишка с вързани ръце зад гърба и в последствие ми сложиха и някакви щипки на зърната с които ми причиняваха болка но след време започва да ми харесва. Но преди това аз викам за помощ и в това време една от тях ми завира прашката си в устата ми мокра с нейните сокове и след нея и другите ми ги вкарват и така докато и последната не си пъхне прашката в устата. Аз започвам да се опитвам да ги изплюя но ми запушват устата с някой от техните мрежести чорапи като го завръзват за устата ми за да не мога да изплюя прашките им. След това една от поема каишката надига ми главата и ми слагат бяла прозрачна латексова маска с една дупка за дишане и след това леко затягат моята каишка. Сгромолясват ме на земята по гръб и една започва да ме чука с огромния си пенис колан но я спира момичето с което се запознахме и и казва че съм неин и тя ще е първа. Тя ми разкрачва краката и започва да се опитва да ми го вкара. Аз започвам да се мърдам да шавам и тогава тя ми казва да се обърна по корем. Правя опит да се обърна и с помоща на някои от момичетата се обръщам по корем и тогава тя започва да ми го вкарва. Докато се опитва да ми го вкара тя казва " Момичета той не е отварян отзад " и другите и отговарят "Още по добре знаеш че обичаме момчета които не са отваряни отзад ". Тогава тя ми го набива зверски и болката е голяма и започвам да се опитвам да дишам учестено. Тя изчаква малко да се успокоя и тогава взема една запалена свещ и започва да ми облива гърба с восък и след това с маникюра си забивайки го в мен го маха а след нея остават раните от маникюра и. Тя започва малко по малко да увеличава темпото и след малко без дори и да си докосвам члена свършвам. Тя забелязва това и ме обръща по гръб, взема свеща и ми полива члена с нея за наказание като продължава да ме чука. След като тя свършва откопчава ми каишката, маха ми маската и ми маха 5-те прашки от устата ми след което вижда уплашения ми поглед и ме пита дали ми е харесало. В този момент с плах глас отговарям че дори много ме е възбудило и тогава останалите започват да се подхилкват и едната от тях ми казва обърни се пак по корем и аз се обръщам и тогава тя ми вкарва нейния кур като след малко усещам че и втора си го вкарва в мен но за малко защото болката е неуписуема и тогава вече ги моля да ми отвържат ръцете и те го правят. Освобождават ми ръцете и тогава се изправям ставам и отивам на останалите да и духам куровете. След малко усещам как отново ми се вкарва член в дупето и в поза аз отгоре заедно със още 3 кура в устата и в ръцете и така да ми се изредят всички на дупето до пръсване и разширяване. След като ми се изредят да ме наобиколят и да започнат да мастурбират докато не ме окапят целия и да съм мокър от техните сокове. Всичко това да продължи някъде до сутринта като след като си тръгвам всяка да ме целуне и да ми кажат че утре пак ще ме чакат за да повторят със своето кученце отново. Те ми взимат дрехите като ми дават само отделни дрехи на всяка от тя : една много късата си пола, другата прашките, друга пък чорапите си мрежестите, друга обувките си на токчета и така докато не заприличам на истинска курва и за довиждане една от тях ме удря по задника и ми казва че утре ще ме ебе като за последно. Е това :Д

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7cfbe289ce
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

368.   Зарязах този сайт и тази тема.. и сега влизам и виждам, че темата все още има своите коментиращи и харесващи, и най-вече споделящи, което много ме радва.
Благодаря на всички за смелостта и включването!

Не ми се връща да гледам номерата на коментарите, но нека опитам да поотговоря по-общо.
Секса е важен за една връзка, няма какво да си кривим душата, че това не е така и да се правим на ощипани, когато стане дума за фантазии, порно и извратени нещица, защото ние всички си имаме нашето подсъзнание.
Секса е важен, не толкова като получаване на физическа наслада, в телата (а защо не и в душите ни) се извършват едни много особени процеси в моментите, когато сме най-открити с човека до нас, в онези интимни моменти, за които никой и никога няма да разбере.
Някой беше казал, че се е събудил. Да, никога не е късно. Но знаеш ли.. да се събудиш за себе си, за собственото си тяло, за собствения си свят. Секса и това до колко си освободена в него не е от порното и не е от събуждането за извращения. На всеки понякога ни се искат по-палави неща. Но ни се иска и другото. Поне прио мен е така.
Имах връзка с мъж, който беше голям мръсник, правили сме доста неща, а колко само останаха ненаправени, но бяхме готови за тях. Но той примерно не беше нежен с мен, нито веднъж... а аз не винаги съм искала фистинги, изнасилвания и т. н. Понякога ми се искаше само да го прегърна, за да си изплакна някъде тежкия ден. Затова и много хора казват, че секса не е важен, защото всичко в една връзка е важно - доверието, свободата и разменената топлина.

Днес съм във връзка с друг мъж. Той е свободен да ме обича спонтанно и нежно, а в същото време е невероятно страстен любовник. Но мисля си, че ако не съм отпусната и не си искам... никога секса няма да достигне удоволствието, което достига сега.
Разбира се, още сме съвсем в началото и се напасваме, нагаждам си сексуалността, опознаваме си телата... но пък е много вълнуващо. Все още не сме си споделяли фантазии, но така като го гледам.. има какво да чуя ;))

За всички, които ме познават, разбира се задочно. Подписвах се като Плам в сайта. Имам си нов мъж и той е невероятен. Чувствата ми към него стават все по-силни с всеки изминал ден, а секса е зашеметяващ, защото си намерих човек, който изцяло покрива и двете ми страни. Слива нежност и агресия по един невероятен начин, постоянно си в напрежение какво ще последва - пошляпване или милувка. Много е страстен... но е опропастен от предишните жени в живота си и сякаш се спира и внимава да не ме обиди. Споделя, че бившата му приятелка така и не му е дала да й свърши в устата. И сега мен не смее и да ме пита ;) а пък аз съм "жадна" за всяка част от него..

Хора... обичайте се, дръжте се свободно един с друг, открито и никога не приемайте човека до вас за даденост, стремете се към него, раздавайте се, дръжте се пламенно, с наслада, с хъс за самото лудо живеене, бъдете винаги себе си, искайте си и никога не се примирявайте с неща, които са някакъв вид "жертва" защото после няма да ви е кеф...

Имаше една мисъл. Един човек се обърнал към Господ "Дай ми наслада и удоволствие, за да позная живота", а Господ му отвърнал "Аз съм ти дал живота, за да познаеш насладата и удоволствието"

Успех на всички! И много красиви, страстни и изпълнени с електричество моменти на интимност от мен.
Плам
(авторката)

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: c1425d240f
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

369.   Здравейте пак съм аз момчето на 19 та искам да ви кажа и друга моя фантазия е да ме чука здраво някой по възрастен мъж. Курът да му е голям и заради виаграта която пие да му ее надървен около 2 - 2 и 30 часа и през това време да ме чука като животно. Също така и да ме чака в блока ми и когато се прибирам преди да се прибера да ме насилва на етажа във едно от тъмните му кътчета и там да е като развилнял се тигър. Също така и да обича много да ме ебе в устата и да ми запушва носа за да не мога да си поема въздух щом си вкара в устата ми кура си. Много би ми се искало да стане реалност но за съжаление сигурно няма да може. е това е от :Д чао чао.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 16ec9cbfca
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

370.   Искам да отида на луд купон.. Там да има загорели пичове.. да се напия и всички да почнат да ме изреждат.. ебат ебат до пръсване да не мога да седна на задника си после.... Садо мазо също :)

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 6ad46338de
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

371.   Харесва ми темата :), мисля и аз да споделя някоя моя фантазия. Тя беше с човек, който страшно много ме привличаше.
С него сме сами в моя апартамент и гледаме телевизия. Той превключва каналите, не намираме нищо интересно за гледане. По едно време попадаме на порно филм, той за секунда оставя програмата, усмихва се и ми казва „Да го оставя ли? “, а аз също се усмихвам и му казвам „Добре“, а той ми казва „Ама не се шегувам“, аз отговарям „Аз също, остави го“, той оставя филма. Минават 5-10 минути и той леко започва да ме гали по бедрото и отново ми се усмихва. Аз леко се отдръпвам, той идва по-близо до мен и продължава да ме гали, аз вече започвам леко да го галя по вътрешната част на бедрата. Той започва да ми стиска гърдите, аз му казвам, че не е редно да го правим и да спре, но той не си маха ръцете от гърдите ми, аз му казвам да спре, той не ме слуша. Просто ми прошепва „Знам, че го искаш! “, след което аз вече го оставям да ме опипва. Започва да ме целува по гушата, след това се целуваме по устните. Аз му сядам в скута и продължаваме да се целуваме. Той ме хваща за дупето. Помачква го много леко. Аз издавам много леки стонове и през това време го галя леко по тялото. Отново го целувам по устата, след това по гушата, бавно, бавно разкопчавам копчетата на ризата му, целувам го по тялото му. Слизам все по-надолу. Целувам „приятелчето“ му през панталоните, след това леко му го напипвам. Адски твърд му е. Махам колана му, разкопчавам ципа на панталоните му. Погалвам еректиралия му член през боксерките и леко го засмуквам /през боксерките/. След това ги смъквам. Потърквам члена му с ръка и облизвам главичката. Облизвам ствола на пениса му, след това засмуквам главичката. Заигравам се известно време с пениса му. Накрая го поемам целия в устата ми. Правя му deepthroat, леко стискам тестисите му. Той по някое време леко бута главата ми към члена му. След това той ми сваля горните дрехи. Хваща едната ми гърда, другата я засмуква. След това започва да ме гали по коремчето, после ръката му се озовава между краката ми, погалва ме, след това леко ме стиска там. Аз стена. Той си слага ръката под бикините ми и ме опипва. Казва ми „Ах, колко си влажна“ и си пъха средния пръст в мен. Аз умирам от удоволствие. „Обработва“ ме с пръсти.. след това изваждам пръста му и го облизвам, засмуквам го. Той ме пренася на леглото. След няколко минути вече му го усещам в мен. Стена от удоволствие, той забързва темпото. Обвивам го в краката ми. След това той минава под мен, аз се „нанизвам“ на члена му. И двамата огласяме стаята със стенанията ни.. после го правим в кучешката, той шляпа дупето ми, а аз крещя „Чукай ме! “, „Не спирай! “. Сменяме още пози. Накрая заставам на колене пред него и му го потърквам с ръка, докато не свърши. Изпразва се в устата ми. След това и двамата лягаме един до друг и се прегръщаме. Засега това беше от мен, нямах много време да напиша още :)
~А.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 995794fc5c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

372.   Охх, аз изчетох доста от фантазиите и се чудя дали да споделя моята... Не, че нещо, но ме е срам да я споделям пред други, иначе знам, че никога няма да се осъществи...

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4364290af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

373.   Мъж на 32. Искам да ме чука жена отзад с пръсти или с изкуствен член, и аз в същото време да лижа друга жена. Това е едната фантазия, другата е няколко жени заедно да пикаят върху мен.

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 18b20a17af
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

374.   Мъж на 19 год.

Влизаме със един приятел (мъж), във къщи сядаме на компа играем и из веднъж спира нета. Сядаме на дивана, пускаме телевизора, и има едно п*рно и двамата си го пипаме след това му казвам:И на теб ли ти се над*рви :D. И той каза ДА.
След това си правя чикии и после му го барвам и му го лапам, след това той ми го лапа става и почва да ме е*е във газа и после му сядам на скута и ми го натиква във газа после му го смуча обарвам го на всякъде целуваме се и после ми се изпразни

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f6e4c4db2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

375.   Аз съм момиче сънувах го беше странно и ситуацията беше следната, аз съм на някакво поле и честно казано не знам какво правех там! Хладно е, вали дъжд и почти се е стъмнило. Някакъв непознат мъж на около 40-5 години случайно минава и ме пита-Ти какво правиш тук, ще настинеш!? А аз го огледах от главата до петите и му казах-Теб чаках. След което той се приближи до мен сякаш разбирайки от намерението ми ме награби и както валеше изведнъж спря. Погледна ме и впи устните си в мойте, като бавно се спускаше надолу, коленете ми се подкосиха и аз паднах. Той легна върху мен и бавно го вкара карайки ме да изтръпна след което аз се отпуснах и когато той свърши, съвсем спокойно стана погледна ме извади някакво листче с номер и някави букви /бяха Р. А. а аз дълго време лежах на земята разкрачена гледайки листчето и непроумявайки какво точно е станало. Досега все още се чуда какво беше това!

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a8f10f5d2d
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

376.   до 372

От какво те е срам? от самата фантазия или от това ад я споделиш? И в двете няма нищо срамно, но и никой няма да те кара насила.. ако имаш вътрешна необходимост да преодолееш някакво свое вътрешно препятствие - сподели си я, ако искаш не я споделяй. Тик насила никой не съм накарала нищо да направи, нали така? !

авторката

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 7d818c85b9
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

377.   Ж 19 Ето ви и една от моите фантазии: представям си как съм на масаж, а масажистът е като излязъл от корицата на женското списание Максим. Легнала съм по корем и масажира гърбът ми бавно се спуска към дупето ми и вкарва палеца в дупето ми, продължава да го масажира и да си играе с него след това ми вдига дупето нагоре и го изчуква грубо и лошо

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: b3ace64956
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

378.   Мъж на 19

Харесвам тази тема, обичам да фантазирам и имам доста добри фантазии. Искам да изчукам някоя палавница в дупето и да стене от кеф, когато и е вътре. Да ми го смуче бясно и да ме побърка от секс. Може и да е след 20- те. Също така ще и го слагам и в путето, ще запълня и 3- те дупки, за да полудее от възбуда. Ще и се празня по циците, в дупето и много в устата за да гълта от моят елексир. Много бих се радвал, ако има някоя такава мръсница, да ме исцеди до капка.

 
  ...

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 4364290af6
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

379.   Преди няколко месеца прочетох тази тема и реших че част от моите фантазии ще станат реалност. Аз сам омъжена от 17 години, и в първите 14 от тях бях абсолютно вярна и послушна съпруга, след това разбрах че той ми изневерява и аз започнах да го правя, но фантазиите не си осъществих. И така до като прочетох темата. През последните 4 месеца, правих секс с двама мъже едновремено, правих секс с много по млад от мен мъж, правих секс с жена, пишках върху мъж, и той върху мен, лизах мъж по дупето и си вкарах връхчето на езика там, няколко пъти правих виртуален секс като изпълнявах всякакви желания пред камира за непознати мъже. Имам и други фантазии ако осъществя някои от тях ще пиша пак.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: d2ec182fe6
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

380.   до 379

Ако не го правиш на пук, а заради себе си и се забавляваш - дерзай! Животът е един и е такъв, какъвто си го направим.
Налудувай се, наиграй се, опитай всичко... а после.. ако искаш съвет от мен, в един прекрасен ден, излез някъде сама, остани сама със себе си дълги часове и си направи една хубава равносметка, задай си въпроса за разликата между свобода и анархия, между страст и разврат... а после прегърни себе си със всичките си правилни игрешни избори, с всичките си хубави и лоши моменти и продължи напред.. към нещо ново, към някаква идея - работа, мечта. Вложи тази хиперсексуалност, която си отприщила в нещо съзидателно, учи...
не говоря за арзвод и нов мъж (въпреки че анй-вероятно тези мисли ти се провират в главата) позволи си правото да бъдеш нова личност, която знае как да използва енергията си и да се забавлява, как да постига нещата в живота си, как да е зашеметяващо чаровна ако щеш...
Опознай себе си, отключила си голяма енергия, която дълго време си подтискала и е опасно в един момент да затлачиш - затова налудувай се и после спри, разходи се, разгледай се и се сътвори...

авторката

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: f5b41360c1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

381.   От известно време следя тази тема, но счетох, че не е много етично само да чета без да пиша... ето я и моята фантазия:) М на 30 съм, седнал съм на ръба на диванчето с широко разтворени крака, а между тях коленичи голо девойче. Единственото което има по себе си са латексови ръкавици на ръцете. Намазва едната си ръка обилно с лубрикант и ме гали по дупето, анусчето, като леко стимулира отвора. С другата ръка обхваща члена ми и започва да го стимулира с движения нагоре и надолу. Забързва темпото и след като съм възбуден достатъчно, прониква и с пръстче в дупенцето. Средното й пръстче е дълбоко в мен, аз се намествам по-удобно за да може да ме чука така...

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 98bf04fe5a
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

382.   някои

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: a1b7d2eb6e
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

383.   М на 16 моята е, че някой ме отвлича и ми "пръсва" задника свършва в устата ми изпикава се на мен.

 
  ... горе^

...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 3e4d291778
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

384.   Ами аз съм момиче на 16, и наистина харесвам един световноизвестен певец в група и си представям че се познаваме с него и групата, само че с него все се караме, не сме във връзка, нито се харесваме просто се караме, но и двамата искаме секс с другия. И например някоя вечер като сме на купон, да кажем падна или се блъсна в него да ми се развика и да ме хване за ръката до болка и да ме задърпа в тоалетната. От там нататък да започне да ме целува, и съблича. След това да слезе надолу и да прави кръгови движния с език около клитора ми. После да се върне към устата и да пъхне два пръста в мен. След това да се потъркам малко в издутината на панталоните му, не след дълго той да ги махне и да влезе в мен с цялата си дължина, защото съм чела факти за групата и размерите на пениса на всеки един са доста добри, неговия е 23 см. И да ме кара да викам, да ме докара до най-големия ми оргазъм. Но после да не ставаме двойка, а да продължаваме да се чукаме, и то винаги да е страхотен секс..

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8da02381b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

386.   Душа, няколко неща да коментирам във фантазията ти. Момичетата на твоята възраст имат... как да кажа... малко болно отношение към измислените мъже-супергерои. Дали на твоята възраст вече не е време да се замислиш, с кого наистина би правила секс, какво наистина ти харесва? С някакви от групи е ясно, че ще те кефи. Те за това са направени, това ги продава и от това живеят.
Другото е свързано с горното. Гледала ли си клипа "Pussy" на Rammstein? Ако си, вероятно се сещаш за огромните парчета на всички в групата... както и за факта, че в нито един момент въпросните парчета не са показвани заедно с лицата на притежателите си. За клипа са наети обикновени професионални актьори. "Фактите", които си чела за групата, вероятно са от същия характер и са разпространени от нейните имиджмейкъри. Определено няма да кажат, че ония им работи са 15-сантиметрови, нали така? Бас държа, че след някоя година и на Джъстин Бибър ще му го изтипосат 20-сантиметров. Та, живей си живота, но е хубаво да имаш осъществими и небанални фантазии, за да не се почувстваш глупаво някой ден. Младостта да си е отишла, а ти още да чакаш някой широко рекламиран мухльо.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 5de8b09e35
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

387.   Жена на 23 години съм, имам връзка с мъж на 38. Фантазията ми е да намерим някой суинг клуб в София, където като влезеш.... всички около нас се чукат като обезумели във всевъзможни пози. Аз вървя малко по-напред от приятеля си, облечена съм адски секси. И пред очите му идва страшно готин мъж, който започва да ме опипва нежно, да ме целува. Аз в началото се притеснявам, но страшно ме възбужда, че приятеля ми гледа всичко това. искам непознатият да ме изчука по най-животинския и груб начин пред приятеля ми, той да гледа с надървен кур, да го лъска и само да идва, за да ми го подаде в устата за малко, след което да се оттегля. А онзи да ме чука опряна по корем на някоя маса с отворени крака и разкъсани прашки. Искам да свърши целия вътре в мен. След което да се доближи приятеля ми до мен, решил, че е дошъл неговия ред. Но да го пререди друг непознат, който без да ми даде да се изправя или да се обърна и да го погледна да започне да ме ебе на къс пас в същата подчинена поза, а моят да продължи да гледа през цялото време. И така цяла вечер да ми се изреждат различни непознати ебачи, да ми скъсват путенцето от чукане и да получа многобройни оргазми, а моят така и да не успее да се вреди цялата нощ. Само да гледа, да си лъска кура и когато не може да издържа повече да идва и да ми се изпразва по устните и в устата. Накрая да си тръгнем - той да си набил супер много чекии, а аз да съм изебана от поне 7-8 непознати мъже и той да ме гледа възбудено и отново да е надървен, но аз да нямам сили да се чукам повече. И до сутринта да ме гледа възбудено, да ме гали нежно по натъртеното и наебано путенце.
Това ми е най-мръсната фантазия. Искам да питам мъжете дали има сред тях такива, които биха гледали как пред тях непознати чукат жените им и биха лъскали чекии? Мен това адски ме възбужда - секс с непознат пред половинката.

 
  ... горе^
преди: 8 години, 11 месеца
hash: 8da02381b3
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

388.   В София такъв клуб няма вече. Собственикът, за жалост, го затвори преди няколко години по икономически причини. Подобно нещо сме правили на около 800 на юг. В Атина има много хубав суинг клуб. До 3 през нощта е за запознанства, след това горе отваря нещо като апартамент, където има тематични стаи (dark room, glory hole, душ кабина, малка кино зала с легло и седалки, общо помещение за чукане и т. н.). С мойта сме ходили доста пъти, но се стремим да има реципрочност и точно такъв сценарий, какъвто описваш, не ни се е случвало да осъществим. Все пак сме имали нещо подобно. Преди известно време там един бразилец седна до нас, започна да опипва жена ми, а мацката му май предпочиташе да гледа (или беше просто наета, не знам). Моята си го хареса и когато отвори горният апартамент, се изнизахме постепенно нататък. Набутахме се в dark room и аз я заопипвах. Роклята й беше страшно секси, черна, много къса и с блестящи пайети. Надигнах й я и я чуках известно време, пипайки по дупето някаква друга мацка до нас. В някакъв момент бразилецът дойде, тя се изниза от кура ми и му се метна. Прошепна ми в ухото задъхано, че иска той да я чука и й дадох презерватив. Тя се надупи, онзи й вдигна роклята, наниза си презерватива, опря я на стената и я опъна. Пъшкаше като невидяла и съвсем се беше вдълбочила, защото даже не забеляза, че се опитвам да й го подам в устата. Не че съм се обидил. Една друга жена ми извъртя страхотна свирка през това време, а след шибането с бразилеца моята беше неудържима. Правихме страхотен секс цялата вечер.
Впрочем, мързеше ме да слагам "бразилец" в кавички. Човекът си беше просто грък с идиотска перука и чудесно чувство за хумор. Момичето, с което беше, не прави нищо, доколкото видяхме, и май си остана цяла вечер с едно приятно дълго пуловерче, което пасваше на клубната обстановка колкото пеньоара на леля ми. Имаме доста такива истории, ама чак пък толкова интересно да е на публиката, не вярвам. Успех с мъжа ти (или с жена ти, ако си мъжът и се възбуждаш от такива фантазии). Ако е последното, напълно ти влизам в положението. Възбуждащо е.

 
  ...
преди: 8 години, 11 месеца
hash: ef498f96eb
гласове:
1 2 3 4 5
  (8 гласа)

389.   Ж. 19
Много съм мислила по тази тема. Като цяло смятам, че секса е най - приятната, съкровена и отпускаща част от запознанство, афера или връзка.. И всеки обича онова чувство, когато течностите в тялото се развихрят и изтичат от теб, малката смърт.. Страхотно е! В момента имам сериозна връзка и заплахата, която грози всяка една връзка е да се изгуби тръпката.. Тъжно е, но изчезва в един момент. И точно тогава в мозъците ни се отваря коварното мислене за изневяра. Не съм смятала, че лично аз ще помисля за такова нещо и не бих го направила.. нооооооооооооо.. Голямото "Но".. сещате се :) В главата ми е..
Все още съм в онази неясна част от годините си, когато мисълта за сребърните лисици от мъжкия пол ме побърква. Добре изглеждащия чичко от съседния прозорец, професора в бяла дълга престилка, шефа на банка в асансьора, художника от скритата уличка- автоматично се превръща в порочния, който те притиска до стената и ти казва, че имаш най - гладката кожа на света и следиш погледа му, жадуващ за млада мръвка.. Просва те по гръб и с два пръста разтваря мъничкото ти пиченце и прокарва език по клитора. Свежа глътка абсент или първата ти дръпка трева..
С каквото искате го сравнявайте.. От всяка уста би се чуло различно мнение.
Докато прокарва пръсти по цялото тяло и нежно обгръща, и те пипа. и лиже, и вкарва пръст.. бързо бързо и точка.
Леле, какво стана.. Ще продължи ли?
Ще го опиша:
Спира, втренчва се в теб.
"Ах, миличката ми! "
И докато се усетиш, почти пръсналият се прониква. Ти да видиш чувството. Невъзможно е!
Почти истинско нали :)

Г. Б.

 
  ...

301-350 от 1581
Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker