Малоумно отношение към секса - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121141)
 Любов и изневяра (29692)
 Секс и интимност (14354)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6467)
 Здраве (9594)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3176)
 Образование (7300)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18507)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Малоумно отношение към секса
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 4185 пъти
Аз съм една от многото млади жени тук, които се оплакват от липсата на секс. Дори и по празниците нямаше задвижване. На по 29 години сме, от година и половина сме заедно. Смятам, че и двамата сме добре изглеждащи поддържани.

Правим прекалено рядко секс- в месеца веднъж, два пъти най-много, а напоследък е и скучно, сякаш по задължение. Не живеем заедно. Не го държа на сила до себе си. Дори той е по настоятелен за нашата връзка. Но се държи малоумно относно секса. Например започва да ми целува гърдите или да се заиграва с мен. След това изведнъж става и отива в другата стая... да си върши нещо. Не ми дава аз да го докосвам изобщо. И това най-редовно. Преди го гонех за продължение, но той започва да се дърпа като девствена осмокласничка. После си лягаме и пак нищо. Случвало се е дори да поиска да ме целува отдолу, прави го 20-30 секунди, после става и все едно нищо. Такова чудо не бях виждала и чувала.

Говорила съм с него и съм му казала, че по този начин не ме кара да го желая повече, а напротив- кара ме да се чувствам тъпо и убива всякакво желание за секс у мен. Много повече бих се възбудила ако видя как не може да ми устои, как ме иска тук и сега, на момента.

През останалото време няма прегръдки, целувки между нас, абсолютно никаква нежност и физическа близост. Оплаквам се не само от липсата на секс, а и че изобщо не виждам в него желание да ми "разкъса дрехите". Проблема е че и аз вече спрях да го желая толкова. А такава връзка е обречена. Без това имам известни съмнения относно това дали искам да съм с него. Но той не ме оставя да си тръгна. Става му гадно като му заговоря за раздяла.

Тръгвала съм си няколко пъти. Той веднага ме търси, иска да пробваме пак, да съм дала шанс да се оправят нещата. Обичал ме бил, не можел без мен. Аз проявявам слабост и се връщам обратно при него.

А иначе съм харесвана жена. Не мога да се унижавам да си прося секс. Не го и правя вече. Но и без секс не става.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 232043c940
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Знаете ли колко ми е смешно да чета такива истории. За какво се правите на незадоволени щом се заговори за секс винаги отклонявате темата и се мръщите. Много романтични бяхте и много. ви е приятно да ви правят намеци. :X

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 283f184f1c
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Аз бих го зарязала. Той 30-годишен мъж ли е или хлапе? ! Айде моля ти се...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 0042315f86
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Очевидно е безразличен към теб. Зарязвай го без да му мислиш! Има много риби в морето!!!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1017a40c5d
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Може да те обича и без секс. и аз обичам жена си, но не правим секс, има доста по-важни неща на днешно време.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f68a577e81
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Кристиана:

Напълно те разбирам и те подкрепям в казаното...
Никога не съм била на твоето положение, дано и не бъда... но говоря "от другата страна"... точно това, което описваш ти, аз го имам... и не мога да си представя да не го получавам и да моля за ласки.... унизително е...

Съвета ми е, защо не седнеш и да поговориш с него открито за сексуалния ви живот, и подробно?
Да му обясниш, че не можеш вече така, че това те потиква да търсиш друг мъж и така нататък? Накарай го да те равнува малко! Загатвай му как те гледат мъжете... как ти намекват, че те желаят... как можеш да имаш много мъже, но си избрала него... едновременно го накарай да те ревнува и вдигай егото му....
Мисля, че ще се получи.

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a56788915f
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Няма какво да правите заедно, така че не губете времето си в някакви очаквания, които както казвате... ами няма да се получи.
Скъсайте с човека окончателно, изтрийте телефонния номер, спрете срещите, забравете го и гледайте напред. Вашата половинка Ви чака някъде :)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2b8203016b
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Зарежи го. Според мен е обратен и се бори със себе си... заслужаваш повече.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d497a506ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

8.   Номер 4, да не си импотентен? горката ти жена... по-важни неща несъмнено има, но и секса не е за забравяне, освен ако не си на 80

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8739994dba
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Опитвала съм да говоря с него, но не се получава. Или ме напада, че само за това съм мислила, или се оправдава с това, че работел много. Това за умората го разбирам. И аз като съм прекалено уморена просто нямам сили и желание за секс. Но при него положението е перманентно.

По принцип имам желание да се оправят нещата между нас, защото и аз го обичам. Но имам чувството, че ми се подиграва като се държи така. И моля ви се без коментари от рода на- ами обичаме се, но не правим секс, това не е най-важното. Може да не е най-важното, но за мен това е физическия израз на любовта към любимия ти човек. И ако беше просто животински нагон щях да се изч*кам с първия, който ми хареса. Но съм му вярна... въпреки, че според мен изобщо не заслужава. Наистина се държи като дете... А това, че се въздържа толкова страшно ми удря по самочувствието. Просто всякакво желание у мен за го провокирам и изненадам еротично умря. Няма как да желая някой, който не проявя желание към мен. Имала съм и други дълги и сериозни връзки и никога не е било така. Дори едната ми сериозна връзка след като се разпадна дълги години продължавахме да се виждаме и да правим просто секс.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8fe0545e53
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Ако откровен разговор не помага и той продължава да ти пълни главата с глупости и да се държи егоистично- приключвай с него. Естествено, че секса е важен, та ние сме млади хора! И аз го имах един такъв, които ми разправяше, че жените не са стока, че не знам си какво и не спеше с мен и ми подриваше самочувствието на жена. Такива негодници заслужават да си седят сами. Намери си мъж който да те цени и като човек и като жена. Едва тогава ще си дойде всичко на мястото. J34

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 751103a44c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

11.   Този сайт е замислен коварно, но в крайна сметка - по един малоумно коварен начин.
Да споделяш - това е най-малоумното очаквано нещо в човешкия свят.
Защо да "споделям"?
Някой на този свят да се нуждае от съвет?
Ако каже да - значи лъже, настрана.
Някой на този свят да не схваща, че от "съвети" се нуждаят само хитреците, които я ще чопнат някое мнение за собствента си менте-журналистика, я ще чопнат някоя мадама като "вътрешни" в сайта.
Някой да ти даде съвет?
Ама това сериозно?
И не помните ли "великият" балкански императив?
"ПАРИ МИ ДАЙ, АКЪЛ НЕ ЩА!!! "
Иначе тук има две три жени, които не се нуждаят от съвет, а от мъж до себе си, но "съветниците" не дават да влезеш във връзка с тях... , нали затова им е сайта, да си набират информация, мнения, пък даже и конкретни данни...
Язък за двете три свястни жени...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e986353f4d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 4, по-голяма глупост не съм чувала или поне не от психически и физически здрав мъж!
100% подкрепям номер 10! Няма по-голямо унижение за една жена от това да не я желае мъжът, който твърди, че я обича!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 089fa666d7
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

13.   И при мен нещата са същите. Няма желание за секс, правим го по един път месечно или на два месеца. Единственото което прави е да ходи на работа и на фитнес, без изобщо да се интересува от мен. За жалост сме женени. И аз много пъти съм се чудила как 31 годишен мъж няма желание за секс, но явно си хвърля силите в работата и фитнеса. В същото време го е страх да не си хвана някой друг. Не мога да го разбера.

 
  ...
преди: 12 години, 2 месеца
hash: 2cd77e382d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   Според мен, ако някой няма желание за секс има две причини: 1. няма желание за секс с никого, защото има проблем а) психически ; б) физически 2. няма желание за секс с конкретен човек, който (вече) не го привлича.

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker