Искам да прекратя сексуалния си живот! - Spodeli.net


Нещата от живота...
 
Реклама


 Начало
 Правила
 Добави история!
 Контакт
 
Споделени истории (121152)
 Любов и изневяра (29695)
 Секс и интимност (14356)
 Тинейджърски (21891)
 Семейство (6469)
 Здраве (9596)
 Спорт и красота (4698)
 На работното място (3177)
 Образование (7301)
 В чужбина (1651)
 Наркотици и алкохол (1115)
 Измислени истории (797)
 Проза, литература (1737)
 Други (18513)
 Избор на редактора (156)
 
Полезно

Пакет за пълно възстановяване със зъбни импланти в рамките 5 работни дни. Опитен екип и зъботехници, венозна седация от анестезиолог, временни и постоянни мостове - фиксирана цена

Запознай се с актуалните цени на зъбни импланти в дентална клиника Смайл Дентал Сървисес

 

  

Споделена история от Секс и интимност

Искам да прекратя сексуалния си живот!
преди: 12 години, 5 месеца, прочетена 3332 пъти
Здравейте. Това не е история, а по скоро въпрос и не знам към кого мога да се обърна.
Искам да прекратя сексуалния си живот, както и сексуалното си привличане към какъвто и да е пол. Не искам да ме разбирате погрешно, аз съм момче на 20 години, имам сериозна приятелка от 3 години, за мен тя е най красивата, минали сме през всякакви периоди, проблеми и щастия, не ме разбирайте погрешно не е заради нея или каквото и да било друго. До сега с нея правихме секс 2-3 пъти на ден. Опитал сам всичко а преди нея също така съм имал богат сексуален живот. Не съм имал сексуални привличания към нещо неестествено или странично от темата за което бих се чувствал ужасен, търсеики крайности, не. Решението е мое, не съм грозен или притеснителен, искам да се превърна в нещо друго, и усещам че сексуалното привличане и сексуалния глад проваля разума. Искам да съм друг човек, но това не може да се получи в живот с участието на сексуални влечения. Напоследък ми се струва че акта е банален общо погледнато, хората го правят за да получат таова физическо удовлетворение коеот е напълно ненужно, и това което ме задържа е изкушение, възбуда. Вярвам, всъщност, знам, че никoй няма да ме разбере, но аз искам да тръгна по пътеката на мъдроста, неискам да съм поредния обикновен човек. Искам да съм вън от тая система и мисля че това е последната преграда.

 
Сподели историята:
 
<< Предишна Случайна Следваща >>
 
 

Коментари

Добави Коментар!
Вземи последните коментари по RSS
 
Изпрати ми имейл, ако някой добави коментар към тази история (какво е това?)
 
Email:
  ... ... ...
Коментари на страница: Най-отгоре:

преди: 12 години, 5 месеца
hash: 064168ea12
гласове:
1 2 3 4 5
  (220609 гласа)

1.   Отиди в манастир.
Сериозно - какъв ти е проблемът, не разбрах?
Но все пак - можеш да си подтисниш сексуалното желание с хормони и медикаменти, но страничните действия са ужасни - от депресии, през рак на тестисите, простатата, самоубийство. Методите са използвани в затворите и армията - днес са забранени.
Кастрирай се иначе, махни си тестисите. Очаквай обаче промяна в посока женственост.
Или продължи да си живееш като нормален мъж и да се радваш на всеки ден. Като умреш, няма да имаш секс, споко.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 20cc1d1c13
гласове:
1 2 3 4 5
  (180436 гласа)

2.   Според мен изпитваш вина от това, че те възбуждат други жени /или мъже/, а не приятелката ти.
Още по-лошо - знаеш, че с която и да се хванеш - все ще се появи по-изкусителна след това и всичко някак губи смисъл.
Тази неизбежност те изпълва с отчаяние и искаш още сега да сложиш край на всичко.
Но успокой се, някъде към 30 годишна възраст хормоните ти ще слязат до ниво, което ти позволява да контролираш мислите, емоциите и реакциите ти, а по-нататък бавно ще се придвижваш към асексуалността.
Така че това, което желаеш сега, така или иначе ще се случи.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: d6f8623171
гласове:
1 2 3 4 5
  (3 гласа)

3.   И аз съм като теб само че на 35 години, решавам си проблема с много спорт, фитнес или нещо, където да си изразходя енергията. Все пак не се отказвай от секса, след като имаш постоянен партньор.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 02dd68b959
гласове:
1 2 3 4 5
  (142012 гласа)

4.   Аз те разбирам, колкото и невероятно да ти се стори - имах такъв период между 19 и 23 годишнината си - тогава си казах, че щом за всички секса е най-важното, аз ще се посветя на други неща - просто напук на обществото (все още правя такива неща, например казах че няма да се рег. във Фейсбук и все още не съм). Започнах да тренирам, слушах само класическа музика, обаче не се лишавах от онанизъм, уви. След близо 4 годиншно въздържание тръгнах с една девойка и се започна отново. Мисля, че и при теб ще отмине, както е дошло. Сори.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 86da8c86fb
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

5.   Знаеш ли, аз те разбирам от 5 години съм влюбена в монах и много пъти сме говорили по този въпрос. Хората използват секса, за да се сближат, но не това
за да си истински и отношенията ти да са истински спрямо другите трябва пълноценно общуване, но повечето хора в днешно време не са личности и това е невъзможно да се постигне с тях

 
  ...


...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 8e4ed04de7
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

6.   Кристиана:

Ходи се лекувай... най добре. Препоръчвам ти една голяма сграда, оцветена в жълто, почти без прозорци.. всички вътре са с много усмихнати и приветливи:))))

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: c53cb862c7
гласове:
1 2 3 4 5
  (100228 гласа)

7.   Аз те разбирам напълно, знам какво имаш предвид - искаш да ни кажеш, че физическата ти обвивка те ограничава и пречи на духовното развитие. Така е, но е неизбежно, защото си земен човек. Освен това всеки има нужда от любов. Някои хора са самотни и не могат да намерят любовта, а ти я имаш и искаш да избягаш от нея. Разбери ме, докато си на земния свят, в човешко тяло, няма начин да го игнорираш, защото то поддържа съществуването ти тук. И актът не е банален, когато се влагат чувства, емоции, когато се обменя енергия. Зависи ти как го правиш...

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 1d026c98ec
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

8.   Може да си мъдър и без да ставаш евнух, извинявай за израза. Ти си напълно нормално момче на 20 години, какъв искаш да станеш? Ненормален ли? Нито имаш проблем, нито имаш нещо нередно, на мене ми прилича твоето на някаква скука един вид, късен пубертет. Навремето са сипвали бром в чая на войниците в казармата, аз като бях нямаше, но лафовете още си стояха... срещат се двама дядки и единия вика, абе сещаш ли се като бяхме войници как ни сипваха бром в чая? Другия отговаря - сипппаха ни сипппаха ни... ама час сега ни хвана. Не търси под вола теле, на 20 е нормално да правиш секс по много пъти, и аз съм правил по 3 пъти на ден, дори когато няма повторение съм лъскал бастуна тогава. След време ще понамалее до 1 път на ден :). Дерзай, кефи се и недей мисли за глупости. Сериозно ли по цял ден това мислиш? Я се стегни, почти там да учиш нещо, твоето ми мяза на скука, секс и скука, като в мъжки рай :).

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 2e080ce064
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

9.   Ами прекрати го, бе, някой да ти пречи!!? Все едно да кажеш-няма да пия алкохол- еми спираш да пиеш и тва е!? Защо ти е някой да те разбира!? Да не би да ти трябва одобрение!?

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: ba6c8dbe90
гласове:
1 2 3 4 5
  (85399 гласа)

10.   Отиди на манастир на 4 километър. Ти си болен бе човек потърси помощ от психолог.

 
  ...

...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 394f2ec659
гласове:
1 2 3 4 5
  (1 гласа)

11.   Съгласен с №1, това е спасение, манастир, но често там обръщат резбата, помисли добре какво точно искаш. Да не е нещо моментно, утре да ти се прииска друго. Ако резнеш дисагите, няма връщане- помисли добре!

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: eca5305e3d
гласове:
1 2 3 4 5
  (70348 гласа)

12.   Аз много добре разбирам какво искаш да кажеш. Мисля, че ако се концентрираш върху духовното си израстване, занимаваш са редовно с духовни практики, каквито ти си прецениш, влечението към секса, което си е съвсем нормално, защото ти освен дух имаш и тяло, ще си отпадне съвсем естествено. Просто няма да изпитваш необходимост от това. Няма какво да го мислиш как ще стане и да правиш нещо специално. Въпрос на вътрешна нагласа.

 
  ... горе^
преди: 12 години, 5 месеца
hash: a8a7993828
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

13.   Ако трябва да отречеш плътското, за да развиеш духа си - направи го. Може би, до момента си отделил повече време на материята и е настъпил момент за компенсация.
Почети и малко Ницсше, за да изясниш съвсем позицията си на свръхчовек.
Баланса и хармонията в природата, обаче, ни задават друг модел на поведение - търси синхрон между дух и тяло.

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: e731fbfbd0
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

14.   разбирам терзанията на автора, тъй като понякога и аз съм изпадал в подобни размишления за секса и живота, но за мен мен най-точната истина по темата вече е казана отдавна, и тя звучи така:

Ако натегнеш много струната - ще се скъса, ако я оставиш хлабава - няма да свири. Да се учиш - значи да се променяш. Линията на просветлението е Средният път - линията между противоположните крайности - Буда

мъж на 33

 
  ...
преди: 12 години, 5 месеца
hash: 20df216fff
гласове:
1 2 3 4 5
  (2 гласа)

15.   Привет, момче на 20 г.!
Разбирам за какво говориш - енергията в нас е една и съща и зависи за какво ще се използва. Твърде многото секс изтощава и те поставя в положение на зависимост и това чувстваш ти - че не можеш да контролираш себе си. Пълното въздържание без осъзнаване няма да доведе до трайна промяна в теб, т. е. важно е да осъзнаеш кой си и какво искаш чрез разбиране, а не чрез волята си. Защото постигнатите чрез волята успехи са нетрайни. Сексът не е грешен, нито изтощава, когато се прави с правилния човек, с мярка и с осъзнаване. По време на секс ние обменяме емоции, но най-вече рани с партньора си и ако например имаме някакви лоши мисли към него или той към нас, това ни изтощава емоционално и ни прави слаби. И обратното - ако е налице пълно доверие, приемане, разбиране, сексът ни лекува.
Изгледай филма 'Самсара', мисля, че ще ти помогне донякъде да изясниш онова, което те измъчва сега. Също така влез във форуми за духовно развитие, йога и подобни групи във фейсбук.

Успех!
Soul

 
  ... горе^

...
преди: 12 години, 4 месеца
hash: b208b0917b
гласове:
1 2 3 4 5
  (0 гласа)

17.   Разбирам те напълно в момента аз съм в това положение..
Преди 8месеца имах приятел и правихме секс почти всеки ден по няколко пъти на ден ходихме 9месеца. Накрая установих че съм зависима от това и че той се влюбва, а аз го използвам и го оставих. Сега съм въздържателка от 9месеца и се чувствам добре, чувствам че водя по-духовен живот. Харесва ми, наистина си прав че секса изпива мозъка. Но има и нещо друго.. Секса с правилния човек понякога обогатява и те зарежда с енергия. Ако имаш силна духовна връзка с някой, то акта ви на сливане може да се проявява рядко, но ще има много по-силен емоционален и физически ефект. Дай боже на всеки му! А аз още го търся тоя принц!

 
  ...

Коментари очaкващи одобрение: няма
...

Коментари, които са написани неграмотно, с латински или главни букви няма да бъдат добавени!

1. Бъди полезен на другите с коментара си!
2. Хейтъри не се толерират!
3. Обидните квалификации не са аргумент :-)
4. Пазете мъдростта за себе си, другите имат нужда от съчувствие!

Знаете ли, че след символите запетая и точка винаги следва интервал?   [ Да ]   [ Не ]

При нас коментарите се одобряват ръчно. Въведи своя имейл адрес и ще получиш известие, когато бъде публикуван нов коментар.(какво е това?)



Copyright © 2007 Spodeli.net
eXTReMe Tracker