Може ли да съм хванал полово предавана болест от толкова малко? - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Може ли да съм хванал полово предавана болест от толкова малко?
преди: 12 години, 6 месеца, прочетена 9815 пъти
Здравейте,

Хванала ме е малка параноя, та да си задам въпроса. Възможно ли е да се хване СПИН само от едно вкарване и секс без презерватив в продължение на не повече от 1-2 минути, без свършване?

Правих секс днес с момиче, което знам, че е имала множество партньори. Тя казва, че няма за какво да се притеснявам, но аз на думи не вярвам. Винаги го правим с презерватив, но днес го вкарах веднъж без и продължих така 1-2 минути, преди да сложа пак презерватива.

Та за да си разсеям съмненията и притесненията, възможно ли е? Да се притеснявам ли? Не мисля, че е толкова лесно да се хване... Или поне се надявам.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 6 месеца
hash: a618e5fd19
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Да, точно толкова лесно е да се хване. Всичко може да си хванал, ако тя го има. Ако тя го няма, то няма да си хванал. По начало избягвай жени с много партньори, които видимо не им пука дали е със или без презерватив. Стискам палци да е наред всичко. Но в бъдеще бъди по-умен.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 7ac211e5bc
гласове:
1 2 3 4 5
  (18 гласа)

2.   Не искам да те плаша, но Да, възможно е. Някои хора хващат СПИН даже и от целувка, защото болният например има раничка в устата. На думи не вярвай, ами иди да си направиш тест, с такива неща шега не бива!

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 03aed4b082
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може, нищо, че са били само 2 минути, ти си имал контакт с вагиналният и секрет, в който по принцип се съдържа вирусът на СПИН. Ако беше момиче нямаше да хванеш СПИН ако той не се е изпразнил в теб., защото няма да имаш контакт със семенната течност. Но ти си момче и е възможно. Върви да си направиш тест за СПИН сега и след 6 месеца пак. Следващия път полов контакт без презерватив само със сигурен човек. Пожелавам ти за си здрав.
~~~Приказната кралица~~~

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 9e39289ac6
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

6.   От СПИН в България боледуват около 400 човека, да приемем, че 200 от тях са жени, не ти ли се струва адски малко вероятно да си спал точно с една от тях?

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 66cc82f7a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   6, стига глупости! Поради ниска сексуална култура и лоша информираност, все още живее митът, че в България шансът да попаднеш на болен партньор е минимален.
400? Коя глупава статистика прочете. Само регистрираните случаи са далеч повече, ами тези които не са наясно?
ИМА УЖАСНО МНОГО ВИРОСОНОСИТЕЛИ, МОЛЯ ВИ ПАЗЕТЕ СЕ... наистина много.

 
  ...


...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: a618e5fd19
гласове:
1 2 3 4 5
  (11 гласа)

8.   Това е правилният съвет — да си направиш след 6 месеца пак. Защото тестът е имунологичен и дори и да си заразен, тестът ще е правдоподобен чак след време. В смисъл, сега може да излезе фалшиво отрицателен. Пази се много и пази и другите покрай теб. Няма толкова хубав секс и толкова голям кеф, че да си струва риска.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 66cc82f7a2
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

9.   8 е напълно прав/а! От 3-6 месеца, но след половин година резултатът ще е най-сигурен. Успех

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: e0f496dd36
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Да може да се хване всичко говорим за предавани по полов път болести демек чрез правене не секс, а секс се прави точно така като мъжът вкарва члена си в жената няма значение за колко време. Ами сега ще падне треперене известно време няма как ама да ти е за урок оная работа винаги в презерватив се турга и после в жената.

По принцип се приема, че на един открит болен от СПИН се падат десет които не са диагностицирани, така че виж в нета статистиката за България на заразените и просто прибави една нула и ще получиш що-годе реална представа колко са болните приблизително у нас. Това е носи презерватив и не лижи.

 
  ...
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 815111e86f
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

11.   Аз искам само да кажа, че регистрираните, болни от СПИН в Пловдив са само 800. Онзи, който е написал 400 се е объркал

 
  ... горе^
преди: 12 години, 6 месеца
hash: 58272a76bf
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Да, аз също мисля, че номер 8 е прав. По отношение на теста. Чудя ти се на акъла как може да си лягаш с момиче, което има безразборни сексуални връзки. Заслужава си да трепериш половин година, та да ти дойде акъла.

Малко вероятно е да си хванал СПИН, но е много вероятно да си хванал: хламидии, човешки папиломен вирус, микоплазми, гъбички, трихомонас и да изброявам ли още. А, да - трипер, сифилис, хепатит Б. Е поне за трипера лесно ще разбереш - ако ти няма нищо до няколко дни, значи поне това не ти е лепнала. Но за едни хламидии например, можеш да си станеш носител и да заразяваш наред, а когато ти падне имунитета да си навлечеш куууууууп неприятности.
Презерватив му е майката. И подбор на партньорите.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 85eb401f2c
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

13.   Сетих се за тъпия въпрос "Едно вкарване еба*е ли е"? Ами може и да не е, може и да ви е станало гот и на двамата, но непременно ако има нещо за предаване от единия на другия то ще се е предало, дори и това вкарване реално погледнато да не е еб*не. :))))). Или пък дето викал оня "Дай да ти го вкарам веднъж, пък после разправяй, че не съм те еб*л".... :)))))

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 490b35b73e
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

14.   Авторе, освен СПИН има и още един куп други полово-предавани болести и инфекции, някои от които може да се хванат и без да си проникнал, а само при допир на пениса до влагалището. Например херпеси.
Недей заради 1-2 минути малко по-голямо удоволствие да се подлагаш на такъв риск.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 51190570bd
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

15.   До номер 4 Приказната кралица.
Това са глупости, вирусът на СПИН се съдържа НЕ В СЕКРЕТА, а в т-лимфоцитите хелпери, които са БЕЛИ КРЪВНИ КЛЕТКИ, което значи в КРЪВТА, приказна принцесо. Преди да твърдите такива неща, МОЛИМ СЕ, прочетете това онова, че ме вкарвате в ужас, честно..
До автора, и до приказната кралица и до всички. СПИН вирусът се предава по кръвен път, в частност по полов, тъй като при търкането между лигавиците се получават миниатюрни ранички и фактически контактът става чрез кръв. Затова и при хомосексуалните мъже е най-голям процента спинозни - защото там триенето е най-силно. Спин може и да НЕ се хване при точно такъв секс с едно вкарване и изкарване. Това не е естествено нищо успокояващо. Просто, автора да хои да си напраи един тест без да трепери много много, точно заради това което ти изложих като аргумент. И да си направиш така профилактично разни тестове за други работи, че и те се хващат - хламидии, папиломки, а пък от секрети може да хванеш гъбички, сифилис, секви - не защото сигурно си хванал, но за твое успокоение, и за да знаеш че си чист, защото вярн - голяма е истерията като се съмняваш дали не носиш някой вирус, преживяла съм го - гадно е.
Успех, едва ли е спин, дано не е и друго, но и да има- всичко останало се лекува.. без хепатитите, ама сигурно си щял да познаеш хепатит. Как да е, успех.

 
  ...
преди: 10 години, 2 месеца
hash: 604ed4b692
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

16.   Здравеите аз съм Монката искам дави разкажа какво стана аз съм същия тъпчо като автора но него вкарах спадна ми но имах контакт с половия и секрет защото я пипах и леко го допирах отгоре а тя през цялото време неискаше дасе съблече даси свали блузата и аз естественно не поисках да правим нищо може даме гони параноя но вазможно ли е от това даме зарази или ако от прехапването на устната и също така искам да кажа че се чуствам страхотно тъпо притеснен съм зная че вероятноста е малка и съжелявам че заради този боклук разбих сърцето на приятелката ми исе благодаря на господ чеме опази казвам го за да бъда полезен на тези на младежи като мен момчета жената мирише ли на мангал не сваля ли дрехите бягаите далече приятели да сме живи и здрави и бог дави пази пазете се от интернет измами късмет

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker