Не мога да разбера мъжете! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (120678)
 Любов и изневяра (29589)
 Секс и интимност (14310)
 Тинейджърски (21852)
 Семейство (6439)
 Здраве (9550)
 Спорт и красота (4687)
 На работното място (3139)
 Образование (7285)
 В чужбина (1642)
 Наркотици и алкохол (1113)
 Измислени истории (796)
 Проза, литература (1730)
 Други (18390)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Не мога да разбера мъжете!
преди: 12 години, 4 месеца, прочетена 3736 пъти
Наистина, не мога. Пиша тази тема, защото прочетох една тема за едно момиче, което е спало с 60-70 момчета. Всички я нападате. А защо? Жените - добре, но мъжете?

Аз лично съм имала много предложения за секс. Отказвала съм им и когато им откажа започват да ме обиждат, кълнат, заплашват с убийство и други подобни. Следователно, не обичате момичета, които ви отказват секс. А от друга страна, нападате това момиче и и казвате, че е "курва". Тя едва ли е отказвала на някой и пак я обиждате. Значи, ако момичето ви откаже, започвате да я обиждате, ако не ви откаже - пак. Какво всъщност искате, защото вече наистина не ви разбирам.
~Кървава победа~

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 4 месеца
hash: 7a68cf54b8
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Това момиче с 70 бройки си заслужава обидите, такова поведение за 19 годишна не е особено нормално. Пък много странно защо теб те обиждат. Явно компанията ти е такава. Ако си имаш приятел с който да са те виждали и да си сериозно момиче, едва ли ще получаваш чак толкова много предложения за секс. Ти си дръж на себе си и не ставай като тази с многото бройки пък, да те кълнът и заплашват колкото си искат.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 5ba36fe82f
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Никое момиче не заслужава обида. Тялото си е наше и трябва да взимаме пример от жените на Запад - имат си самочувствие и не цепят басма на мъжете.
Дами, имайте самочувствие, живейте си живота, който харесвате.

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 0058c82a3a
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

3.   Не съм следил много темота с нападките на мъжете, ноще дам своята причина да не съм много добричък в другата тема.

Момичета е на 19 и е спало със 60-70 момчета. това добре, не може да се промени, но какво очаква да е отнушението към нея и колко сериозно предполага, че може да бъде то, след като тя е толкова разкрепостена. Няма как да вярвам на такова момиче и а съм сигурен, че тя ще бъде с мен...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 8a0fde2e56
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Изобщо не се старай да угаждаш на никой, просто в тази ситуация угодия няма. Прави на теб както ти харесва. Напълно права си за това - ако спиш с много си разпусната, ако си спала с 1 си смотана задръстенячка. Всичко това е измислено от мъжете, за да скапват самочувствието на жените. И аз съм имала случаи на тормоз по телефона, заради това че не съм обърнала внимание на някакъв комплексар. И при мен имаше заплахи, какво да ти кажа. Ако им се предлагаш си лесна, ако се дърпаш си гадна кучка. И повечето жени гледат да се нагодят към изискванията на мъжете, което е много грешно. Затова ако някой не те кефи, шута и това е, ако те кефи ти си преценяваш дали да си с него. А и друго ще ти кажа по този въпрос. Мъжете обиждат повечето жени на к... и защото не могат да бъдат с тях. За тях к... ва е жена, която спи с всички други мъже. Обаче ако тази същата жена им откаже на тях става страшно и знаеш л8и защо- защото всеки се има за великия пич на който никоя не трябва да му отказва и оттам се почват простотиите. Изобщо смешна история, да си бълват змии и гущери колкото щат на мен не ми пука, шута и това е, да си знае мястото. Като не е знаел как да ме заинтригува и да ми предизвика интереса, да ходи при прости патици дето за едно кафе са готови да му легнат. Така че те съветвам да не се затормозяваш с тия хора - не го заслужават!

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: a868c5bf59
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Странен съвет от номер 2! Всички знаем, че както мъжете така и жените си имат недостатъци. До някаква степен трябва да прощаваме, в умерени доза и да държим на половинката си, ако имаме такава или мислим да имаме. Не означаваме, че за да имаме самочувствие трябва да минем доста бройки и да правим секс, с който ни падне. Човек с слабо самочувствие се доказва с много бройки, за да докаже на себе си, че е желан, поради комплекси или е такъв нимфоман, че не може да стои в кожата си. Или търси правилния/та като минава през много, но не това е начина. Усеща се човека, който е готов за нас и без да имате сексуални отношения. Отделен случай е когато спим с някой, харесва ни човека и после ни зарязва без да сме виновни за какво и да е. Този същия човек да си хваща по пътя, да бъде щастлив и продължаваме напред.
trakdata

 
  ...


...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 580d413fe8
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Хора, замислете се, че повечето правите изводи от заобикалящата ви среда. И това не е цялата истина, а само част от картинката. Аз никога не съм била обиждана. Имала съм късмет с връзките си, макар че не се били лесни. А и имам приятелства за цял живот. Никой не ми е искал така, както го описва авторката. Мила, замисли се с какви мъже контактуваш и дали не е добре да смениш средата.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 51bb79bc15
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Извинявай, но не мисля, че темата се отнася за МЪЖЕ, а за момченца. Един истински МЪЖ никога няма да те наругае или обиди, че не си правила секс с него. Какво остава да те заплашва с убийство. Това го правят само някакви измекярчета, чието мнение и отношение трябва да ти е през онази работа.

Ти какво, за мнението на Сулю и Пулю ли живееш?
А онази другата тема - според мен критиките и нападките са оправдани и заслужени, макар и някои да са прекалили малко.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 00bb98d47d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Според мен човек (без значение мъж или жена) не трябва да се съобразява с мнението на "хората". Защото другите винаги ще ти намерят някъв минус. Трябва да правиш така, че ТИ да си добре! Това е моя съвет.

А по темата - съм напълно съгласна с номер 7. Само да уточня че може и да си на 40 и пак да мислиш като 12-годишен и обратата

 
  ...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 4615cc645b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

9.   Обиждат, защото си отказала на тях. Те нямат против, ако много отказваш, но на другите. Проблемът е когато откажеш на „него“ конкретно. Въптрки, че е тъпо.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 4 месеца
hash: 069a7606e3
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Продължавайте да отказвате, но се сърдете само на себе си! Принцове няма има хора и е време да пораснеш

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker