Жените не ме привличат емоционално - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121047)
 Любов и изневяра (29671)
 Секс и интимност (14349)
 Тинейджърски (21880)
 Семейство (6464)
 Здраве (9589)
 Спорт и красота (4694)
 На работното място (3167)
 Образование (7295)
 В чужбина (1650)
 Наркотици и алкохол (1114)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18484)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Жените не ме привличат емоционално
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 5004 пъти
Здравейте. Аз съм младеж на 18 години. Искам да ви разкажа как протече до сега историята на моят живот.
От малък никога не съм имал късмет в любовта и връзките с момичетата. Винаги съм харесвал момичета, но никога не съм имал връзка - понякога ме отблъскваха, друг път не ми стигаше смелост да споделя чуствата си.

Това лято понеже желанието ми за секс (като тука искам да направя уточнение, че не трябва да се бъркат чисто физиологическите ми нужди с емоционалното привличане ) достигна критични нива и отидох на проститутка, за да загубя девственоста си.

Сега вече като отминаха няколко месеца усетих в себе си, че вече жените не ме привличат емоционално - нямам желание за обвързване и за създаване на семейство, нито дори за краткосрочни връзки или флиртуване. Не ме разбирайте погрешно, нямам никакви сексуални предпочитания към мъже, но просто сякаш нещо в мен "прегоря"

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: a44bd1f139
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   И това ще мине.

Лоша

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 193a6130b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Много си малък за да даваш такива категорични оценки, освен това, това, че си нямаш късмет във връзки с момичета преди... ами ти си на 18, те тепърва ще започват. Не се притеснявай.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: efb2c9d58f
гласове:
1 2 3 4 5
  (14 гласа)

3.   БратО, прав си. Жените освен за едното е*ане за нищо друго не стават, а доста от тях и за е*ане не стават. Колкото по-бързо отхвърлиш зависимостта си към тях толкова по-добре. Те паразитират върху сексуалното желание на мъжете.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f3ece51c69
гласове:
1 2 3 4 5
  (7 гласа)

4.   Еми ти си знаеш...
няма как да ти помогнем...
Може и теб да те е прохванала гей - модата

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c46287240d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

5.   Има и други благинки за какво са ти жени?

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 35a9e54847
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

6.   Здрасти. Аз съм на 20 и съм девствен. От доста време обмислям да отида на проститутка но все нещо ме спира. Как би определил преживяването? Иначе и аз съм в същото положение като тебе, вече губя вяра в жените...

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4837ee2008
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Брей номер три, ти голям умник си бил, бе. Ми те жените като за нищо не стават, ти от къде се пръкна, бре? Да не би щъркелът да те донесе или те спуснаха от Mарс? Не се ли пръкна и ти на тоя свят от една такава жена, дето за нищо не става, а?
И как така тая некадърница, дето за нищо не става (нали ти така каза) взе че те пръкна такъв умен и гениален. Мноого странно какво разграничение правиш между двата пола, сякаш жената е някакъв съвсем различен вид, с който ти и останалото мъжко съсловие нямате нищо общо. А може би бащите ви от яйца са ви измътили. Вие майки сигурно нямате, щото как така нещо ще ви свързва с тия тъпи женки. Нали така? Вие нямате нищо общо с тях. ;) Вие сте страхотни, интелигентни и перфектни. Щъркела ви донесе, то е ясно. Какво общо може да имате с тия тъпи жени - нищооо. Те за нищо не стават, а вие, ооо вие сте съвсем друго нещо. Акъла ви прелива през ушите. Какъв интелект, какво чудо. Направо благоговея пред вас. ;D

Една такава дето за нищо не става.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 11bc349f03
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

8.   Номер 6 какво да ти кажа, сексът няма да ти достави кой знае какво емоционално удолоствие, единствено няма да те стърже, че си девствен.

Номер 4 изрично подчертах, че не си падам по мъже

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c953a2cc86
гласове:
1 2 3 4 5
  (13 гласа)

9.   Авторе, аз съм мъж и те разбирам-те жените са това, което изкудкудяка номер 7-така че какво да им обичаш? Какво можеш изобщо да получиш от тях-нито приятно прекарване, нито приятен разговор, нито дори добро отношение. Взимат ти всичко, което имаш материално-джиесема ти, фотоапарата ти, колата ти, парите ти-всичко става тяхно. На тях им е нужно материалното много повече, отколкото на теб. Използват те за личен шофьор, за носач, на нея и нейните приятелки, изобщо използват те като слуга. За какво са ти освен за секс-по-добре си купи надуваема секс-кукла, и без това в леглото е точно толкова добра, колкото и повечето жени. Освен това не са ти нуни жени да ти интригантстват, да те клюкарят и да те обсъждат след това зад гърба ти, те толкова могат да направят. После като един ден си хванеш някоя за връзка, верно, едно положително-ще можеш да се хвалиш пред приятелите си, че не си задръстеняк и че не си обратен, но какво друго ще спечелиш? По цял ден да те развява по магазините за дрехи и сред компаниите от кокошки. После, като се ожените, ще те завърже здраво и ще ти се обеси за врата, ще те кара да работиш като вол и да издържаш нея и децата ви! Като междувременно ще ти вдига всекидневни скандали за щяло и нещяло и най-вече- защо не си седиш вкъщи до тях, как смееш да ги зарязваш и да излизаш с приятелите си? Така че, наистина, за какво ти е? На тоя етап си гледай живота и да ти е готино, пък един ден то само ще си дойде-ще срещнеш някоя по-засукана, ще се влюбиш и тя ще те прецака, ще те заведе до олтара и ще те завърже!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c297a71724
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   ей нас да не би да ни привличат бре брато, ама с тях живеем и деца им правим даже

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: da296dbf30
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Лично аз съм съгласен със заключенията на номер 9, като ще добавя, че има и изключения разбира се - все пак не може всички да бъдат поставяни под общ знаменател. Но такава е системата в крайна сметка и тя оформя индивида.

Автора.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c953a2cc86
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Номер 10, само за това ли ви служат жените-за размножаване???

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 9cf344104d
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

13.   Че ти си на 18, щеше да е ненормално, ако искаше връзка!
Сега ти е времето за купони, учене, университет и секс...
А, когато ти дойде време за връзка ще видиш някои прекрасни емоционални черти у женският пол за които дори и не можеш и да си представиш, все още нямаш осезанието, за да ги почувстваш и мирогледът, за да ги видиш.
И сред всички тези прекрасни жени, които още дори не можеш да оцениш ще има една специална, чиято емоционалност ще плени сърцето ти.
Иначе според мен е нормално девствено момче да ходи на проститутка, много правят така. Те проститутките са за това.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 56fe75f730
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

14.   В интерес на истината повечето жени наистина паразитират.
Огледайте се около себе си и ще се убедите че съм прав.
Нагледен пример:
Турбо фолк пачаврите а и не само те.
Не познавам жена която да е направила кариера без да е използвала вагината си или устата си.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1ff5d2b9fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

15.   Номер 14, това може и да е вярно, че жените правят кариера с п*тките си, но това поне отчасти е и вина на мъжете. Факт е, че на повечето шефски постове стоят мъже, и доста често те се въползват от това, на принципа "няма да минеш, ако не се чукаш с мене". Не казвам, че жените не са виновни и са големите ангелчета, но като при всяка корупция (а сексът срещу кариера Е вид корупция) всичко е двустранен процес. Ако единия не искаше, другия нямаше да дава, но ако другия не беше склонен да дава, нямаше да има такива, дето искат.

Номер 9, не знам какво да ти кажа, освен че ми е мъчно, ако всичко това го казваш от собствен опит. Ако се оставяш една жена да те върти на пръста си, да, точно това ще се случи, което си написал. И не само жена ти, всички ще те въртят на пръста си. Ако имаш малко достойнство и си мъж на място, ще тропнеш по масата и ще кажеш, че така нещата не могат да продължават. Мъжът е мъж, когато има твърда ръка и казва как ще сед случват нещата. Естествено това трябва да се прави с голяма доза такт и чувство за справедливост, защото иначе много бързо преминава в потискане на другия и използвачество, а никой не иска да го използват. И тогава много бързо ще изгубиш доверието на жената и пак ще се стигне до споменатите скандали. Бъди твърд, но справедлив, и ще ти вярват и ще те слушат. Но ако си путьо и мека китка, ще се отнасят към тебе точно така - путкенски, както ти го описваш.

Авторе, не бързай толкова да се съгласяваш с номер 9, щото както сам каза, още нищо не си видял. Животът не е чуждото мнение, а е както си го направиш. Бори се за своя си живот и го гради както ти го искаш, а другите нека да си лаят. Ако се оставиш да те правят на идиот, ще се случи това, което казва номер 9. Но тогава си е твой проблем и никой не ти е виновен. Никой няма да ти брани собствения интерес вместо тебе, обратно като видят, че не си го браниш, ще завъдиш много паразити - жени, и не само. Имай мнение, посока, цел - и си ги отстоявай. Последователите ще дойдат сами. Включително женски такива.

Номер 12, има жени които наистина само за размножаване стават, че даже и за това не. Това не значи, че всички са такива, нито че се отнася за теб конкретно. Недейте с номер 7 двете да реагирате като ощипани кокошки, щото изглежда смешно...

С номер 13 съм 90% съгласен, освен с началото и края - не виждам нищо ненормално човек на 18 да иска връзка. Има много, които не искат, щото толко им е акъла, има такива, дето и на 40 не искат връзка (тогава е съзнателен избор), има и такива дето и на 15 искат. Също така не мисля, че е за препоръчване първия ти път да е с проститутка, това е най-голямата глупост, която може да сътвори човек. И най-вече няма да ти реши проблема, който те е довел до това дередже да ти трябва проститутка за първия път. Но това, което си писала помежду, съм 100% съгласен, от личен опит.

Кубрат

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: f93c31a67b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

16.   Номер 15. Отидох на проститутка защото не издържах на психическото напрежение. Ако не бях отишъл и не бях го направил за 1 път поне, последиците щяха да бъдат такива, че по новините щяха да ги дават.

Номер 13 за мен е нормално или поне беше. За последните няколко години няколко пъти се влюбвах и няколко пъти бях сериозно огрчаван заради несподелена любов. Купони и безразборен секс не ме привличат - предпочитам да седна на някоя пейка в Градската градина и да изпия една бира.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 193a6130b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

17.   Кубрат само по масата ли тропа или и по жената да покаже кой е "великият" мъж? :Д Какво възхваляване на силата, която само мъж може да притежава, какви обиди на жена -"путьо", че дори на гей- "мека китка", въпреки че има доста такива, които със сигурност имат по-твърда китка от теб, Кубрате, може да го усетиш някой ден. Мъжът е мъж по това, което не е, а не по това, което е. Слава Богу той не е жена и дано не е гей, че това определя всичко в неговия живот- именно в чий задник си го завира. Евалата на такива "мъжкари" като теб Кубрате, разбрахме какво не си, а какво си, освен, че тропаш по масата?

П. П. Силата на човек не се изразява в това от какъв пол е и колко се налага. Можеш на погледнеш "Свидетел на обвинението" на Агата Кристи, белким разбереш за какво иде реч.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c953a2cc86
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

18.   Кубрате, сега разбираш ли какво имах предвид като казах, че жените използват мъжете и си налагат волята на всяка цена?
На момента както покажеш твърдост те обвиняват за тиранин, насилник, побойник и че избиваш някакви комплекси!
А ако се държиш нежно и внимателно започват веднага да те използват и да ти се качват на главата!
То затова толкова много мъже си останаха стари ергени в последните години.
(Номер 9 бях)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1fce0c7450
гласове:
1 2 3 4 5
  (9 гласа)

19.   Аз па си мисля, че повечето от днешните мъже за нищо не стават.
Особено тия п*тьовци тук, дето се кахърят от жените и реват за надуваеми кукли у форума :D
Даа, за гумени глави - гумени жени :))

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4562853ecc
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

20.   Що да стават номер 19 - ти кво искаш от мъжа - да ти задоволява капризите, докато ти му се качваш на главата ли?

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 193a6130b6
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

21.   18, ако мъж се държи внимателно, нищо няма да му кажа. :Д

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1fce0c7450
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

22.   Ей, номер 20, как ме разкри! Баш така - хващам някой, хормонално силен и умствено слаб, и го карам да ми задоволява капризите. Т'ва ми е хоби. В свободното време - осмия ден от седмицата.
Понеже седем дни работя.
Аман от асексуални лигльовци, на които гроздето им е кисело.
Пфу, къде ми е легенът за повръщане!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c953a2cc86
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

23.   Тези теми май трябва по някакъв начин да се забранят първо само за участници над 18 да бъдат, и второ-само за мъже в тези мъжки теми, защото жените само знаят да наливат масло в огъня...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 4bcde4c92c
гласове:
1 2 3 4 5
  (6 гласа)

24.   22 така само затвърждаваш това което казват хора като 18 и очевидно доста се засегна защото казах истината - характерна черта е като кажеш истината на хората да се озлобяват и да реагират остро. Ако не беше истина нямаше да реагираш така.

Автора.

П. с. чакам обичайните клишета и нападки в стил "хейтър/комплексар".

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1ff5d2b9fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

25.   Номер 17, много текст си написала, ама нищо не си казала. Три пъти ти прочетох коментара, имах доброто желание да те разбера, но като изключим заяжданията и тъпите игри на думи ("Мъжът е мъж по това, което не е, а не по това, което е" -? !? ) не можах да видя някаква идея в коментара ти.

За мен по принцип това е момента, в който попадаш в игнор листа като човек, който напира да има мнение, но няма такова, и само си губя времето с него. Но все пак ще пробвам пак да ти обясня за какво става дума, барем прихванеш нещо, щото с тая нагласа дето имаш много (вербален) пердах ще ядеш: Тук не става дума някой да се прави на велик или да демонстрира сила. Става дума за това, че една връзка е баланс - баланс на интересите и желанията на двама човека, и в момента, в който този баланс се наруши и едната страна вземе да надделява, т. е. на единия да се угажда повече, отколкото на другия, нещата се вговняват. И то много бързо и много шумно. Това, за което говори автора, както и номер 9, е точно силно нарушен баланс на интереси, в случая в посока женския интерес. И да, в този случай мъжа, ако не иска да е вечно преебан, трябва да тропне по масата и да покаже малко сила и воля, за да си възвърне интереса. Ако иска де. Другия вариант е да бие шута на жената и да почне отначало.

Естествено същото важи и когато женския интерес е нарушен в полза на мъжкия - тогава жената ако не е пълен парцал също ще тропне по масата, или по-скоро ще се развряка до небесата, за да си възвърне интереса. Ако не го направи, ще продължава да е парцал.

САМО ЧЕ този сценарий не е тема на дискусията в момента, за него си има безброй други теми. Тука говорим за случая, когато е нарушен мъжкия интерес, и затова коментара ми беше такъв.

Надявам се да си ме разбрала сега. Ако не - сори.

А това дето си писала под номер 21 (= номер 17), е хубаво, значи има някаква бегла надежда, само дето не знам кой точно беше невнимателен към тебе в случая, че реши да "кажеш" нещо...

Номер 18, да аз много добре знам какво имаш предвид, само че това не значи да се оставяш да те правят на маймуна. Като видиш, че нещата отиват на криво, отиваш и говориш директно в прав текст. Един път говориш, втори път говориш (както направих аз с номер 17), евентуално ако смяташ за смислено и трети път говориш... и ако няма ефект, значи просто си губиш времето. Човек, който му говориш обективно и аргументирано, а той си знае все неговата и се инати като магаре на мост, няма смисъл да се занимаваш с него, защото ще ти вговни живота много брутално...

Кубрат

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1ff5d2b9fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

26.   Номер 9/18, сигурен ли си, че жена ти не е писала от твоя компютър? :-) Щото номер 12 е същия като номер 9, 18 и 23, само дето нещо мнението на 12 не ми пасва в картинката на другите :-)

Кубрат

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 34eef27e87
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

27.   Не, не съм се изразил правилно или просто вие не сте ме разбрали.
Номер 10 според мен е мъж. Е, не мисля, че жените би трябвало да служат само за размножаване, за разлика от повечето мъже както мислят, ама те повечето жени сами така си го правят, накрая излиза за много от тях, че само за това стават. А не би трябвало да е така. Не казвам, че няма и свестни жени, но повечето са големи кокошки, това имах предвид. Но разбрах, че по начина на написване излиза, че сякаш жена го е писала и се е възмутила, че мъжете това мислят за всички жени, а то не е така. Извинявам се за недоразумението. :)))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a722a5baf8
гласове:
1 2 3 4 5
  (4 гласа)

28.   прочетох коментарите по темата, (която в известна степен е сериозна] и вместо да се засегна от думите на мъжете се забавлявах с тях... :)ЗАРА 36

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: aa6dfe3594
гласове:
1 2 3 4 5
  (10 гласа)

29.   28, егати поведението, сама признаваш, че темата е сериозна, пък с коментарите си се била забавлявала! Да ти имам свръхсамочувствието без покритие и липсата ти на акъл!
Хайде дай по-адекватни коментари, като си толкова отворена, пък ние мъжете ще решим дали да ти се смеем! Много е лесно да стоиш отстрани и само да се хилиш като побъркана и да критикуваш, но да изкажеш мнение виждам, че не е във възможностите ти, много упорство на мозъчните гънки се изискват, а ти явно нямаш такива:)))

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: febb07bb86
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

30.   29, не критикувам, а се забавлявам... :)а и този израз ''хилиш''хич не ми отива.... и стига с тия мозъчни гънки, ако имам предвид коментарите по темата, те нямат никакво значение за мъжа, та ти какво си се огледал в броя им.... между другото и аз не си губя времето да ги броя, има толков по-приятни неща от това... :)... И не съм жена със свръх самочувствие, а просто съм уверена в себе си и явно и това си личи... хайде успокой се 29... ЗАРА 36

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 67cd915796
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

31.   Да ти кажа си жена със свъх-самочуствие номер 30. Такива думи ги познавам дори само по подбора на думите. Както и да е отдавна не бях писал по темата. По темата защо съм разочарован от жените ами защото просто повечето жени са кифли - търсят чичко-паричко. Не останаха тихи и скромни момичета които да оценяват качества като любов, честност и скромност. Номер 13 не знам мъж или жена си, но сърцето ми е вече до такава степен разбито, че не вярвам вече в любовта и няма нещо което да би ме накарало да повярвам. Даже понякога си мисля дали да не сложа край, но единствено заради майка ми не съм го направил.

От Автора.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 8da1e0fc72
гласове:
1 2 3 4 5
  (5 гласа)

32.   Авторе, докато говориш за жените в множествено число - все така няма да те привличат емоционално.
Само си помисли що за абсурд е да те "привлича емоционално" половин човечество или поне всички тези, които от които ти става!

Няма по-нормално нещо от това да не те привлича никой друг, освен човекът, който е за теб. Просто не си намерил своето момиче.. но това един ден ще стане, обещавам ти.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: a5a9d629f1
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

33.   Стига сте се оплаквали, бе хора! Толкова ли сте нещастни, чак не мога да повярвам! Жените били такива, мъжете били онакива! Мислите ли, че от подобни теми-обобщавания има смисъл? Сякаш някой може да даде някаква точна прогноза за отношенията между хората, в която е сигурен, че ще се сбъдне? Гледайте по-позитивно на нещата, търсете доброто в хората и ще го намерите. Това, че сте попаднали на няколко човека, които не са стойностни, далеч не означава, че няма такива. Престанете с тази омраза и бъдете щастливи!

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 7f4899a729
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

34.   Към Автора... По ведро човек, ще има време да ти хване вниманието някоя жена или момиченце над прокурорско. Има много скромни, нежни и земни жени, които никой не забелязва, защото не могат да се доверят на някой мъж. И те са разочаровани като теб и не могат и не си позволяват да имат и дори не помислят за емоционална връзка, за да не бъдат разочаровани още един път. Това донякъде е емоционална травма от някоя недозряла и непълноценна връзка. По - ведро, ще мине време и нещата или ще станат или не... но стремежът човешки е истината... така че точи лигите и
В атака, в атака.... между двата крака с гол в ръката.... и кош с двете топки барабар.

 
  ...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 45dd03728d
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

35.   Ще помоля тези които пишат коментар да пишат дали са мъже или жени.

 
  ...

...
преди: 12 години, 1 месец
hash: 6cac3566d0
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

37.   На тази крехка възраст да си толкова разочарован-не е добре. Аз се разочаровах тотално на много повече.... Жена съм и съм на 43. Съгласна съм, че се нароиха момиченца и жени с каруцарски речник, без ценностна система-само за пари и използвачество мислят, и прочее. Само че никой не казва, че трябва да се захващаш с такива! Наблюдавай внимателно поведението на девойката, и преценявай мъдро! Огледай се и в някое по-незабележимо девойче, дето не носи 5 кила грим, силиконови цици и деколтето й не стига до пъпа. Това дистанциране у теб е породено от разочарование и е предпазен механизъм, за да не страдаш много следващия път, да нямаш очаквания големи. Запознаеш ли се с някое сгодно девойче, остави нещата да се развиват според ситуацията(което не означава ти да дремеш и да чакаш)и не отивай с кошница, пълна с мечти... Ако си допаднете, то ще си проличи:)

 
  ... горе^
преди: 12 години, 1 месец
hash: 3fe467450a
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

38.   Ами 37 Битието оформя съзнанието. Не може нещата около теб да са черни и ти да си бял.

Автора

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 5ebfca1292
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

40.   Авторе, научи се да възприемаш! В повечето коментари има по нещо ценно. Спри само да гледаш, а ВИЖ какво са ти казали.

 
  ...
преди: 11 години, 6 месеца
hash: d963c7dfdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

41.   Темата е писана преди 1 година от тогава нещата се промениха в насока че окончателно се отказах от любовта. А и какво да чета - как мъжете и жените се джавкат или как някакви жени със свръх-самочувствие се правят на голямата работа (а ако не са мъжете им мутри са нищо). Видях какво са ми казали - общи приказки - бил съм малък и не знам си какво. А тия дето са ми писали какво като са по-големи от мен: Възрастта не е критерии за мъдростта.

 
  ... горе^
преди: 11 години, 6 месеца
hash: 556a7b9955
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

42.   А ве, Авторе :)

Ти какво искаш, да ти падне Любовта от небето ли?
Като искаш нещо - НАПРАВИ го. Ако си майстор, хвани най-голямата, най-материалната Кифла и я накарай да обича.

Може, става, да знаеш :)
Но за да се научиш, трябва да се напънеш.
А най-лесно е да обявиш всичките жени за скапани, тоест, да обявиш себе си за скапан.

Доброто можем да го правим само от Лошото, няма от какво друго. Красивото можем да го правим само от Грозното. Хората от камък правят Богиня. А ти от една Кифла да не можеш да направиш Жена.
Не се отказвай от живота, на 18. Не се отказвай никога.

Y D

 
  ...

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d963c7dfdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

43.   Вече съм на 19 и съм се наслушал на клишета от сорта: Не се отказвай. Каквото и да кажеш ти или които и да било друг не може да ме убеди да не се отказвам от любовта. И с тоя назидателен тон:

А най-лесно е да обявиш всичките жени за скапани, тоест, да обявиш себе си за скапан

Тия върви да ги разправяш на някой друг. Важното е, че аз не се чувствам скапан, а това дали ти или някоя кифла ще ме помисли за такъв сещаш се колко ми пука. Има свестни момичета не го отричам, но те са толкова малко че не мисля да си правя труда да ги търся. Знаеш ли защо - защото това беше единственият начин да се съхраня като личност и да не полудея от мъка. Защото ясно осъзнавам че никоя не би ме погледнала. И нали знаеш как се процедира с един тумор - изрязваш го. Любовта в моя живот се превърна в тумор и аз я премахнах колкото и болезнено да беше това. Защото любовта ми беше винаги несподелена и ми носеше само и единствено сълзи и нищо повече.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 556a7b9955
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

44.   А ти сещал ли се колко му пука на някого за теб. Не ставаш, отказваш се, твоя си работа.

Y D

 
  ... горе^
преди: 11 години, 5 месеца
hash: d963c7dfdf
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

45.   А на теб като не ти пука що пишеш а? Щото ти е много скучен живота или за да се направиш на много велик а?

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 556a7b9955
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

46.   За да се направя на велик, разбира се :) :)

Y D

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: c8abb8e272
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

47.   Ясно. Ама не си забавен, а си смешен и други потребители на сайта ти го казаха. Не си прави труда да ми отговаряш - няма да прочета коментарите ти и няма да им отговарям

 
  ... горе^

...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: 556a7b9955
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

48.   Да, точно така, нито чети, нито отговаряй :)
Като съм смешен, посмей се :) :)

Y D

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: cc0b911c3c
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

49.   Мога да кажа, че донякъде се чувствам, , прегорял" като автора. И аз също съм бил разочарован, но не бих класифицирал всички жени под общ знаменател или нещо подобно.

Мога просто да кажа, че не харесвам стереотипните социални роли на жените и мъжете. Мъжът винаги трябвало да прави първата крачка, да подарява подаръци и цветя на жената, да плаща сметката почти винаги, да е шофьор, да изкарва повече пари от жена си. Той да се обажда, а не да чака тя да се обади, да не забравя, че трябва да е джентълмен, да подкрепя емоционално жената и да я задоволява сексуално. Трябва постоянно да показва любовта си, да не забравя някои специални празници (иначе лошо). Трябва да е първи на срещата, да е точен и сериозен партньор.

За това всичко, което съм се старал да давам на жените, които харесвам, аз мога да получа някаква морална подкрепа (ако жената е свястна) и секс. Аз съм само на 20 и в момента не мисля изобщо за деца.

Просто не виждам смисъл да продължавам да се опитвам за сериозна връзка, като се хвърлят толкова много усилия за да получиш една жена, а тя единствено трябва да каже/покаже дали те харесва. Затова и аз като автора, наскоро, започнах да гледам на жените като сексуални обекти, което е много жалко. Обаче, просто вече не ми се занимава и не ми се влагат толкова усилия, особено като се има предвид, че често са напълно напразни.

 
  ...
преди: 11 години, 5 месеца
hash: b24d11fefc
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

50.   Разбирам те много добре 49. В крайна сметка получих това което исках - секс, а относно любовта както се казваше в един филм: "С възрастта идва и примирението и човек осъзнава, че не на всички мечти е отредено да се сбъднат". Ясно осъзнавам, че никоя не би ме обикнала, но честно казано аз също не искам да обичам която и да било - научих се, че не трябва да проливам и една сълза заради жена. А пък и ергенският живот ще ми спести много главоболия.

 
  ... горе^

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker